Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.334
Πόντοι
22.266
Απαντησα προηγουμενως ...

τελος παντων
Στείλτο μου διότι έψαχνα παλιά όταν κατέβαινα κ δεν έβρισκα κανένα θρεντ με μόνιμους..
Δες τα ένα ένα τα θρεντ νότια Αμερική κ θα δεις όλα είναι 3-5 σελίδες από κάποιον πχ ταξιδιώτη ή από κάποιον που ρωτούσε αν Θα παει

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Στείλτο μου διότι έψαχνα παλιά όταν κατέβαινα κ δεν έβρισκα κανένα θρεντ με μόνιμους..
Δες τα ένα ένα τα θρεντ νότια Αμερική κ θα δεις όλα είναι 3-5 σελίδες από κάποιον πχ ταξιδιώτη ή από κάποιον που ρωτούσε αν Θα παει
Εναν spyro θυμαμαι ,,, εχουν γραψει και αρκετοι παντως που ειχαν παει σαν τουριστες φυσικα

φωτος μετρημενες στα δακτυλα για να μην πω μηδεν , αυτο λεω

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Δυτικό νήμα δεν έχει ανάλογο του σλαβικού να μιλάς για εμπειρίες σε Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Ρώμη, Μπαρσελόνα κλπ. Κι όμως έχει πολλούς Έλληνες σε αυτές τις περιοχές που εργάζονται και σπουδάζουν. Ιδίως Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία.
Όσοι ποστάρουν σε αυτές τις ενότητες ζητάνε πληροφορίες για μικρά ταξίδια συνήθως.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.334
Πόντοι
22.266
Εναν spyro θυμαμαι ,,, εχουν γραψει και αρκετοι παντως που ειχαν παει σαν τουριστες φυσικα

φωτος μετρημενες στα δακτυλα για να μην πω μηδεν , αυτο λεω
Spyros1968 δεν ζούσε εκεί από όσο τον έχω διαβάσει
Κ ο gambino
Aλλα κανείς δεν έζησε εκεί κ απλώς πήγαιναν για βόλτα
Έψαχνα χρόνια τα θρεντ αλλά πέρα από 3-7 σελίδες ανά νήμα κ αυτό ταξιδιωτικού χαρακτήρα ,,,δεν βρήκα ποτέ νήμα από Έλληνες να ζουν εκεί
O gambino ανέβασε πρόσφατα σε δικό μου νήμα ταξιδιωτικού χαρσκτηρα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Spyros1968 δεν ζούσε εκεί από όσο τον έχω διαβάσει
Κ ο gambino
Aλλα κανείς δεν έζησε εκεί κ απλώς πήγαιναν για βόλτα
Έψαχνα χρόνια τα θρεντ αλλά πέρα από 3-7 σελίδες ανά νήμα κ αυτό ταξιδιωτικού χαρακτήρα ,,,δεν βρήκα ποτέ νήμα από Έλληνες να ζουν εκεί
O gambino ανέβασε πρόσφατα σε δικό μου νήμα ταξιδιωτικού χαρσκτηρα

Αυτες τις εχω δει και ειναι προσφατες .. εκανα και σχολιο , καλες ειναι

απλα ειναι σταγονα στον ωκεανο εν αντιθεσει με τα σλαβικα που εχουν μπει εκατονταδες και ετσι βγαινει ενα πιο ασφαλες συμπερασμα για τον καθε προορισμο

Ειδαλλως με τα λογια και εγω γαμησα προχθες μια σε ομορφια σαν την Μονικα Μπελλουτσι στα νειατα της
ΥΓ. βουλγαρα ηταν και καλουτσικη παντως , επεσε λιγο πεινα με το που εκλεισαν τα καζινο στο μερος ... απο τα τριαντα που υπηρχαν μονο τρια ανοιχτα πλεον και αυτα μισογεματα :confused:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Τυπικός creepy πάκης κυνηγάει την αθώα Ουκρανή αλλά τη σώζουν οι συμπατριώτες της.
Αυτό δεν είχε γίνει και με εσενα πριν δυο χρονια καλοκαίρι στη Σαντορίνη. Που έσωσαν (κατά τα λεγόμενα σου) αυτή που κατέβασες, μέσα σε ένα κλαμπ, δύο ελληνιδες. Λέγοντας σου, πως έγινε έτσι λιώμα το κορίτσι, τι της έριξες μέσα στο ποτο. Και έφυγες μετα βριζοντας μέσα στα νευρα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.334
Πόντοι
22.266
Αυτες τις εχω δει και ειναι προσφατες .. εκανα και σχολιο , καλες ειναι

απλα ειναι σταγονα στον ωκεανο εν αντιθεσει με τα σλαβικα που εχουν μπει εκατονταδες και ετσι βγαινει ενα πιο ασφαλες συμπερασμα για τον καθε προορισμο

Ειδαλλως με τα λογια και εγω γαμησα προχθες μια σε ομορφια σαν την Μονικα Μπελλουτσι στα νειατα της
ΥΓ. βουλγαρα ηταν και καλουτσικη παντως , επεσε λιγο πεινα με το που εκλεισαν τα καζινο στο μερος ... απο τα τριαντα που υπηρχαν μονο τρια ανοιχτα πλεον και αυτα μισογεματα :confused:
Τι λες βρε παραχαράκτης ιστορίας κ γεγονότων
Σε προκαλώ ενώπιω εισαγγελεα του λαϊκού δικαστηρίου να στείλεις το θρεντ με λάτιν Αμέρικα που έχει πάνω από 6-9 σελίδες κ μιλάνε γράφουν μόνιμοι

Δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πέρα ταξιδιωτικού χαρακτήρα
.πρώτου πάω πάντα έψαχνα κ ποτέ δεν έβρισκα

Εδώ είμαι 220 χιλιάδες ποστ κ ζήτημα να υπάρχουν δέκα μουνια κ αυτά το ένα του μοναδικού του ανεπανάληπτου του τρομερού @Kman2 :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.334
Πόντοι
22.266
Κοιμάσαι πουλάκι μου @τασος3
Εμείς εδώ στο νήμα όπως βλέπεις τρεις ηωρα κοιμόμαστε κ εφτά ξυπνάμε για να παλέψουμε για το καλό των Σλάβων κ των ενδοξων σλαβομουνολιβαδων στιγμήν :rockon: :headbaning2:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
^ Κανω επιδερμιδα ... χαχα

Ρε συ μονιμοι/ξεμονιμοι - ταξιδιωτες - επισκεπτες - ναυτικοι δεν ξερω και εγω τι αλλο υπαρχουν παρα πολλοι στη Λατινικη Αμερικη , τι στον πουτσο σχεδον κανενας δεν εχει ανεβασει φωτο με ωραιες γκομενες εδω μεσα ... πως να σου το πως αλλιως
Τωρα αν δεν γραφουν η δεν θελουν ετερον εκατερον , αυτο ειναι γεγονος ομως και δεν αλλαζει ... με τα λογια οτι θελουμε ισχυριζομαστε

Εμεις τουλαχιστον οι καημενοι σλαυολαγνοι εχουμε δειξει εστω και καποιες, εν συντομια γιατι βαριεμαι να ψαχνω τα ποστ ολων αυτων των χρονων

Ωρα ειναι να μας πεις τωρα οτι οι Ελληνες εχουν γαμησει καλυτερες λατινες απο αυτες τις σλαβες :grin: αφου και εκει φατε φατε ματια ψαρια ειναι για τις μουναρες

Πηγαινω θαλασσα να τον βρεξω :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.334
Πόντοι
22.266
^ Κανω επιδερμιδα ... χαχα

Ρε συ μονιμοι/ξεμονιμοι - ταξιδιωτες - επισκεπτες - ναυτικοι δεν ξερω και εγω τι αλλο υπαρχουν παρα πολλοι στη Λατινικη Αμερικη , τι στον πουτσο σχεδον κανενας δεν εχει ανεβασει φωτο με ωραιες γκομενες εδω μεσα ... πως να σου το πως αλλιως
Τωρα αν δεν γραφουν η δεν θελουν ετερον εκατερον , αυτο ειναι γεγονος ομως και δεν αλλαζει ... με τα λογια οτι θελουμε ισχυριζομαστε

Εμεις τουλαχιστον οι καημενοι σλαυολαγνοι εχουμε δειξει εστω και καποιες, εν συντομια γιατι βαριεμαι να ψαχνω τα ποστ ολων αυτων των χρονων

Ωρα ειναι να μας πεις τωρα οτι οι Ελληνες εχουν γαμησει καλυτερες λατινες απο αυτες τις σλαβες :grin: αφου και εκει φατε φατε ματια ψαρια ειναι για τις μουναρες

Πηγαινω θαλασσα να τον βρεξω :rockon:
Ε κάτσε αν πας Δε εκείνο που λέγαμε σημερακατεβαιμω Ελλάς οπότε έρχομαι
Κανόνισε πεντεεξι μωρά

Όλες οι φωτό απο σλαβες είναι με δύο pixel :confused:

Tωρα μου κουτσουλιές οι σλαβολαγνοι σα να περιστέρια

Σου είπα κ σου έστειλα ο gambino στέλνει φρέσκα κουλούρια από λάτιν μετωπο

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πώς προέκυψε και το φόρουμ έχει τόσα άτομα σλαβολάγνα και γενικώς του ανατολ. μπλοκ, ενώ δεν υπάρχει κίνηση για το δυτικό μπλοκ;
Γνωρίζεστε μεταξύ σας και γραφτήκατε ομαδικά;

Βασικά δυτικό μπλοκ οι Έλληνες παχιές τραβάνε.Μονο ο τραμουντανα έβαλε κατι φωτός απο Gilfs.Βαλε και εσύ απο Κυανη Ακτή προφανώς θα γαμας Γαλλιδες μουναρες.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Εκείνο το έκτρωμα ο Δημητράκης τι έγινε; τον μπανάρανε;

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Aρχηγέ, κυνηγάω το θήραμα ? αλλά δεν είμαι σίγουρος 100% ότι πρόκειται γι' αυτήν.
Σε κάτι stories της έχει βγάλει φάτσα κάρτα τούρκους,αλλά και άλλους που της προτείνουν λεφτά.
Δε θέλω να γίνω και εγώ ένας από αυτούς:confused:
Ίσως πάλι το κάνει για ξεκάρφωμα...

Εν τω μεταξύ ψάχνω να βρω τη φωτό που είχες ανεβάσει τότε και δεν τη βρίσκω.
Αν και είχα εστιάσει στους βύζους,το θήραμα νομίζω είχε καστανά μάτια,
αυτή που πάω να φλασάρω έχει γαλάζια.:think:

Προστάτευσε το στράτευμα,πάω καρφί σε ναρκοπέδιο:confused:

Υ.Γ. Πάω γυμναστήριο να κουλάρω λίγο,για να μην κάνω καμιά χοντρή μαλακία και με ταγκάρει

Όλες γουστάρουν Αραβότουρκους! Όλες :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Τελευταία τροποποίηση:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Γιατί το λες αυτό τυπε;;;
Οι σλαβες είναι υπερήφανες κ δεν παν με σουνετια :confused:
Οι Σλαβες γουστάρουν να πάνε διακοπές σε ένα ωραίο παραθαλάσσιο μέρος και να σκυλοπηδηχτούν σαν κουνέλες του δρόμου σε public σημεία και να ουρλιάζουν δυνατά να τις ακούει όλη η περίμετρος!
Η χριστιανοδημοκρατία σας προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπλοκάρει την ελεύθερη ροή μουνιού. Βίζες, πιστοποιητικά, κυρώσεις κτλ στέλνουν όλες τις καυλωμένες για πουτσο εδώ και τώρα χωρίς όρους και προϋποθέσεις ρωσίδες, λευκορωσίδες και ουκρανές, στην Τουρκία και την Αίγυπτο!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.334
Πόντοι
22.266
Οι Σλαβες γουστάρουν να πάνε διακοπές σε ένα ωραίο παραθαλάσσιο μέρος και να σκυλοπηδηχτούν σαν κουνέλες του δρόμου σε public σημεία και να ουρλιάζουν δυνατά να τις ακούει όλη η περίμετρος!
Η χριστιανοδημοκρατία σας προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπλοκάρει την ελεύθερη ροή μουνιού. Βίζες, πιστοποιητικά, κυρώσεις κτλ στέλνουν όλες τις καυλωμένες για πουτσο εδώ και τώρα χωρίς όρους και προϋποθέσεις ρωσίδες, λευκορωσίδες και ουκρανές, στην Τουρκία και την Αίγυπτο!
Χυνωωωωωωωω

Με βλέπω να μετακομίζω τουρκαλισταν...
Θα κατουρω ποιότητα κ ποσότητα
Βέβαια πλέον όχι μόνο οι σλαβες. Κ οι χριστισνοδημοκρατισσες πηγαίνουν αραπιά Ντουμπάι για να ξεσκιστουν

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Αυτό δεν είχε γίνει και με εσενα πριν δυο χρονια καλοκαίρι στη Σαντορίνη. Που έσωσαν (κατά τα λεγόμενα σου) αυτή που κατέβασες, μέσα σε ένα κλαμπ, δύο ελληνιδες. Λέγοντας σου, πως έγινε έτσι λιώμα το κορίτσι, τι της έριξες μέσα στο ποτο. Και έφυγες μετα βριζοντας μέσα στα νευρα
Αν έκανε τέτοιο πράγμα ο τύπος είναι επικίνδυνος. Πού ξέρεις τι ιστορικό υγείας κουβαλάει η άλλη και μπορεί να μείνει στον τόπο.

Καλά ότι είναι προβληματικός κάνει μπαμ. Είχε γράψει ένα ποστ (που διαγράφηκε ή το διέγραψε) ότι έχει χέσει 3 πολωνέζες και τη μία ίσως και 100 φορές.

Τώρα αυτοί που τον θεωρούν αρχηγό δεν ξέρω τι μυαλό κουβαλάνε.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Γιουνάνια, ένας μοναχικός τσομπάνης σας έχει μείνει!

Η τεράστια αρχηγάρα σας είναι ο φόβος και ο τρόμος των Αραβότουρκων όπου εμφανιστεί!

Παρακαλάμε να φορτώσει και να φύγει αλλιώς θα μείνουμε αγαμητοι. Όλους τους άλλους σας έχουμε για πασατέμπο :alivedick: :alivedick: :alivedick:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.334
Πόντοι
22.266
@ARAVOTOURKOS(2) ο γίγαντας κοιμάται αλλά αν ξυπνήσει πολλοί θα αναγκαστούμε να διαγράψουμε το λογαριασμό μας κ να βγούμε στην Aksaray caddesi σαν πιατσοβιες

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Βασικά δυτικό μπλοκ οι Έλληνες παχιές τραβάνε.Μονο ο τραμουντανα έβαλε κατι φωτός απο Gilfs.Βαλε και εσύ απο Κυανη Ακτή προφανώς θα γαμας Γαλλιδες μουναρες.
Φαίνεται ότι έχει ελάχιστους δυτικούς στο φόρουμ και με όχι σταθερή παρουσία. Αλλιώς λογικά θα υπήρχε νήμα να μοιράζονται εμπειρίες έστω κι αν γαμούσαν στη χάση και στη φέξη.

Τώρα σε ό,τι με αφορά, μια χαρά γυναίκες γαμάω, αλλά δεν έχω καμμία διάθεση να τις επιδεικνύω σαν τρόπαια. Άσε που οι περισσότερες είναι του επιχειρηματικού χώρου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom