ΚΟΡΚΟΔΙΛΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
H Σιντι παντως φαινετε πολυ ομορφη .
Προσεχε τα κρασπεδαχειρόφρενο, το τιμόνι όλο αριστερά, αμπραγιάζ πρώτη τέρμα γκάζι και φύγαμε!!!
Μαύρη καραγυφτα ούτε για 10 ευρώ στο μεταξύ κανειΟι μέρες περάσανε και κανείς δεν έγραψε κάτι για την λεγάμενη, προσωπικό συμπέρασμα : ή είναι η πιο άτυχη cg ή είναι μεγάλη φόλα. Μάλλον το δεύτερο...
Νομιζω ναι.Σορυ για την ασχετοσυνη αλλα το spice ειναι το πρωην naughty cats?
Μιας και δεν εχω δοκιμασει ακομα.. Δευτεροτριτες αναφερεσαι και στη Σιντυ η' οχι?Πολυ καλη διαθεση εχετε παντως. Θεοποίηση για δευτεροτριτα με εμφανιση και service των 80. Τουλαχιστον δεν κοστολογουνται πια στα 150.
Στα θετικα η σωστη λειτουργια του γραφειου και οτι ειναι ευκολα προσιτες σε οποιον δεν προλαβαινει/μπορει/θελει να ψαξει.
Απο τις διαθεσιμες αυτην την εποχη καλο το βυζι της cindy, αλλα θα προτιμουσα την Natasa, αν υποθεσουμε οτι τις ξαναβλεπα, που δεν προκειται.
Νομιζω ναι.
Καταλαβα.. Θενκς.Κανονικοτατα. Εμφανιση βρισκεις ανωτερη σε studio και την κουβεντα για το service δεν θα την ανοιξω καθολου.
Σορυ για την ασχετοσυνη αλλα το spice ειναι το πρωην naughty cats?
Τελικά δεν σας άκουσα και πέρασα πολύ καλά με την σιντι . Και είναι και πολύ ωραία κοπέλα . Μήπως είμαι εύκολος και δεν ζητάω τόσα όσα εσείς ;
διαφωνώ ριζικά ότι το βυζί της Σιντυ είναι ποιοτικό...
ένα κακοφτιαγμένο σκληρό πλαστικό μπαλόνι είναι...
Κανονικοτατα. Εμφανιση βρισκεις ανωτερη σε studio και την κουβεντα για το service δεν θα την ανοιξω καθολου.
διαφωνώ ριζικά ότι το βυζί της Σιντυ είναι ποιοτικό...
ένα κακοφτιαγμένο σκληρό πλαστικό μπαλόνι είναι...
με άλλη κοπέλα θα παρευρέθηκα εγώ .