geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.881
- Πόντοι
- 34.478
πανε στο νημα λατιν αφρικα/ασιαΣαβουρογαμηδες φίλε
Αστούς αυτούς κ έλα στο νήμα λάτιν Αμέρικα
πανε στο νημα λατιν αφρικα/ασιαΣαβουρογαμηδες φίλε
Μελετώ συμπεριφορές διεθνών καμακιων ώστε να βελτιωνομαι χρησιμοποιώντας exocet kmanikous πυραύλους κ να πέφτουν πιο εύκολα τα λατινομουνεταπανε στο νημα λατιν αφρικα/ασια
Κατι μπαζακια ως επι το πλειστον απο λατινες μπηκαν παντως σε αυτα τα νηματα ολα αυτα τα χρονιαΑστούς αυτούς κ έλα στο νήμα λάτιν Αμέρικα
εγω φιλε προτιμω να ριχνω πουτσαβλους σπερμοσετ εσωσετ, εσυ ταγαριτς εισαι ΟΞΩσετΜελετώ συμπεριφορές διεθνών καμακιων ώστε να βελτιωνομαι χρησιμοποιώντας exocet kmanikous πυραύλους κ να πέφτουν πιο εύκολα τα λατινομουνετα
Κατι μπαζακια ως επι το πλειστον απο λατινες μπηκαν παντως σε αυτα τα νηματα ολα αυτα τα χρονια
απο ωραια μουνια ... φατε ματια ψαρια και εκει οπως φαινεται
Γιατι απορεις , που ειναι οι φωτος απο συναγωνιστες στο φορουμ που ανεβαζαν με ομορφες λατινες?
Γιατί έχει φόρουμ λάτιν Αμέρικα^
Γιατι απορεις , που ειναι οι φωτος απο συναγωνιστες στο φορουμ που ανεβαζαν με ομορφες λατινες?
Γιατί έχει φόρουμ λάτιν Αμέρικα
Eμ εδώ έχει 1071 κ ζήτημα να έχει δέκα μωρά
Λατινική Αμερική σταμάτησα από το 2010 με εξαίρεση τη Γαλλική Γουιάνα το 2014, αλλά δεν μετράει γιατί είναι γαλλικό διαμέρισμα. Δεν είμαι updated και δεν με πολυενδιαφέρει αυτή η περιοχή, αφενός γιατί είναι μακριά κι αφετέρου γιατί είναι ανασφαλής. Μόνο Κόστα Ρίκα αισθάνθηκα κάπως άνετα.Σαβουρογαμηδες φίλε
Ποια αλλα?Eμ εδώ έχει 1071 κ ζήτημα να έχει δέκα μωρά
Μπες στα αλλά κ αναλογικά στις σελίδες έχει πιο πολλά μωρα
Εξάλλου δε ζει κανένας κάτω λάτιν Αμέρικα
Μόνο ο giambino πηγαίνει συχνά κ ανεβάζει μωρα
Όπως λέει κ ο αρχηγός το κυνήγι μουνιού θέλει κ ανεβασμένη αδρεναλίνηΛατινική Αμερική σταμάτησα από το 2010 με εξαίρεση τη Γαλλική Γουιάνα το 2014, αλλά δεν μετράει γιατί είναι γαλλικό διαμέρισμα. Δεν είμαι updated και δεν με πολυενδιαφέρει αυτή η περιοχή, αφενός γιατί είναι μακριά κι αφετέρου γιατί είναι ανασφαλής. Μόνο Κόστα Ρίκα αισθάνθηκα κάπως άνετα.
Ευτυχώς έχει εδώ απειραΠοια αλλα?
αρκετα νηματα εχουν ανοιχτει απο το 2009 οπως της Βραζιλιας , μενανε και καποιοι μονιμα οταν τα εβλεπα/παρακολουθουσα ,μπλα μπλα και ιστοριες για γαμησια πολλες , φωτο με ωραια μουνετα δεν εβλεπα ομως
αυτες οι συναντησεις σας εφαγαν με κατι κατα φαντασιαν ταξιδιωτες2011 με 2012 καναμε και συναντησεις , βασικα οι περισσοτερες γνωριμιες ξεκινησαν απο το μολδαβικο νημα ...
μεχρι το 2014 αρκετες , μετα ατονησε λιγο το ολο θεμα
Εχουν ανοιχτει το 09 αλλα εχει αρκετα ποστ απο το 15 ,το 17 μεχρι και το 20 (της Αργεντινης και της Κολομβιας)Ευτυχώς έχει εδώ απειρα
Το 2009 δεν είχαν κινητά με κάμερες για φωτό μαν
Δεν ξέρω από το σαητ εδώ να μένει τελευταία δέκα χρόνια λάτιν
Στείλε μου για ποια νηματα μιλάςΕχουν ανοιχτει το 09 αλλα εχει αρκετα ποστ απο το 15 ,το 17 μεχρι και το 20 (της Αργεντινης και της Κολομβιας)
Δεν γινεται να υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα , οπως γινεται κριτικη στα σλαβικα νηματα για τις γκομενες που ποσταρονται εδω μεσα το ιδιο πρεπει και για τα λατινικα ...
Τωρα αν γαμανε ωραια μουνια και δεν τα ανεβαζουν αλλο θεμα αυτο , ετσι ομως δεν μπαινουν σε κριτικη δηλ μονο μπλα μπλα για καυτες λατινες και τετοια αλλα φωτος γιοκ
Ξαναλεω δεν σημαινει οτι δεν γαμανε , απλα χωρις πειστηρια δεν εχει και μεγαλη αξια τι γραφεται και ισχυει για παντου φυσικα
Καλα θα μας τρελανεις αποψε χαχαΣτείλε μου για ποια νηματα μιλάς
Διότι από όσο ξέρω κανείς δε ζει ή δε ζούσε εκεί κάτω από το bou
Δες αναλογικά πόσες σελίδες κ πόσες φωτό εδώ καθώς κ στα νήματα που λες για λάτιν
Κανένα Τάσος3δεν είναι από τα θρεντ από μόνιμους ή από κάποιον που έστω ζούσε
Απαντησα προηγουμενως ...Κανένα Τάσο δεν είναι απόλυτα τα θρεντ από μόνιμους ή από κάποιον που έστω ζούσε
Μόνο με 3-5 σελίδες ανά νήμα κ για ταξίδι
Δες τα ξανά