Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
δεν ξέρω αν υπάρχει θρεντ(λογικά θα υπάρχει),αλλά πρέπει να αναλυθούν λεπτομερώς απ΄τους μύστες οι κόκκινες γραμμές μεταξύ πουτάνας και ''πουτάνας''.είναι θέμα για 5000 σελίδες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η ερώτηση που προσδιορίζει μία πουτάνα ή όχι, είναι απλή ανεξάρτητα από την ηλικία/εμφάνιση κλπ του γαμιά που τις προσφέρει παροχές. Θα καθόταν στον γαμιά εάν δεν τις πρόσφερε παροχές? Εάν θα του καθόταν έτσι και αλλιώς δεν είναι πουτάνα. Εάν δεν του καθόταν χωρίς τις παροχές, τότε είναι καραμπινάτη πουτάνα. Τελεία και παύλα. Και 20 χρονών που κερνάει πελβετέρε να είσαι, εάν τα μουνάκια δεν θα σου καθόντουσαν χωρίς την παροχή της πελβετέρε, πουτανάκια είναι και αυτά, μην μπερδευόμαστε.

Αυτό είναι το θέμα.Οτι αυτός που σκάει 500 ευρώ στις μπελβεντέρε σου λέει εγώ γάμησα τζάμπα αφού τις μπελβεντέρε τις ήπια και εγώ και πέρασα καλά.
Και εγώ έσκασα 300 ευρώ στα κομπέ και στα κρασιά στο Κράκωβ,τι θα πω οτι γάμησα τζάμπα?Αμα δεν ήταν η γκόμενα σιγά μην έτρωγα 300.Με 10 ευρώ θα την έβγαζα.
Το μουνί κοστίζει ό,τι και να λέμε.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Αν η εμφάνιση του ήταν καλύτερη ποιος ο λόγος να πλήρωνε τα ποσα που πληρώνει ; Έχει πλασάρει τον εαυτό του σαν ζενπρεμιε ; Έχει αυτογνωσία του πως είναι και κοιτά να το αντισταθμίσει σκορπώντας μαρούλι αντί να κάθεται να σιχτιρίζει που η ζωή του μοίρασε άσχημα φύλα στην εμφάνιση
Η εμφάνιση είναι τα φυσικά προσόντα συν οι βελτιώσεις που κάνεις πχ σωστό ντύσιμο.
Ο kman δεν έχει αυτογνωσία, διότι ενώ τα φυσικά προσόντα δεν τον ευνοούν δεν έχει καταλάβει ότι πρέπει να κάνει εμφανισιακές βελτιώσεις κι ότι στα ποσά που πληρώνει συμπεριλαμβάνεται και έξτρα «ανθυγιεινό». Τουναντίον το παίζει άρχοντας, βαλκανική υπεροχή, καθορίζει τους κανόνες του παιχνιδιού κι άλλες φαντασιοπληξίες. Μέχρι εκεί καλά.
Όταν αρχίζει να ειρωνεύεται για το image making ενώ είναι τόσο χάλιας πού μία γκόμενα του είπε ότι βρωμάει, τότε τον βάζεις στη θέση του.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δεν είναι έτσι ακριβώς.Ο άλλος σου λέει οτι πουτάνα είναι αυτή που επιδιώκει αντάλλαγμα για σεξ.Π.χ. έστω 3 τύποι με ένα χιλιάρικο.Ο ένας σκάει το χιλιάρικο για να πληρώσει διακοπές για τη γκόμενα.Ο άλλος σκάει το χιλιάρικο να πάρει δώρο για τη γκόμενα.Ο τρίτος δίνει το χιλιάρικο στο χέρι στη γκόμενα.Και οι 3 γαμάνε.Η πρώτη γκόμενα που έκατσε για διακοπές είναι πουτάνα?Η δεύτερη που έκατσε για δώρο είναι πιο πουτάνα?Και η τρίτη με τα λεφτά είναι η απόλυτη πουτανάρα?
Kάποιος που να μην δίνει χιλιάρικο,αλλά να κολλάει περίπου τα μισά και περίπου τα άλλα μισά η γκόμενα,π.χ.για διακοπές,δεν υπάρχει;
Γιατί εγώ με τη Λιθουανή που πήγα Πράγα,με την Πολωνέζα Κρακοβία(είναι από άλλη πόλη)
και όπου έχω πάει με όλες τις Γερμανίδες,από μισά τα πλήρωσα,μετά από δική τους απαίτηση μάλιστα.

Με τις Γερμανίδες μάλιστα,είναι ακριβώς τα μισά.
Με την Πολωνέζα πλήρωσα εγώ το ελληνικό μαγαζί και αυτή ένα γαμάτο εστιατόριο-ζυθοποιία

Υ.Γ.Μόνο η μία Ουκρανέζα στο Μόναχο το θεωρούσε δεδομένο ότι πληρώνω παντού,
για αυτό(και για κανά δυο άλλους λόγους) πήρε πόδι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
Kάποιος που να μην δίνει χιλιάρικο,αλλά να κολλάει περίπου τα μισά και περίπου τα άλλα μισά η γκόμενα,π.χ.για διακοπές,δεν υπάρχει;
Γιατί εγώ με τη Λιθουανή που πήγα Πράγα,με την Πολωνέζα Κρακοβία(είναι από άλλη πόλη)
και όπου έχω πάει με όλες τις Γερμανίδες,από μισά τα πλήρωσα,μετά από δική τους απαίτηση μάλιστα.

Με τις Γερμανίδες μάλιστα,είναι ακριβώς τα μισά.
Με την Πολωνέζα πλήρωσα εγώ το ελληνικό μαγαζί και αυτή ένα γαμάτο εστιατόριο-ζυθοποιία

Υ.Γ.Μόνο η μία Ουκρανέζα στο Μόναχο το θεωρούσε δεδομένο ότι πληρώνω παντού,
για αυτό(και για κανά δυο άλλους λόγους) πήρε πόδι.
Εχεις την ίδια εμφάνιση με τον αρχηγό για να συγκρίνουμε όμοια πράματα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Χαίρε Βαλκάνιε,πως πάει?Όλα καλά?
Χαίρε φίλε μου,όλα καλά.

Εδώ προσπαθώ να νουθετήσω σε συγκεκριμένα θέματα τον Αρχηγό,
αλλά όπως και τα προηγούμενα χρόνια,
πέφτω σε τοίχο.
Αλλά γράφει και κάτι πολύ ακριβή και πετυχημένα,
που όποιος έχει πάει μπλοκ και έχει τα μάτια του ανοιχτά,
είναι έτοιμη τροφή..

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Χαίρε φίλε μου,όλα καλά.

Εδώ προσπαθώ να νουθετήσω σε συγκεκριμένα θέματα τον Αρχηγό,
αλλά όπως και τα προηγούμενα χρόνια,
πέφτω σε τοίχο.
Αλλά γράφει και κάτι πολύ ακριβή και πετυχημένα,
που όποιος έχει πάει μπλοκ και έχει τα μάτια του ανοιχτά,
είναι έτοιμη τροφή..
Καλά κι εγώ,έχω αφοσιωθεί στο Euro αυτές τις μέρες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Καλά κι εγώ,έχω αφοσιωθεί στο Euro αυτές τις μέρες
Σήμερα έβλεπα όλο Ούγγρους και Ουγγαρέζες στο Μόναχο.

Το αδερφάτο που κυβερνά την πόλη,
έχει βάλει παντού πούστικες σημαίες για να πικάρει τον Ορμπαν.
Ήθελαν να βάλουν και πουστλέ φωτισμό στο γήπεδο.

Εχεις την ίδια εμφάνιση με τον αρχηγό για να συγκρίνουμε όμοια πράματα

Όχι,απλά με οποιαδήποτε Γερμανίδα και αν έβγαινε,μισά θα τα πλήρωνε.
Μόνος του έχει εγκλωβιστεί σε στερεότυπα,επειδή ασχολείται μόνο με πουτανίδια.
Θυμάμαι όταν είχε πάει Κίεβο και είχε ανοίξει Τinder,
έλεγε ότι ματσάρει μόνο με πουτάνες.
Ε,αν είσαι 40+ και έχεις φίλτρο κάτω των 25,
με τι θέλεις να ματσάρεις...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
Σήμερα έβλεπα όλο Ούγγρους και Ουγγαρέζες στο Μόναχο.

Το αδερφάτο που κυβερνά την πόλη,
έχει βάλει παντού πούστικες σημαίες για να πικάρει τον Ορμπαν.
Ήθελαν να βάλουν και πουστλέ φωτισμό στο γήπεδο.

Όχι,απλά με οποιαδήποτε Γερμανίδα και αν έβγαινε,μισά θα τα πλήρωνε.
Μόνος του έχει εγκλωβιστεί σε στερεότυπα,επειδή ασχολείται μόνο με πουτανίδια.
Θυμάμαι όταν είχε πάει Κίεβο και είχε ανοίξει Τinder,
έλεγε ότι ματσάρει μόνο με πουτάνες.
Ε,αν είσαι 40+ και έχεις φίλτρο κάτω των 25,
με τι θέλεις να ματσάρεις...φέρι
Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει να γαμησει χωρίς λεφτά όσο περισσότερο πληρώνει τοσο καβλωνει πιο πολύ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει να γαμησει χωρίς λεφτά όσο περισσότερο πληρώνει τοσο καβλωνει πιο πολύ
Νομίζω πως όσο μεγαλύτερη είναι η αντίθεση,τόσο περισσότερο καυλώνει.
Όσο πιο όμορφη για τα δικά του κριτήρια,όσο πιο ψηλή,κ.λ.π.
Για αυτό επιλέγει να τις περιφέρει δημόσια σαν τρόπαια και όχι απλά να γαμήσει.

Καθένας με τα βίτσια του

Αντικειμενικά,ο kman στη Γερμανία χωρίς λεφτά θα έπαιζε με 30+ Ουκρανέζες,Ρωσίδες,Πολωνέζες,
6άρια και κάτω,με παιδί ή χωρίς καλή δουλειά.
Με Γερμανίδες 40+,5άρια και κάτω.
Με τόφαλους ή χωρισμένες 40+ ελλεηνίδες.
Αυτά μπορούν να γαμήσουν το 90% των Ελλήνων 40φεύγα που δεν έχουν σύνδεση με τη γερμανική κοινωνία/κουλτούρα.

Οπότε καλά κάνει που το ψάχνει έξω,απλά η ένστασή μου είναι ότι δεν πρόκειται για αθώες κοπέλες της διπλανής πόρτας που είπαν να κάνουν καμιά αρπαχτή

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η εμφάνιση είναι τα φυσικά προσόντα συν οι βελτιώσεις που κάνεις πχ σωστό ντύσιμο.
Ο kman δεν έχει αυτογνωσία, διότι ενώ τα φυσικά προσόντα δεν τον ευνοούν δεν έχει καταλάβει ότι πρέπει να κάνει εμφανισιακές βελτιώσεις κι ότι στα ποσά που πληρώνει συμπεριλαμβάνεται και έξτρα «ανθυγιεινό». Τουναντίον το παίζει άρχοντας, βαλκανική υπεροχή, καθορίζει τους κανόνες του παιχνιδιού κι άλλες φαντασιοπληξίες. Μέχρι εκεί καλά.
Όταν αρχίζει να ειρωνεύεται για το image making ενώ είναι τόσο χάλιας πού μία γκόμενα του είπε ότι βρωμάει, τότε τον βάζεις στη θέση του.

Δεν κατάλαβες.Οι άλλοι αν πάνε στα μέρη που πάω εγώ και κάτσουν όσο εγώ δηλαδή τριήμερο δε θα κάνουν τίποτα.Οταν λέμε τίποτα απολύτως τίποτα.Και με τα ίδια λεφτά να πάνε και με διπλά θα έχουν μηδενική επιτυχία.
Εγραψα οτι σε αυτά τα κάνω όλα εγώ μόνος μου,ο άλλος αποκλείεται να έχει και το finance και την κίνηση,και την εμφάνιση και την εμπειρία και όλα όσα απαιτούνται για να έχει αυτό το αποτέλεσμα.Είναι τελείως σόλο.
Πρέπει να αντισταθμίσει σε χρόνο να μείνει πάρα πολύ χρόνο για να πλησιάσει κάπως.Η να έχει πολλές γνωριμίες κτλ.Αν πάει σόλο και μείνει λίγο χρόνο όσο εγώ δε θα κάνει τίποτα.Εχει δυσκολέψει αφόρητα το πεδίο για το μέσο όρο.

Μπορεί να πιστεύει οτι εγώ έχω καλή εμφάνιση και θα πάω και θα γαμήσω κτλ αλλά δεν είναι καθόλου έτσι.Το πώς είναι θα το διαπιστώσει στο έδαφος.Και θα είναι αυτό που περιγράφω θα του φανούν τα πράγματα τρομερά δύσκολα αν πάει να χτυπήσει εφτάρια και πάνω σαν πορνοεκδρομέας.Για την ακρίβεια θα του φανεί αδύνατο.Γιατί έχει να αντιμετωπίσει ένα κάρο δυσκολίες και εμπόδια.
Εσείς παίρνετε σα δεδομένη τη δική μου επίδοση και λέτε αν εσύ γαμάς αυτές εγώ θα γαμούσα καλύτερες.Ενώ η δική μου επίδοση δεν είναι δεδομένη.Για αυτό φαίνονται όλα κάπως κουφά και εξωπργματικά,δεν είναι σε κλίμακα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Σε αυτό που κάνει ο kman, η εμφάνιση δεν παίζει τον παραμικρό ρόλο.
Επίσης ότι σου έγραψε στο τελευταίο του μήνυμα ισχύει.
Σε 3 μέρες οι περισσότεροι άντε να καταφέρουν να βρουν το δρόμο για κανά σαλόν
ή να τους την πέσει καμία τύπου Καρίμπιαν.
Ο kman έχει την εμπειρία,την πληροφόρηση,ένα ικανοποιητικό βαθμό γλώσσας,είναι γνώστης του πουτανοχρηματιστήριου,κ.λ.π.
Από όσα του έχεις καταλογίσει κατά καιρούς,δεν φαίνεται να έχεις καταλάβει τι ακριβώς κάνει.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δεν είπα οτι δε δέχτηκε λεφτά.Ειπα οτι δε ζήτησε λεφτά.
Εχει Πολωνέζες που γουστάρουν τα χυσια χοντρά,τρελαίνονται να τα δείχνουν ειδικα αμα χυνεις στα βυζια.Με αυτήν αποτολμησα ενδοφθαλμιο χυσι είναι λιγες που το δέχονται αυτό βασικά Πολωνεζες μόνο.Μου εγλυψε και τα πόδια τα δάχτυλα ένα-ένα για ώρα.
Η τυπισσα έκανε μπουκι και το εχωνε ολο στο στόμα ως το λαρυγγα ωστε να πνίγεται να μην μπορεί να αναπνεύσει.Χωρις να το ζητησω,μονη της το έκανε.Σε πολλες Πολωνέζες αρέσει αυτο να κοντρολαρεις τη ζωή τους με τον πούτσο σου.
Η άλλη Πολωνεζα μου έπαιρνε το χέρι και το εβαζε στο λαιμο της για να την πνίγω.Αλλες ζητάνε ξυλο,μαστιγωματα,χαστούκια κτλ.

Πήρε λεφτά, τέλος.
Κι επειδή δεν τα ζήτησε, εσύ το είχες μεταφράσει ότι σε αγάπησε κι ανέβαζες φωτό με πολωνικούς ρομαντισμούς; Και μας έλεγες μάλιστα ότι δεν σου κόστισε τίποτα παραπάνω από τα εστιατόρια;
Κι εδώ γράφεις ότι της άρεσαν όλα αυτά που σου έκανε κλπ. Πού ξέρεις σε τι δεινή οικονομική κατάσταση μπορεί να είναι και τα έκανε όλα αυτά; Η άλλη καθόταν και την έχεζες παλιότερα.
Μα πώς παραμυθιάζεσαι έτσι, ρε τύπε.
Εγώ ήδη το είχα γράψει πιο μπροστά, ότι η κοπέλα μπορεί να είχε υστεροβουλίες και κάτι να ανέμενε από σένα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δε ζήτησε λεφτά.Εγω για να την ξαναδώ σε κάνα μήνα της έδωσα 150 ευρώ στο τέλος στον αποχαιρετισμό .Αν ήθελα να τη σουταρω μετα το γαμησι δε θα έδινα τίποτα.Σε πολλές περιπτώσεις δινω μόνος μου στο τέλος άμα μου αρέσει η γκόμενα και θέλω να την κρατήσω.
Αυτή ήταν πραγματικά καλή αξίζει για μονιμη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο kman έχει την εμπειρία,την πληροφόρηση,ένα ικανοποιητικό βαθμό γλώσσας,είναι γνώστης του πουτανοχρηματιστήριου,κ.λ.π.
Από όσα του έχεις καταλογίσει κατά καιρούς,δεν φαίνεται να έχεις καταλάβει τι ακριβώς κάνει.

Παίζει ρολο η εμφάνιση για να σε πιστέψει η γκόμενα.Οι αλλοι έχουν χάλια εμφανιση.Αν τους πεταξεις Galeria Krakowska,polski bus,club Mundo ή κυριλε στο Grey θα πιάσουν τα αρχιδια τους.Ουτε 10 λεπτά δεν αντέχουν σε δύσκολο περιβάλλον,θα φύγουν αμέσως.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Καλά ο kman θα αρχίσει να καταλαβαίνει κάποια πράγματα αργότερα (όταν θα αυξηθούν πολύ τα ποσά), αλλά εσύ που είσαι της Αυτοβελτίωσης, πιστεύεις πράγματι ότι το image making (relooking, status κλπ) δεν βοηθάει;
Μην τρελαθούμε τώρα. Ψάξε στο ιντερνέτ before/after εικόνες relooking και θα εκπλαγείς. Τώρα όσο για την απόκτηση status είναι κάπως πιο δύσκολο. Παίζει ρόλο και η δουλειά που κάνεις και τι διασυνδέσεις έχεις κλπ

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αμα ο άλλος έχει καλή εμφάνιση γιατί κωλώνει να πάει π.χ. Πόζναν στο Pacha να βγάλει γκόμενα?Τι είναι αυτό που τον εμποδίζει?
Απλά όταν έρχονται αντιμέτωποι με τον πραγματικό ανταγωνισμό κρούουν πρύμναν,πάει περίπατο και η εμφάνιση και όλα.
Γιατί είναι ένα η εμφάνιση αλλά υπάρχει και το finance,η οργάνωση του ταξιδιού,τα logistics,η γνώση της γλώσσας,η εμπειρία,η ταχύτητα,ο ανταγωνισμός και ένα σωρό άλλα πράγματα που ο άλλος θα τα βρει μπροστά του.
Εγώ απλά είμαι συνηθισμένος σε δυσκολίες,αντίξοα περιβάλλοντα με όλους τους παράγοντες εναντίον μου σε συνθήκες πίεσης χρόνου και τα κάνω όλα μόνος μου.Για τον άλλον αυτές οι καταστάσεις είναι απαράδεκτες δεν μπαίνει καν γιατί θεωρεί οτι είναι τεράστιος κόπος και μπελάς.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Αμα ο άλλος έχει καλή εμφάνιση γιατί κωλώνει να πάει π.χ. Πόζναν στο Pacha να βγάλει γκόμενα?Τι είναι αυτό που τον εμποδίζει?
Απλά όταν έρχονται αντιμέτωποι με τον πραγματικό ανταγωνισμό κρούουν πρύμναν,πάει περίπατο και η εμφάνιση και όλα.
Γιατί είναι ένα η εμφάνιση αλλά υπάρχει και το finance,η οργάνωση του ταξιδιού,τα logistics,η γνώση της γλώσσας,η εμπειρία,η ταχύτητα,ο ανταγωνισμός και ένα σωρό άλλα πράγματα που ο άλλος θα τα βρει μπροστά του.
Εγώ απλά είμαι συνηθισμένος σε δυσκολίες,αντίξοα περιβάλλοντα με όλους τους παράγοντες εναντίον μου σε συνθήκες πίεσης χρόνου και τα κάνω όλα μόνος μου.Για τον άλλον αυτές οι καταστάσεις είναι απαράδεκτες δεν μπαίνει καν γιατί θεωρεί οτι είναι τεράστιος κόπος και μπελάς.

Ναι αλλά όλα αυτά είναι λίγο υποθετικά, μιας και είναι πολύ λίγα τα άτομα που μπαίνουν στον κόπο να παίξουν με Ανατολικό μπλοκ. Μετρημένοι στα δάχτυλα. Οι περισσότεροι που έχουν παίξει τις τελευταίες 4 δεκαετίες, είχαν πάει σε κάποια Ανατολική χώρα με διαφορετικό βασικό σκοπό (όχι μουνί) κυρίως σπουδές.

Εσύ είσαι από τους λίγους που παίζουν με Ανατολικό μπλοκ, χωρίς να έχεις άλλους πρωτεύοντες στόχους εκεί πέρα απ τις γυναίκες. Αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Το κακό είναι ότι προκαταβάλλεις πως πχ αν ασχοληθούν-προσπαθήσουν 1000 άτομα, οι 995 θα φύγουν με τα αυτιά στο πάτωμα από την αποτυχία.

Αυτό ίσως να μην ισχύει τελικά και να είναι μόνο δική σου εντύπωση, μιας και δεν υπάρχει επαρκές δείγμα σε εκείνη την περιοχή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom