Καλη σκεψη σουσαδικο,γενικα οταν παω θα δω πως κινειται η δουλειά και τι τραβαει
Σουσάδικο θα βάλεις εκεί και ναργιλέδες με καλιάν και ημίφως με κόκκινα φώτα και θα δεις πώς θα τραβάει τα γκομενάκια.
Καλη σκεψη σουσαδικο,γενικα οταν παω θα δω πως κινειται η δουλειά και τι τραβαει
Ποιες περιοχες απο ουκρανια αξιζουν για γκομενετα??Σουσάδικο θα βάλεις εκεί και ναργιλέδες με καλιάν και ημίφως με κόκκινα φώτα και θα δεις πώς θα τραβάει τα γκομενάκια.
Ποιες περιοχες απο ουκρανια αξιζουν για γκομενετα??
Δεν θελω πρωτευουσα ουτε οδησσο..στα δυτικα τι παιζει??
Εχουν διαφορες οι δυτικες ουκρανες απο τις ανατολικες??
Έλληνας να πάει στο εξωτερικό και να ανοίξει σουσάδικο,Σουσάδικο θα βάλεις εκεί και ναργιλέδες με καλιάν και ημίφως με κόκκινα φώτα και θα δεις πώς θα τραβάει τα γκομενάκια.
Οι πιο ωραίες παγκοσμίως είναι οι Σκανδιναυές και δη οι Σουηδέζες αλλά οι πιο πολλοί κλάνουν δεν έχουν προσόντα να γαμήσουν Σκανδιναυές.Κοντά έρχονται οι Βόρειες Γερμανίδες,Ολλανδέζες και στα καπάκια οι κεντροσλάβες Τσέχες,Σλοβάκες.Αυτή είναι η premier league.
Μπορεί να βάλει το ντιμιτράκι στις δημόσιες χέσεις, που είναι αυτοδημιούργητος και ξέρει να παράγει πλούτο σε πρώην κομμουνιστικά περιβάλλοντα.Εννοείται μπίζνες Ουκρανία κάνεις μόνο αν έχεις ντόπιο συνέταιρο ή γυναίκα Ουκρανέζα ποτέ μόνος σου αλλιώς θα σου τα φάνε όλα.
Ότι δεν είναι στη ΕΕ τοτε αξίζει μόνο αγορά γης ώστε να περιμένει όταν δυτικοποιηθουνΕννοείται μπίζνες Ουκρανία κάνεις μόνο αν έχεις ντόπιο συνέταιρο ή γυναίκα Ουκρανέζα ποτέ μόνος σου αλλιώς θα σου τα φάνε όλα.
Ισως αν κάποιος κατάφερνε να φέρνει ελαιόλαδο στη ζούλα χωρίς δασμούς ίσως κάτι να έκανε.Η να καταφέρει να φέρει γνήσια κρασιά εισαγωγής.Αλλά εκεί πρέπει να λαδώσεις προφανώς χοντρά.
Επίσης κάτι που γίνεται είναι να αγοράσει διαμερίσματα και να τα νοικιάζει σε σεξοτουρίστες.Αυτό θεωρητικά γίνεται.
Ότι δεν είναι στη ΕΕ τοτε αξίζει μόνο αγορά γης ώστε να περιμένει όταν δυτικοποιηθουν
Δηλαδή βάζεις πάνω από τις ρωσο ουκρανές με τις σλαβικές ποδάρες τις βορειογερμανίδες και τις Ολλανδέζες;
Ρε τυπε τον αλλον που τον ειχαν κλεισμενο στο διαμερισμα και τον πηγαιναν για φυτεμα διαμερισματα πηγε να πουλησει και ειχε ουκρανα γυναικα συνεταιρο τα λαδια και τα ξυδια που λες τα δοκιμασε πάλι ενας γνωστος μου που εμενε πάνω με ουκρανα συζυγο και αυτος αλλα μικρο περιθωριο κερδους γιατι το εκανε οπως το λες και πολυ μπελάς απ οτι μου ειπεΕννοείται μπίζνες Ουκρανία κάνεις μόνο αν έχεις ντόπιο συνέταιρο ή γυναίκα Ουκρανέζα ποτέ μόνος σου αλλιώς θα σου τα φάνε όλα.
Ισως αν κάποιος κατάφερνε να φέρνει ελαιόλαδο στη ζούλα χωρίς δασμούς ίσως κάτι να έκανε.Η να καταφέρει να φέρει γνήσια κρασιά εισαγωγής.Αλλά εκεί πρέπει να λαδώσεις προφανώς χοντρά.
Επίσης κάτι που γίνεται είναι να αγοράσει διαμερίσματα και να τα νοικιάζει σε σεξοτουρίστες.Αυτό θεωρητικά γίνεται.
Ένα site εργασιοπορνοτουρισμού στα αγγλικά, με ειδίκευση ανατ. μπλοκ. Και βάζεις μία premium συνδρομή για exclusive content, private events, πορνοεκδρομές, συστημένα ξενοδοχεία, clubs κλπ, διευκολύνσεις με τοπικά γραφεία για έναρξη δραστηριότητας για όσους θέλουν εγκατάσταση, κλπ.Τι μπιζνα τύπε; Δώσε ινφο
Σε τι κλάδο;
Όταν έμενα Πράγα,όχι μακριά από το σπίτι μου είχε ένα ελληνικό που πουλούσε λάδια,ελιές,φέτα,κ.λ.π.Ρε τυπε τον αλλον που τον ειχαν κλεισμενο στο διαμερισμα και τον πηγαιναν για φυτεμα διαμερισματα πηγε να πουλησει και ειχε ουκρανα γυναικα συνεταιρο τα λαδια και τα ξυδια που λες τα δοκιμασε πάλι ενας γνωστος μου που εμενε πάνω με ουκρανα συζυγο και αυτος αλλα μικρο περιθωριο κερδους γιατι το εκανε οπως το λες και πολυ μπελάς απ οτι μου ειπε
Ποια δράση, και με τι προσοντα για φακ ρε τυπε, αφού οι ψωλοτριχες σου είναι πιο μεγάλες από το πουλί σου. Και κοκορευεσαι; Λίγη αυτογνωσία δεν βλάπτει..Εσείς που ξέρετε τι είναι σπόνσορινγκ και έχετε image δε βλέπω να ποστάρετε τίποτα γκόμενες.Εγώ όμως που τα κάνω όλα λάθος έχω αποτέλεσμα.
Αυτά είναι γνωστά άμα δει ο άλλος τι κυκλοφορείς θα πει δεν κάνεις,αυτές δεν είναι για εσένα,εγώ είμαι το κελεπούρι,θα μου γνωρίσεις τη γκόμενα για να τη γαμήσω εγώ.
Εχω πει και πριν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου τη γνωριμία,τη χρηματοδότηση,το dating,το γαμήσι κτλ τα κάνεις όλα εσύ μόνος σου και οι πιο πολλοί κολλάνε.Αλλος έχει χρήμα αλλά δεν είναι καλός στο καμάκι άλλος έχει κοννέ αλλά δεν έχει λεφτά κτλ.Ενώ άμα τα κάνεις όλα μόνος από την αρχή μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα της δράσης σου περνάει όλο σε εσένα δεν επωφελείται κανείς άλλος οπότε είναι λογικό να έχω θεαματικό αποτέλεσμα.Αφού το αποτέλεσμα της δράσης μου περνάει σε εμένα και τα κάνω όλα σωστά.Αν με έλεγχε άλλος και έβαζε κριτήρια ούτε το 10% από τις γκόμενες δε θα γαμούσα.
Koίτα,είναι κοινά παραδεκτό ότι συγκριτικά με τον μέσο Έλληνα συνομίληκό σου,Εσείς που ξέρετε τι είναι σπόνσορινγκ και έχετε image δε βλέπω να ποστάρετε τίποτα γκόμενες.Εγώ όμως που τα κάνω όλα λάθος έχω αποτέλεσμα.
Δε φταίνε οι σπόνσορες, το αρχιδάκι ο Zuckerberg φταίει.Καλά και ο νέωπας αν πάει τώρα επαρχία Ουκρανία μιλάμε σε στυλ ρομαντικός άφραγκος τριαντάρης να πουλήσει έρωτες τα αρχίδια του θα πιάσει.Το πεδίο είναι καμένο εντελώς.
Δε φταίμε εμείς οι σπόνσορες,έχει καεί λόγω γενικών εξελίξεων.Πάει η άλλη Πολωνία,τσιμπάει κάρτα pobytu αναβαθμίζεται και μετά τι να τον κάνει τον ερωτοτουρίστα με τις γλανδιόλες και τις καντάδες?Πάει ο τύπος πιάνει τα αρχίδια του είναι λογικό.Του το λες δεν το πιστεύει.Οταν θα σπάσει τα μούτρα του θα πει οτι φταις εσύ που είναι έτσι.Δεν τους πιάνεις τους τύπους.
Αν η εμφάνιση του ήταν καλύτερη ποιος ο λόγος να πλήρωνε τα ποσα που πληρώνει ; Έχει πλασάρει τον εαυτό του σαν ζενπρεμιε ; Έχει αυτογνωσία του πως είναι και κοιτά να το αντισταθμίσει σκορπώντας μαρούλι αντί να κάθεται να σιχτιρίζει που η ζωή του μοίρασε άσχημα φύλα στην εμφάνισηΔεν πα να κάνει ό,τι θέλει. Ένας λέτσος είναι που παρουσιάζεται σαν σπόνσορας μπροστά σε αφελείς που δεν ξέρουν τι είναι το σπόνσορινγκ. Μέχρι εκεί έχει καλώς. Αλλά όταν έχει το μαύρο χάλι και προσπαθεί να πουλήσει ειρωνία σε μένα για το image making, που ενώ είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερός του φαίνομαι νεότερος από αυτόν, ε τότε χρειάζεται να του υπενθυμίζεις την κατάστασή του.
Όταν έμενα Πράγα,όχι μακριά από το σπίτι μου είχε ένα ελληνικό που πουλούσε λάδια,ελιές,φέτα,κ.λ.π.
Χλωμά τα πράγματα...
Από όλα τα ελληνικά φαγάδικα που έτυχε να μου αναφέρουν Τσέχοι,
μόνο δύο κάνουν κάτι..
Γενικά το μπλοκ δεν είναι για τέτοια κόλπα,αν και παίζουν διαφορές.
Π.χ.Πολωνία πιο πολλές πιθανότητες από Ρωσία
Αρχηγέ,εδώ έχεις πάει;
Πήγα εν μέσω κορώνας,το μαγαζί τίγκα,κανένας Έλληνας πελάτης ή εργαζόμενος.
Ελληνική μουσική στη διαπασών,γκαρσόνια με ελληνικές σημαίες στα μπλουζάκια,κ.λ.π.
Όταν παρήγγειλα,η σερβιτόρα φώναξε και άλλους εργαζόμενους να με ακούσουν πως
προφέρω τα φαγητά.
Μαγικό μπλοκ,ακόμη και μέσα σε ελληνικό μαγαζί.