Νέα

Speed-Dating κλπ. γραφεία γνωριμιών & συνοικεσίων, δουλεύουν άραγε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχω πάει σε SPEED DATING και...

• Ηταν πολύ θετική εμπειρία

Ψήφοι: 6 15,8%
  • Γνώρισα τον άνθρωπο μου

Ψήφοι: 2 5,3%
  • Σκέτη κοροιδία

Ψήφοι: 8 21,1%
  • Μου έκατσε καλή φάση !

Ψήφοι: 5 13,2%
  • Τα εφτιαξα με παντρεμένη!

Ψήφοι: 4 10,5%
  • Θα ξαναπήγαινα

Ψήφοι: 3 7,9%
  • Εχασα την ώρα μου και τα λεφτά μου

Ψήφοι: 10 26,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    38

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.550
Πόντοι
216
δηλ "κανονικά" γραφεία συνοικεσίων δεν υπάρχουν?

βλέπω στις αγγελίες των εφημερίδων γραφεία επί χρόνια!

αυτά λες δεν κάνουν δουλειά?

θα τους λυντσάρανε ρε παιδιά! πώς τα λέτε έτσι?

άλλο αυτοί που είναι άσχετοι όπως λες και άλλο ο θεσμός των γραφείων αυτών!

δεν ξέρω, δεν έχω άποψη απλά μου φαίνεται παράξενο, όλοι να είναι απατεώνες!

και όσον αφορά το τι σου φέρνανε....είπαμε! Οι Σκλεναρίκοβες βρίσκουν και μόνες τους γαμπρό! έπρεπε να το περιμένεις!

Αυτο λεω κι εγω. Δεν μπορει να ειναι ολα μια απατη.
Σιγουρα θελει ψαξιμο να βρεις ενα οργανωμενο και καλο γραφειο.
Πχ. χωρις να το εχω ψαξει ιδιαιτερα το θεμα, με ενα γρηγορο ψαξιμο στο google βρηκα αυτο

Μπορει να εχει μια εγγραφη στην αρχη, δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω ενα σοβαρο γραφειο να θελει να χαλασει τη φημη του και να κλεισει (διαβαζω για γραφεια που λειτουργουν δεκαετιες-αν ηταν απατεωνες θα τους ειχαν κλεισει), και ακομη διαβαζω οτι πχ ενα ποσο σοβαρο (στο αρθρο λεει για 700 ευρω) τα παιρνει το γραφειο αν πας σε γαμο τελικα.
Οποτε ενα σοβαρο γραφειο γιατι να μην τσεπωσει και τα χοντρα χρηματα στο τελος και να μεινει στα αρχικα;

Πρεπει να υπαρχουν και σοβαρα γραφεια που οντως κανουν καλη δουλεια και θα ηταν χρησιμο αν ειχε κανεις σχετικη εμπειρια να πει.
Τωρα αν ο αλλος παει στον x  τυχαιο αετονυχη χωρις να το ψαξει, ή περιμενει οτι θα βρει την σκλεναρικοβα και δεν την βρισκει, ε τι να πω...

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
θα θελα να ρωτησω τη γνωμη σας γι'αυτα τα γραφεια...αφορμη ηταν χθες βραδυ που ειδα στο καναλι 9 να διαφημιζεται ο παππας κ ο λουης
πουλανε μουφαρα η μπορει να ελπιζει κανεις οτι θα παιχτει κατι καλο
προσωπικα ειχα εμπειρια απο ενα παρομοιο πριν πολλα χρονια κ οταν ημουν πολυ μικροτερος ειπα να παω για χαβαλε κ μονο σε ενα απο αυτα να δω τι παιζει...
η συμφωνια ηταν ως εξης...καθε βδομαδα επαιρνα τηλ το γραφειο κ αυτοι μου δινανε ενα τηλ τη φορα καποιας υποτιθεται ενδιαφερομενης
συγκεκριμενα ειχα βγει με 2-3 απο τις οποιες απ'οτι θυμαμαι οι δυο ηταν καλες περιπτωσεις
κατα περιεργο ομως τροπο κ ενω φαινοταν οτι το πραγμα πηγαινε καλα εξαφανιστηκαν
δικο μου συμπερασμα...καταλαβα οτι αυτα τα γραφεια λειτουργουν με καποιους "κραχτες"...γκομενες δηλαδη εμφανισιακες που συνεργαζονται μαζι τους,ισως κ πληρωνονται γι'αυτο τον σκοπο ωστε να φερουν κοσμο στο γραφειο ειτε βγαινοντας με τους ανυποψιαστους πελατες ειτε μεσω καποιων συγκεντρωσεων στις οποιες παριστανται κ που κανονιζει το γραφειο
με αλλα λογια γνωμη μου κ παλι ειναι οτι αυτα τα γραφεια παιζουν με τον πονο κ τη μοναξια του κοσμακη
αν εχει καποιος αλλος αντιθετη η ιδια αποψη ας την εκφερει

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
μια χαρα ειναι δικε μου .
ετσι παντρευτηκε ο Μητσος την Αγγελικουλα.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
θα θελα να ρωτησω τη γνωμη σας γι'αυτα τα γραφεια...αφορμη ηταν χθες βραδυ που ειδα στο καναλι 9 να διαφημιζεται ο παππας κ ο λουης
πουλανε μουφαρα η μπορει να ελπιζει κανεις οτι θα παιχτει κατι καλο
προσωπικα ειχα εμπειρια απο ενα παρομοιο πριν πολλα χρονια κ οταν ημουν πολυ μικροτερος ειπα να παω για χαβαλε κ μονο σε ενα απο αυτα να δω τι παιζει...
η συμφωνια ηταν ως εξης...καθε βδομαδα επαιρνα τηλ το γραφειο κ αυτοι μου δινανε ενα τηλ τη φορα καποιας υποτιθεται ενδιαφερομενης
συγκεκριμενα ειχα βγει με 2-3 απο τις οποιες απ'οτι θυμαμαι οι δυο ηταν καλες περιπτωσεις
κατα περιεργο ομως τροπο κ ενω φαινοταν οτι το πραγμα πηγαινε καλα εξαφανιστηκαν
δικο μου συμπερασμα...καταλαβα οτι αυτα τα γραφεια λειτουργουν με καποιους "κραχτες"...γκομενες δηλαδη εμφανισιακες που συνεργαζονται μαζι τους,ισως κ πληρωνονται γι'αυτο τον σκοπο ωστε να φερουν κοσμο στο γραφειο ειτε βγαινοντας με τους ανυποψιαστους πελατες ειτε μεσω καποιων συγκεντρωσεων στις οποιες παριστανται κ που κανονιζει το γραφειο
με αλλα λογια γνωμη μου κ παλι ειναι οτι αυτα τα γραφεια παιζουν με τον πονο κ τη μοναξια του κοσμακη
αν εχει καποιος αλλος αντιθετη η ιδια αποψη ας την εκφερει

Γαμησες ?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Το πιο βασικό της συμφωνίας όμως δεν το είπες:

Πόσα έχωσες?

Και σε ποιό στάδιο της διαδικασίας?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το πιο βασικό της συμφωνίας όμως δεν το είπες:

Πόσα έχωσες?

Και σε ποιό στάδιο της διαδικασίας?
700 ευρω ζηταει ο τυπος με την μορφη εγγραφης αν καταλαβα καλα

Μου το ειπε ενα φιλαρακι μου που ενδιαφερθηκε πολλες φορες για μενα και ρωτησε απο περιεργια
Ομως εγω δεν τα θελω, ουτε και μου αρεσουν αυτα τα στημενα.... και δεν ενδιαφερθηκα.....

Πιστευω πως αν ειναι να ερθει, θα ερθει και χωρις να το καταλαβω καν .....

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007

Μου το ειπε ενα φιλαρακι μου που ενδιαφερθηκε πολλες φορες για μενα και ρωτησε απο περιεργια
Ομως εγω δεν τα θελω, ουτε και μου αρεσουν αυτα τα στημενα.... και δεν ενδιαφερθηκα.....

Ετσι ακριβως αυτα ερχονται μονα τους απο κει που δεν το περιμενεις. Ασε που ειναι και τυχερα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Παλία ειχα διαβάσει ότι ηταν διαβοροι τύποι που πηδούσαν καλά με φασεις που τους κάθονταν από γραφεια συνοικεσίων.

Υπάρχουν πολλες μαγκιες και κόλπα για να πηδηξει κάποιος χωρίς να κρεμαστει.

Πάντως υπάρχουν στους καταλόγους πολλες νουνάρες.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Εφτακόοοοοσα?

Άρα αξίζει να πληρώνει μια κωλοπετσωμένη που θα κάνει 4-5 ραντεβού "για καφέ" την ημέρα, και θα κονομάει 3-4 κατοστάρικα.
Άλλες γαμιούνται 6 ώρες για να τα βγάλουν (βάρδια στο Μετάξι π.χ.)

Οπότε συφέρουν αυτές οι δουλειές.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
πριν 3-4 χρονια απολαμβανα τον διπλο μ εσπρεσσο στο συνταγμα...

πισω μου 2 νεα παιδια που ειχαν βγει πρωτη φορα μεσω τετοιου γραφειου

ο τυπος μιλουσε με πσσσ και εκεινη (δεν αντεξα γυρισα απο περιεργια να δω) ειχε δοντια σκαρου

εκεινος της ελεγε οτι τ αρεσε ενω η κοπελλα το επαιζε δυσκολη..

τ ελεγε κατι του στυλ θα πω στο γραφειο την απαντηση μου

* οπως εχει γινει πλεον η ζωη και οι κοινωνικες σχεσεις κανεις δεν πρεπει ν αποκλεει τπτ..ακομα και τετοια γραφεια'

** προσωπικα εαν δεν ημουν 2 μετρα, ομορφος, μορφωμενος να εχω σχεδον παντα διπλα μ γυναικα, θα δοκιμαζα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εφτακόοοοοσα?

Άρα αξίζει να πληρώνει μια κωλοπετσωμένη που θα κάνει 4-5 ραντεβού "για καφέ" την ημέρα, και θα κονομάει 3-4 κατοστάρικα.
Άλλες γαμιούνται 6 ώρες για να τα βγάλουν (βάρδια στο Μετάξι π.χ.)

Οπότε συφέρουν αυτές οι δουλειές.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι ......

Διαολου καλτσα εισαι τυπε !!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Ασ'τα αυτα ρε μπαγαποντη. Σε πιεσε η μαμα να πας;
Ποσα σου μασησανε στο συνολο; Σε ρωταω οχι για μενα (εγω δεν τα θελω, ουτε και μου αρεσουν αυτα τα στημενα),
αλλα για ενα φιλαρακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom