Δεν τα ζυγίζεις καλά τα πράγματα. Διότι βάζεις από τη μιά μεριά κάποιον που θα έχει μόνο την εμφάνιση κι από την άλλη εσένα που θα έχεις όλα τα άλλα.Αμα ο άλλος έχει καλή εμφάνιση γιατί κωλώνει να πάει π.χ. Πόζναν στο Pacha να βγάλει γκόμενα?Τι είναι αυτό που τον εμποδίζει?
Απλά όταν έρχονται αντιμέτωποι με τον πραγματικό ανταγωνισμό κρούουν πρύμναν,πάει περίπατο και η εμφάνιση και όλα.
Γιατί είναι ένα η εμφάνιση αλλά υπάρχει και το finance,η οργάνωση του ταξιδιού,τα logistics,η γνώση της γλώσσας,η εμπειρία,η ταχύτητα,ο ανταγωνισμός και ένα σωρό άλλα πράγματα που ο άλλος θα τα βρει μπροστά του.
Εγώ απλά είμαι συνηθισμένος σε δυσκολίες,αντίξοα περιβάλλοντα με όλους τους παράγοντες εναντίον μου σε συνθήκες πίεσης χρόνου και τα κάνω όλα μόνος μου.Για τον άλλον αυτές οι καταστάσεις είναι απαράδεκτες δεν μπαίνει καν γιατί θεωρεί οτι είναι τεράστιος κόπος και μπελάς.
Ή θα βάλεις στην μία μεριά της ζυγαριάς εσένα όπως είσαι τώρα και στην άλλη εσένα πάλι, αλλά σε πιο βελτιωμένη έκδοση ή θα βάλεις εσένα από τη μία μεριά και τον άλλο από την άλλη που θα έχετε ίση εμπειρία, ίδια φυσικά προσόντα, αλλά εκείνος με πρόσθετες εμφανισιακές βελτιώσεις. Τότε θα δούμε ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες για επιτυχία.
Διότι εγώ για βελτίωση εικόνας μιλάω εδώ, δεν σε αμφισβήτησα σε εμπειρία.