Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Καραμανη δεν θα γράψεις τίποτα?
Όλο πίσω από τις κουρτίνες είσαι
Όλο πίσω από τις κουρτίνες είσαι
Γιατί ρε Στράτο ταυτίζεσαι με τέτοια μέλη?Λειπει ο Δημητρακαρος λειπει!
Ειμαι μαζοχας το ξερω…Γιατί ρε Στράτο ταυτίζεσαι με τέτοια μέλη?
Πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις άλλα μέλη,όπως Βαλκάνιος Πουτσαράς,Μουνοκωλαράκης,Γιώργος Κρους,Μπουρδελιάρης 82,Αθηναίος 44,Νίπλ Λόβερ,Στοκαδούρα,Άγιος,Μπαρόκ,Μπράμπους 67,Δύτης 13,Ρέζνωφ κλπ.Ειμαι μαζοχας το ξερω…
Πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις τους κλώνους μου ,όπως Μουνοκωλαράκης,Γιώργος Κρους,Μπουρδελιάρης 82,Αθηναίος 44,Νίπλ Λόβερ,Στοκαδούρα,Άγιος,Δύτης 13,Ρέζνωφ κλπ.
Σε περίμενα σε αυτό το ποστ,ειδικά εσένα.
Εμένα θα με ενδιέφεραν,γιατί αυτό που αγοράζεις ειδικά εσύ ,είναι ένα πακέτο εμπειριών,
πολύ παραπάνω από ένα απλό γαμήσι που ενδιαφέρει άτομα σαν εμένα.
Οπότε αν δεν είναι σχετικά ισορροπημένη στο μυαλό,θα σου γαμήσει το 3ήμερο..
Γιατί καλές οι βυζάρες,αλλά άμα η άλλη είναι ζίου ζίτσου,ξινό θα σου βγει.
Π.χ.Πολωνέζα κοκκινομάλα φαινόταν και από τις φωτό ότι είναι θετική περσόνα.
Kαι ο Λάκαρος...Λειπει ο Δημητρακαρος λειπει!
Στο εφτιαξαKαι ο Λακακακης
Στο δρομο ναι στα κλαμπ ομως βλεπεις διαστημικα μουνια ...Las Vegas σου λέει ο άλλος.Γελοία κατάσταση.Πάτε ανατολική Ευρώπη να ανοίξει το μάτι σας.
Las Vegas σου λέει ο άλλος.Γελοία κατάσταση.
Πες τα τυπε.. Γιατί ο άλλος κουκια τρώει, κουκια μαρτυρά.. Αφού δεν έχει πάει usa ποτέ του. Τι καθεται και πλάθει σεναρια παλι μέσα από βίντεο. Η ζωή δεν είναι μονο tvΣτο δρομο ναι στα κλαμπ ομως βλεπεις διαστημικα μουνια ...
το omnia ειχε βγει το καλυτερο του κοσμου για το 16 , εγω πηγα το 18 και μουφυγε το σκατο (εκτος απο το υπερθεαμα) με τις γκομενες που ειδα μεσα και ας εχω περασει και απο τα καλυτερα του μπλοκ
Amerika, Bruder. Amerika!Las Vegas σου λέει ο άλλος.Γελοία κατάσταση.Πάτε ανατολική Ευρώπη να ανοίξει το μάτι σας.
μια χαρα εχει τωρα..4 φορες την εβδομαδαΤο άσχημο είναι δεν έχει απευθειας πτήσεις για ουκρανια απο ελλαδα.
Παλιοτερα είχε
Για κιεβο μονο...πως παμε σε αλλες επαρχιακες πολειςμια χαρα εχει τωρα..4 φορες την εβδομαδα