g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
Ναι ξερω οτι ακομα κλαιω τα χθεσινα 150!!! Χιλιες φορες συνθια
Ναι ξερω οτι ακομα κλαιω τα χθεσινα 150!!! Χιλιες φορες συνθια
παίδες!
παίρνω χτες το πρακτορείο και μιλάω με τον Κώστα για να κανονίσω ραντεβού με Συνθια ή με Αθηνά που από ότι είδα κριτικές μου ταιριάζουν γάντι.
Μου απαντάει κάθετα ο πράκτορας οτι αυτές οι κοπέλες πηγαίνουν μόνο με πελάτες και εγω δεν είμαι στο πελατολόγιο του.. :S
τον ρωτάω και πως γίνεται να γίνω πελάτης; η απάντηση ήταν ή να με συστήσει κάποιος πελάτης ή να παω με άλλες κοπέλες πρώτα για να δουν τη συμπεριφορά μου...
πρέπει να περάσω προκριματικά δηλαδη για να πάω με την τανα που θέλω...??
παρακαλω για την συμβουλή σας
παίδες!
παίρνω χτες το πρακτορείο και μιλάω με τον Κώστα για να κανονίσω ραντεβού με Συνθια ή με Αθηνά που από ότι είδα κριτικές μου ταιριάζουν γάντι.
Μου απαντάει κάθετα ο πράκτορας οτι αυτές οι κοπέλες πηγαίνουν μόνο με πελάτες και εγω δεν είμαι στο πελατολόγιο του.. :S
τον ρωτάω και πως γίνεται να γίνω πελάτης; η απάντηση ήταν ή να με συστήσει κάποιος πελάτης ή να παω με άλλες κοπέλες πρώτα για να δουν τη συμπεριφορά μου...
πρέπει να περάσω προκριματικά δηλαδη για να πάω με την τανα που θέλω...??
παρακαλω για την συμβουλή σας
Εμένα πάντως δε μου ζήτησε ποτέ τπτ..Χεσε τον και παρε απο αλλου. Δικη μου συμβουλη, γιατι καποιον σαν τον Κωστα που εχουν χωσει στη μπουζου, αναζητα απο πελατες πολλα προσωπικα στοιχεια για τον φακελο του.
Πάρε κι εσύ καμιά ψόφια πρώτα...
Το όλο κόλπο είναι να μοιράσει δουλειά και σε αυτές που δεν τραβάνε...
Τα δυνατά χαρτιά το βγάζουν το μεροκάματο έτσι κι αλλιώς
Το κακό είναι ότι εγώ παλαιότερα πήρα πτώμα, ψόφια καλά θα ήτανε, τόσο πτώμα που δεν ξαναπήρα, έσβησα το τηλέφωνο με τη μία. Ειλικρινά ήταν η πρώτη φορά που φρίκαρα σε ραντεβού.
ποια ητανε πτωμα ρε ?