Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
Ανατολική Ευρώπη έχεις μεγάλη ελευθερία κάνεις ο,τι θες δε σφίγγουν οι κωλοι όπως Γερμανία.
Ρε μπας και κάναμε μαλακία που απορρίψαμε τη θέση στο Μπρνο τελικά.
Λες να ρίχναμε τα πουτσίδια το ένα πίσω απ' το άλλο; :2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε μπας και κάναμε μαλακία που απορρίψαμε τη θέση στο Μπρνο τελικά.
Λες να ρίχναμε τα πουτσίδια το ένα πίσω απ' το άλλο; :2funny:

Μπρνο είναι πολύ καλά.Εχει ωραία κλαμπ εκεί.Και είσαι Μοραβία,δεν παίζει να μη γαμήσεις.Μία ώρα από Μπρατισλάβα,δυο ώρες από Οστράβα,τι να λέμε τώρα.

• Like
Αντιδράσεις: ggthd
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μπρνο είναι πολύ καλά.Εχει ωραία κλαμπ εκεί.Και είσαι Μοραβία,δεν παίζει να μη γαμήσεις.Μία ώρα από Μπρατισλάβα,δυο ώρες από Οστράβα,τι να λέμε τώρα.
Mπρνο είναι πολύ καλά,έχει και αρκετούς Έλληνες συγκριτικά με άλλες πόλεις(πλην Πράγας).
Από κομπιουτεράκηδες μέχρι εργάτες αυτοκινητοβιομηχανίας.
Φυσικά,όπως και στα περισσότερα μέρη,βλέπουν το τσέχικο μουνί με το κυάλι.
Οι λόγοι γνωστοί..
Δε μαθαίνω ούτε τα βασικά της γλώσσας,ψάχνω ελληνίδες,μου λείπει το ταπεράκι της μαμάς μου,κ.λ.π.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
'Ελα από 9 Ιουλίου Πράγα, δεν χρειαζόμαστε πλέον απολύτως κανένα δικαιολογητικό για να μπούμε Τσεχία.
Έκλεισα έλλειψη ανταγωνισμού πολύ άνετα Πράγα 1,σε κάθετη της Lazarská

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    170,8 KB · Εμφανίσεις: 26

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τυχεροί οι μουσάτοι που έστελνε το κόμμα για σπουδές τότε,θα πρέπει να γαμούσαν αβέρτα.
τυπε τοτε ηταν αξυριστες,τα χρυσα χρονια ηταν καπου εκει απο 93 εως 2000 απλα επρεπε να ησουν τολμηρος τσοπανης για να αντεξεις το χαος
cover123803.jpg

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτές ήταν χώρες.Τσεχοσλοβακία,PRL,πω ρε τι χάσαμε.

Στα 90s ήταν τόσο ωραία που δεν μπορώ παρά να σκεφτώ οτι στα 80s θα ήταν φανταστικά.Τυχεροί οι μουσάτοι που έστελνε το κόμμα για σπουδές τότε,θα πρέπει να γαμούσαν αβέρτα.
Πιο παλιά υπήρξαν και Έλληνες αυτοεξόριστοι στην Τσεχία,που τους έκρυβε το καθεστώς.
Κάποιοι από εκείνη τη γενιά,παντρεύτηκαν Τσέχες,είχα πετύχει κατά καιρούς παιδιά και εγγόνια τους.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Το 88 στη Βουδαπεστη εκτος απο τις γκομενες ,τα γαμησια και τα αδεια ψυγεια στα διαμερισματα των μπλοκ ... βρηκα χρονο να επισκεφθω εναν θειο μου που ζουσε απο το 49 εκει και μου διηγηθηκε απιστευτες ιστοριες.

Σημειωτεον οτι στην Ουγγαρια εφαρμοστηκε απο το 19 κομμουνιστικο καθεστως για λιγους μηνες , το δευτερο στον κοσμο μετα απο την Ρωσια του 17 φυσικα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ευγενικοί πού εννοείς?Στα μαγαζιά?
Ευγενικοί γενικώς σε όλα, ευγενικοί σαν λαός. Να μην έχεις προβλήματα στην καθημερινότητα. Να μην είσαι συνέχεια στην τσίτα ότι όλο και κάποιος θα στη φέρει ή απλά θα σου χαλάσει τη μέρα. Δηλαδή η πουστιά και η αγένεια να μην είναι ο κανόνας, αλλά η εξαίρεση.

Τέλος πάντων, αυτή η ερώτηση δεν έχει πια και τόση σημασία, γιατί έπρεπε να πάρω κάποιες γρήγορες αποφάσεις το απόγευμα κι απέκλεισα τελικά το ανατολικό μπλοκ επαγγελματικά (εκτός από έκτακτες αποστολές).

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ευγενικοί γενικώς σε όλα, ευγενικοί σαν λαός. Να μην έχεις προβλήματα στην καθημερινότητα. Να μην είσαι συνέχεια στην τσίτα ότι όλο και κάποιος θα στη φέρει ή απλά θα σου χαλάσει τη μέρα. Δηλαδή η πουστιά να μην είναι ο κανόνας, αλλά η εξαίρεση.

Τέλος πάντων, αυτή η ερώτηση δεν έχει πια και τόση σημασία, γιατί έπρεπε να πάρω κάποιες γρήγορες αποφάσεις το απόγευμα κι απέκλεισα τελικά το ανατολικό μπλοκ επαγγελματικά (εκτός από έκτακτες αποστολές).
Aν έπρεπε να δώσω μία γενική απάντηση,θα έλεγα Σλοβακία.
Είναι χαμηλών τόνων και θεοσεβούμενοι/θεοφοβούμενοι.

Αλλά αν μιλάμε για μεγάλες χώρες,π.χ. Πολωνία,Ρωσία
οι διαφορές είναι κατά τόπους διακριτές.

Ας πούμε οι Πολωνοί θεωρούν αυτούς της Κρακοβίας αγενείς και μαλάκες.
Και η δική μου εμπειρία είναι ακριβώς αυτή.
Σκέψου να μας έχει φέρει σερβιτόρα φλυτζάνι με λεκέ από κραγιόν,
να την καλούμε στο τραπέζι να μας το αλλάξει
και αφού ήρθε απλά το πήρε και είπε ότι θα φέρει άλλο.
Ούτε συγγνώμη,ούτε τίποτα.
Και ήμουν με Πολωνέζα,όχι ξέμπαρκος τουρίστας.

Ακόμη και οι Πολωνοί χούλιγκαν,αυτούς της Κρακοβίας τους θεωρούν μαλάκες,
γιατί είναι οι μόνοι που δεν συμμορφώνονται με το "όχι μαχαίρια,όχι όπλα".

Καλό όνομα έχουν οι ανατολικοί,από Ρζέσζοφ μέχρι πάνω Μπιάλιστοκ

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Aν έπρεπε να δώσω μία γενική απάντηση,θα έλεγα Σλοβακία.
Είναι χαμηλών τόνων και θεοσεβούμενοι/θεοφοβούμενοι.

Αλλά αν μιλάμε για μεγάλες χώρες,π.χ. Πολωνία,Ρωσία
οι διαφορές είναι κατά τόπους διακριτές.

Ας πούμε οι Πολωνοί θεωρούν αυτούς της Κρακοβίας αγενείς και μαλάκες.
Και η δική μου εμπειρία είναι ακριβώς αυτή.
Σκέψου να μας έχει φέρει σερβιτόρα φλυτζάνι με λεκέ από κραγιόν,
να την καλούμε στο τραπέζι να μας το αλλάξει
και αφού ήρθε απλά το πήρε και είπε ότι θα φέρει άλλο.
Ούτε συγγνώμη,ούτε τίποτα.
Και ήμουν με Πολωνέζα,όχι ξέμπαρκος τουρίστας.

Ακόμη και οι Πολωνοί χούλιγκαν,αυτούς της Κρακοβίας τους θεωρούν μαλάκες,
γιατί είναι οι μόνοι που δεν συμμορφώνονται με το "όχι μαχαίρια,όχι όπλα".

Καλό όνομα έχουν οι ανατολικοί,από Ρζέσζοφ μέχρι πάνω Μπιάλιστοκ
Για πριν πόσα χρόνια λες η φάση στην Πολωνία;
Γιατί έχω πάει και Κρακοβία πολλές φορές και Βρότσλαβ και αλλού και ποτέ δεν είχα θέμα με υπαλλήλους σε μαγαζιά.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
'Ελα από 9 Ιουλίου Πράγα, δεν χρειαζόμαστε πλέον απολύτως κανένα δικαιολογητικό για να μπούμε Τσεχία.
Έκλεισα έλλειψη ανταγωνισμού πολύ άνετα Πράγα 1,σε κάθετη της Lazarská
Μην το πάρεις σαν παρατήρηση, αλλά με εκπλήσσει που η γλώσσα της εφαρμογής είναι τα ελληνικά. Δηλαδή, ψυχολογικώς, δεν έχεις ακόμα διαλέξει το γερμανικό στρατόπεδο;
Επειδή η ερώτηση είναι προσωπική, αν θες απαντάς. Απλά μου αρέσει η ψυχολογία.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Για πριν πόσα χρόνια λες η φάση στην Πολωνία;
Γιατί έχω πάει και Κρακοβία πολλές φορές και Βρότσλαβ και αλλού και ποτέ δεν είχα θέμα με υπαλλήλους σε μαγαζιά.
Φέτος

Αν έχεις σχέση με Πολωνούς(όχι από Κρακοβία)
ρώτα τους τι γνώμη έχουν για αυτούς από Κρακοβία.

Υ.Γ.Μη μου πεις μονάχα ότι οι σερβιτόροι/ες χαμογελάνε και παίζουν μπάλα όπως στην Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μην το πάρεις σαν παρατήρηση, αλλά με εκπλήσσει που η γλώσσα της εφαρμογής είναι τα ελληνικά. Δηλαδή, ψυχολογικώς, δεν έχεις ακόμα διαλέξει το γερμανικό στρατόπεδο;
Επειδή η ερώτηση είναι προσωπική, αν θες απαντάς. Απλά μου αρέσει η ψυχολογία.
Όχι,τι παρατήρηση..
Το gmail είναι στα ελληνικά,το airbnb στα γερμανικά.
Επειδή δεν έχω δυσκολία με τα γερμανικά,πολλές φορές μετά από format και νέες εγκαταστάσεις εφαρμογών,
το pc προτείνει αυτόματα τα γερμανικά και τα αφήνω έτσι.

Με τα χρόνια γίνεται ασυναίσθητα αυτό,εύχομαι να μην ξεχάσω πως να γράφω στα ελληνικά.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ευγενικοί γενικώς σε όλα, ευγενικοί σαν λαός. Να μην έχεις προβλήματα στην καθημερινότητα. Να μην είσαι συνέχεια στην τσίτα ότι όλο και κάποιος θα στη φέρει ή απλά θα σου χαλάσει τη μέρα. Δηλαδή η πουστιά και η αγένεια να μην είναι ο κανόνας, αλλά η εξαίρεση.

Σε όλες τις σλαβικές χώρες περίπου τα ίδια είναι.Ρωσία έχει κάποια διαφορά με την έννοια της ετικέτας.Δηλαδή απαιτείται να έχεις τρόπους για να έχει και ο άλλος τρόπους.Τσεχία είναι κάπως ειρωνικοί κάνουν κάποια πράγματα για να σε εκνευρίσουν αλλά είναι πιο πολύ για χαβαλέ.Είναι αρκετά πιο ελευθέριοι μπορεί να δεις μαλλιάδες κτλ.
Γενικά θα έλεγα Ουκρανία σε βοηθάνε πιο πολύ.Αν έχεις πρόβλημα κάποιος θα σε βοηθήσει.Πολωνία όχι και τόσο.Οχι οτι είναι ευγενικοί οι Ουκρανοί πιο πολύ σαν αρκούδια είναι αλλά βοηθάνε.Πολώνία έχουν πάλι αυτό το παλιό αρχοντικό γαλαντόμο στυλ.
Σλαβικές χώρες θα έλεγα παρόμοια είναι τα πράγματα.Σα να συγκρίνεις Μεσογειακούς Ελληνες,Ιταλούς κτλ.
Σλαβικές χώρες είναι σα Σλάβοι.Δηλαδή Σλάβοι είναι.Οπως και οι γκόμενες παρόμοιες συμπεριφορές έχουν δε διαφέρει τόσο η Πολωνέζα από την Ουκρανέζα ή την Τσέχα στα βασικά.
Αλλοι γουστάρουν σλαβική ατμόσφαιρα ακόμα και χωριό με μπάμπουσκες άλλοι όχι.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τσεχία είναι κάπως ειρωνικοί κάνουν κάποια πράγματα για να σε εκνευρίσουν αλλά είναι πιο πολύ για χαβαλέ.Είναι αρκετά πιο ελευθέριοι μπορεί να δεις μαλλιάδες κτλ.
Ο kman σε θέματα τοπολογίας,συμπεριφορών,κ.λ.π. γράφει κάτι τέτοια,που πιο χαρακτηριστική περιγραφή,δεν παίζει.
Οι Τσέχοι είναι cool,μπορεί να σου κάνουν καμιά ψαρωτική,να σου πετάξουν καμιά ατάκα που δεν περιμένεις,
αλλά η φάση είναι πάντα χαλαρή

Αρχηγέ,Πολωνοί και Τσέχοι είναι λιγάκι σαν να συγκρίνεις πούτσες με βούρτσες..
Οι μεν θεωρούν τους Τσέχους αστείους και ψιλοφλώρους και οι δε τους Πολωνούς κάφρους και χωριάτες

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ευγενικοι ειναι και οι μολδαβοι , οπως και οι σλοβακοι που σωστα ειπωθηκε. Αγενεις οι ουγγροι και βουλγαροι , οι τελευταιοι ζωα εντελως ...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο kman σε θέματα τοπολογίας,συμπεριφορών,κ.λ.π. γράφει κάτι τέτοια,που πιο χαρακτηριστική περιγραφή,δεν παίζει.
Οι Τσέχοι είναι cool,μπορεί να σου κάνουν καμιά ψαρωτική,να σου πετάξουν καμιά ατάκα που δεν περιμένεις,
αλλά η φάση είναι πάντα χαλαρή

Το κάνουν πολλές φορές για πλάκα.Είναι το τσέχικο χιούμορ.
Ας πούμε ο τουρίστας περιμένει τον Τσέχο να κάνει τεμενάδες και ο Τσέχος τον ταράζει στο δούλεμα.Δεν είναι για να νιώσει σκατά ο τουρίστας είναι για να κάνει χαβαλέ ο Τσέχος.Εγώ το καταλαβαίνω και γελάω αλλά πολλοί ξένοι δε νιώθουν το ίδιο νιώθουν σα να τους φτύνουν στα μούτρα και τσαντίζονται.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και στο ρολόι της Πράγας το βλέπεις αυτό.Βγαίνουν κάτι παράξενες φιγούρες μετά κάτι σκελετοί και στο τέλος εμφανίζεται ένας κόκορας και κάνει δυνατά κικιρίκου.
Το έχουν αυτό το μαύρο χιούμορ,το χαβαλέ στυλ οι Τσέχοι.
Και στις Τσέχες αυτό αρέσει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Δεν υπαρχει σλαβικη κουλτουρα , ειναι μεγα λαθος αυτο που γραφεται ...
υπαρχει ανατολικη - κομμουνιστικη , αυτο ειναι ολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom