Νέα

Speed-Dating κλπ. γραφεία γνωριμιών & συνοικεσίων, δουλεύουν άραγε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχω πάει σε SPEED DATING και...

• Ηταν πολύ θετική εμπειρία

Ψήφοι: 6 15,8%
  • Γνώρισα τον άνθρωπο μου

Ψήφοι: 2 5,3%
  • Σκέτη κοροιδία

Ψήφοι: 8 21,1%
  • Μου έκατσε καλή φάση !

Ψήφοι: 5 13,2%
  • Τα εφτιαξα με παντρεμένη!

Ψήφοι: 4 10,5%
  • Θα ξαναπήγαινα

Ψήφοι: 3 7,9%
  • Εχασα την ώρα μου και τα λεφτά μου

Ψήφοι: 10 26,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    38

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.917
Πόντοι
3.091
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
Είμαι καινούργιος στο σαιτ, μου το σύστησε ένας φίλος μου.
Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.
Είμαι 40 χρονών και γράφτηκα πριν κάνα 2 μήνες σε ένα γραφείο συνοικεσίων. Ρε μάγκες πλήρωσα την εγγραφή μου κανονικά 400 ευρώ έδωσα για 1 χρόνο, και μου είπαν ότι θα μου κλείσουν ραντεβού με κοπέλες, που ταιριάζουν μαζί μου, με σκοπό το γάμο. Αν και πέρασαν 2 μήνες δεν έγινε κάτι τέτοιο και είμαι στην αναμονή ακόμα. Το γραφείο που πήγα και γράφτηκα είναι επώνυμο και λειτουργεί  πολλά χρόνια στην Αθήνα.
Ξέρει κανένας μήπως τι παίζετε με αυτά τα  γραφεία?
Υπάρχει  περίπτωση να φάω καμιά φόλα και να χάσω τα λεφτά μου?
Τι σημαίνει για ένα χρόνο;;;
Πόσες γνωρισμίες σου εξασφαλίζουν για ένα χρόνο;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
βασικα εγω θελω να κανω μια ερωτηση στον φιλο που ανοιξε το θεμα.....ποιος ο λογος που σε οδηγησε φιλε σε ενα τετοιο γραφειο....μονος δεν μπορεις να βρεις μια γυναικα?τοσες παρακαλανε για γαμο.....

φίλε τα γραφεία συνοικεσίων ίσως είναι το "αρχαιότερο επάγγελμα"

ίσως αρχαιότερο απ αυτό που νομίζουμε! ;)

και είναι δεκάδες και στην ελλάδα και στο εξωτερικό. Βέβαια υπάρχουν κι αυτά που στην πραγματικότητα είναι γραφεία συνοδών αλλά τα σοβαρά γραφεία κάνουν σοβαρά λεφτά απ όσο φαντάζομαι!

τώρα που το σκέφτομαι....ρε αρκ! δεν ανοίγουμε κανα γραφείο τέτοιο να τα κονομήσουμε? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε ντεκερ που να ξερεις για ποιο λογο.
μπορει ο τυπος να επεφτε συνεχεια σε μαλακισμενες,και να ειδε και αποειδε.
παντως και ενας ξαδερφος ενος φιλου μου 50αρης ητανε αυτος,πηγε σε ενα τετοιο γραφειο,και εβγαλε ακρη.απλα δεν παντρευτηκε με την γκομενα(45αρα αυτη)ζησουνε μαζι.
μια ερωτηση εκανα ρε....μπορει να υπαρχει καποιος λογος.κ σε μαλακισμενες να επεφτε ας συνεχιζε με τις επομενες.καποια θα του καθοταν καλη,δεν χρειαζεται πιστευω να πας να δωσεις χρηματα γι αυτο το σκοπο

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
μια ερωτηση εκανα ρε....μπορει να υπαρχει καποιος λογος.κ σε μαλακισμενες να επεφτε ας συνεχιζε με τις επομενες.καποια θα του καθοταν καλη,δεν χρειαζεται πιστευω να πας να δωσεις χρηματα γι αυτο το σκοπο
ρε ντεκερ ο τυπος λεει οτι ειναι 40αρης.μπορει να μην εχει χρονο να ασχοληθει με γκομενες.
μπορει να ειναι και κανενας χηρος.μπορει να ειναι οτι αλλη μαλακια μπορεις να φανταστεις.
δεν ξερεις ρε φιλε τι μπορει να παιζετε.

Επισκέπτης
Δεν είναι άσχημη ιδέα...να ανοίξουμε ένα με Ρωσίδια.. :dancing:
Τα χουν όλα οι Ρώσοι και Ρωσοπόντιοι ουτε σαιτ δε ξέρουν να φτιάξουν
www.greece-love.com/galleryg1.htm]http://www.greece-love.com/galleryg1.htm[/url]

τώρα που το σκέφτομαι....ρε αρκ! δεν ανοίγουμε κανα γραφείο τέτοιο να τα κονομήσουμε? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε ντεκερ ο τυπος λεει οτι ειναι 40αρης.μπορει να μην εχει χρονο να ασχοληθει με γκομενες.
μπορει να ειναι και κανενας χηρος.μπορει να ειναι οτι αλλη μαλακια μπορεις να φανταστεις.
δεν ξερεις ρε φιλε τι μπορει να παιζετε.
στομα δεν εχει να μας πει?
μηωπς εχουμε κ εμεις καμια καλη κοπελα να του δωσουμε απο το γραφειο μας

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
στομα δεν εχει να μας πει?
μηωπς εχουμε κ εμεις καμια καλη κοπελα να του δωσουμε απο το γραφειο μας
ρε μαλακα ντεκερ ο ανθρωπος θελει να παντρευτει,οχι να γαμηση.

απο ποιο γραφειο θα του δωσεις κοπελα?  :think: :think: :think: :think: :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε μαλακα ντεκερ ο ανθρωπος θελει να παντρευτει,οχι να γαμηση.

απο ποιο γραφειο θα του δωσεις κοπελα?  :think: :think: :think: :think: :think:
εχω δικο μου γραφει συνοικεσιων
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι ρε χαμενε,πριν δεν ειπατε να ανοιξετε γραφειο να βγαλετε φραγκα?θα μπω μετοχος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε την κανω,παω να γυμναστω

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Sorry κιολας γιατι φαινεσαι σοβαρος ανθρωπος αλλα υπαρχει περιπτωση να παντρευτεις και να μη χασεις τα λεφτα σου? ειθε να χασεις μονο τα 400 ευρω του "γαμοπροαγωγου" και να φας τα υπολοιπα οπως γουσταρεις

fpakbs

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5-6 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ (ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ κτλ ) ΠΟΥ τα εχει η ιδια εταιρεια και μαλιστα παλαιοτερα 2003-2004 πληρωνες 400-450 ευρω οχι για 1 χρονο αλλα για παντα μια φορα μεχρι να βρεις το ταιρι σου.
επισηε δυστηχως το 80%-90% των ανθρωπων που γραφονται μελη σ αυτα τα γραφεια και απο τα δυο φυλα ειναι αποτυχημενοι κοινωνικα, αλλα αν δεν εχεις κοινωνικο κυκλο ισως ειναι η μονη λύση

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
με ποια λογική το λες παίχτουρα?

έχεις καμιά κακή εμπειρία?
                  Πριν (15)χρονια,ειχα μια σχεση με γυναικα που ειχε ενα τετοιο γραφειο.Ειχα διαπιστωσει τοτε την εκμεταλλευση που κανουν στους ανθρωπους αυτου του ειδους τα γραφεια.Εμπορευονται την ανθρωπινη επικοινωνια δυστυχως στους αφελεις.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5-6 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ (ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ κτλ ) ΠΟΥ τα εχει η ιδια εταιρεια και μαλιστα παλαιοτερα 2003-2004 πληρωνες 400-450 ευρω οχι για 1 χρονο αλλα για παντα μια φορα μεχρι να βρεις το ταιρι σου.
επισηε δυστηχως το 80%-90% των ανθρωπων που γραφονται μελη σ αυτα τα γραφεια και απο τα δυο φυλα ειναι αποτυχημενοι κοινωνικα, αλλα αν δεν εχεις κοινωνικο κυκλο ισως ειναι η μονη λύση

Πριν (15)χρονια,ειχα μια σχεση με γυναικα που ειχε ενα τετοιο γραφειο.Ειχα διαπιστωσει τοτε την εκμεταλλευση που κανουν στους ανθρωπους αυτου του ειδους τα γραφεια.Εμπορευονται την ανθρωπινη επικοινωνια δυστυχως στους αφελεις.

ρε παιδιά η λέξη απάτη σημαίνει ότι κάποιος σου τρώει λεφτά χωρίς λόγο.
αν κάποιος περιμένει ότι θα πάει εκεί και θα τον περιμένουν καμιά δεκαριά μουν@ρες μ ανοιχτά τα πόδια για να διαλέξει ε φυσικά θα πει μετά ότι είναι απάτη.

η εμπορευματοποίηση όμως της αδυναμίας κάποιου/ας να βρει σύντροφο δεν νομίζω ότι είναι απάτη.

είναι σαν να λέμε ότι πήγα σε στούντιο, έδωσα 40€ και η γκόμενα δεν ήταν Σκλεναρίκοβα!
λογικό, όμως δεν είναι απάτη!
ότι δώσεις αυτό θα πάρεις.

αν μου έλεγε όμως κάποιος ότι πήγε σε στούντιο, του πήραν τα 40€ και δεν πήδηξε τότε ναι είναι απάτη!

όχι ότι με καίει βέβαια, αλλά η λέξη απάτη είναι λίγο βαριά!

strata

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
όχι δεν είναι καθόλου βαριά.. απάτη είναι αυτά τα μαγαζιά γιατί αφού εγώ έδωσα 600 ευρώ και όσες γνώρισα ήταν ... άσε γιατί υπαρχει και λογοκρισία...
Να ξέρεις ότι εκδηλώσεις δεν κάνουν για τα μέλη μόνο σε εκδηλώσεις έχεις δυνατότητα να κάνεις παρέα με κάποιο άλλο μέλος και να τον γνωρίσεις λίγο...
μία φορά σε δύο χρόνια και αν κάνουν... και εκτός αυτού ζητούν και πανάκριβο εισητήριο...
μέ ένα απλό τηλέφωνο που σου δίνουν απο μια γυναίκα την οποία ούτε πως είναι δεν σου δείχνουν
εκμεταλλευονται την ανάγκη για να τραβάνε λεφτά χωρίς να έχουν πρόγραμμα λόγω ασχετοσύνης και οδηγούν τα μέλη στην αποτυχία... του σκοπού τους
γιατί βασικά αυτό στην ουσία επιδιώκουν να είσαι συνέχεια στην αναζήτηση...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
όχι δεν είναι καθόλου βαριά.. απάτη είναι αυτά τα μαγαζιά γιατί αφού εγώ έδωσα 600 ευρώ και όσες γνώρισα ήταν ... άσε γιατί υπαρχει και λογοκρισία...
Να ξέρεις ότι εκδηλώσεις δεν κάνουν για τα μέλη μόνο σε εκδηλώσεις έχεις δυνατότητα να κάνεις παρέα με κάποιο άλλο μέλος και να τον γνωρίσεις λίγο...
μία φορά σε δύο χρόνια και αν κάνουν... και εκτός αυτού ζητούν και πανάκριβο εισητήριο...
μέ ένα απλό τηλέφωνο που σου δίνουν απο μια γυναίκα την οποία ούτε πως είναι δεν σου δείχνουν
εκμεταλλευονται την ανάγκη για να τραβάνε λεφτά χωρίς να έχουν πρόγραμμα λόγω ασχετοσύνης και οδηγούν τα μέλη στην αποτυχία... του σκοπού τους
γιατί βασικά αυτό στην ουσία επιδιώκουν να είσαι συνέχεια στην αναζήτηση...

δηλ "κανονικά" γραφεία συνοικεσίων δεν υπάρχουν?

βλέπω στις αγγελίες των εφημερίδων γραφεία επί χρόνια!

αυτά λες δεν κάνουν δουλειά?

θα τους λυντσάρανε ρε παιδιά! πώς τα λέτε έτσι?

άλλο αυτοί που είναι άσχετοι όπως λες και άλλο ο θεσμός των γραφείων αυτών!

δεν ξέρω, δεν έχω άποψη απλά μου φαίνεται παράξενο, όλοι να είναι απατεώνες!

και όσον αφορά το τι σου φέρνανε....είπαμε! Οι Σκλεναρίκοβες βρίσκουν και μόνες τους γαμπρό! έπρεπε να το περιμένεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom