urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.566
- Πόντοι
- 1.706
Οποιαδηποτε πάει καπου με σκοπό το ΑΜΕΣΟ οικονομικο οφελος περναει αυτοματα στην κατηγορια "ιεροδουλος"Εδώ διαφωνώ. Έχω μία γνωστή, έχει ψιλομεγαλώσει τώρα, έχει κάνει και οικογένεια. Νεότερη ήτανε καραμούναρος. Πάντοτε δούλευε και πάντοτε ήτανε υπερήφανη. Αλλά και πάντα ήτανε στριμωγμένη οικονομικά.
Ανάμεσα στις σχέσεις που είχε, όπως και όλες οι σύχρονες γυναίκες, ξέρω και 2 περιπτώσεις, που μετά από γνωριμία και αρκετή συζήτηση αρχικά μέσω fb (τότε) και μέσω τηλεφώνου μετά, προσκαλέστηκε να πάει εκεί που ήτανε ο γκόμενος (ο ένας ήταν Κυανή Ακτή και ο άλλος σε παρόμοιο μέρος, έλληνες και οι 2) όπου προφανέστατα τα εισιτήρια, η διαμονή, τα εστιατόρια, οι περιηγήσεις, ίσως και κανά δώρο, ρούζο, κόσμημα, κλπ ήτανε δωρεά από τον γκόμενο.
Πέρασε δηλαδή 1-2 εβδομάδες στο στυλ με το οποίο περνάνε οι γκόμενες του kman
Μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, συνεχίστηκε η επαφή μέσω fb και τηλέφωνο ώσπου τελικά αραίωσε και σταμάτησε.
Πιστεύω πως πολλές γκόμενες το κάνουν αυτό, οι Ουκρανέζες πολύ πιο ξώφθαλμά, οι δικές μας πιο διακριτικά. Πιστεύεις ότι είναι συμπεριφορά εκδιδόμενης αυτή;
Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η γκόμενα;
Να του κόψει την επαφή μαχαίρι;
Να αρνηθεί να πάει Κυανή Ακτή;
Να επιμένει μέχρι τελικής πτώσης να πληρώσει τα πάντα που της αναλογούν κατά την επίσκεψη της;
Να αρνηθεί τυχόν δώρο, ρούχο, κόσμημα, κλπ;
Μιλάμε για γκόμενα 9+ που αν ζούσε σε άλλη χώρα ή και Αθήνα θα ήτανε πρωτοσέλιδο σε περιοδικά.
Κατατάσσεται λοιπόν τέτοια συμπεριφορά στην κατηγορία εκδιδόμενης ή όχι;
Εγώ πιστεύω πως όχι, θα θελα να ακούσω και άλλες απόψεις
Ξερουμε ολοι πως οι γυναικες παντα προσδοκουν ενα δωρακι αλλα....
Παραδειγματος χαριν:
-καλεις την γκομενα στο ντουμπαι χωρις να προτεινεις 500ρικο
Α)ερχεται επειδη σε γουσταρει και θελει να γνωρίσει τον τοπο, τι ειναι?
Β) δεν ερχεται εξαρχης ,αλλα μετα απο διαπραγματευσεις ερχεται η κουβεντα στο 500αρικο. Τοτε δεχεται, τι ειναι?