You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Speed-Dating κλπ. γραφεία γνωριμιών & συνοικεσίων, δουλεύουν άραγε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 384
- Εμφανίσεις 67K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Σιγουρα υπαρχουν καποιοι σοβαροι επαγγελματιες. Το προβλημα το εχει ο κοσμος που παει εκει. Πολυ δυσκολο να βρεις κατι αξιολογο σε speed dating γραφειο συνοικεσιων κλπ
Σιγουρα υπαρχουν καποιοι σοβαροι επαγγελματιες. Το προβλημα το εχει ο κοσμος που παει εκει. Πολυ δυσκολο να βρεις κατι αξιολογο σε speed dating γραφειο συνοικεσιων κλπ
Εννοεις οτι πανε 'προβληματικες' περιπτωσεις;
Μπορει ομως να πηγαινουν και απλα 'ατυχες' (συγκυριες κλπ).
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Στην πλειοψηφια τους ειναι προβληματικες περιπτωσεις τυπε...! Πηγε φιλος οι περισσοτερες του ελεγαν εγω θελω σοβαρη σχεση με σκοπο το γαμο.Εννοεις οτι πανε 'προβληματικες' περιπτωσεις;
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Κοιταξε σιγουρα θα υπαρχουν και ατυχες,ακκα εγω σου λεω με το 95% των περιπτωσεων κατι δεν παει καλα. Ειτε μπαζα, ειτε ανωμαλες,αψυχολογητες, οτι θελεις βρισκειςΕννοεις οτι πανε 'προβληματικες' περιπτωσεις;
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Αστα. Και μπορει να τρως καμια να στη λεει που εισαι χαλαρος και αυτη να γαμιεται με αλλους 2. Εχουν συμβει αυτα φιλεΣτην πλειοψηφια τους ειναι προβληματικες περιπτωσεις τυπε...! Πηγε φιλος οι περισσοτερες του ελεγαν εγω θελω σοβαρη σχεση με σκοπο το γαμο.
Μάκης Τσατσαρίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 713
- Πόντοι
- 86
Παιδια,θα τα πω εν συντομια.Πριν παρα πολλα χρονια -δεκαετια του 80 ,αρχες,ειχα συγγενικο μου προσωπο -γυναικα-που δουλεψε σε τετοιο γραφειο,κλασσικο εννοω,"συνοικεσίων". (δεν ξερω τι παιζει με τα συγχρονα,ιντερνετ κλπ) . Αυτοι λοιπον,ειχανε εκει τρεις -τέσσερις αντρες "διαθεσιμους" ,βαλτους δηλαδή,του ΓΡΑΦΕΙΟΥ που παιζανε αυτό το ρολο και καποιες γυναικες ,δε θυμαμαι ακριβή αριθμο,περιπου εξη-εφτα ,κι αυτές "ηθοποιοί". Τα θυματα πηγαίνανε,ριχνανε τις προκαταβολες ,και τους συστήνανε ένα-δυο ατομα ,αναλογα με το φυλο . Αφου τους συναντουσαν ,λεγανε μετα "δεν του/της ταίριαξες" , "αλλα υπαρχει και άλλος/άλλη ενδιαφερόμενος,αλλα πρεπει να φωσης κι αλλα λεφτα,τι να κανουμε,γραφειο ειμαστε,εμεις για σας τρεχουμε να βρίσκουμε κοσμο",κλπ παραμυθια. Αυτό το βιολι τραβαγε αναλογα με το ποσο κοροιδο ή απελπισμένος /η ητανε ο "πελατης"- θυμα,και ποσο αντεχε η τσεπη του .Μετα από λιγο καιρο η συγγενης μου σιχαθηκε με αυτά που εβλεπε εκει και τα παρατησε.ΑΡΑ, ΑΠΑΤΗ,ΜΑΓΚΕΣ,ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ -ΠΟΤΕ- ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ! ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Παιδια,θα τα πω εν συντομια.Πριν παρα πολλα χρονια -δεκαετια του 80 ,αρχες,ειχα συγγενικο μου προσωπο -γυναικα-που δουλεψε σε τετοιο γραφειο,κλασσικο εννοω,"συνοικεσίων". (δεν ξερω τι παιζει με τα συγχρονα,ιντερνετ κλπ) . Αυτοι λοιπον,ειχανε εκει τρεις -τέσσερις αντρες "διαθεσιμους" ,βαλτους δηλαδή,του ΓΡΑΦΕΙΟΥ που παιζανε αυτό το ρολο και καποιες γυναικες ,δε θυμαμαι ακριβή αριθμο,περιπου εξη-εφτα ,κι αυτές "ηθοποιοί". Τα θυματα πηγαίνανε,ριχνανε τις προκαταβολες ,και τους συστήνανε ένα-δυο ατομα ,αναλογα με το φυλο . Αφου τους συναντουσαν ,λεγανε μετα "δεν του/της ταίριαξες" , "αλλα υπαρχει και άλλος/άλλη ενδιαφερόμενος,αλλα πρεπει να φωσης κι αλλα λεφτα,τι να κανουμε,γραφειο ειμαστε,εμεις για σας τρεχουμε να βρίσκουμε κοσμο",κλπ παραμυθια. Αυτό το βιολι τραβαγε αναλογα με το ποσο κοροιδο ή απελπισμένος /η ητανε ο "πελατης"- θυμα,και ποσο αντεχε η τσεπη του .Μετα από λιγο καιρο η συγγενης μου σιχαθηκε με αυτά που εβλεπε εκει και τα παρατησε.ΑΡΑ, ΑΠΑΤΗ,ΜΑΓΚΕΣ,ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ -ΠΟΤΕ- ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ! ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Εχουν φτασει και στα δικα μου αυτια τετοιες ιστοριες.
Βεβαια, δεν μπορω να πιστεψω οτι ολα τα γραφεια ειναι ετσι.
Δηλαδη καποια γραφεια που εχουν ιστορια δεκαετιων, ε δε μπορει, για να δραστηριοποιουνται επι δεκαετιες, σιγουρα καποια σοβαρη δουλεια κανουν. Αλλιως θα το χαν κλεισει ή θα τους το χαν κλεισει το μαγαζι.
Εχει κακοτοπιες η αγορα σιγουρα, αλλα κοντα στο νου κι η γνωση.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Πήγε κανείς πρόσφατα σε κανένα speed dating?Έχει καλά μουνιά εκεί για να μας ενημερώσει?
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Αδελφε οι μπορδελιαρηδες δεν εχουν αναγκη απο τετοια πραγματα!!Εχει χρησιμοποιησει κανεις εδω, γραφειο συνοικεσιων;
είχα λάβει μέρος μία φορά σε ένα speed dating έπειτα απο πρόσκληση φίλου που πήγαινε ανα τακτά διαστήματα.
πληρώνεις 20-25 ευρώ για να μιλήσεις με περίπου 20 γυναίκες, 5 λεπτά με την καθεμία. Μετά το πέρας του εκάστου 5λέπτου σημειώνεις σε ένα χαρτί που σου έχουν δώσει αν θες ή όχι να ξαναδείς τη γυναίκα αυτή. Αν υπάρχει αμοιβαιότητα, την επόμενη μέρα σου στέλνουν με μήνυμα το κινητό της και απο κει και κανονίζεις.
Η διαδικασία είναι λίγο fast food, οι ηλικίες των ελεεινίδων που συχνάζουν εκεί ειναι συνήθως 38+, οι περισσότερες καμένες της ζωής, χωρισμένες με παιδιά, καριερίστριες που στα 40 τους ανακάλυψαν οτι πρέπει να βρουν εναν λαλάκα για να κάνουν παιδί και να ολοκληρωθούν σαν ελεεινίδες, μερικές κλινικές περιπτώσεις αλλά υπάρχουν και λίγες ψιλοκαλές περιπτώσεις για
είναι καλή πηγή για να ψωνίσεις καμμιά πεινασμένη και να την γλεντάς τσάμπα και για πλάκα αν πας με φίλους αλλά μέχρι εκεί.
εγω είχα 5 αμοιβαιότητες, 5 τηλεφωνάκια, εκ των οποίων με τις 3 έπεσαν μερικά κρύα
πληρώνεις 20-25 ευρώ για να μιλήσεις με περίπου 20 γυναίκες, 5 λεπτά με την καθεμία. Μετά το πέρας του εκάστου 5λέπτου σημειώνεις σε ένα χαρτί που σου έχουν δώσει αν θες ή όχι να ξαναδείς τη γυναίκα αυτή. Αν υπάρχει αμοιβαιότητα, την επόμενη μέρα σου στέλνουν με μήνυμα το κινητό της και απο κει και κανονίζεις.
Η διαδικασία είναι λίγο fast food, οι ηλικίες των ελεεινίδων που συχνάζουν εκεί ειναι συνήθως 38+, οι περισσότερες καμένες της ζωής, χωρισμένες με παιδιά, καριερίστριες που στα 40 τους ανακάλυψαν οτι πρέπει να βρουν εναν λαλάκα για να κάνουν παιδί και να ολοκληρωθούν σαν ελεεινίδες, μερικές κλινικές περιπτώσεις αλλά υπάρχουν και λίγες ψιλοκαλές περιπτώσεις για
είναι καλή πηγή για να ψωνίσεις καμμιά πεινασμένη και να την γλεντάς τσάμπα και για πλάκα αν πας με φίλους αλλά μέχρι εκεί.
εγω είχα 5 αμοιβαιότητες, 5 τηλεφωνάκια, εκ των οποίων με τις 3 έπεσαν μερικά κρύα
del_piero, ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.
Παρα το οτι οπως ειπες, σπανιζει να βρεις κατι που οντως να αξιζει,
τουλαχιστον μπορεις να πεις, απο οσα καταλαβες απο αυτη την εμπειρια που εζησες εκει,
αν οντως ηταν 'αληθινο'/αυθορμητο, ή 'στημενο' απο την εταιρια, για να τα κονομαει καθε φορα απο τα events?
τουλαχιστον μπορεις να πεις, απο οσα καταλαβες απο αυτη την εμπειρια που εζησες εκει,
αν οντως ηταν 'αληθινο'/αυθορμητο, ή 'στημενο' απο την εταιρια, για να τα κονομαει καθε φορα απο τα events?
del_piero, ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.
Έχω πάει και εγω μια φορά για χαβαλέ στο event αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω. Μιλάς με 20-25 γκόμενες για 5 λέπτα.
Το βασικό πρόβλημα ειναι πως οι γκόμενες είναι απο 35+ οπως είπε ο φίλος. Έχει κάποιες ελάχιστα καλές αλλά καμμένες στον εγκέφαλο. Ταίριαξα σχεδόν με όλες όσες επέλεξα (10+) λογικό γιατί το επίπεδο των αντρων που πάνε εκέι είναι ιδιαίτερα χαμηλό και σε μυαλό και σε εμφάνιση (Ανίτα Πάνια). βγήκα με τρείς για ένα απλό καφε αλλά το μετάνιωσα και δεν έκανα τίποτα με καμία. Το φοβερό είναι τόσο πεινασμένες που πέρναν απο μόνες τους τηλέφωνο. Πάντως δεν θα πήγαινα ξανά. Σαν αυτές πετυχαίνεις άπειρες στο κέντρο στα μαγαζάκια ή μέσα απο την δουλεία σου.
Στην ερωτηση σου cool δεν ειναι στημένες τουλάχιστον το 95% των γυναικων αλλά θέλεις αλήθεια να ασχοληθείς με 35+ ψιλοκαμμένες? ΣΑν εμπειρια πήγαινε μια φορα (τα πάντα πρέπει να δοκιμάζεις) αλλά εδω είναι Ελλάδα Όχι Αμερική δεν θα μαζεύψουν ποτέ καλές περιπτωσεις τέτοια events. Άδικος χρονος, λεφτά και κόπος!!
Manolis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2018
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Πόσο πάει το μαλλί για τέτοιο event;