Γαμησε ομως μουνια για τα οποια το 90% των Ελληνων και οχι μονο τον επαιξαν ασταματηταΚ Τελικά. Έγινε βιγκαν κ στο μουνι κ στο φαγητό δλδ καθόλου κρέας
ασε που μπορει να ξαναρχισει , ποτε δεν ξερεις
Γαμησε ομως μουνια για τα οποια το 90% των Ελληνων και οχι μονο τον επαιξαν ασταματηταΚ Τελικά. Έγινε βιγκαν κ στο μουνι κ στο φαγητό δλδ καθόλου κρέας
πες τα τασοΠολυ σοβαρα το παιρνουν καποιοι ... χαβαλε κανουμε
απλα το μαυρο, ασπρο δεν γινεται
σορρυ αλλα αυτο το λενε για τους μαυρους οχι για της μαυρεςIf u go with black ,u never go back
Νιγηριανή παροιμία για τις μαυρεςπες τα τασο
σορρυ αλλα αυτο το λενε για τους μαυρους οχι για της μαυρες
εκτος αν εχασα επειδοδειο
Νυχτερινή ζωή Μόσχα μετά το 2.30.Καυλώνεις ανυπερθέτως.
Αυτο ειναι μπαρ - ρεστορανΜαγαζιά χωρίς πίστα, πφφφ
Λες και είναι εργοστάσια
Άμα θες Έλα Μοζαμβίκη τον άλλον μήνα μαζί μου
Ναι αλλα στην αραπιά πεφτει και φυστίκι αράπικοΣιγά μην πάω στην Αραπιά να δω γορίλες,κροκόδειλες,Βούλγαρους και μαύρες.
Εχω τοσα μερη ακόμα να δω σλαβικό κόσμο,είναι δυνατόν να μην έχει επισκεφτεί καποιος Σλουπσκ,Bydgoscz και Kielce,την πατρίδα του Λιρόι και να τρέχει στη Μοζαμβίκη και τις αραπιές?
μοίρασε πόνο στους άσχετους λιντερ που θέλουν τρομάρα τους κ αραπιαΣιγά μην πάω στην Αραπιά να δω γορίλες,κροκόδειλες,Βούλγαρους και μαύρες.
Εχω τοσα μερη ακόμα να δω σλαβικό κόσμο,είναι δυνατόν να μην έχει επισκεφτεί καποιος Σλουπσκ,Bydgoscz και Kielce,την πατρίδα του Λιρόι και να τρέχει στη Μοζαμβίκη και τις αραπιές?
Και εγώ).... Αλλά δεν θα γράψω ποτέ εδώ για να κάθομαι να εξηγώ πράγματα που οι άλλοι ποτέ δεν θα πιστέψουν, Ουκρανία είναι πάντα μουνολιβαδο με άπειρα θέματα άνω τον 30 που είναι το target με έμφανιση άνω του 7 και χωρίς πολλά σπονσοριλικια αν ξέρεις τι και πώς να το κάνεις και να το πεις, ειδικά αν ξέρεις και λίγα ρωσικά κουράγιο να έχεις να γαμαςτου τα χετε σκοτισει
αυτοι που κραζουν
να μας πουν (οχι να δειξουν) τις επιτυχιες σας το 2019-2020-2021
οι μονοι που ταξιδευουν ειναι ο κμαν και ο βολκανος
ψιτ βολκανο γαματο ταξιδι Ανταρκτικη τι Μονζαβικη και μαλακιες
θα δεις και πιγκουινους
Όχι,αν ηλικίακα είσαι έως 45 δεν χρειάζεται σπονσοριλικια, έκτος αν κυνηγάς πιπινια έως 25 που αν δεν πληρώσεις δώρα κτλ δεν γαμας ποτέ ας είσαι και ο Ρουβάς,το θέμα είναι το σωστό target group και να πλασάρεις το status σου όσο μπορείς και χωρίς πολλά παπατζιλικια, να δείχνεις ότι πηγαίνεις σταθερά εκεί και έχεις λόγους για αυτό και να χτίζεις βάσεις, τώρα οποίος θέλει να πληρώσει για να γαμησει το κάνει και στην Ελλάδα γιατί να τρέχει πάνω;Να ρωτήσω εγώ ο αδαής κάτι?
Στο ''άθλημα'' που πραγματέυεται ο τίτλος του εν λόγω νήματος,δεν υποτίθεται ότι ο σπόνσορας είναι οικονομικά ευκατάστατος,με ένα κάποιο status και ότι οι ''υποψήφιες'' έρχονται εκείνες σε αυτόν παρά το αντίστροφο?Επίσης,το εν λόγω ''άθλημα'' έχει κάποια σχέση (έστω και εξ αγχιστείας) με αυτό που παρουσιάζει ο νηματοθέτης?Εν ολίγοις τριήμερη ''απόδραση'' στο πρώην ανατολικό μπλόκ με οικονομίες για τις όποιες λιώνει σε πολύωρες βάρδιες (κάτι που δεν είναι ντροπή) και πολλές πιθανότητες να ''πάει κουβά''? (η ιστορία με τον Αμερικάνο και η άλλη περί δυσωδίας τρανά παραδείγματα!)
Λέω τώρα εγώ...
δεν εισαι ρατσιστηςΠροσωπικα θα παω καποτε αραπια για ενα και μονο λογο ...
να δω τα μερη που εζησε ο πατερας μου για τρια χρονια (1942-1945) με τους αγγλους στο Γιοχανεσμπουργκ , θυμαμαι παντως που μου ελεγε συνεχως οτι οι μαυρες δεν ειναι καθολου ωραιες.
Απο τοτε μαλλον εγινα ρατσιστης