Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Όντως έτσι είναι τώρα.Αν όμως έχεις αξία θα μπουκαρεις ντισκο στο Χαρκοβο και θα βγάλεις γκόμενα.Πρεπει όμως να αξίζεις.
Παλιά αρκούσε να είσαι ξένος.Τωρα πρέπει να φέρεις περισσότερα στο τραπέζι.
Εγώ επειδή είχα αξια ετσι κι αλλιώς ανεξάρτητα απο εξελίξεις συνεχιζω να γαμαω παρά την αλλαγή των συνθηκών.
Αλλά εγώ ξέρω και τι να κάνω ακριβώς που να πάω ποσα να εχω σε ποιες να παω πώς να κινούμαι υπό πίεση χρόνου κτλ.
Αυτογνωσία και ταπεινότητα.
2 αρετές του ΚΜΑΝ που τα λένε όλα για τον εαυτό του.

Πέρα από τα σώβρακα και τα μπλε αρχιδια βέβαια! ???

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Las Vegas σου λέει ο άλλος.Γελοία κατάσταση.Πάτε ανατολική Ευρώπη να ανοίξει το μάτι σας.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ψιλοψωλαρια και το Βεγκας… :confused:
Δεν υπαρχει σωτηρια ρε πουστη μου σ αυτο το πλανητη…

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ψιλοψωλαρια και το Βεγκας… :confused:
Δεν υπαρχει σωτηρια ρε πουστη μου σ αυτο το πλανητη…
Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει..:confused:

Αφιερωμένο στον Αρχηγό των Αρχηγών:rockon:

Είμαι ένας Άρχων,
ζω σε παράνοια,
τα χάπια μου,
τα παίρνω σπάνια
:rockon::rockon::rockon:

Σας έχω γράψει πριν χρόνια ότι ένα στοιχείο γοητείας του Αρχηγού,
είναι το παράλληλο σύμπαν,το θράσος και η τρέλα που στέλνει ακόμη και τις Πολωνέζες
στο τρελοκομείο.
Πάει η άλλη να του κάνει shit test και την στέλνει συστημένη στο Δαφνί :rockon:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι γκόμενες δε γουστάρουν συμβατικούς τύπους προβλεπέ κτλ.Θέλουν κάπως να ίπτασαι.Δηλαδή ενώ σωματικά είσαι εκεί το πνεύμα ίπταται.Τότε κάπως γουστάρουν οι γκόμενες γιατί ξεφεύγουν από τη μίζερη ρουτίνα.Εγώ αν πάω Πολωνία βλέπω Τεύτονες,Σομπιέσκι,αλόγατα,μάχες δηλαδή γουστάρω απεριόριστα.Δε βλέπω τη μίζερη πραγματικότητα.Οπότε παρασέρνω και τη γκόμενα στο ρομαντικό κόσμο και ρίχνω κανάν πούτσο.
Αν είσαι μίρλας,γκρινιάρης,υπολογιστής τα βλέπεις όλα αρνητικά,ανιαρά ξενερώνουν και οι γκόμενες είναι λογικό.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οι γκόμενες δε γουστάρουν συμβατικούς τύπους προβλεπέ κτλ.Θέλουν κάπως να ίπτασαι.Δηλαδή ενώ σωματικά είσαι εκεί το πνεύμα ίπταται.Τότε κάπως γουστάρουν οι γκόμενες γιατί ξεφεύγουν από τη μίζερη ρουτίνα.Εγώ αν πάω Πολωνία βλέπω Τεύτονες,Σομπιέσκι,αλόγατα,μάχες δηλαδή γουστάρω απεριόριστα.Δε βλέπω τη μίζερη πραγματικότητα.Οπότε παρασέρνω και τη γκόμενα στο ρομαντικό κόσμο και ρίχνω κανάν πούτσο.
Αν είσαι μίρλας,γκρινιάρης,υπολογιστής τα βλέπεις όλα αρνητικά,ανιαρά ξενερώνουν και οι γκόμενες είναι λογικό.
Ισχύει:rockon:

Πάντως να φυλάς τα νώτα σου με τη βυζαρού...
Έκανα ένα background check και αν εξαιρέσω την εμφάνιση=βυζάρες και την ηλικία(21)
πρόκειται περί μεγάλου ΝΑΥΑΓΙΟΥ.
Δε θα μου κάνει έκπληξη αν σε μερικά χρόνια φουντάρει από καμιά πολυκατοικία σαν την άλλη στη Ρωσία:confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Σήμερα δεν αρκεί να είσαι γαλαζοάρχιδος για να γαμησεις στα μουνολιβαδα.Χρειαζονται και άλλα προσόντα.
Πως τα πετσόκοψες πάλι τα ναυάγια ρε Άρχοντα!!!
:kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.164
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω δεν τον έχω δει.αλλα πιστεύω τα λόγια του ότι δεν είναι σαν τον κλασσικό Έλληνα δλδ δεν είναι κοντός φαλακρός με κοιλιά κ αγυμναστος
εισαι με τα καλα σου οχι βεβαια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ισχύει:rockon:

Πάντως να φυλάς τα νώτα σου με τη βυζαρού...
Έκανα ένα background check και αν εξαιρέσω την εμφάνιση=βυζάρες και την ηλικία(21)
πρόκειται περί μεγάλου ΝΑΥΑΓΙΟΥ.
Δε θα μου κάνει έκπληξη αν σε μερικά χρόνια φουντάρει από καμιά πολυκατοικία σαν την άλλη στη Ρωσία:confused:

Μου έγραψε οτι έκανε πλαστική μύτης προ εβδομάδας Κωσταντινούπολη.Γενικά οι Λευκορρωσίδες είναι κάπως περίεργες.Πάντα κάτι δεν πάει καλά και ποτέ δεν τις κρατάω για πολύ.
Εχω πολλές τώρα στα σκαριά λέω να δώσω μια ευκαιρία σε ουγγρικό προιόν.Εχει κάποιο ενδιαφέρον.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μου έγραψε οτι έκανε πλαστική μύτης προ εβδομάδας Κωσταντινούπολη.Γενικά οι Λευκορρωσίδες είναι κάπως περίεργες.Πάντα κάτι δεν πάει καλά και ποτέ δεν τις κρατάω για πολύ.
Εχω πολλές τώρα στα σκαριά λέω να δώσω μια ευκαιρία σε ουγγρικό προιόν.Εχει κάποιο ενδιαφέρον.
Σου είπε ότι ενώ είναι 21χρονών έχει δύο παιδιά,
εκ των οποίων το ένα είναι.................6 χρονών;:confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δε με ενδιαφέρουν αυτά.Θα δω αν την καλέσω ποτέ.Τώρα έτσι κι αλλιώς δεν κολλάει γιατί θα είναι Γεωργία.Είναι πολλές στα σκαριά.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εσένα σε πάω γιατί είσαι αντικειμενικός υποστηρικτής.
Τι εννοώ?Είσαι υπερ Κμαν αλλά λειτουργείς όπως ο σωστός φαν μιας ομάδας,που θα ασκήσει και κριτική για το καλό του εν αντιθέσει με την πλειοψηφία των υποστηρικτών του.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δε με ενδιαφέρουν αυτά.Θα δω αν την καλέσω ποτέ.Τώρα έτσι κι αλλιώς δεν κολλάει γιατί θα είναι Γεωργία.Είναι πολλές στα σκαριά.
Εμένα θα με ενδιέφεραν,γιατί αυτό που αγοράζεις ειδικά εσύ ,είναι ένα πακέτο εμπειριών,
πολύ παραπάνω από ένα απλό γαμήσι που ενδιαφέρει άτομα σαν εμένα.
Οπότε αν δεν είναι σχετικά ισορροπημένη στο μυαλό,θα σου γαμήσει το 3ήμερο..
Γιατί καλές οι βυζάρες,αλλά άμα η άλλη είναι ζίου ζίτσου,ξινό θα σου βγει.
Π.χ.Πολωνέζα κοκκινομάλα φαινόταν και από τις φωτό ότι είναι θετική περσόνα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εσένα σε πάω γιατί είσαι αντικειμενικός υποστηρικτής.
Τι εννοώ?Είσαι υπερ Κμαν αλλά λειτουργείς όπως ο σωστός φαν μιας ομάδας,που θα ασκήσει και κριτική για το καλό του εν αντιθέσει με την πλειοψηφία των υποστηρικτών του.
Κάποιος πρέπει να ασκεί κριτική στην ΠΑΕ,όταν γίνονται δηλώσεις όπως οι χθεσινοβραδινές :confused:
Ακούς Καρυπίδη;
E....kman ήθελα να πω

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1