fun_tou_bou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 903
- Πόντοι
- 366
Kμανάρα πότε υπολογίζεται η επόμενη εξόρμηση?θέλουμε φωτογραφικό υλικό απ΄τις μέλλουσες σπονσορετ
Kμανάρα πότε υπολογίζεται η επόμενη εξόρμηση?θέλουμε φωτογραφικό υλικό απ΄τις μέλλουσες σπονσορετ
Σε ένα μήνα καινούργια επιδρομή σπονσορισμού.Εχω αρκετές στο στόχαστρο να δούμε ποια θα είναι τελικά η τυχερή που θα απολαύσει μπαλκανκώλο
Ωχ,κάτσε μην το δουν αυτό ο Άλεξ με τον Νικ και πάθουν ζημιά
Αντε ξανά μανά τα ίδια.......Σε ένα μήνα καινούργια επιδρομή σπονσορισμού.Εχω αρκετές στο στόχαστρο να δούμε ποια θα είναι τελικά η τυχερή που θα απολαύσει μπάλκαν πέος.
Άμα θες Έλα Μοζαμβίκη τον άλλον μήνα μαζί μουΣε ένα μήνα καινούργια επιδρομή σπονσορισμού.Εχω αρκετές στο στόχαστρο να δούμε ποια θα είναι τελικά η τυχερή που θα απολαύσει μπάλκαν πέος.
του αλλουνου που σηκωσει αυτη με το πρασινο φορεμα, του φυγαν ολοι οι αριστεροι σπονδυλοι ναπουμε...Ολο χάρη κουνιούνται αυτές οι Γερμανίδες τι να λέμε τώρα.Λες και έγιναν οι Λάτιν χοροί για την πάρτη τους.
Slava RussiiΜια χαρά είναι κ οι σοκολατίνες!Κάνουν καλές πιπες σφιχτες κ βεντούζατες!
Τώρα θέλω κανένα μήνα να συνέλθω από τα γαμησια στην Αφρική κ είμαι σε καραντίνατου τα χετε σκοτισει
αυτοι που κραζουν
να μας πουν (οχι να δειξουν) τις επιτυχιες σας το 2019-2020-2021
οι μονοι που ταξιδευουν ειναι ο κμαν και ο βολκανος
ψιτ βολκανο γαματο ταξιδι Ανταρκτικη τι Μονζαβικη και μαλακιες
θα δεις και πιγκουινους
Με τόσα λεφτά όλα αυτά τα χρόνια θα είχα γίνει ιδιοκτήτης του μουνιού κι όχι ενοικιαστήςΑμα είσαι μέντορας και πουλάς παπάτζα έρχονται τζάμπα.Αν σπονσοράρεις,ζητάνε συνήθως χιλιάρα για τριήμερο ή 300 ημερησίως.
Γέμισε ρατσιστες το φορουμΠολυ σοβαρα το παιρνουν καποιοι ... χαβαλε κανουμε
απλα το μαυρο, ασπρο δεν γινεται
Μας μαυρισατε την ψυχη ...Γέμισε ρατσιστες το φορουμ
Αυτός κρέμασε Καποτά πλέονΜας μαυρισατε την ψυχη ...
θα φωναξω τον yorkie για συμπαρασταση
Ναι αλλα αυτα που εκανε παραμενουν αξια θαυμασμουΑυτός κρέμασε Καποτά πλέον
Κ Τελικά. Έγινε βιγκαν κ στο μουνι κ στο φαγητό δλδ καθόλου κρέαςΝαι αλλα αυτα που εκανε παραμενουν αξια θαυμασμου