Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ
ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ
δηλ "κανονικά" γραφεία συνοικεσίων δεν υπάρχουν?
βλέπω στις αγγελίες των εφημερίδων γραφεία επί χρόνια!
αυτά λες δεν κάνουν δουλειά?
θα τους λυντσάρανε ρε παιδιά! πώς τα λέτε έτσι?
άλλο αυτοί που είναι άσχετοι όπως λες και άλλο ο θεσμός των γραφείων αυτών!
δεν ξέρω, δεν έχω άποψη απλά μου φαίνεται παράξενο, όλοι να είναι απατεώνες!
και όσον αφορά το τι σου φέρνανε....είπαμε! Οι Σκλεναρίκοβες βρίσκουν και μόνες τους γαμπρό! έπρεπε να το περιμένεις!
θα θελα να ρωτησω τη γνωμη σας γι'αυτα τα γραφεια...αφορμη ηταν χθες βραδυ που ειδα στο καναλι 9 να διαφημιζεται ο παππας κ ο λουης
πουλανε μουφαρα η μπορει να ελπιζει κανεις οτι θα παιχτει κατι καλο
προσωπικα ειχα εμπειρια απο ενα παρομοιο πριν πολλα χρονια κ οταν ημουν πολυ μικροτερος ειπα να παω για χαβαλε κ μονο σε ενα απο αυτα να δω τι παιζει...
η συμφωνια ηταν ως εξης...καθε βδομαδα επαιρνα τηλ το γραφειο κ αυτοι μου δινανε ενα τηλ τη φορα καποιας υποτιθεται ενδιαφερομενης
συγκεκριμενα ειχα βγει με 2-3 απο τις οποιες απ'οτι θυμαμαι οι δυο ηταν καλες περιπτωσεις
κατα περιεργο ομως τροπο κ ενω φαινοταν οτι το πραγμα πηγαινε καλα εξαφανιστηκαν
δικο μου συμπερασμα...καταλαβα οτι αυτα τα γραφεια λειτουργουν με καποιους "κραχτες"...γκομενες δηλαδη εμφανισιακες που συνεργαζονται μαζι τους,ισως κ πληρωνονται γι'αυτο τον σκοπο ωστε να φερουν κοσμο στο γραφειο ειτε βγαινοντας με τους ανυποψιαστους πελατες ειτε μεσω καποιων συγκεντρωσεων στις οποιες παριστανται κ που κανονιζει το γραφειο
με αλλα λογια γνωμη μου κ παλι ειναι οτι αυτα τα γραφεια παιζουν με τον πονο κ τη μοναξια του κοσμακη
αν εχει καποιος αλλος αντιθετη η ιδια αποψη ας την εκφερει
η συμφωνια ηταν ως εξης...καθε βδομαδα επαιρνα τηλ το γραφειο κ αυτοι μου δινανε ενα τηλ τη φορα καποιας υποτιθεται ενδιαφερομενης
συγκεκριμενα ειχα βγει με 2-3 απο τις οποιες απ'οτι θυμαμαι οι δυο ηταν καλες περιπτωσεις
μια χαρα ειναι δικε μου .
ετσι παντρευτηκε ο Μητσος την Αγγελικουλα.
700 ευρω ζηταει ο τυπος με την μορφη εγγραφης αν καταλαβα καλαΤο πιο βασικό της συμφωνίας όμως δεν το είπες:
Πόσα έχωσες?
Και σε ποιό στάδιο της διαδικασίας?
Ετσι ακριβως αυτα ερχονται μονα τους απο κει που δεν το περιμενεις. Ασε που ειναι και τυχερα.700 ευρω ζηταει ο τυπος με την μορφη εγγραφης αν καταλαβα καλα
Μου το ειπε ενα φιλαρακι μου που ενδιαφερθηκε πολλες φορες για μενα και ρωτησε απο περιεργια
Ομως εγω δεν τα θελω, ουτε και μου αρεσουν αυτα τα στημενα.... και δεν ενδιαφερθηκα.....
Πιστευω πως αν ειναι να ερθει, θα ερθει και χωρις να το καταλαβω καν .....
Ο ΜΗΤΣΟΣ, εχει και aplication !!!μια χαρα ειναι δικε μου .
ετσι παντρευτηκε ο Μητσος την Αγγελικουλα.
700 ευρω
Ετσι ακριβως αυτα ερχονται μονα τους απο κει που δεν το περιμενεις. Ασε που ειναι και τυχερα.
Εφτακόοοοοσα?
Άρα αξίζει να πληρώνει μια κωλοπετσωμένη που θα κάνει 4-5 ραντεβού "για καφέ" την ημέρα, και θα κονομάει 3-4 κατοστάρικα.
Άλλες γαμιούνται 6 ώρες για να τα βγάλουν (βάρδια στο Μετάξι π.χ.)
Οπότε συφέρουν αυτές οι δουλειές.
να το κατεβασεις στο αντροιντ κινητο που εχεις να παιζειςΟ ΜΗΤΣΟΣ, εχει και aplication !!!
Ασ'τα αυτα ρε μπαγαποντη. Σε πιεσε η μαμα να πας;700 ευρω ζηταει ο τυπος με την μορφη εγγραφης αν καταλαβα καλα
Μου το ειπε ενα φιλαρακι μου που ενδιαφερθηκε πολλες φορες για μενα και ρωτησε απο περιεργια
Ομως εγω δεν τα θελω, ουτε και μου αρεσουν αυτα τα στημενα.... και δεν ενδιαφερθηκα.....
Πιστευω πως αν ειναι να ερθει, θα ερθει και χωρις να το καταλαβω καν .....