Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλη σκεψη σουσαδικο,γενικα οταν παω θα δω πως κινειται η δουλειά και τι τραβαει

Σουσάδικο θα βάλεις εκεί και ναργιλέδες με καλιάν και ημίφως με κόκκινα φώτα και θα δεις πώς θα τραβάει τα γκομενάκια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σουσάδικο θα βάλεις εκεί και ναργιλέδες με καλιάν και ημίφως με κόκκινα φώτα και θα δεις πώς θα τραβάει τα γκομενάκια.
Ποιες περιοχες απο ουκρανια αξιζουν για γκομενετα??
Δεν θελω πρωτευουσα ουτε οδησσο..στα δυτικα τι παιζει??
Εχουν διαφορες οι δυτικες ουκρανες απο τις ανατολικες??

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποιες περιοχες απο ουκρανια αξιζουν για γκομενετα??
Δεν θελω πρωτευουσα ουτε οδησσο..στα δυτικα τι παιζει??
Εχουν διαφορες οι δυτικες ουκρανες απο τις ανατολικες??

Κορυφή σε γκόμενες είναι το Κίεβο.Μετά έρχεται το Λβωφ κατά τη γνώμη μου.Ανατολική Ουκρανία Χάρκοβο δε μου αρέσουν.Είναι κοντές και υποσιτισμένες.
Δυτική Ουκρανία είναι πιο ρομαντικές σαν τις Πολωνέζες φάση.Μπορεί και να τη βγάλεις τελείως στο τσαμπέ.Ανατολική Ουκρανία είναι ακριβώς το ανάποδο.
Δυτική Ουκρανία είναι χοντρικά σαν όμορφες χλωμές,λεπτές,αλλά σχετικά άβυζες Πολωνέζες με ποδάρες ενώ ανατολική είναι ξανθούλες με γαιώδες δέρμα κοντές λεπτές πιο βυζαρούδες λίγο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Έλληνας να πάει στο εξωτερικό και να ανοίξει σουσάδικο,
έχει τόσες πιθανότητες επιτυχίας όσο να έρθει Ιάπωνας στη Θεσσαλονίκη
και να ανοίξει μπουγατσατζίδικο...

Επίσης Ουκρανία σε αυτά τα κόλπα παίζει πολύ γκρίζα ζώνη,
στα νταραβέρια με το κράτος,αλλά και με το παρακράτος.
Δεν είναι δυτική Ευρώπη να σε προστατεύει ο νόμος.

Εκτός αν το κάνει σουσάδικο με φρουτάκια,ρουλέτα και πουτάνες στο πίσω μέρος,
να πάρει και ένα καλάζνικοφ να κάνει τον νταβά-πορτιέρη-γκρουπιέρη

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εννοείται μπίζνες Ουκρανία κάνεις μόνο αν έχεις ντόπιο συνέταιρο ή γυναίκα Ουκρανέζα ποτέ μόνος σου αλλιώς θα σου τα φάνε όλα.
Ισως αν κάποιος κατάφερνε να φέρνει ελαιόλαδο στη ζούλα χωρίς δασμούς ίσως κάτι να έκανε.Η να καταφέρει να φέρει γνήσια κρασιά εισαγωγής.Αλλά εκεί πρέπει να λαδώσεις προφανώς χοντρά.
Επίσης κάτι που γίνεται είναι να αγοράσει διαμερίσματα και να τα νοικιάζει σε σεξοτουρίστες.Αυτό θεωρητικά γίνεται.

Τελευταία τροποποίηση:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι πιο ωραίες παγκοσμίως είναι οι Σκανδιναυές και δη οι Σουηδέζες αλλά οι πιο πολλοί κλάνουν δεν έχουν προσόντα να γαμήσουν Σκανδιναυές.Κοντά έρχονται οι Βόρειες Γερμανίδες,Ολλανδέζες και στα καπάκια οι κεντροσλάβες Τσέχες,Σλοβάκες.Αυτή είναι η premier league.

Δηλαδή βάζεις πάνω από τις ρωσο ουκρανές με τις σλαβικές ποδάρες τις βορειογερμανίδες και τις Ολλανδέζες;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εννοείται μπίζνες Ουκρανία κάνεις μόνο αν έχεις ντόπιο συνέταιρο ή γυναίκα Ουκρανέζα ποτέ μόνος σου αλλιώς θα σου τα φάνε όλα.
Μπορεί να βάλει το ντιμιτράκι στις δημόσιες χέσεις, που είναι αυτοδημιούργητος και ξέρει να παράγει πλούτο σε πρώην κομμουνιστικά περιβάλλοντα.

Αρχηγέ,έχεις γράψει τόσα και τόσα,αλλά παίζει να είσαι ο μόνος που δεν έχει γράψει ότι δείχνει 10 χρόνια νεότερος.
Οι υπόλοιποι κρατάμε από το σόι του Ντόριαν Γκρέι :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.672
Πόντοι
26.141
Ισως αν κάποιος κατάφερνε να φέρνει ελαιόλαδο στη ζούλα χωρίς δασμούς ίσως κάτι να έκανε.Η να καταφέρει να φέρει γνήσια κρασιά εισαγωγής.Αλλά εκεί πρέπει να λαδώσεις προφανώς χοντρά.
Επίσης κάτι που γίνεται είναι να αγοράσει διαμερίσματα και να τα νοικιάζει σε σεξοτουρίστες.Αυτό θεωρητικά γίνεται.
Ότι δεν είναι στη ΕΕ τοτε αξίζει μόνο αγορά γης ώστε να περιμένει όταν δυτικοποιηθουν
Αγορά αγρών οικοπέδων γύρω απο μεγαλες πολεις

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ότι δεν είναι στη ΕΕ τοτε αξίζει μόνο αγορά γης ώστε να περιμένει όταν δυτικοποιηθουν

Το θέμα είναι μην εισβάλει καμιά ρωσική αρκούδα και γίνει το αντίθετο και πουτινοποιηθούν οπότε και ο επενδυτής θα πιάσει τα αρχίδια του.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δηλαδή βάζεις πάνω από τις ρωσο ουκρανές με τις σλαβικές ποδάρες τις βορειογερμανίδες και τις Ολλανδέζες;

Είναι καλύτερες οι Βορειογερμανίδες.Αυτό το καταλαβαίνεις άμα τις δεις με μαγιώ.Δηλαδή με μαγιώ χωρίς μέικ απ,τακούνια κτλ είναι σαφώς ανώτερες οι Βορειογερμανίδες.
Οι Τσέχες,Σλοβάκες τις παίζουν στα ίσα τις Γερμανίδες αλλά χάνουν λίγο λόγω μύτης.Οι Πολωνέζες χάνουν και λόγω μαλλιών,δοντιών.Εχουν όμως πιο καλοσχηματισμένα πόδια οι Σλάβες από τις Γερμανίδες.Αυτό είναι το αδύνατο σημείο των Γερμανίδων,έχουν στραβά πόδια ή χοντρά μπούτια χωρίς κενό ανάμεσα.Επίσης είναι γενικά άβυζες και άκωλες.Οι Σουηδέζες έχουν καλύτερα πόδια και συχνά τυγχάνουν βυζαρούδες,δεν πάσχουν σε αυτό το θέμα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ρε τυπε τον αλλον που τον ειχαν κλεισμενο στο διαμερισμα και τον πηγαιναν για φυτεμα διαμερισματα πηγε να πουλησει και ειχε ουκρανα γυναικα συνεταιρο:tooth: τα λαδια και τα ξυδια που λες τα δοκιμασε πάλι ενας γνωστος μου που εμενε πάνω με ουκρανα συζυγο και αυτος αλλα μικρο περιθωριο κερδους γιατι το εκανε οπως το λες και πολυ μπελάς απ οτι μου ειπε

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Τι μπιζνα τύπε; Δώσε ινφο
Σε τι κλάδο;
Ένα site εργασιοπορνοτουρισμού στα αγγλικά, με ειδίκευση ανατ. μπλοκ. Και βάζεις μία premium συνδρομή για exclusive content, private events, πορνοεκδρομές, συστημένα ξενοδοχεία, clubs κλπ, διευκολύνσεις με τοπικά γραφεία για έναρξη δραστηριότητας για όσους θέλουν εγκατάσταση, κλπ.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κατι αλλο ειναι κουτοπονηρες οι ουκρανες??ειναι η φυλη που δεν την εμπιστευεσαι?ποια τρικ ουκρανης μας χτυπαει το καμπανακι να την κανουμε?
Πως να μην πεσουμε στη παγιδα ουκρανης που θελει να εκμεταλλευτει?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ρε τυπε τον αλλον που τον ειχαν κλεισμενο στο διαμερισμα και τον πηγαιναν για φυτεμα διαμερισματα πηγε να πουλησει και ειχε ουκρανα γυναικα συνεταιρο:tooth: τα λαδια και τα ξυδια που λες τα δοκιμασε πάλι ενας γνωστος μου που εμενε πάνω με ουκρανα συζυγο και αυτος αλλα μικρο περιθωριο κερδους γιατι το εκανε οπως το λες και πολυ μπελάς απ οτι μου ειπε
Όταν έμενα Πράγα,όχι μακριά από το σπίτι μου είχε ένα ελληνικό που πουλούσε λάδια,ελιές,φέτα,κ.λ.π.
Χλωμά τα πράγματα...

Από όλα τα ελληνικά φαγάδικα που έτυχε να μου αναφέρουν Τσέχοι,
μόνο δύο κάνουν κάτι..

Γενικά το μπλοκ δεν είναι για τέτοια κόλπα,αν και παίζουν διαφορές.
Π.χ.Πολωνία πιο πολλές πιθανότητες από Ρωσία

Αρχηγέ,εδώ έχεις πάει;
017.jpg

Πήγα εν μέσω κορώνας,το μαγαζί τίγκα,κανένας Έλληνας πελάτης ή εργαζόμενος.
Ελληνική μουσική στη διαπασών,γκαρσόνια με ελληνικές σημαίες στα μπλουζάκια,κ.λ.π.
Όταν παρήγγειλα,η σερβιτόρα φώναξε και άλλους εργαζόμενους να με ακούσουν πως
προφέρω τα φαγητά.
Μαγικό μπλοκ,ακόμη και μέσα σε ελληνικό μαγαζί.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.760
Πόντοι
3.936
Εσείς που ξέρετε τι είναι σπόνσορινγκ και έχετε image δε βλέπω να ποστάρετε τίποτα γκόμενες.Εγώ όμως που τα κάνω όλα λάθος έχω αποτέλεσμα.
Αυτά είναι γνωστά άμα δει ο άλλος τι κυκλοφορείς θα πει δεν κάνεις,αυτές δεν είναι για εσένα,εγώ είμαι το κελεπούρι,θα μου γνωρίσεις τη γκόμενα για να τη γαμήσω εγώ.
Εχω πει και πριν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου τη γνωριμία,τη χρηματοδότηση,το dating,το γαμήσι κτλ τα κάνεις όλα εσύ μόνος σου και οι πιο πολλοί κολλάνε.Αλλος έχει χρήμα αλλά δεν είναι καλός στο καμάκι άλλος έχει κοννέ αλλά δεν έχει λεφτά κτλ.Ενώ άμα τα κάνεις όλα μόνος από την αρχή μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα της δράσης σου περνάει όλο σε εσένα δεν επωφελείται κανείς άλλος οπότε είναι λογικό να έχω θεαματικό αποτέλεσμα.Αφού το αποτέλεσμα της δράσης μου περνάει σε εμένα και τα κάνω όλα σωστά.Αν με έλεγχε άλλος και έβαζε κριτήρια ούτε το 10% από τις γκόμενες δε θα γαμούσα.
Ποια δράση, και με τι προσοντα για φακ ρε τυπε, αφού οι ψωλοτριχες σου είναι πιο μεγάλες από το πουλί σου. Και κοκορευεσαι; Λίγη αυτογνωσία δεν βλάπτει..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εσείς που ξέρετε τι είναι σπόνσορινγκ και έχετε image δε βλέπω να ποστάρετε τίποτα γκόμενες.Εγώ όμως που τα κάνω όλα λάθος έχω αποτέλεσμα.
Koίτα,είναι κοινά παραδεκτό ότι συγκριτικά με τον μέσο Έλληνα συνομίληκό σου,
έχεις γαμήσει πολύ περισσότερες και πολύ καλύτερες.

Αλλά νομίζω ότι το φιλοθεάμων κοινό διαολίζεται με τα περί σπόνσορινγκ.
Μπορεί να έχεις το know how,αλλά δεν έχεις το κεφάλαιο.
Νομίζω ότι είναι πιο ρεαλιστικό να πούμε ότι πληρώνεις συνοδεία,
παίζοντας από μαύρη μέχρι γκρίζα ζώνη.

Θες να σου πω ένα παράδειγμα σπόνσορα,σε εποχές που δεν ήξερα καν τον όρο;
Σαν φοιτητής δούλευα σε ένα μαγαζί,όπου το μισό το είχε ένας μέσος γυαλάκιας 50+
Αυτός λοιπόν νταραβεριζόταν με μία τσεκαδόρισσα του μαγαζιού στα 28-29.
Από αυτά που θυμάμαι,της αγόρασε ένα μεταχειρισμένο smart,έλυνε διάφορα προβλήματά της και τους αδερφού της.Π.χ. μετακόμιση,πρόβλημα του αδερφού με εφορία,κ.λ.π.
Την έβγαζε έξω βόρεια προάστεια,ενώ το μαγαζί ήταν Πειραϊκή Ακτή.
Δεν της έπιανε το χέρι μέσα στον κόσμο,ούτε της χούφτωνε τα μπούτια στο μαγαζί.

Εσύ είσαι προβοκάτορας,βιτσιόζος,μισογύνης και αν είχες το κασέρι θα ήσουν σπόνσορας κανονικά και με το νόμο.
Παρ΄όλα αυτά,ασχολείσαι και κυνηγάς το μουνί,ενώ άλλοι ασχολούνται με το ποια ταβέρνα έχει την καλύτερη σπαλομπριζόλα..

• Like
Αντιδράσεις: flynow

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.889
Πόντοι
216
Καλά και ο νέωπας αν πάει τώρα επαρχία Ουκρανία μιλάμε σε στυλ ρομαντικός άφραγκος τριαντάρης να πουλήσει έρωτες τα αρχίδια του θα πιάσει.Το πεδίο είναι καμένο εντελώς.
Δε φταίμε εμείς οι σπόνσορες,έχει καεί λόγω γενικών εξελίξεων.Πάει η άλλη Πολωνία,τσιμπάει κάρτα pobytu αναβαθμίζεται και μετά τι να τον κάνει τον ερωτοτουρίστα με τις γλανδιόλες και τις καντάδες?Πάει ο τύπος πιάνει τα αρχίδια του είναι λογικό.Του το λες δεν το πιστεύει.Οταν θα σπάσει τα μούτρα του θα πει οτι φταις εσύ που είναι έτσι.Δεν τους πιάνεις τους τύπους.
Δε φταίνε οι σπόνσορες, το αρχιδάκι ο Zuckerberg φταίει.
Όμως ο γεροΡότζερ τον ξεφτίλισε:
:rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.848
Πόντοι
2.606
Δεν πα να κάνει ό,τι θέλει. Ένας λέτσος είναι που παρουσιάζεται σαν σπόνσορας μπροστά σε αφελείς που δεν ξέρουν τι είναι το σπόνσορινγκ. Μέχρι εκεί έχει καλώς. Αλλά όταν έχει το μαύρο χάλι και προσπαθεί να πουλήσει ειρωνία σε μένα για το image making, που ενώ είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερός του φαίνομαι νεότερος από αυτόν, ε τότε χρειάζεται να του υπενθυμίζεις την κατάστασή του.
Αν η εμφάνιση του ήταν καλύτερη ποιος ο λόγος να πλήρωνε τα ποσα που πληρώνει ; Έχει πλασάρει τον εαυτό του σαν ζενπρεμιε ; Έχει αυτογνωσία του πως είναι και κοιτά να το αντισταθμίσει σκορπώντας μαρούλι αντί να κάθεται να σιχτιρίζει που η ζωή του μοίρασε άσχημα φύλα στην εμφάνιση

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όταν έμενα Πράγα,όχι μακριά από το σπίτι μου είχε ένα ελληνικό που πουλούσε λάδια,ελιές,φέτα,κ.λ.π.
Χλωμά τα πράγματα...

Από όλα τα ελληνικά φαγάδικα που έτυχε να μου αναφέρουν Τσέχοι,
μόνο δύο κάνουν κάτι..

Γενικά το μπλοκ δεν είναι για τέτοια κόλπα,αν και παίζουν διαφορές.
Π.χ.Πολωνία πιο πολλές πιθανότητες από Ρωσία

Αρχηγέ,εδώ έχεις πάει;
017.jpg

Πήγα εν μέσω κορώνας,το μαγαζί τίγκα,κανένας Έλληνας πελάτης ή εργαζόμενος.
Ελληνική μουσική στη διαπασών,γκαρσόνια με ελληνικές σημαίες στα μπλουζάκια,κ.λ.π.
Όταν παρήγγειλα,η σερβιτόρα φώναξε και άλλους εργαζόμενους να με ακούσουν πως
προφέρω τα φαγητά.
Μαγικό μπλοκ,ακόμη και μέσα σε ελληνικό μαγαζί.

Οντως Πολωνία κάτι γίνεται αν ανακατέψεις στο μενού πολωνικά φαγητά και έχεις Πολωνέζες βυζαρούδες να σερβίρουνε.Πολωνό ή Τσέχο να τσακίζει πιτόγυρα δύσκολα βλέπεις.
Κυρίως είναι οι γκόμενες,δύσκολα μια Σλάβα θα πάει να φάει τζατζίκια κτλ.Τα θεωρούν πολύ λαικά φαγιά.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ σπονσοράρω από το 2008 περίπου που μου το έμαθε μια Πολωνέζα.Γενικά δεν είναι το σπόνσορινγκ όπως νομίζουν οι περισσότεροι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom