Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ξόδεψα 300 ευρώ στα εισιτήρια,300 στη διαμονη διήμερο σε πενταστερο και στα εστιατόρια 160 την πρώτη μέρα και 300 τη δεύτερη.Συν ταξια κτλ.Καπου 1300 ευρώ βγήκε συνολικά το διήμερο.
Αν πας βέβαια Σαντορίνη το εξοδο εκτινάσσεται στα 500 ευρώ ημερησίως με κλαμπιες,τραπέζια κτλ.
Ε,άμα παίρνεις 5χιλ νέτο και δεν τα σκας αλλού,1300ευρώ είναι peanuts μία φορά το δίμηνο

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Εγώ ήδη έχω βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του George71 μέσω ενός επαγγελματικού ομίλου με παραρτήματα στο εξωτερικό. Από όσο έχω ψάξει, στην Ευρώπη, εκτός από Γαλλία έχουν Βαρκελώνη, Ολλανδία, Γενεύη κι ένα παράρτημα Γερμανία που φαίνεται ανενεργό. Αν επεκταθούν στο πρώην ανατολικό μπλοκ σε καμμιά καλή περιοχή μπορεί να τη χτυπήσω.

Άρχοντα kman2 πως τον βλέπεις τον τύπο?

Στα 60 έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο... :2funny::2funny::2funny:

Έγινε επιτηρητης λέει σε ΙΕΚ Κομμωτικής και αν το ΙΕΚ επεκταθεί στο ανατολικό μπλοκ θα κάνει κίνηση!!!

Ρε τύποι έλεος με τη θεωρία, η ζωή θέλει action...

Αλλά οκ ξέχασα, έχει βρει τον image maker, βασικό κι αυτό :tooth:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ε,άμα παίρνεις 5χιλ νέτο και δεν τα σκας αλλού,1300ευρώ είναι peanuts μία φορά το δίμηνο

Αμα έχεις μία μόνο σπονσορετ είναι εύκολα.Το θεμα είναι η διαχείριση του χαρεμιου τι κάνεις όταν έχεις 4-5 γκόμενες ταυτόχρονα.Εκει είναι τα δύσκολα και τα οριακα σημεία αφου ο,τι κάνεις με τη μία επηρεάζει τη σχεση και τα funds με τις άλλες.
Πρέπει συνέχεια να ανανεώνεις το χαρεμι,να βρισκεις καινούργια ταλέντα αφού οι παλιές σιγά σιγα παρακμαζουν.Για αυτο αυξανω τη δεξαμενή σε μερικές χώρες δεν κολλαω με μία.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αμα έχεις μία μόνο σπονσορετ είναι εύκολα.Το θεμα είναι η διαχείριση του χαρεμιου τι κάνεις όταν έχεις 4-5 γκόμενες ταυτόχρονα.Εκει είναι τα δύσκολα και τα οριακα σημεία αφου ο,τι κάνεις με τη μία επηρεάζει τη σχεση και τα funds με τις άλλες.
Πρέπει συνέχεια να ανανεώνεις το χαρεμι,να βρισκεις καινούργια ταλέντα αφού οι παλιές σιγά σιγα παρακμαζουν.Για αυτο αυξανω τη δεξαμενή σε μερικές χώρες δεν κολλαω με μία.
Γιατί σε έχω για πιο έξυπνο από το να στέλνεις λεφτά σε μία Ρωσίδα που ζήτημα να την βλέπεις μία φορά το χρόνο;
Πόσες φορές συνάντησες την ψηλή ξανθιά που δουλεύει στο νοσοκομείο τα τελευταία δύο χρόνια;

Y.Γ.Να σε ρωτήσω...
Είχες ποστάρει μία φωτό από το διαμέρισμα της Αθήνας με ένα αντικείμενο.
Θυμάσαι αν είναι Αμερικάνα ή Μεξικάνα;
Αν είναι Αμερικάνα και την έχεις Γερμανία,δεν μου κάνεις μια καλή τιμή να συνδράμω και εγώ στα έξοδα του σπόνσορινγκ;
Μην την τρώει και η σκόνη...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί σε έχω για πιο έξυπνο από το να στέλνεις λεφτά σε μία Ρωσίδα που ζήτημα να την βλέπεις μία φορά το χρόνο;
Πόσες φορές συνάντησες την ψηλή ξανθιά που δουλεύει στο νοσοκομείο τα τελευταία δύο χρόνια;

Y.Γ.Να σε ρωτήσω...
Είχες ποστάρει μία φωτό από το διαμέρισμα της Αθήνας με ένα αντικείμενο.
Θυμάσαι αν είναι Αμερικάνα ή Μεξικάνα;
Αν είναι Αμερικάνα και την έχεις Γερμανία,δεν μου κάνεις μια καλή τιμή να συνδράμω και εγώ στα έξοδα του σπόνσορινγκ;
Μην την τρώει και η σκόνη...

Την ξανθιά την ειχα καλέσει Κίεβο αλλά στράβωσε.Την εχω standby.Αυτη εχει φαγωθεί να έρθει Γερμανία θελει γάμους,παιδιά κτλ.Αυτα είναι ζητήματα με τις Ρωσιδες.Η κιθάρα που λες δεν είναι τίποτα σπουδαίο μια κορεάτικη Aria είναι.Μπορει να πάρω καμιά Strat Γερμανία με γαμάτο ενισχυτή αλλά μετα θα κολλησω.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Την ξανθιά την ειχα καλέσει Κίεβο αλλά στράβωσε.Την εχω standby.Αυτη εχει φαγωθεί να έρθει Γερμανία θελει γάμους,παιδιά κτλ.Αυτα είναι ζητήματα με τις Ρωσιδες.Η κιθάρα που λες δεν είναι τίποτα σπουδαίο μια κορεάτικη είναι.Μπορει να πάρω καμιά Strat Γερμανία με γαμάτο ενισχυτή αλλά μετα θα κολλησω.
Νομίζω έχει καβαλήσει τα 30,πάει για απόσυρση Ρωσία σαν τα Tupolev...

Διάβαζα από το κινητό εκείνο το μήνυμα και δεν μπορούσα να διακρίνω,
αλλά δεν θα μου φαινόταν απίθανο να είχες χτύπησει με τη μία καμιά Aμερικάνα.
Εποχές Τσοβόλα δώστα όλα,είχαν γίνει πολλά τέτοια κουφά.

Πάρε μία και μετά πάρε και λάμπα,πάνω από 5W δε χρειάζεσαι για το διαμέρισμα και βγάλε γούστα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Νομίζω έχει καβαλήσει τα 30,πάει για απόσυρση Ρωσία σαν τα Tupolev...

Διάβαζα από το κινητό εκείνο το μήνυμα και δεν μπορούσα να διακρίνω,
αλλά δεν θα μου φαινόταν απίθανο να είχες χτύπησει με τη μία καμιά Aμερικάνα.
Εποχές Τσοβόλα δώστα όλα,είχαν γίνει πολλά τέτοια κουφά.

Πάρε μία και μετά πάρε και λάμπα,πάνω από 5W δε χρειάζεσαι για το διαμέρισμα και βγάλε γούστα.

Οι λαμπατοι ενισχυτές είναι σίγουρα καλυτεροι ιδίως για ροκαμπιλιές.Ο ενισχυτής που ειχα είναι ενας Crate,αρκετά καλός κάπου 600 ευρώ τον είχα πάρει.
Με την κιθάρα είναι κολλημα,αν αρχισω παλι,δε θα σταματαω ολη μερα.Κυριως με μπλουζιες,ροκιες.Ζεπελους,Hendrix,SRV κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Οι λαμπατοι ενισχυτές είναι σίγουρα καλυτεροι ιδίως για ροκαμπιλιές.Ο ενισχυτής που ειχα είναι αρκετά καλός κάπου 600 ευρώ τον είχα πάρει.
Με την κιθάρα είναι κολλημα,αν αρχισω παλι,δε θα σταματαω ολη μερα.Κυριως με μπλουζιες,ροκιες.Ζεπελους,Hendrix,SRV κτλ.

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (2).jpeg
    αρχείο λήψης (2).jpeg
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 26
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Διαμέρισμα από airbnb ήταν.. Και έλεγε μουφες ότι ήταν δικό του.. Είχε πέσει πολύ γέλιο τότε.. :cheesy:
Ξέρω ότι τρέφεις μεγάλη συμπάθεια για τον kman,
η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση ιδιοκτήτης airbnb
να άφηνε κιθάρα και ενισχυτή τρανζίστορ μέσα στο διαμέρισμα,
όχι από φόβο κλοπής,αλλά για να μην ξεσηκώσει ο ένοικος το τετράγωνο στο πόδι.

Καθόλου απίθανο ο kman να έχει πατρική περιουσία στην Αθήνα.

Έχω ελληνίδα συνάδελφο με διδακτορικό,που η οικογένειά της δεν ξέρει τι έχει..
Αλλά είναι εδώ υπάλληλος

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Ομοιος ομοιω αεί πελαζει. -Όπως ξέρω και εγώ ότι σε έλεγαν βαλκανιο ψευταρα τα παλιά μέλη εδώ , για ευνόητους λόγους. - Όσο γι αυτό που ανέφερες δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο. Απλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν τρώνε κουτόχορτο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι το περίεργο.Πολλοι που φύγαμε Γερμανία έχουμε περιουσία Ελλάδα.Καθενας έφυγε για διαφορετικούς λόγους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ομοιος ομοιω αεί πελαζει. -Όπως ξέρω και εγώ ότι σε έλεγαν βαλκανιο ψευταρα τα παλιά μέλη εδώ , για ευνόητους λόγους. - Όσο γι αυτό που ανέφερες δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο. Απλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν τρώνε κουτόχορτο.
Ποιος είσαι εσύ είπαμε;
A,ναι...
Ένας κομπλεξικός που όλα τα posts του είναι για τον kman..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά Γερμανία βελτιώνεις τη ρευστότητα όχι κατ ανάγκη το βιοτικό επίπεδο.Βγάζεις περίπου τα τριπλά για την ίδια δουλειά,δηλαδή αν βγάζεις 1500 Ελλάδα παίρνεις κάπου 5000 Γερμανία.Οπότε πολλοί που φύγανε είχανε κάποια δουλειά Ελλάδα,απλά πήγαν Γερμανία για να τριπλασιάσουν τετραπλασιάσουν τα καθαρά τους εισοδήματα.Δεν ήταν οτι πεινούσαν.
Να μην πω οτι οι περισσότεροι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.Συνήθως με καλές αποδοχές Ελλάδα,περιουσία κτλ.Αυτούς θέλουν και Γερμανία περισσότερο τη μέση,ανώτερη τάξη της Ελλάδας.Διαφημίζουμε και τη χώρα.
Ο νεομετανάστης δεν είναι σαν τον παλιό μετανάστη που ερχόταν από το χωριό με μηδέν προσόντα,καμία γνώση της γλώσσας,καθόλου λεφτά,καμία περιουσία κτλ.Ο νεομετανάστης γαμάει,είναι άλλη πάστα.Ερχεται σαν κατακτητής περισσότερο που λέει ο λόγος.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χορευτικές επιδείξεις Γερμανίδων στο 4:24.Βλέπετε περίπου πώς είναι τα πόδια τους.Εχουν ουσία βέβαια,βλέπεις μπουτάρες αλλά καμία σχέση με τα κομψά σλαβικά πόδια.Ειδικά οι Πολωνέζες έχουν πολύ λεπτά,νομίζεις οτι άμα φυσήξει αέρας θα τις παρασύρει.
Ενα άλλο πρόβλημα των Γερμανίδων είναι οτι δεν ξέρουν να περπατάνε με τακούνια.Συνήθως πέφτουν προς τα εμπρός ή περπατάνε σα δεινόσαυροι.
Οι Σλάβες αντίθετα είναι λες και γεννήθηκαν να περπατάνε με τακούνια.

Τελευταία τροποποίηση:

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
πάντως ο κμαν δεν βλέπω να σκοτώνεται και στη δουλειά στην γερμανία.κάθε τρεις και λίγο άδεια παίρνει.αν παίρνει και τα λεφτά που λέει,είναι μεγάλος μάγκας.ο σκοπός είναι να βγάζεις λεφτά όσο το δυνατόν πιο άκοπα.αν τραβάς γαλέρα,γάματα..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γερμανία έχεις πολλές μέρες άδειας που είναι στάνταρντ νομοθετημένες, δεν μπορούνε να στις πάρουνε.Εχει και εδώ πολλούς βλάκες,άχρηστους,ψωλάδες και πολλές φορές πρέπει να κάνεις δουλειά για αυτούς.
Στα γούστα κτλ δεν μπορούνε να με ελέγξουνε οπότε γίνεται πάρτυ.Κανονικά ένα μεγάλο ποσοστό της εργασίας σου πάει στον ψωλά αλλά στα γούστα ό,τι κάνω επιστρέφει σε εμένα οπότε μιλάμε για excess.
Είναι θέμα αντοχής.Αυτό που σε εμένα φαίνεται εύκολο στον άλλο φαίνεται ψόφος.Κοινωνικά θα δουλέψεις για αυτόν αφού αυτός κωλύεται λόγω χαμηλής επίδοσης.Στα γούστα όμως είναι ανελέητη κατάσταση δεν έχεις υποχρεώσεις και οργιάζεις.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
επίσης στο να κάνεις συνέχεια ταξίδια(δλδ αεροπλάνα,μετακινήσεις,ξενοδοχεία,γαμήσια,ξανά αεροπλάνα κλπ) θέλει και φυσικές αντοχές πέρα από λεφτά.αυτά δε γίνονται απο κάποιον που κάνει ''βαριά'' δουλειά.όπως και να χει από μενα respect.μακάρι να φτάσουμε και μεις στα 45 και να κάνουμε το 1/5 απ΄τη ζωή αυτή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom