Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Αν έκανε τέτοιο πράγμα ο τύπος είναι επικίνδυνος. Πού ξέρεις τι ιστορικό υγείας κουβαλάει η άλλη και μπορεί να μείνει στον τόπο.
Καλά ότι είναι προβληματικός κάνει μπαμ. Είχε γράψει ένα ποστ (που διαγράφηκε ή το διέγραψε) ότι έχει χέσει 3 πολωνέζες και τη μία ίσως και 100 φορές.
Τώρα αυτοί που τον θεωρούν αρχηγό δεν ξέρω τι μυαλό κουβαλάνε.
Το ειχε γράψει ο ίδιος κάπου, στις πρώτες 300 σελίδες αυτού του νηματος ..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλοκαίρι στους ουκρανικούς αγρούς.

Κλασσική ανατολική Ευρώπη.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.262
Πόντοι
2.356
Ποσο μου λειπουν τα καλοκαιρια απο το μπλοκ ... ησυχια , καθαριοτητα και παντου γκομενες αντι μουσατων πιρφορων που πηγαινουν στις παραλιες για ματακι και μετα κλασικα μπουρδελακι ...
Φανταζομαι τον καημενο τον ντερτι ποσο του λειπει η ερωτικη Θεσσαλονικη και η πανεμορφη Χαλκιδικη .... χαχα

Συνημμένα

• 2C1FF38B-F1EE-4B4D-85F9-CD77A8A2B007.jpeg
    2C1FF38B-F1EE-4B4D-85F9-CD77A8A2B007.jpeg
    359,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 484D51D6-E175-45EC-A378-1CF7DB72DAF4.jpeg
    484D51D6-E175-45EC-A378-1CF7DB72DAF4.jpeg
    307,4 KB · Εμφανίσεις: 36

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.682
Πόντοι
26.141

Μάλιστα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Πολύ κουλτούρα να ουμε!!

Μόνο Πούσκιν ρε νιαμου :rockon: :rockon:
Όταν 90's 00's με εστειλαν mgy Μόσχα κ πρέπει να ομολογήσω ότι οι μοσχοβιτισσες αγαπούσαν την κουλτούρα

Για λέγε @Kman2 αξίζει Καλίνινγκραντ κ μπορεί κάποιος να πάει χερσαία μέσω Πολωνίας;;
IMG_20210705_205428.jpg
Να δω kman να σκαει μυτη στην οπερα με σμοκιν ,ημιψηλο καπελο και λουστρινι πατουμενο,
και σπονσορετα 1,90 με τουαλετα κι ας πεθανω

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
^ Κανω επιδερμιδα ... χαχα

Ρε συ μονιμοι/ξεμονιμοι - ταξιδιωτες - επισκεπτες - ναυτικοι δεν ξερω και εγω τι αλλο υπαρχουν παρα πολλοι στη Λατινικη Αμερικη , τι στον πουτσο σχεδον κανενας δεν εχει ανεβασει φωτο με ωραιες γκομενες εδω μεσα ... πως να σου το πως αλλιως
Τωρα αν δεν γραφουν η δεν θελουν ετερον εκατερον , αυτο ειναι γεγονος ομως και δεν αλλαζει ... με τα λογια οτι θελουμε ισχυριζομαστε

Εμεις τουλαχιστον οι καημενοι σλαυολαγνοι εχουμε δειξει εστω και καποιες, εν συντομια γιατι βαριεμαι να ψαχνω τα ποστ ολων αυτων των χρονων

Ωρα ειναι να μας πεις τωρα οτι οι Ελληνες εχουν γαμησει καλυτερες λατινες απο αυτες τις σλαβες :grin: αφου και εκει φατε φατε ματια ψαρια ειναι για τις μουναρες

Πηγαινω θαλασσα να τον βρεξω :rockon:
Ξεκαθαρα οι σλαβες ειναι πιο εμφανισιμες γυναικες.
Αν ομως πανω απο την εμφανιση βαζεις θέρμη, ταμπεραμεντο, κουλτουρα τοτε η λατινα υπερεχει.

Εχεις δικιο πως στα λ.α. νηματα δεν εχει υλικο

Εχω γνωρισει ελληνες εκει που εχουν σχεση με 2-4 βραζιλιανες ταυτοχρονα.
Δεν μπαινουν ολοι στο bou. Δεν μας κανουν την τιμη.
Ειναι 65+ χρονων καποιοι
Ζουνε την ζωουλα τους .

Το να πας σε ενα απο τα διασημοτερα πουτανοσπονσορετοαματοροκλαμπ της λ.α. πχ το pirata bar στην παραλια της φορταλεζα κ να βγαλεις φωτο με γκομενετο σπονσορετα αματουρι κτλ δεν λεει και κατι.
Αφου ειναι πουτανα κ pay per day.

Ζηλευω καποιους ελληνες που εχουν beach bar σε ριο κ φορταλεζα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Δυτικό νήμα δεν έχει ανάλογο του σλαβικού να μιλάς για εμπειρίες σε Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Ρώμη, Μπαρσελόνα κλπ. Κι όμως έχει πολλούς Έλληνες σε αυτές τις περιοχές που εργάζονται και σπουδάζουν. Ιδίως Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία.
Όσοι ποστάρουν σε αυτές τις ενότητες ζητάνε πληροφορίες για μικρά ταξίδια συνήθως.
Το μουνι στον δυτικο κοσμο ειναι υπερεκτιμημενο, με υπεραξια και καπελο.

Για αυτο φταινε οι πιρφοροι μουνοδουλοι λευκοι ιπποτες καληνυχτακηδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκείνο το έκτρωμα ο Δημητράκης τι έγινε; τον μπανάρανε;
Ο μεγας δημητρακης μπαναρε το σαητ

lazarakos21

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Κριτικές
36
Like
1.647
Πόντοι
2.391
Το μουνι στον δυτικο κοσμο ειναι υπερεκτιμημενο, με υπεραξια και καπελο.

Για αυτο φταινε οι πιρφοροι μουνοδουλοι λευκοι ιπποτες καληνυχτακηδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο μεγας δημητρακης μπαναρε το σαητ
Παντος κάτι αγγλίδες που έρχονται το καλοκαίρι το δίνουν το μουνί απλόχερα στον κάθε αλβανό

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μίλησα με τη βυζαρού Λευκορρωσίδα.Θα είναι Γεωργία τον Αύγουστο.Δεν πολυψήνομαι να πάω,μάλλον θα πάω Κίεβο και στα καπάκια καλώ Ουγγαρέζα άλογο Ελλάδα.
Η λέτε να πάω Τιφλίδα να ρίξω κανάν πούτσο στη βυζαρού?
Παίζει και μια καλή Λιθουανή και κάτι Πολωνέζες.Να δούμε πώς θα τις βολέψω όλες.Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.Μας σώζει το μπάλκαν πέος.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χυνωωωωωωωω

Με βλέπω να μετακομίζω τουρκαλισταν...
Θα κατουρω ποιότητα κ ποσότητα
Βέβαια πλέον όχι μόνο οι σλαβες. Κ οι χριστισνοδημοκρατισσες πηγαίνουν αραπιά Ντουμπάι για να ξεσκιστουν

Τουρκία είναι η εύκολη λύση.Ερχονται όλες Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες,Ουκρανές πανεύκολα.Ούτε περιορισμοί ούτε τίποτα γαμάνε καλά οι Τουρκαλάδες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν έκανε τέτοιο πράγμα ο τύπος είναι επικίνδυνος. Πού ξέρεις τι ιστορικό υγείας κουβαλάει η άλλη και μπορεί να μείνει στον τόπο.

Καλά ότι είναι προβληματικός κάνει μπαμ. Είχε γράψει ένα ποστ (που διαγράφηκε ή το διέγραψε) ότι έχει χέσει 3 πολωνέζες και τη μία ίσως και 100 φορές.

Τώρα αυτοί που τον θεωρούν αρχηγό δεν ξέρω τι μυαλό κουβαλάνε.

Η τύπισσα έγινε γκολ από τα ξύδια.Επινε τα κέρατά της στα κοκταιηλάδικα στη Σαντορίνη και όταν μπήκαμε Koo club έγινε γκολ αμέσως.Το αποτέλεσμα να μην μπορώ να κουνηθώ αφού η γκόμενα ήταν ξαπλωτή στα γόνατά μου,να μην μπορώ να πιω τη βότκα αφού ήμουν υπεύθυνος για όλα και να μην μπορώ να καμακώσω άλλες.Ούτε για κατούρημα δεν μπορούσα να πάω.
Και μόλις πήγαινε να σπάσει η φούσκα να σηκώνομαι λίγο να ρίξω κατούρημα και να βλέπω μετά τις Ελλεινιόλες από δίπλα να περιποιούνται τη δικιά μου,να μου λένε οτι αυτό που έκαναν να αφήσω την κοπέλα μεθυσμένη στο κλαμπ δεν ήταν σωστό κτλ.Και να θέλουν να την πάρουν μαζί τους,να χάσω και τους πούτσους επιπλέον και να τη φάει κανένας χάχας της παρέας.
Φυσικά αντέδρασα την έφερα με ταξί πίσω και της ξηγήθηκα γλυφοκώλι με χύσιμο στα βυζιά.Την επόμενη μέρα η τύπισσα ήταν τελείως γκολ από το χανγκόβερ,πήρα το μάθημά μου με Σλοβάκες και κοκταιηλάδικα.

Αυτό που κυρίως μου τη σπάει ήταν που δεν ήπια την Absolut ενώ είχα πληρώσει 100 ευρώ για τραπέζι και που δεν καμάκωσα τα μουνάκια γύρω.Ολα αυτά επειδή η δικιά μου είχε όρεξη για ξύδια και κοκταίηλς.Πώς είναι τόσο ηλίθιες οι γκόμενες και πίνουν αυτές τις παπαριές ένας Θεός ξέρει.
Πιες κοπέλα μου καθαρή βότκα καθαρό ουίσκυ από την μπουκάλα και άσε τις μαλακίες και τις μπόμπες που βάζουν στα κοκταίηλς.Απλά ηλίθιες τι να πει κανείς.Οι Λευκορρωσίδες αντίθετα κατεβάζουν μόνο ουίσκια οπότε όλα πάνε καλά είναι δεδομένο.
Οι γκόμενες είναι γενικά εντελώς ανεύθυνες σου λέει είναι δίπλα μου αυτός και αυτός έχει την ευθύνη ό,τι και να συμβεί,εμένα στο μουνί μου μπορώ να κάνω ό,τι θέλω.Μια κλασάτη γκόμενα ποτέ δε γίνεται λιώμα τελείως,πάντα προσέχει.Οι άλλες τρώνε σουτ εννοείται είναι πολύ κακό σημάδι.
Μερικές φορές για να γαμήσεις πρέπει να έχει πιει η γκόμενα αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι αφού δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.Μπορεί να έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Από εδώ και πέρα κυριλέ νησί μόνο για κυριλέ γκόμενες που το αξίζουν.
Ετσι μου έρχεται να τις πηγαίνω όλες με λεωφορείο Μπάτη και Αλιμο όπως τις Τσέχες τη δεκαετία του 2000.
Τι ωραίες εποχές τότε.Και μόνο που βλέπαν θάλασσα χύνανε από ευχαρίστηση άσχετα αν δίπλα κολυμπούσαν Αλβανοί και πάκια.Τότε άμα πήγαινες την άλλη Σκιάθο,Πόρο κτλ είχες εξασφαλισμένο σπέσιαλ μπούκι.Ακόμα και Παραλία Κατερίνης να τις πήγαινες με το λεωφορείο σε καταλύματα των 20 ευρώ,απλά τρελαίνονταν οι γκόμενες από τη χαρά τους.
Τώρα έχουν μάθει και θέλουν τις κυρίλες και τα ακριβά μέρη,Μυκόνους,Σαντορίνες,άντε να καταδεχτεί η άλλη Ρόδο ή Κρήτη.

Τελευταία τροποποίηση:

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Ποσο μου λειπουν τα καλοκαιρια απο το μπλοκ ... ησυχια , καθαριοτητα και παντου γκομενες αντι μουσατων πιρφορων που πηγαινουν στις παραλιες για ματακι και μετα κλασικα μπουρδελακι ...
Φανταζομαι τον καημενο τον ντερτι ποσο του λειπει η ερωτικη Θεσσαλονικη και η πανεμορφη Χαλκιδικη .... χαχα
Aσε τους χαζοελληνες μουνοειλωτες να τρεχουν στα πυρφορονησια. Να χρυσοπληρωνουν για κατι τρυπες μεσα στο χαμο, στα βρωμοκαραβα, στις βρωμοθαλασσες που κατουραει και χεζει ο καθε γυφτουλας, να χρυσοπληρωνουν μετα για κατι φαγητα της κακιας ωρας , να τους δερνει η αγαμια και να περνουν το ματακι τους σα λιμασμενα τις γυφτοελλεηνιδες. :jerking:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Aσε τους χαζοελληνες μουνοειλωτες να τρεχουν στα πυρφορονησια. Να χρυσοπληρωνουν για κατι τρυπες μεσα στο χαμο, στα βρωμοκαραβα, στις βρωμοθαλασσες που κατουραει και χεζει ο καθε γυφτουλας, να χρυσοπληρωνουν μετα για κατι φαγητα της κακιας ωρας , να τους δερνει η αγαμια και να περνουν το ματακι τους σα λιμασμενα τις γυφτοελλεηνιδες. :jerking:

Μη νομίζεις στο μπλοκ τα θέρετρα δεν είναι τόσο καλά.Πας π.χ. Κριμαία νομίζεις θα γαμήσεις εύκολα?Εντάξει έχει αφασία με τα μουνάκια ή όταν καμακώνεις γυμνές γκόμενες στην παραλία αλλά αν πας στο άσχετο μόνος δύσκολα θα βγάλεις γκόμενα.
Το ίδιο και Sunny Beach κτλ.Καλά μεν από πλευράς μουνιών αλλά σε αυτά τα μέρη έχεις ένα βασικό πρόβλημα.Οι γκόμενες σε θεωρούνε τσίπη που πήγες Sunny Beach Bulgaria ή Κριμαία ενώ αν σε δούνε Μύκονο,Σαντορίνη σου λένε αυτός έχει παραδάκι.Δηλαδή δεν έχεις value αν συχνάζεις θέρετρα σλαβικές χώρες άσχετα με το επίπεδο μουνιών.

Τώρα βέβαια αν σκάσεις με πακέτα,πορσικό,έχεις βίλλα ή νοικιάζεις γιωτ αλλάζει το σκηνικό εννοείται γιατί έχεις δόλωμα για τις γκόμενες.
Αν πας με 3000 ευρώ στην τσέπη Κριμαία κάτι θα κάνεις αλλιώς φάτε μάτια ψάρια,δε σου δίνουν σημασία οι γκόμενες άσχετα αν έχει πολλές μουνάρες και γελοίο ανταγωνισμό.
Αν καλέσεις βέβαια Ρωσίδα για διακοπές Κριμαία κτλ αλλάζει το σκηνικό.Εκεί γαμάς εννοείται.Αλλά μπορείς να την καλέσεις και Ελλάδα,Τουρκία ή Αίγυπτο που έχει αντικειμενικά καλύτερες παραλίες φαγητό κτλ.

Οι Ελληνες πάνε π.χ. Σαντορίνη ,έρχονται με αργό πλοίο,θέση λεωφορείου ή κατάστρωμα,τη βγάζουν με σουβλάκια,πίνουν μια δυο μπύρες τη μέρα και μένουν σε υπόγεια 3 μαζί σε ενοικιαζόμενο,νοικιάζουν ένα αμάξι όλοι μαζί οπότε άντε να έχουν έξοδα 50 ευρώ ημερησίως.Βλέπουν όμως κάθε μέρα μόντελες,wannabes τον παίζουν και έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάτι καλό.Βέβαια χωρίς παραδάκι πάλι θα τον παίζουν αφού οι γκόμενες Σαντορίνη ψάχνουν για φραγκάτους,σπόνσορες κτλ.
Μπορεί όμως να τους τύχει μια ευκαιρία,μία να μεθύσει να τσακωθεί με το γκόμενο,μια φίλη να τους κάνει κοννέ κτλ,άλλη να είναι καυλωμένη αφού ήρθε στο νησί να βρει τον εαυτό της,παίζουν σκηνικά.Για αυτό πάνε είναι και ωραία άμα είσαι νέος να κυνηγάς τη φάση.Καθένας με τα όπλα του.Και εγώ αν ήμουνα 25 ετών θα μου άρεσε να τρώω σουβλάκια να μένω στο υπόγειο και να κυνηγάω μοντέλες.
Και οι γκόμενες τα ίδια κάνουν αυτές που το παίζουν ωραίες και μοιραίες στα μαγαζιά,στα σουβλατζίδικα συχνάζουν και στα υπόγεια καταλήγουν το βράδυ μέχρι να κάτσει ο σπόνσορας το δέκα το καλό να τις απαλλάξει από τη μιζέρια και να δείξουν την κλάση τους.Βασικά σε αυτά τα μέρη οι περισσότερες σκανάρουν για σπόνσορες οπότε είναι ψιλοπαράδεισος αν διαθέτεις παραδάκι.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μίλησα με τη βυζαρού Λευκορρωσίδα.Θα είναι Γεωργία τον Αύγουστο.Δεν πολυψήνομαι να πάω,μάλλον θα πάω Κίεβο και στα καπάκια καλώ Ουγγαρέζα άλογο Ελλάδα.
Η λέτε να πάω Τιφλίδα να ρίξω κανάν πούτσο στη βυζαρού?
Παίζει και μια καλή Λιθουανή και κάτι Πολωνέζες.Να δούμε πώς θα τις βολέψω όλες.Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.Μας σώζει το μπάλκαν πέος.
Πως θα αντέξει τον ανταγωνισμό στη Γεωργία;
Κατά τον Χάρη,οι Γεωργιανές είναι από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.
Νομίζω δεύτερες μετά τις Τατζικιστανές:confused:

Πάντως αν κρίνω από το lifestyle της,μου φαίνεται τελείως παράλογο
να είναι τον Αύγουστο................Γεωργία και όχι
σε τοπ μέρη.

Y.Γ. Μήπως έχουμε μπερδέψει τις βυζαρούδες;:think:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πως θα αντέξει τον ανταγωνισμό στη Γεωργία;
Κατά τον Χάρη,οι Γεωργιανές είναι από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.
Νομίζω δεύτερες μετά τις Τατζικιστανές:confused:

Πάντως αν κρίνω από το lifestyle της,μου φαίνεται τελείως παράλογο
να είναι τον Αύγουστο................Γεωργία και όχι
σε τοπ μέρη.

Y.Γ. Μήπως έχουμε μπερδέψει τις βυζαρούδες;:think:

Οχι αυτή είναι.Εγώ της είχα προτείνει το Σεπτέμβριο να συναντηθούμε Γεωργία γιατί ήταν η μόνη ευρωπαική χώρα χωρίς πολλά κρούσματα οπού μπορούσες να πας χωρίς βίζα και χωρίς καραντίνα και από Γερμανία και από Λευκορρωσία.
Φαίνεται το είπε η γκόμενα και σε κάποιον άλλον και την κάλεσε Γεωργία ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό.Εμένα με βολεύει Κίεβο εννοείται σιγά μην τρέχω Γεωργία.
Λευκορρωσία παίζει υποχρεωτική καραντίνα και οι Λευκορρωσίδες μπορούν να ταξιδέψουν μόνο Τουρκία,Γεωργία,Ρωσία και Ουκρανία,όλη η άλλη Ευρώπη είναι πρακτικά κλειστή για αυτές.Οπότε μπορείς να συναντήσεις τη γκόμενα μόνο Κίεβο ή Τυφλίδα ή Κωνσταντινούπολη πρακτικά.Πριν από ένα χρόνο μπορούσες μόνο Γεωργία.
Εκτός Ευρώπης βέβαια είναι ανοιχτό το Ντουμπάι και για αυτές και για εμάς.
Για Λευκορρωσίδα εννοείται δεν πληρώνω ποτέ Ντουμπάι,μόνο Κίεβο και πολύ τους είναι.Αν η άλλη δε θέλει να έρθει Κίεβο κακό του κεφαλιού της.Κίεβο έχω πλεονέκτημα γιατί έχω πολλές επιλογές.Και να στραβώσει η μία πάω στην άλλη.Τυφλίδα τι θα κάνω άμα στραβώσει η φάση?
Πάντα επιλέγω μέρη με πολλές επιλογές και εναλλακτικές π.χ. Κίεβο,Κρακοβία,Μινσκ,Μόσχα κτλ.Αλλιώς εγκλωβίζεσαι.
Η τις φέρνω Ελλάδα για να μην πληρώνω ξενοδοχείο.

Τελευταία τροποποίηση:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Τι λες βρε παραχαράκτης ιστορίας κ γεγονότων
Σε προκαλώ ενώπιω εισαγγελεα του λαϊκού δικαστηρίου να στείλεις το θρεντ με λάτιν Αμέρικα που έχει πάνω από 6-9 σελίδες κ μιλάνε γράφουν μόνιμοι

Δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πέρα ταξιδιωτικού χαρακτήρα
.πρώτου πάω πάντα έψαχνα κ ποτέ δεν έβρισκα

Εδώ είμαι 220 χιλιάδες ποστ κ ζήτημα να υπάρχουν δέκα μουνια κ αυτά το ένα του μοναδικού του ανεπανάληπτου του τρομερού @Kman2 :rockon:
οσοι πανε αφρικη και λατινικη αμερικη, γενικα εκτος ευρωπης
ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΤΑ και δεν το ξερουν
το κυκνειο ασμα της καποτας τους
να αλλαξεις νικ
απο σεξ βολκανο σε κρεμασμενη καποτα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.682
Πόντοι
26.141
οσοι πανε αφρικη και λατινικη αμερικη, γενικα εκτος ευρωπης
ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΤΑ και δεν το ξερουν
το κυκνειο ασμα της καποτας τους
να αλλαξεις νικ
απο σεξ βολκανο σε κρεμασμενη καποτα
Βαρέθηκα να τρώω χαστούκια ανατολικό μπλοκ κ είπα ας πάω στα ευκολα της Αφρικής :rockon: :rockon:

Προκαλώ εδώ να μου πει κάποιος για τριήμερο τετραετία ανατολικό μπλοκ κ.ζωρις λεφτά αν μπορεί να γεμίσει μουνάκια πλέον;;
Προκαλώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom