Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Και το τρυφερο ποπουδακι το καλογερακι οταν το γλενταμε στην υπογα στα πατησα τραγουδα
Στα υπογεια ειναι η θεα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Κλασικες σκατοψυχες βλαχαρες που πάνε για μεγάλη ζωή στην Κυανή ακτη
Έχω μπλεχτεί μόνο με μία ρωσίδα της Κ. Ακτής και άρα δεν μπορώ να κρίνω. Η συγκεκριμμένη ήρθε για να πετύχει και τα κατάφερε. Είναι και η αιτία που μπλέχτηκα επαγγελματικά με τα ακίνητα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως ο Κμαν αν ήταν κανας Δ.Υ Θεσσαλονίκη,με 1000+ μισθό και ψιλοδικτυωμένος εδώ, θα'χε σαλονικιές 1,80 να τον παρακαλάνε να τις παντρευτεί.Έχει την ιδανική εμφάνιση γι'αυτές.Βέβαια θα στερούνταν το γλειφοκώλι αλλά με τις ελλεεινίδες δεν μπορείς να τα'χεις όλα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Στα 90s ήταν τόσο ωραία που δεν μπορώ παρά να σκεφτώ οτι στα 80s θα ήταν φανταστικά.Τυχεροί οι μουσάτοι που έστελνε το κόμμα για σπουδές τότε,θα πρέπει να γαμούσαν αβέρτα.
Πηγε συμμαθητης μου κομμουνας στην Σοφια το 1985 και σπουδασε γυμναστης.
απο τοτε λαλησε ... :tooth:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Σήμερα έφαγα πόρτα από Ισπανία. Έλαβα εμέιλ από τον Όμιλο που έλεγε «Η αίτησή σας δεν έγινε δεκτή», ενώ το εμείλ που έστειλαν στο Γραφείο Πρόσκαιρης Εργασίας έλεγε «Η αίτηση δεν έγινε δεκτή, διότι ο υποψήφιος δεν έδειξε ενδιαφέρον».

Στο Γραφ. Προσκ. Εργ. μου ζήτησαν να περιγράφω πώς έγινε η συνέντευξη κι όταν τους είπα, μου απάντησαν ότι έγινε παρερμηνεία και να τους ξαναπάρω να τους εξηγήσω κάποια πράγματα.

Παίρνω στη γραμματεία του Ομίλου και μου λένε να πάρω αύριο γιατί οι recruiters δεν ήταν εκεί. Τους ρωτάω «αν επιμείνουν και δεν με πάρουν για Ισπανία, παίζει τίποτα Ανατολική Ευρώπη;» Μού δίνουν μία υπεύθυνη και μιλήσαμε, αλλά πολύ γενικά πράγματα. Θα χρειαστούν εκπαιδευτές στο χώρο του luxe με προτεραιότητα άτομα που μιλάνε τις τοπικές γλώσσες. Μάλλον θα φάω πόρτα κι από κει. Αυτές είναι δουλειές για τον kman που είναι σλαβομαθής, είναι λεπτός με τις γκόμενες (όταν δεν τις χέζει) και κυκλοφορεί πάντα στυλάτος :tooth:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Ποιος είσαι εσύ είπαμε;
A,ναι...
Ποιος είσαι εσύ ειπαμε..; Α, ναι. Ενας λουζερ που παρουσιαζει airbnb γραφεία για διαμέρισμα του στο εξωτερικο. Με φωτο ενα απροσδιοριστου φύλου χέρι, που βγαίνει από μια κουρτίνα και την μοστράρει σαν γκομενα του. -Κυρ Πουθενιδη που ήσουν τόσο καιρό εξαφανισμενος όταν εφαγες το στραπάτσο από παλιά μελη που σε έκαναν ρομπα; Τώρα νομιιζεις ότι ξεχαστηκε.. και ξαναβγηκες, ε; - Ειπαμε ομοιος ομοιω αεί πελαζει.. Νοσταλγός του Χίτλερ, μπουρδολογος, σκατολαγνος, και εσύ. Καταλαβαμε..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Γενικά Γερμανία βελτιώνεις τη ρευστότητα όχι κατ ανάγκη το βιοτικό επίπεδο.Βγάζεις περίπου τα τριπλά για την ίδια δουλειά,δηλαδή αν βγάζεις 1500 Ελλάδα παίρνεις κάπου 5000 Γερμανία.
5000 e δεν βγάζει ουτε νευροχειρουργος στην Γερμανία, και βγάζει ενας ανιδεικευτος εργατης ; 0κ! - Το ότι σε γερνάνε τα 12ωρα πριν την ώρα σου,και πέρα του ύπνου και της δουλειάς δεν έχεις κάτι αλλο να κανεις εκει, γιατί δεν το λες..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Στα 90s ήταν τόσο ωραία που δεν μπορώ παρά να σκεφτώ οτι στα 80s θα ήταν φανταστικά.Τυχεροί οι μουσάτοι που έστελνε το κόμμα για σπουδές τότε,θα πρέπει να γαμούσαν αβέρτα.
Το ότι εβοσκες πρόβατα εκείνη την εποχή, και πέρα από το νιμου της προβατίνας δεν είχες δει κάτι άλλο.. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλά. -Τότε γ@μουσες και έδερνες με χοντρούλες και καθρεπτακια. Δεν σε επιαναν κορόιδο όπως σήμερα, που πρέπει να δώσεις το ένα σου νεφρο, για να αγγίξεις..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως ο Κμαν αν ήταν κανας Δ.Υ Θεσσαλονίκη,με 1000+ μισθό και ψιλοδικτυωμένος εδώ, θα'χε σαλονικιές 1,80 να τον παρακαλάνε να τις παντρευτεί.Έχει την ιδανική εμφάνιση γι'αυτές.Βέβαια θα στερούνταν το γλειφοκώλι αλλά με τις ελλεεινίδες δεν μπορείς να τα'χεις όλα

Λες οι Θεσαλονικιες δεν κάνουν γλυφοκωλι?
Ανατολική Ευρώπη έχεις μεγάλη ελευθερία κάνεις ο,τι θες δε σφίγγουν οι κωλοι όπως Γερμανία.

iapetos79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
412
Πόντοι
301
Αυτές ήταν χώρες.Τσεχοσλοβακία,PRL,πω ρε τι χάσαμε.Πόσοι θα κοιμούνται χύνοντας με το εικόνισμα του Στάλιν πάνω από το παιδικό τους κρεβατάκι.

Τυπικές Τσέχες δεκαετίας 70,80 τότε που η Δύση και ο φεμινισμός δεν είχαν εισβάλει ακόμα.

Πάντως και στις απαρχές του 2000 ήταν εξίσου φανταστικά με τιμές εξευτελιστικλες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όντως τώρα πρέπει να είσαι πολύ πιο ανταγωνιστικός.Χρειαζεσαι εισόδημα εμφανιση γνώση του πεδίου κτλ οπότε οι περισσότεροι μένουν στην απεξω

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ποιος είσαι εσύ ειπαμε..; Α, ναι. Ενας λουζερ που παρουσιαζει airbnb γραφεία για διαμέρισμα του στο εξωτερικο. Με φωτο ενα απροσδιοριστου φύλου χέρι, που βγαίνει από μια κουρτίνα και την μοστράρει σαν γκομενα του. -Κυρ Πουθενιδη που ήσουν τόσο καιρό εξαφανισμενος όταν εφαγες το στραπάτσο από παλιά μελη που σε έκαναν ρομπα; Τώρα νομιιζεις ότι ξεχαστηκε.. και ξαναβγηκες, ε; - Ειπαμε ομοιος ομοιω αεί πελαζει.. Νοσταλγός του Χίτλερ, μπουρδολογος, σκατολαγνος, και εσύ. Καταλαβαμε..
Tα παλιά μέλη;Ποιος ο dimitrakis;:grin:

Μας πήρες χαμπάρι τύπε..
Ποστάρουμε σπίτια από το airbnb,που έχουν μέσα ηλεκτρική κιθάρα και ενισχυτή.
Λογικό για ένα airbnb..:jerking2:

Για αυτό το χέρι μιλάς τύπε;:fuck1:
https://www.bourdela.com/forum/threads/paradeisos-praga.2448/post-8488302

Άκου..
Έχεις γράψει ότι κάνεις 2 δουλειές και ζορίζεσαι.
Σαν κλασσικός Έλληνας μαλάκας,αντί να προσπαθήσεις να αλλάξεις την κατάστασή σου,
αμφισβητείς άτομα που τα καταφέρνουν καλύτερα από εσένα.
Φυσικά και ένας νευροχειρούργος εδώ παίρνει 5000 καθαρά,απλά
εσύ όπως και πολλοί άλλοι,είστε παιδιά του internet.
Kαι ότι ξέρετε για το μπλοκ,είναι από google maps.

Όταν ο Αρχηγός ποστάρει φωτό χωρίς να λέει σε ποια πόλη του μπλοκ βρίσκεται
και εγώ αναγνωρίζω και αναφέρω ακόμη και τους δρόμους,
καλύτερα να το βουλώνεις.
Γιατί είσαι άσχετος και μυρωδιάς.

Μόλις έκλεισα μία βδομάδα Πράγα,όταν ποστάρω υλικό μην ζηλέψεις πολύ.
Μπορείς να γράψεις ότι δεν πήγα ποτέ,όπως ο μογγολάκης

Υ.Γ. Έλα να με πεις από κοντά νoσταλγό του Χίτλερ κομπλεξικέ εμμονικέ με τον kman

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό είναι το θέμα.Μπορεις να ανταγωνιστεις τον Β.Π σε εμφάνιση φυσικη κατάσταση?Μπορείς να ανταγωνιστείς εμένα σε εμπειρία,γνώση γλώσσας ρευστότητα?Αν οχι,ο παίκτης δυσκολεύεται πολυ.Δεν είναι εύκολο περιβάλλον σα σεξοτουριστας.Το πιο πιθανό είναι να σε διαλύσει ο ανταγωνισμος.Κανω τοσα συστήματα και υπολογισμούς και συνεχες καλιμπραρισμα επι του εδάφους και παλι μπορεί να συμβεί κατι απρόοπτο και να παει το σεξοταξιδι κατά διαόλου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτό είναι το θέμα.Μπορεις να ανταγωνιστεις τον Β.Π σε εμφάνιση φυσικη κατάσταση?Μπορείς να ανταγωνιστείς εμένα σε εμπειρία,γνώση γλώσσας ρευστότητα?Αν οχι,ο παίκτης δυσκολεύεται πολυ.Δεν είναι εύκολο περιβάλλον σα σεξοτουριστας.Το πιο πιθανό είναι να σε διαλύσει ο ανταγωνισμος.Κανω τοσα συστήματα και υπολογισμούς και συνεχες καλιμπραρισμα επι του εδάφους και παλι μπορεί να συμβεί κατι απρόοπτο και να παει το σεξοταξιδι κατά διαόλου.
Δεν τον κακίζω τον τύπο,την παράνοια του πως μεγαλώσαμε στην Ελλάδα,
την κατάλαβα όταν μπήκα στο σύστημα εδώ.

Η αδυναμία αποδοχής προσωπικών ελλειμμάτων,αντί να οδηγεί στην αυτοβελτίωση,
οδηγεί στην επίρριψη ευθυνών σε τρίτους,στο σύστημα,στην κακή τους μοίρα.
Εδώ κόλλησε το μυαλό του ότι στη μία φωτογραφία έχεις μαλλιά ενώ στην άλλη όχι,
ενώ είναι απλά ο φωτισμός διαφορετικός.
Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν μασάει κουτόχορτο...

Το έχεις γράψει πολλές φορές...
Κάθονται και σκέφτονται γιατί ο kman και όχι εγώ που στο μυαλό μου είμαι καλύτερος,
πιο εμφανίσιμος,πιο...
Μιλάμε πιο λάθος τρόπος σκέψης δεν παίζει..
Άντρες που δεν αποκαλύπτουν ούτε καν την ηλικία τους,απλά για να τους πεις σε ποια κατηγορία παίζουν.
Τέσπα,καμία ελπίδα για πολλές γενιές ακόμη στην Ελλάδα..

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ερώτηση κρίσεως: Ποιο είναι το κράτος του αν. μπλοκ με τους πιο ευγενικούς κατοίκους;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν τον κακίζω τον τύπο,την παράνοια του πως μεγαλώσαμε στην Ελλάδα,
την κατάλαβα όταν μπήκα στο σύστημα εδώ.

Η αδυναμία αποδοχής προσωπικών ελλειμμάτων,αντί να οδηγεί στην αυτοβελτίωση,
οδηγεί στην επίρριψη ευθυνών σε τρίτους,στο σύστημα,στην κακή τους μοίρα.
Εδώ κόλλησε το μυαλό του ότι στη μία φωτογραφία έχεις μαλλιά ενώ στην άλλη όχι,
ενώ είναι απλά ο φωτισμός διαφορετικός.
Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν μασάει κουτόχορτο...

Το έχεις γράψει πολλές φορές...
Κάθονται και σκέφτονται γιατί ο kman και όχι εγώ που στο μυαλό μου είμαι καλύτερος,
πιο εμφανίσιμος,πιο...
Μιλάμε πιο λάθος τρόπος σκέψης δεν παίζει..
Άντρες που δεν αποκαλύπτουν ούτε καν την ηλικία τους,απλά για να τους πεις σε ποια κατηγορία παίζουν.
Τέσπα,καμία ελπίδα για πολλές γενιές ακόμη στην Ελλάδα..

Θέλουν να σε κατεβάσουν στο δικό τους επίπεδο αντι να ανέβουν οι ιδιοι.Σου λεει αν αυτός δεν ηταν πουτσαρας αν ο αλλος δεν ηταν γυμνασμένος και αν ο άλλος δεν είχε λεφτά θα γαμουσα εγώ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλες οι συμβουλες των βετερανων του αν.μπλοκ αλλα εγω πιστευω πως ο καθενας μονοςντου θα βρει τις ισορροπιες.
Αρχικα πρεπει να παει οχι μια η δυο φορες αλλα πολυ περισσοτερεες σε χώρες του μπλοκ αρχικα θα επικεντρωθει σε μια χωρα και θα την γυρισει ναμην μεινει σε μια πολη.
Εν συνεχεια μπορει να φαει τα μουτρα του αλλα ετσι θα μαθει και επεισης να πορεύτει βαση του μπαντζετ του.
Θελει να δαπανισει χρονο χρημα και να τον βοηθησουν και οι 2 με 3 συμβουλες των βετερανων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ουκρανια θελει διαβατηριο η με ταυτοτητα?επισης θελει βιζα?οσο για το θεμα με το κοβιντ τι παιζει?
Οι βετερανοι ας μας πουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom