Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν υπαρχει σλαβικη κουλτουρα , ειναι μεγα λαθος αυτο που γραφεται ...
υπαρχει ανατολικη - κομμουνιστικη , αυτο ειναι ολο.
Εδώ να αναφέρω ότι οι Τσέχοι δεν θεωρούν εαυτούς Σλάβους,
αλλά μονάχα κατά ένα ποσοστό Σλάβους

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο kman σε θέματα τοπολογίας,συμπεριφορών,κ.λ.π. γράφει κάτι τέτοια,που πιο χαρακτηριστική περιγραφή,δεν παίζει.
Οι Τσέχοι είναι cool,μπορεί να σου κάνουν καμιά ψαρωτική,να σου πετάξουν καμιά ατάκα που δεν περιμένεις,
αλλά η φάση είναι πάντα χαλαρή

Αρχηγέ,Πολωνοί και Τσέχοι είναι λιγάκι σαν να συγκρίνεις πούτσες με βούρτσες..
Οι μεν θεωρούν τους Τσέχους αστείους και ψιλοφλώρους και οι δε τους Πολωνούς κάφρους και χωριάτες

Οι Τσέχοι φαίνονται στους Πολωνούς σαν παιδάκια και ψιλοαπατεώνες,Pepicki γενικώς πολύ ανάλαφροι και στερούμενοι βάρους ενώ οι Πολωνοί φαίνονται στους Τσέχους σα μπουρτζόβλαχοι.Οι Μοραβοί και οι Σιλεσιανοί αλληλοσυμπαθούνται βέβαια.Οι Τσέχοι συμπαθούν πολύ τους Σλοβάκους αλλά οι Σλοβάκοι δε γουστάρουν Tσέχους και συμπαθούν περισσότερο τους Ούγγρους.Οι Πολωνοί πάλι πάνε με τα χίλια τους Ούγγρους και το αντίστροφο.Πολωνία Ουγγαρία δεν πολέμησαν ποτέ.Το 1956 η Πολωνία αρνήθηκε να εισβάλει στην Ουγγαρία ως μέλος του συμφώνου της Βαρσοβίας και το 1980 η Ουγγαρία έθεσε βέτο στην εισβολή στην Πολωνία.
Και γενικά ιστορικά ποτέ δε βρέθηκε Πολωνός στρατιώτης επί ουγγρικού εδάφους ούτε Ούγγρος επί πολωνικού εδάφους ούτε επί Αυστροουγγαρίας ούτε επί Ράιχ κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οι Τσέχοι φαίνονται στους Πολωνούς σαν παιδάκια και ψιλοαπατεώνες,Pepicki γενικώς πολύ ανάλαφροι και στερούμενοι βάρους ενώ οι Πολωνοί φαίνονται στους Τσέχους σα μπουρτζόβλαχοι.Οι Μοραβοί και οι Σιλεσιανοί αλληλοσυμπαθούνται βέβαια.Οι Τσέχοι συμπαθούν πολύ τους Σλοβάκους αλλά οι Σλοβάκοι δε γουστάρουν Tσέχους και συμπαθούν περισσότερο τους Ούγγρους.Οι Πολωνοί πάλι πάνε με τα χίλια τους Ούγγρους και το αντίστροφο.Πολωνία Ουγγαρία δνε πολέμησαν ποτέ.Το 1956 η Πολωνία αρνήθηκε να εισβάλει στην Ουγγαρία ως μέλος του συμφώνου της Βαρσοβίας και το 1980 η Ουγγαρία έθεσε βέτο στην εισβολή στην Πολωνία.
Λάθος δουλειά κάνεις,προσυπογράφω μέχρι κεραίας

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ να αναφέρω ότι οι Τσέχοι δεν θεωρούν εαυτούς Σλάβους,
αλλά μονάχα κατά ένα ποσοστό Σλάβους

Ισχύει αυτό.Θεωρούν οτι έχουν πρόσμιξη με Κέλτες και Γερμανούς.Κυρίως στη Βοημία.Στη Μοραβία νιώθουν κυρίως Σλάβοι.
Είχαν πολλούς Γερμανούς κάπου 4 εκατομμύρια προπολεμικά αλλά τους έδιωξαν όλους.Σίγουρα έγιναν πολλές επιμιξίες.Οι περιοχές με Γερμανούς ήταν οι πλουσιότερες και πιο ανεπτυγμένες της χώρας και οι Τσέχοι πρόσφατα ψήφισαν οτι ο εκτοπισμός αν και έγινε από τους κομμουνιστές καλώς έγινε και δε θέλουν οι Γερμανοί να επιστρέψουν πίσω.
Το ίδιο και οι Πολωνοί ούτε θέλουν να ακούσουν για επιστροφή των Γερμανών και διεκδικήσεις.Στο Γκντανσκ 97% του πληθυσμού ήταν Γερμανοί,στο Βρότσλαβ το ίδιο.

Οι Πολωνοί θεωρούν οτι είναι ατόφιοι Σλάβοι και μάλιστα οι γνήσιοι original Σλάβοι ενώ για τους Ρώσους πιστεύουν οτι είναι μίγμα Σλάβων και Μογγόλων.Οι Ρώσοι από την άλλη βλέπουν τους Πολωνούς σαν ξεπουλημένους Σλάβους,προδότες της σλαβικής υπόθεσης και πουτανάκια της Δύσης.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Τσέχοι πάνε πάντα με τον ισχυρό.Συμφωνούν με ΕΕ,δίνουν κώλο στους Γερμανούς αλλά κάνουν και μπίζνες με τους Ρώσους.Το έχουν πάντα δίπορτο και τρίπορτο και κρατούνται ανέπαφοι ή ευημερούν.Ούτε αντιστάσεις ούτε πολέμους μόνο λεφτά.Είναι γάτες σε αυτό οι Τσέχοι.
Δεν έχουν κάνει πόλεμο τα τελευταία 400 χρόνια μετά το 1648 ενώ οι Πολωνοί έχουν συμμετάσχει σε όλους τους πολέμους ακόμα και όταν δεν είχαν χώρα.
Για αυτό η Πράγα είναι μεγαλειώδης ενώ η Βαρσοβία που ήταν κόσμημα καταστράφηκε κατά 90% στον πόλεμο και ξαναχτίστηκε σε κομμουνιστικό στυλ.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οι Τσέχοι πάνε πάντα με τον ισχυρό.Συμφωνούν με ΕΕ,δίνουν κώλο στους Γερμανούς αλλά κάνουν και μπίζνες με τους Ρώσους.Το έχουν πάντα δίπορτο και τρίπορτο και κρατούνται ανέπαφοι ή ευημερούν.Ούτε αντιστάσεις ούτε πολέμους μόνο λεφτά.Είναι γάτες σε αυτό οι Τσέχοι.
Μόνο οι Τσέχοι θα μπορούσαν να κάνουν..........Βελούδινη Επανάσταση:grin:

Όντως τίγκα εφευρέσεις και πατέντες,τρελή ιστορία Národní divadlo και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Αυτά φαίνονται περιττές πληροφορίες για τον μέσο καμάκερ,
αλλά να ξέρεις το πεδίο και ποιες έχεις απέναντί σου,
είναι πολύ σημαντικό

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μόνο οι Τσέχοι θα μπορούσαν να κάνουν..........Βελούδινη Επανάσταση:grin:

Όντως τίγκα εφευρέσεις και πατέντες,τρελή ιστορία Národní divadlo και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Αυτά φαίνονται περιττές πληροφορίες για τον μέσο καμάκερ,
αλλά να ξέρεις το πεδίο και ποιες έχεις απέναντί σου,
είναι πολύ σημαντικό

Βελούδινη επανάσταση,βελούδινο χωρισμό με τη Σλοβακία αυτά μόνο Τσεχία μπορούσαν να συμβούν.Βουδαπέστη το 1956 σκοτώθηκε κόσμος πολλές χιλιάδες.Και πολλοί Σοβιετικοί στρατιώτες.Γινόταν της πουτάνας το κάγκελο μάχες,οδοφράγματα,άρματα,αντιαρματικά παντού.Πού τα βρήκαν τόσα όπλα οι Ούγγροι μυστήριο.
Πράγα το 68 φυλλάδια μοίραζαν ή μπορεί να έβγαιναν τίποτα Τσέχες γυμνόστηθες ή με σούπερ μίνι και ζαρτιέρες μπροστά στα τανκς για να αποσπάσουν την προσοχή των στρατιωτών που πέθαιναν από τις καύλες και δεν μπορούσαν να κουνηθούν από το άρμα.Βασάνισαν άγρια οι Τσέχες το σύμφωνο της Βαρσοβίας.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο απόσπασης σε σλαβικές χώρες (και γενικά απόσπαση), διότι αυτό προυποθέτει πρόσληψη ως υπάλληλος. Να βάλω στο κεφάλι μου ιεραρχία τώρα σε αυτήν την ηλικία δεν γίνεται. Μόνο σαν εξωτερικός συνεργάτης. Αλλά κι έτσι, αν ανοίξουν τμήματα και δεν καλύπτομαι από το βιογραφικό, χρειάζομαι εκπαίδευση.

Αν κάνω κάποια εκπαίδευση θα είναι σε vip καταστάσεις πχ event & luxury manager, κέντρα αναψυχής (σε θέρετρα, χιονοδρομικά, golfclubs, κλπ), για να έχω πρόσβαση σε χώρους που μου αρέσουν.
Ποιες χώρες του μπλοκ είναι πιο αναπτυγμένες σε κυριλέ καταστάσεις;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Και στην Τσεχικη υπηρχαν νεκροι πολιτες και στρατιωτες ,καμια σχεση βεβαια με της Ουγγαριας αλλα δεν την λες και βελουδινη ...

Οι τρεις επαναστασεις που αλλαξαν στην κυριολεξια τον ρου της συγχρονης ιστοριας ειναι Αμερικανικη - Γαλλικη - Ρωσικη , αισθανομαι τυχερος που περασα απο τα σημεια που ξεκινησαν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο απόσπασης σε σλαβικές χώρες (και γενικά απόσπαση), διότι αυτό προυποθέτει πρόσληψη ως υπάλληλος. Να βάλω στο κεφάλι μου ιεραρχία τώρα σε αυτήν την ηλικία δεν γίνεται. Μόνο σαν εξωτερικός συνεργάτης. Αλλά κι έτσι, αν ανοίξουν τμήματα και δεν καλύπτομαι από το βιογραφικό, χρειάζομαι εκπαίδευση.

Αν κάνω κάποια εκπαίδευση θα είναι σε vip καταστάσεις πχ event & luxury manager, κέντρα αναψυχής (σε θέρετρα, χιονοδρομικά, golfclubs, κλπ), για να έχω πρόσβαση σε χώρους που μου αρέσουν.

H Ρωσία.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.869
Πόντοι
456
Ποιος είσαι εσύ ειπαμε..; Α, ναι. Ενας λουζερ που παρουσιαζει airbnb γραφεία για διαμέρισμα του στο εξωτερικο. Με φωτο ενα απροσδιοριστου φύλου χέρι, που βγαίνει από μια κουρτίνα και την μοστράρει σαν γκομενα του. -Κυρ Πουθενιδη που ήσουν τόσο καιρό εξαφανισμενος όταν εφαγες το στραπάτσο από παλιά μελη που σε έκαναν ρομπα; Τώρα νομιιζεις ότι ξεχαστηκε.. και ξαναβγηκες, ε; - Ειπαμε ομοιος ομοιω αεί πελαζει.. Νοσταλγός του Χίτλερ, μπουρδολογος, σκατολαγνος, και εσύ. Καταλαβαμε..

Έφαγες δροσερά και τριζάτα κωλοδαχτυλα στο πρώην Α.Μ μωρή λουγκρητια..
Θα σε επισκεφθεί και σένα ο Β.Π να σου κάνει τη μάπα κιμά σαν του ινδαλματος σου του σκατομετανάστη !!@@@:2funny::2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356

Θα σου ελεγα να δεις πολεις και οχι χωρες αφου εστιαζεις σε τετοιες καταστασεις ...
Μοσχα και Βουκουρεστι για μενα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στους Ρώσους αρεσει η γαλλική κουλτούρα απο την εποχή του Ναπολέοντα που τους εντυπωσίασε.Τους αρεσουν οι πολυτελειες τα εξοδα κτλ.Οι Πολωνοι ειναι πιο σφιχτοχερηδες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Στους Ρώσους αρεσει η γαλλική κουλτούρα απο την εποχή του Ναπολέοντα που τους εντυπωσίασε.Τους αρεσουν οι πολυτελειες τα εξοδα κτλ.Οι Πολωνοι ειναι πιο σφιχτοχερηδες.
Ο Ντοστογιέφσκι όλο κατά κει την έβγαζε.
Παρίσια, Ζυρίχες, κλπ
Τους αρέσει η κοσμοπολίτικη ζωή τους Ρώσους, ειδικά τις Ρωσίδες.
Παίζει να είναι οι πιο αριστοκρατικές γυναίκες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Ντοστογιέφσκι όλο κατά κει την έβγαζε.
Παρίσια, Ζυρίχες, κλπ
Τους αρέσει η κοσμοπολίτικη ζωή τους Ρώσους, ειδικά τις Ρωσίδες.
Παίζει να είναι οι πιο αριστοκρατικές γυναίκες

Εχει και αριστοκρατικες Τσεχες.Απλα ο κομμουνισμός κατέστρεψε την τάξη των αριστοκρατων.Αριστοκρατισσες Πολωνεζες δεν εχει πολλές βέβαια,πιο πολύ παίζουν βουκολικες καταστάσεις.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Παντως ο Κμαν αν ήταν κανας Δ.Υ Θεσσαλονίκη,με 1000+ μισθό και ψιλοδικτυωμένος εδώ, θα'χε σαλονικιές 1,80 να τον παρακαλάνε να τις παντρευτεί.Έχει την ιδανική εμφάνιση γι'αυτές.
Μπα σε καλό σου βραδιάτικα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Θα σου ελεγα να δεις πολεις και οχι χωρες αφου εστιαζεις σε τετοιες καταστασεις ...
Μοσχα και Βουκουρεστι για μενα
Ξέρω ότι οι missions (αποστολές) είναι φαινόμενο με ανοδική πορεία, αλλά δεν ξέρω τι περιθώρια επιλογών θα έχω, πχ τι πληθώρα αποστολών υπάρχει για μία περιοχή, τι ανταγωνισμός υπάρχει από άλλους που κάνουν το ίδιο κλπ. Ας πούμε ότι τώρα κάνω κάποια προετοιμασία για να έχω ένα σημείο αφετηρίας.

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Το βαλκανικό μου χέρι κάνει μασάζ στην Κροάτισα 190.

uzpEGv.jpg

Αναβάθμιση από τα σαλόνια της Αμερικής και του WNBA στο γλυφοκώλι στον άρχοντα.

NE7KAB.jpg

Τυπικός λογαριασμός ελληνικού εστιατορίου στη Φρανκφούρτη για συνηθισμένα πράγματα.

eEy7Ku.jpg

I9f8U8.jpg

Αλλά οι Βαλκάνιες δεν το έχουνε.Ουσία μεν αλλά καμία σχέση με τον πολωνικό ρομαντισμό.
Παρόλα αυτά αν είσαι Γερμανία και καλείς τη γκόμενα εδώ τα ελληνικά εστιατόρια είναι μια καλή λύση για να είναι η γκόμενα ευχαριστημένη και να ρίξεις κανάν πούτσο.
Το πρόβλημα Γερμανία είναι το σέρβις.Συνήθως αν έχεις να κάνεις με μη Ελληνες ή έστω Ιταλούς το σέρβις είναι για τον πούτσο.Ελλάδα με τα ίδια λεφτά στα νησιά νιώθεις ημίθεος και βάλε,όλοι κάνουν τεμενάδες.Γερμανία το αντίστροφο.

Και Πολωνία άμα κάνεις τέτοια κατανάλωση το πολωνικό γκαρσόνι μόνο κώλο δε στήνει για να τσιμπήσει το πουρμπουάρ.

Of9ulO.jpg

119 zloty(26 ευρώ) στο σέρβις αμαλάχι.Πώς να μην κάνει μετά η γκόμενα σπέσιαλ μπούκι?
Για εμπειρία άρχοντος συνιστώ Πολωνία,Ουκρανία.Αυτές είναι χώρες.
Δεν ξυριζεσαι; αηδία είναι

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Και θα μου τα κλασει , όπως και εσύ. Κακώς τον Kλώνο με την μικροφαλία, την ανικανοτητα, και το Ασπεργκερ. Εχει γελιο που οι ψωλοτριχες είναι πιο μεγάλες από τα πουλάκια σας. Και όμως αντί να ντρεπεστε και να κρυβεστε, το παιζετε γαμιαδες των 5 ηπείρων. Ελα πες μας για τους τριζατους δονητές της Αντζελας που σε πηγαινε αίμα στα 4. Γελιο είχε. Πες μας επισης για τους κρυφούς κλωνους στους απέναντι, που ψαρευεις κροσακια. Παλιοπουστα Πουστλερ , που θα πεις εσύ για εμένα ψέμματα.Παλιοκαραφλα μπουγελο -μπινέ κωλογερε. Έτσι μπουχεσα μια ζωή στο απόλυτο 0- θα είσαι καταδικασμενος. Ρίξε λασπη, και θα σου ρίχνω φαπες. Αντε τώρα, ξαναδιάβασε τις κριτικές μου και ηδονισου, για χιλιοστή φορά, χάνοντας δονητές στον σάπιο πάτο σου. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom