η πλακα είναι ότι δεν μπορείς ποτε να είσαι σίγουρος τι παίζει σε ανάλογα events...ποια είναι η αλήθεια δηλαδή okay ποιο το ψέμα...όπως επίσης στα parties που διοργανώνουν κάποια sites...
γνωστό site πρόσφατα διοργάνωσε party σε κάποιο μαγαζί...στο συγκεκριμένο site είχα να κάνω log in χρονια!!okay όμως έλαβα μήνυμα στο κινητό που με ενημέρωσε...πήρα λοιπόν μαζί μου δυο φίλους okay πήγα από περιέργεια okay χαβαλέ περισσότερο...
μπαίνουμε μέσα okay το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο...θύμιζε περισσότερο "κονσοματζιδικο"-κωλάδικο παρα ένα αξιοπρεπές μαγαζί...ήμασταν σχεδόν έτοιμοι να φύγουμε okay μας πλησιάζουν δυο τύποι κουστουμαρισμένοι okay γραβατωμένοι,μαζί με μια τύπισσα με mini φορεματάκι (προφανώς ο κράχτης ο καλός) okay η οποια συστήθηκε ως σύζυγος του ενός...βάζουν μπροστά όλη τους την ευγένεια okay την μαεστρία okay μας πείθουν να καθίσουμε για ένα ποτό...μας πασάρουν κάτι κουπόνια okay μας ζητάνε 30 euro για την συμμετοχη...μετά προσπαθούν να μας πλασάρουν συνδρομή στο site με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά,αλλα δεν τσιμπάμε...
περνάει η ώρα πίνουμε το ποτό okay από κόσμος ελάχιστος...2 θείτσες κάθονται στο bar okay κάτι τύποι βγαλμένοι από τα παρατράγουδα επίσης πιο διπλα...έρχονται οι κουστουμαρισμένοι okay προσφέρονται όλο ευγένεια να μας πάρουν από το χεράκι okay να μας πάνε στις θείτσες...μας λένε από πριν κάποια πράγματα γίαυτές όπως πχ τι δουλειά κάνουν...πλησιάζουμε λοιπόν τις θείτσες,στην αρχή μας συστήνονται αλλα λένε ότι ασχολούνται με διαφορετικά πράγματα απότι μας έλεγε πριν ο james bond-"προμοτορας" (πρώτη βρώμα)...ρωτάμε από που έμαθαν για το site...από κάποιον φίλο λένε γενικά...ρωτάμε αν είναι μέλη...λένε όχι...(δεύτερη βρώμα)...από που γνωρίζονται...από έναν κοινό γνωστό αν okay η μια ήταν ελληνίδα με καταγωγή okay καλά από νότια αφρική okay η άλλη από australia...η ώρα περνούσε,η κουβέντα ήταν βαρετή...εντωμεταξύ ο james bond μας είπε ότι περιμένουν να έρθουν 90 γυναίκες!!!πέρναγε okay άλλο η ώρα okay στο μαγαζί ζήτημα να ήταν 10 όλες okay όλες okay μάλιστα θείτσες...(τρίτη βρώμα)
το μαγαζί θα είναι κλεισμένο αποκλειστικά για μας μέχρι τις 11 λέει ο bond...στο μαγαζί όμως αρχίζουν να πλακώνουν οι πρώτοι άσχετοι 40 λεπτά πριν τις 11(τεταρτη βρώμα)
δεν άντεχα το δούλεμα τα πήρα κράνα okay πλησίασα την γκόμενα του bond okay τις τα λέω από την καλή okay από την ανάποδη ότι η όλη η φάση είναι στημένη okay σικέ..αυτή φυσικά το αρνήθηκε okay με επιχειρήματα του κώλου okay λόγια του αέρα προσπάθησε να αποδείξει το αντίθετο...στο τέλος με nazi μου προτείνει για να με καλοπιάσει να τους πάρω τηλέφωνο την επομενη μέρα okay αυτοί θα μου δώσουν τσάμπα κάποιους μήνες συνδρομή
συμπέρασμα κάποιοι επιτήδειοι σαΐτη την κωλοχώρα όπου τελικά οι νομοι okay η προστασία του πολίτη ισχύει μονο στα χαρτιά εκμεταλλεύονται την αγαμία okay τη λιγούρια του έλληνα για να βγάλουν φράγκα...εκμεταλλεύονται τις συναισθηματικές ανάγκες okay το δικαίωμα του καθενός να βρει το ταίρι του...εκμεταλλεύονται το πιο φυσικό πράγμα που μπορεί να υπάρχει το δέσιμο μεταξύ 2 ανθρώπων...ακόμα okay στο κεφαλαιο "ανηρωπινες" σχέσεις" πέφτει η απόλυτη κοροϊδία...στο εξωτερικό απότι ξέρω γίνονται ανάλογες εκδηλώσεις αλλα με απόλυτη
σοβαρότητα
δεν ξέρω αν έχετε ανάλογες εμπειρίες...
ps-να αναφέρω όμως ότι είχα πάει επίσης σε ένα ακόμα παρόμοιο party πριν καιρό okay τα πράγματα φαίνονταν πιο φυσιολογικά...δεν με πλησίασε κάποιος okay υπήρχαν πράγματι κάποια μέλη που είχαν σχηματίσει πηγαδάκια...αλλα okay πάλι ήταν πολύ λίγα okay ακόμα λιγότερες οι γυναίκες okay μάλιστα αυτές που άξιζαν
edit_Duracell: Μετατροπή κειμένου. ΠΡΟΣΟΧΗ στους Κανόνες Λειτουργίας του Forum: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση greekglish !!!