Νέα

Speed-Dating κλπ. γραφεία γνωριμιών & συνοικεσίων, δουλεύουν άραγε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχω πάει σε SPEED DATING και...

• Ηταν πολύ θετική εμπειρία

Ψήφοι: 6 15,8%
  • Γνώρισα τον άνθρωπο μου

Ψήφοι: 2 5,3%
  • Σκέτη κοροιδία

Ψήφοι: 8 21,1%
  • Μου έκατσε καλή φάση !

Ψήφοι: 5 13,2%
  • Τα εφτιαξα με παντρεμένη!

Ψήφοι: 4 10,5%
  • Θα ξαναπήγαινα

Ψήφοι: 3 7,9%
  • Εχασα την ώρα μου και τα λεφτά μου

Ψήφοι: 10 26,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    38

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ασ'τα αυτα ρε μπαγαποντη. Σε πιεσε η μαμα να πας;
Ποσα σου μασησανε στο συνολο; Σε ρωταω οχι για μενα (εγω δεν τα θελω, ουτε και μου αρεσουν αυτα τα στημενα),
αλλα για ενα φιλαρακι.
Πιστευε οτι θες...... στα παπακια μου

Εγγρ.
3 Μαρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πριν μερικά χρονια που είχα ρωτήσει σε γραφειο του κέντρου,κατάλαβα οτι προσπαθουν να πουλήσουν φυκια για μεταξωτες κορδέλες...κόστος γύρω στα 600 ευρω,απλά για να σου δώσουν κάποια τηλέφωνα.ούτε καν να σου δώσουν κάποιες βασικές πληροφορίες για το τι θα περιμένεις...."αυτο είναι δική σας δουλεια"......ναι και η δική σας να τσεπώσετε τα φραγκα!!!βρε ουσσττττ

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...απατη μου μυριζει παιδια...για να δωσεις εφτακασα και καρτερι πρεπει να σαι πολυ αγαθομουνης...μακρια !

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποσα σου μασησανε στο συνολο; Σε ρωταω οχι για μενα (εγω δεν τα θελω, ουτε και μου αρεσουν αυτα τα στημενα),
αλλα για ενα φιλαρακι.

ρε τον ηλιθιο. ενα φιλαρακι του ειπε  :2funny:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
αλλα για ενα φιλαρακι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παραλίγο να μου βγεί η φακή από τη μύτη  :S

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Υπάρχουνε και γραφεία αποκλειστικά με ξένες κοπέλες. Υπάρχει ένα στην Καλλιθέα, είχε γραφτεί ένα φιλαράκι (στ' αλήθεια φιλαράκι, όχι σαν του αχαχούχα  :cheesy:). Τότε, πριν 3-4 χρόνια είχε δώσει για ένα εξάμηνο 200 ευρώ, με την προϋπόθεση να του δίνουν τηλέφωνα. Είχε βγει με 7-8 κοπέλες, άλλες καλές άλλες όχι, που συνήθως φυλάγανε καμιά γριά και είχανε μία έξοδο τη βδομάδα. Τελικά γάμησε τη γραμματέα (ξένη κι αυτή). Απ' ό,τι ξέρω σήμερα τα γραφεία αυτά είναι λιγότερα, γιατί πολλές κοπέλες έχουν επιστρέψει στις χώρες τους. Πάντως, αν σε κάποιον περισσεύει το 200άρι, κι εκεί που θα το δώσει σε κάνα call girl, ίσως και να αξίζει, έτσι για να καβλαντίσει και λίγο και ό,τι ήθελε προκύψει.

Εννοείτε ότι αν βγεις με κάποια από αυτές τις κοπέλες τα κερνάς όλα, και όλες θέλουν έξοδο για φαγητό - αν και απ' ό,τι έλεγε ο φίλος και με σουβλάκια στο Μοναστηράκι εντάξει ήτανε (εκτός κι αν δε γάμησε γι' αυτό  :grin:).

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Θα ήθελα να ρωτήσω γενικώς εάν κάποιος έχει εμπειρία, και εν γένει τι πιστεύει για τα γραφεία αυτά. Παρέχουν καλές υπηρεσίες;  Ή μήπως εκεί πάνε κάτι Ουκρανίδες που ψάχνουν να αποκατασταθούν; Μήπως πάνε εκεί κάτι "καμένες" θείες; Τι γίνεται; έχει κανείς κάποια εμπειρία;
Θα προτείνατε σε κάποιον να απευθυνθεί στα γραφεία αυτά; Και δεν μιλάμε για γάμο, μιλάμε για απλή γνωριμία και βλέπεις. Θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Θα ήθελα να ρωτήσω γενικώς εάν κάποιος έχει εμπειρία, και εν γένει τι πιστεύει για τα γραφεία αυτά. Παρέχουν καλές υπηρεσίες;  Ή μήπως εκεί πάνε κάτι Ουκρανίδες που ψάχνουν να αποκατασταθούν; Μήπως πάνε εκεί κάτι "καμένες" θείες; Τι γίνεται; έχει κανείς κάποια εμπειρία;
Θα προτείνατε σε κάποιον 30 - 35 χρονών να απευθυνθεί στα γραφεία αυτά; Και δεν μιλάμε για γάμο, μιλάμε για απλή γνωριμία και βλέπεις. Θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες.
πριν μερικά χρόνια έτρεχα ένα φίλο ομογενή από αμερική που ήθελε να παντρευτεί ελληνίδα σε τέτοια γραφεία και το 80% ήταν ρωσο-ουκρανίδες και μάλιστα πατσαβούρες και το 20% ελλεϊνίδες που ψάχνανε το λακαμα. μάλιστα θυμάμαι η μία του είχε θέσει όρο όπως διακοπες 3 μήνες κάθε καλοκαίρι σε μύκονο σαντορίνη και λοιπούς χάι προορισμούς, τζιπ και 500 ευρω χαρτζιλικι. τα θεωρω μούφα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θα ήθελα να ρωτήσω γενικώς εάν κάποιος έχει εμπειρία, και εν γένει τι πιστεύει για τα γραφεία αυτά. Παρέχουν καλές υπηρεσίες;  Ή μήπως εκεί πάνε κάτι Ουκρανίδες που ψάχνουν να αποκατασταθούν; Μήπως πάνε εκεί κάτι "καμένες" θείες; Τι γίνεται; έχει κανείς κάποια εμπειρία;
Θα προτείνατε σε κάποιον 30 - 35 χρονών να απευθυνθεί στα γραφεία αυτά; Και δεν μιλάμε για γάμο, μιλάμε για απλή γνωριμία και βλέπεις. Θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες.
Υψος βαρος οικονομικη κατασταση;

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ναι η αλήθεια είναι αδερφέ master ότι θέτουν και τέτοια κριτήρια, λογικό, αλλά δεν το θέτω σε προσωπική βάση. Είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζουν αρκετοί ανάμεσά μας.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
πριν μερικά χρόνια έτρεχα ένα φίλο ομογενή από αμερική που ήθελε να παντρευτεί ελληνίδα σε τέτοια γραφεία και το 80% ήταν ρωσο-ουκρανίδες και μάλιστα πατσαβούρες και το 20% ελλεϊνίδες που ψάχνανε το λακαμα. μάλιστα θυμάμαι η μία του είχε θέσει όρο όπως διακοπες 3 μήνες κάθε καλοκαίρι σε μύκονο σαντορίνη και λοιπούς χάι προορισμούς, τζιπ και 500 ευρω χαρτζιλικι. τα θεωρω μούφα.

Ναι αυτό είναι κάτι που έχω ακούσει και εγώ, γιατί η λογική λέει πως εαν θα κάνανε δουλειά αυτά τα γραφεία δεν θα υπήρχαν αυτές οι αρνητικές γνώμες.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ναι αυτό είναι κάτι που έχω ακούσει και εγώ, γιατί η λογική λέει πως εαν θα κάνανε δουλειά αυτά τα γραφεία δεν θα υπήρχαν αυτές οι αρνητικές γνώμες.
σκέφτομαι μάλιστα πως με τις αναδουλειές ίσως σου πασάρουν κάνα μωρό να σκάσεις το χρήμα και μετά να σου αρχίσει να κάνει νερά.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Θα ήθελα να ρωτήσω γενικώς εάν κάποιος έχει εμπειρία, και εν γένει τι πιστεύει για τα γραφεία αυτά. Παρέχουν καλές υπηρεσίες;  Ή μήπως εκεί πάνε κάτι Ουκρανίδες που ψάχνουν να αποκατασταθούν; Μήπως πάνε εκεί κάτι "καμένες" θείες; Τι γίνεται; έχει κανείς κάποια εμπειρία;
Θα προτείνατε σε κάποιον να απευθυνθεί στα γραφεία αυτά; Και δεν μιλάμε για γάμο, μιλάμε για απλή γνωριμία και βλέπεις. Θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες.
ηξερα εναν βλαμμενο πριν χρονια που σε καμια 15-20 ραντεβου πηδηξε 2 μπαζα απ οτι ελεγε, τους εδωσε καμποσα λεφτα παντως (στο γραφειο)  παλια που εμπαινα στο ζου και στο παρεα ειχα καλυτερα ποσοστα επιτυχιας        αν σκεφτεσε για κατι σοβαρο, αστο πιστευω, οσες πανε εκει το εχουν το κουσουρι τους

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
ηξερα εναν βλαμμενο πριν χρονια που σε καμια 15-20 ραντεβου πηδηξε 2 μπαζα απ οτι ελεγε, τους εδωσε καμποσα λεφτα παντως (στο γραφειο)   παλια που εμπαινα στο ζου και στο παρεα ειχα καλυτερα ποσοστα επιτυχιας        αν σκεφτεσε για κατι σοβαρο, αστο πιστευω, οσες πανε εκει το εχουν το κουσουρι τους

Όχι δεν αφορά εμένα προσωπικά το να πάω εκεί, απλώς το θέτω ως ερώτημα. Ναι η πρώτη εντύπωση είναι ότι εκεί πάνε όσες έχουν κουσούρια.. Πάντως και σε αυτά τα Badoo και fatsa και κλπ επίσης δεν κάνεις τίποτα...

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Έχω παρατηρήσει πως πολύ εύκολα κάποιοι προτείνουν ως λύση στη μοναξιά τα γραφεία γνωριμιών αλλά έχω την εντύπωσή πως πρόκειται απλώς για χάσιμο χρόνου, διαψεύστε με αν κάνω λάθος.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τυπε μαλλον ψαχνεις γυναικα για γαμο εσυ και σε καιει το θεμα.
αν θελεις να γαμησεις γκρανια ρωτησε τον dr apolyto να σε στειλει συστημενο πουθενα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Έχω παρατηρήσει πως πολύ εύκολα κάποιοι προτείνουν ως λύση στη μοναξιά τα γραφεία γνωριμιών αλλά έχω την εντύπωσή πως πρόκειται απλώς για χάσιμο χρόνου, διαψεύστε με αν κάνω λάθος.
Αυτα τα μαγαζια ειναι η τελευταια λυση απελπισιας και μονο ως τετοια μπορω να τα δω εγω.

Δεν ξερω τι παιζει αλλα αν σκεφτεσαι να απευθυνθεις καπου καλο ειναι να πας σε καποιο επωνυμο και ξακουστο εφοσον θεωρεις οτι πληρεις τα κριτηρια για γαμο.....

Για απλη γνωριμια τωρα που ζητας μεσω αυτων μου φαινεται καπως κουφο αλλα εχει μια λογικη βαση υπο την εννοια της δοκιμης πριν την μεγαλη αποφαση

Παντως ακουω πολλα καλα απο φιλους πελατες μου για μια τετοια κινηση..... αλλα θα σου ελεγα να δοκιμασεις και μια λυση συνοικεσιου μεταξυ γνωστων ομως

Τι ηλικια εχεις δεν μας ειπες....
Για να ζητας γνωμες σκεφτεσαι τετοια κινηση ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom