Οχι δεν ειναι, η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί και επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστώ, ξενερώσαμε.
Οχι δεν ειναι, η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί και επιβεβαιωθεί.
Οι γατες επιστρεφουν η μια πισω απο την αλλη
Ερχεται και η ραμονα πισω συντομα.
http://[URL unfurl="true"]www.spice-models.com/assets/photos/RamonaAlina%20029.jpeg[/img[/URL]]
Την βαλερια φερτε πισω και ας μην ερθει αλλη(καλα αντε φερτε και την original συνθια) :headbang3:
[/quote]
H Ραμονα είναι κοντά στις φωτογραφίες ή εχει πεσει τρελο photoshop ???
οι συναντησεις γινονται σε hotel ή εχουν δικο τους χώρο ?
αυτα πεστα στον Κολλητό απο διπλα!και βγήκαν μετα αφου πήρα το καπελάκι και έφυγα κύριος και μιλάνε οτι ήμουν παραφωνία και ενοχλούσαν σεβαστά μέλη και τα βαφτισμενα cg !αλλα δεν εχουν τα @@ ουτε απο το pcνα μου τη μπουν!να χαίρεται το λεβεντη κ τους λοιπούς κ λυπάμαι για τον κουβα που θα παει κόσμος!ηδη βλεπω με αντωνια που ειναι βλάκες να νομίζουν οτι εγω έβαλα κριτικη να υπό τιμήσω τον άλλον !ειπα δεν ασχολούμαι με κατώτερους!
Και εσυ διωγμενος αδελφακι μου !!!αυτα πεστα στον Κολλητό απο διπλα!και βγήκαν μετα αφου πήρα το καπελάκι και έφυγα κύριος και μιλάνε οτι ήμουν παραφωνία και ενοχλούσαν σεβαστά μέλη και τα βαφτισμενα cg !αλλα δεν εχουν τα @@ ουτε απο το pcνα μου τη μπουν!να χαίρεται το λεβεντη κ τους λοιπούς κ λυπάμαι για τον κουβα που θα παει κόσμος!ηδη βλεπω με αντωνια που ειναι βλάκες να νομίζουν οτι εγω έβαλα κριτικη να υπό τιμήσω τον άλλον !ειπα δεν ασχολούμαι με κατώτερους!
αυτα πεστα στον Κολλητό απο διπλα!και βγήκαν μετα αφου πήρα το καπελάκι και έφυγα κύριος και μιλάνε οτι ήμουν παραφωνία και ενοχλούσαν σεβαστά μέλη και τα βαφτισμενα cg !αλλα δεν εχουν τα @@ ουτε απο το pcνα μου τη μπουν!να χαίρεται το λεβεντη κ τους λοιπούς κ λυπάμαι για τον κουβα που θα παει κόσμος!ηδη βλεπω με αντωνια που ειναι βλάκες να νομίζουν οτι εγω έβαλα κριτικη να υπό τιμήσω τον άλλον !ειπα δεν ασχολούμαι με κατώτερους!
Εγω ως αποτυχημένος adult tester δε μπορω να πω πολλα!ναι τα εχω δει τα ποσταρισματα σου ως guest και φυσικα δεν εχω λογαριασμο αφου ως γνωστό διακατέχομαι απο εγωισμό!τεσπα το μονο που με λυπεί ειναι κάποια κολληταρια,ξέρετε εσείς!παντως κριμας,κριμας!συντροφάκο, την είπα την άποψή μου, μπορείς να την δεις εκεί anytime
την είχα πει και την προηγούμενη φορά (morbid/cove κλπ.)
καθ' εις εφ' ω ετάχθη
άντε δεν σπαμάρω άλλο
Ναι, είναι η ίδια κοπέλα.αυτή είναι η Dana από τις Άτακτες Γάτες, σωστά;