Νέα

Speed-Dating κλπ. γραφεία γνωριμιών & συνοικεσίων, δουλεύουν άραγε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχω πάει σε SPEED DATING και...

• Ηταν πολύ θετική εμπειρία

Ψήφοι: 6 15,8%
  • Γνώρισα τον άνθρωπο μου

Ψήφοι: 2 5,3%
  • Σκέτη κοροιδία

Ψήφοι: 8 21,1%
  • Μου έκατσε καλή φάση !

Ψήφοι: 5 13,2%
  • Τα εφτιαξα με παντρεμένη!

Ψήφοι: 4 10,5%
  • Θα ξαναπήγαινα

Ψήφοι: 3 7,9%
  • Εχασα την ώρα μου και τα λεφτά μου

Ψήφοι: 10 26,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    38

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Θα το τολμήσει η κομπλεξική ελλεινίδα το speed dating ; Δε νομίζω...Προφανώς σε αυτές τις υπηρεσίες θα μαζεύεται πλήθος αρσενικών (που για κοινωνικούς λόγους είναι εξωθημένοι σε αγαμία) και δε θα ξέρουν τι να τους κάνουν.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
η πιο....speed ειναι η Domino....ραντεβου με διπλη πεπερονι σε 20 λεπτα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ειχα ακουσει κ παλιοτερα γ αυτην την αμερικανια...εννοειται οτι δεν θα πηγαινα...αν εισαι νορμαλ ανθρωπος μπορεις να χτυπησεις γκομενο/α κ εξω!!!αν τωρα εισαι τοσο αποκρουστικος εξωτερικα ε ουτε αυτος στο Speed Dating θα σε παρει..οποτε χαμενος κοπος... :sunglasses:

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Υπαρχει πουθενα , εχει παρει τιποτα το αυτι σας για speed dating καταστασεις ?
Εκει δηλαδη που πας , μιλας κανα 2λεπτο με την καθεμια , ( καμμια 20ρια ας πουμε ) και αποφασιζεις , αποφασιζει τι θα γινει ...
Καπως ετσι νομιζω γινεται
Εχεις κανεις τιποτα να πει ?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Εκει δηλαδη που πας , μιλας κανα 2λεπτο με την καθεμια , ( καμμια 20ρια ας πουμε ) και αποφασιζεις , αποφασιζει τι θα γινει ...

Χε! Αυτό που λες σε μια εκπομπή το είχα δει αλλά δε θυμάμαι που! Πάντως οι πρωταγωνιστές ήταν Άγγλοι αν δεν κάνω λάθος. Για παιρεταίρω δεν θυμάμαι :headbang:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Δλδ τι εννοεις ρε μαστορα?  Οτι πας βλεπεις την γκομενα σε γουσταρει την γουσταρεις και σε 5 λεπτα γαμιοσαστε σαν τα σκυλια?    :2funny: :2funny:

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Δλδ τι εννοεις ρε μαστορα?  Οτι πας βλεπεις την γκομενα σε γουσταρει την γουσταρεις και σε 5 λεπτα γαμιοσαστε σαν τα σκυλια?    :2funny: :2funny:
Οχι ρε φιλε , ελεος
Απλα συνεχιζεις κι αν ακατσει εκατσε
Εξω ειναι πολυ διαδεδομενο ...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

όχι ρε, βλέπεις αν θες να βγείτε για να γαμηθείτε  :boobies:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σίγουρα πολλές κοπέλες θα είναι δικές τους για να σε κάνουν να πηγαίνεις πολλές φορές και να σε "αρμέγουν"!

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Οι τυποι ομως θελουν και 40 ευρωπουλα εισοδο και δεν λενε και διευθυνση ... μηπως βρωμαει ? μηπως εχουν τιποτα πληρωμενες και καλα να στο παιζουν ελευθερες γκομενες
Για να το ψαξουμε ..
Καλω τα λαγωνικα του σιτε , φοτορεπορτερ , μπετατζηδες και πασης φυσεως καυλομενους συνδαιτημονες να το ερευνησομεν

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Απλά επιλέγονται τυχαία κάποιοι άνθρωποι και ανά ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για 2'. Ότι κατεβάζει η κούτρα εκείνη τη στιγμή! Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, κρυφά, ο καθένας με ένα μηχάνημα αξιολογεί το πόσο % του άρεσε ο άλλος ή όχι. Αυτό και από μέρους των δύο! Μετά συλλέγονται τα στοιχεία και επίσης οι φωτοφραφίες των ανθρώπων περνάνε από ένα profiling που ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ο υπολογιστής λέει τί άνθρωπος είναι πάνω κάτω ο καθένας και αν ταιριάζουν μεταξύ τους..ή κάπως έτσι τέλοσπάντων. Μετά αν ταιριάξουν κάποιοι βγαίνουν ραντεβού κλπ..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
στο τρίτο λινκ τελικά είναι το ίδιο σάιτ με το πρώτο, κι εκεί έχουν διεύθυνση...
χμ...

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
το σταθερο τους παντως δεν υπαρχει σαν νουμερο ..

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

και έχουν και επίσημη διεύθυνση και από όλα. μούφα δεν είναι έχω πάει πολλές φορές και κάποιες από αυτές μου έχουν κάτσει κάποιες περιπτώσεις.

Επισκέπτης
Αν σκεφτείτε ότι 40€ είναι το κόστος ενός SITE ΤΟ ΧΡΟΝΟ πλέον , ένας μαλάκας να κάτσει το χρόνο έβγαλαν τα έξοδα , από τον δεύτερο πάνε για κέρδη.
Οι μαλάκες δεν σπανίζουν και τόσο στην Ελλάδα που η αγαμία θερίζει ....

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
η πλακα είναι ότι δεν μπορείς ποτε να είσαι σίγουρος τι παίζει σε ανάλογα events...ποια είναι η αλήθεια δηλαδή okay ποιο το ψέμα...όπως επίσης στα parties που διοργανώνουν κάποια sites...
γνωστό site πρόσφατα διοργάνωσε party σε κάποιο μαγαζί...στο συγκεκριμένο site είχα να κάνω log in χρονια!!okay όμως έλαβα μήνυμα στο κινητό που με ενημέρωσε...πήρα λοιπόν μαζί μου δυο φίλους okay πήγα από περιέργεια okay χαβαλέ περισσότερο...
μπαίνουμε μέσα okay το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο...θύμιζε περισσότερο "κονσοματζιδικο"-κωλάδικο παρα ένα αξιοπρεπές μαγαζί...ήμασταν σχεδόν έτοιμοι να φύγουμε okay μας πλησιάζουν δυο τύποι κουστουμαρισμένοι okay γραβατωμένοι,μαζί με μια τύπισσα με mini φορεματάκι (προφανώς ο κράχτης ο καλός) okay η οποια συστήθηκε ως σύζυγος του ενός...βάζουν μπροστά όλη τους την ευγένεια okay την μαεστρία okay μας πείθουν να καθίσουμε για ένα ποτό...μας πασάρουν κάτι κουπόνια okay μας ζητάνε 30 euro για την συμμετοχη...μετά προσπαθούν να μας πλασάρουν συνδρομή στο site με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά,αλλα δεν τσιμπάμε...
περνάει η ώρα πίνουμε το ποτό okay από κόσμος ελάχιστος...2 θείτσες κάθονται στο bar okay κάτι τύποι βγαλμένοι από τα παρατράγουδα επίσης πιο διπλα...έρχονται οι κουστουμαρισμένοι okay προσφέρονται όλο ευγένεια να μας πάρουν από το χεράκι okay να μας πάνε στις θείτσες...μας λένε από πριν κάποια πράγματα γίαυτές όπως πχ τι δουλειά κάνουν...πλησιάζουμε λοιπόν τις θείτσες,στην αρχή μας συστήνονται αλλα λένε ότι ασχολούνται με διαφορετικά πράγματα απότι μας έλεγε πριν ο james bond-"προμοτορας" (πρώτη βρώμα)...ρωτάμε από που έμαθαν για το site...από κάποιον φίλο λένε γενικά...ρωτάμε αν είναι μέλη...λένε όχι...(δεύτερη βρώμα)...από που γνωρίζονται...από έναν κοινό γνωστό αν okay η μια ήταν ελληνίδα με καταγωγή okay καλά από νότια αφρική okay η άλλη από australia...η ώρα περνούσε,η κουβέντα ήταν βαρετή...εντωμεταξύ ο james bond μας είπε ότι περιμένουν να έρθουν 90 γυναίκες!!!πέρναγε okay άλλο η ώρα okay στο μαγαζί ζήτημα να ήταν 10 όλες okay όλες okay μάλιστα θείτσες...(τρίτη βρώμα)
το μαγαζί θα είναι κλεισμένο αποκλειστικά για μας μέχρι τις 11 λέει ο bond...στο μαγαζί όμως αρχίζουν να πλακώνουν οι πρώτοι άσχετοι 40 λεπτά πριν τις 11(τεταρτη βρώμα)
δεν άντεχα το δούλεμα τα πήρα κράνα okay πλησίασα την γκόμενα του bond okay τις τα λέω από την καλή okay από την ανάποδη ότι η όλη η φάση είναι στημένη okay σικέ..αυτή φυσικά το αρνήθηκε okay με επιχειρήματα του κώλου okay λόγια του αέρα προσπάθησε να αποδείξει το αντίθετο...στο τέλος με nazi μου προτείνει για να με καλοπιάσει να τους πάρω τηλέφωνο την επομενη μέρα okay αυτοί θα μου δώσουν τσάμπα κάποιους μήνες συνδρομή
συμπέρασμα κάποιοι επιτήδειοι σαΐτη την κωλοχώρα όπου τελικά οι νομοι okay η προστασία του πολίτη ισχύει μονο στα χαρτιά εκμεταλλεύονται την αγαμία okay τη λιγούρια του έλληνα για να βγάλουν φράγκα...εκμεταλλεύονται τις συναισθηματικές ανάγκες okay το δικαίωμα του καθενός να βρει το ταίρι του...εκμεταλλεύονται το πιο φυσικό πράγμα που μπορεί να υπάρχει το δέσιμο μεταξύ 2 ανθρώπων...ακόμα okay στο κεφαλαιο "ανηρωπινες" σχέσεις" πέφτει η απόλυτη κοροϊδία...στο εξωτερικό απότι ξέρω γίνονται ανάλογες εκδηλώσεις αλλα με απόλυτη
σοβαρότητα
δεν ξέρω αν έχετε ανάλογες εμπειρίες...
ps-να αναφέρω όμως ότι είχα πάει επίσης σε ένα ακόμα παρόμοιο party πριν καιρό okay τα πράγματα φαίνονταν πιο φυσιολογικά...δεν με πλησίασε κάποιος okay υπήρχαν πράγματι κάποια μέλη που είχαν σχηματίσει πηγαδάκια...αλλα okay πάλι ήταν πολύ λίγα okay ακόμα λιγότερες οι γυναίκες okay μάλιστα αυτές που άξιζαν

edit_Duracell: Μετατροπή κειμένου. ΠΡΟΣΟΧΗ στους Κανόνες Λειτουργίας του Forum: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση greekglish !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom