Νέα

Speed-Dating κλπ. γραφεία γνωριμιών & συνοικεσίων, δουλεύουν άραγε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχω πάει σε SPEED DATING και...

• Ηταν πολύ θετική εμπειρία

Ψήφοι: 7 17,1%
  • Γνώρισα τον άνθρωπο μου

Ψήφοι: 2 4,9%
  • Σκέτη κοροιδία

Ψήφοι: 9 22,0%
  • Μου έκατσε καλή φάση !

Ψήφοι: 5 12,2%
  • Τα εφτιαξα με παντρεμένη!

Ψήφοι: 4 9,8%
  • Θα ξαναπήγαινα

Ψήφοι: 4 9,8%
  • Εχασα την ώρα μου και τα λεφτά μου

Ψήφοι: 10 24,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    41

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οτι γενικως οι ανθρωπινες σχεσεις ηταν παντα δυσκολες και οτι εκει θα βρεις ανθρωπους (κοπελες) που ξερουν τι ακριβως θελουν και ακουω πολυ καλα λογια για του Παππα το γραφειο
Οτι γνωστοι τους εχουν κανει οικογενεια κτλ μεσω γραφειου και συνοικεσιου αλλα και οτι υπαρχουν και λαμογιογραφεια γιαυτο επιλεγουμε οτι πιο γνωστο

Οτι πιο γνωστο σημαινει οτι γινεται μια υπευθυνη δουλεια τελος παντων

Απλα επισημαινω οτι αυτο εγω μονο ως υστατη λυση αναγκης το βλεπω και η σημερινη εποχη οπως ειναι οι καταστασεις δεν ειναι για γαμους ......

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Δίκιο έχεις αλλά κάτι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας. Μην καταλήξουμε μαγκούφηδες. Και μετά από κάποια ηλικία λιγοστεύουν οι επιλογές. Όποιες γυναίκες γνωρίζουμε είναι παντρεμένες ή αρραβωνησμένες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δίκιο έχεις αλλά κάτι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας. Μην καταλήξουμε μαγκούφηδες. Και μετά από κάποια ηλικία λιγοστεύουν οι επιλογές. Όποιες γυναίκες γνωρίζουμε είναι παντρεμένες ή αρραβωνησμένες.
Τα εχω πει αυτα φιλε μου ......

Ολα ειναι θεμα τυχης ...

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
τυπε μαλλον ψαχνεις γυναικα για γαμο εσυ και σε καιει το θεμα.
αν θελεις να γαμησεις γκρανια ρωτησε τον dr apolyto να σε στειλει συστημενο πουθενα.

Δεν με καίει το θέμα. Απλώς ζητώ γνώμες. Πήρε το μάτι μου και το αυτί μου για τα γραφεία αυτά και κάποιοι μάλιστα το παρουσιάζουν ως λύση για  μοναχικούς ανθρώπους. Αν θέλει να γαμήσει κανείς πάει και στα μπουρδέλα.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
τυπε μαλλον ψαχνεις γυναικα για γαμο εσυ και σε καιει το θεμα.
αν θελεις να γαμησεις γκρανια ρωτησε τον dr apolyto να σε στειλει συστημενο πουθενα.
Αδερφέ arcans86 είσαι εκτός θέματος. Δεν είπαμε ότι ψάχνω για εμένα, δεν το προσωποποιώ.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Αυτα τα μαγαζια ειναι η τελευταια λυση απελπισιας και μονο ως τετοια μπορω να τα δω εγω.

Δεν ξερω τι παιζει αλλα αν σκεφτεσαι να απευθυνθεις καπου καλο ειναι να πας σε καποιο επωνυμο και ξακουστο εφοσον θεωρεις οτι πληρεις τα κριτηρια για γαμο.....

Για απλη γνωριμια τωρα που ζητας μεσω αυτων μου φαινεται καπως κουφο αλλα εχει μια λογικη βαση υπο την εννοια της δοκιμης πριν την μεγαλη αποφαση

Παντως ακουω πολλα καλα απο φιλους πελατες μου για μια τετοια κινηση..... αλλα θα σου ελεγα να δοκιμασεις και μια λυση συνοικεσιου μεταξυ γνωστων ομως

Τι ηλικια εχεις δεν μας ειπες....
Για να ζητας γνωμες σκεφτεσαι τετοια κινηση ?

Λάθος κατάλαβες. Δεν σκέφτομαι καμία τέτοια κίνηση, με ενδιαφέρει απλώς να έχω απόψεις γιατί ξέρω κανέναν δύο που ισχυρίζονται με επιτάσεως πως τα γραφεία αυτά είναι λύση για τους μοναχικούς ανθρώπους...

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Λάθος κατάλαβες. Δεν σκέφτομαι καμία τέτοια κίνηση, με ενδιαφέρει απλώς να έχω απόψεις γιατί ξέρω κανέναν δύο που ισχυρίζονται με επιτάσεως πως τα γραφεία αυτά είναι λύση για τους μοναχικούς ανθρώπους...

Εδώ στο σάιτ δεν θα βρεις πολλούς μοναχικούς. Αυτοί συχνάζουν σε πιο γενικής φύσης φόρουμ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Παντως ακουω πολλα καλα απο φιλους πελατες μου για μια τετοια κινηση..... αλλα θα σου ελεγα να δοκιμασεις και μια λυση συνοικεσιου μεταξυ γνωστων ομως

Τι ηλικια εχεις δεν μας ειπες....
Για να ζητας γνωμες σκεφτεσαι τετοια κινηση ?

με τους πελατες σου μιλας για γραφεια συνοικεσιων;;;;;;;;;;;

ρε μαλακα ημαρτον 6 το πρωι...ασε με να πιω καφε...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
με τους πελατες σου μιλας για γραφεια συνοικεσιων;;;;;;;;;;;

ρε μαλακα ημαρτον 6 το πρωι...ασε με να πιω καφε...
Δεν καταλαβες.....

Με τους φιλους μου πελατες εχω σχεση πολλων ετων και με ξερουν πολυ καλα οσο μπορουν να με ξερουν φυσικα

Ε λοιπον βλεπουν εναν μαντραχαλο 41 ετων και λογικο ειναι να ρωτουν .....
Παντρεμενος ? Παιδια εχεις ? και ποτε θα παντρευτεις ? και τοσο καλο παλικαρι και δουλευταρας .... κριμα να μεινεις μονος .... και μην το αφησεις ετσι κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ........

Ε και μοιραια η κουβεντα φτανει εκει....

Μην φανταστεις οτι μιλαω με ολους για τετοια θεμματα απλα με εχουν αρχισει 5-6 ατομα που θεωρω οτι με αγαπουν γιατι με στηριζουν πανω απο 20 ετη.....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Δεν καταλαβες.....

Με τους φιλους μου πελατες εχω σχεση πολλων ετων και με ξερουν πολυ καλα οσο μπορουν να με ξερουν φυσικα

Ε λοιπον βλεπουν εναν μαντραχαλο 41 ετων και λογικο ειναι να ρωτουν .....
Παντρεμενος ? Παιδια εχεις ? και ποτε θα παντρευτεις ? και τοσο καλο παλικαρι και δουλευταρας .... κριμα να μεινεις μονος .... και μην το αφησεις ετσι κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ........

Ε και μοιραια η κουβεντα φτανει εκει....

Μην φανταστεις οτι μιλαω με ολους για τετοια θεμματα απλα με εχουν αρχισει 5-6 ατομα που θεωρω οτι με αγαπουν γιατι με στηριζουν πανω απο 20 ετη.....

καμια φιλη δεν εχουν να σου γνωρισουν;;;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καμια φιλη δεν εχουν να σου γνωρισουν;;;
Οχι ρε συ

Οι άνθρωποι ειναι μεγάλοι σε ηλικία και τα παιδιά τους ειναι τακτοποιημενα
Αλλωστε όπως ειναι τα πράγματα τωρα με τις δουλειες δεν ειναι καθολου για δεσμευσεις και υποχρεωσεις

Που σημαίνει οτι θα ειναι πολυ ανεύθυνο και ανέντιμο εκ μερους μου να ψάχνω για σχεση δεσμευση σε μια τέτοια φάση

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Οχι ρε συ

Οι άνθρωποι ειναι μεγάλοι σε ηλικία και τα παιδιά τους ειναι τακτοποιημενα
Αλλωστε όπως ειναι τα πράγματα τωρα με τις δουλειες δεν ειναι καθολου για δεσμευσεις και υποχρεωσεις

Που σημαίνει οτι θα ειναι πολυ ανεύθυνο και ανέντιμο εκ μερους μου να ψάχνω για σχεση δεσμευση σε μια τέτοια φάση

ε δεν θα μεινουμε και μονοι επειδη ειναι δυσκολα με τις δουλειες..

ας μοιραζομαστε και την φακη στην μεση..δεν γαμιετε..ανετα οικονομικα δεν προκειται να ειμαστε ποτε οσοι δεν βρηκαμε μπαρα απο γονεις ή δεν βολευτηκαμε οπως τα κοπροσκυλα του ΠΑΣΟΚ..εγω προσωπικα αρχιζω να το χωνευω

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ε δεν θα μεινουμε και μονοι επειδη ειναι δυσκολα με τις δουλειες..

ας μοιραζομαστε και την φακη στην μεση..δεν γαμιετε..ανετα οικονομικα δεν προκειται να ειμαστε ποτε οσοι δεν βρηκαμε μπαρα απο γονεις ή δεν βολευτηκαμε οπως τα κοπροσκυλα του ΠΑΣΟΚ..εγω προσωπικα αρχιζω να το χωνευω
σωστο σε βρίσκω  μαν

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Την ίδια φάση περνάνε όλοι αλλά περπατάνε στο δρόμο ζευγαρωμένοι.

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Μια ξαδέρφη μου μεγάλη ψωλοαρπάχτρα είχε φάει του κόσμου την πούτσα στα νειάτα της,πλησίαζε τα 30 έτη, (τώρα κοντεύει τα 60) και πήγαινε για το ράφι. Αυτά σε επαρχία που όλοι ηταν γνωστοί. Δεν την παντρευόταν ΚΑΝΕΙΣ όση πούτσα και να της είχε ρίξει. Κάποις δικός της, αποτάνθηκε σε τέτοιο γραφείο, και της βρήκε έναν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ άνθρωπο που δεν άξιζε γιά αυτόν η πουτάνα η ξαδέρφη. Περνούν ζωή χαρισάμενη.
  Στο γραφείο αυτό (άν δεν είναι απάτη) πηγαίνει ο/η  κατασταλαγμένος/η που ψάχνει το έταιρον ήμισι. Δε χάνεις χρόνο για ψάξιμο σοβαρής σχέσης με προοπτική, δε θεωρώ γενικά κακό να πάει κάποιος εκεί.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955

Ομολογουμένως...πω πω  τι πάθαμε! Ηλικία 36

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom