Επισκέπτης
κ αν ειναι μουαστενιες?εννοω πληρωμενες να βγαινουν καποια ραντεβου κ αντε γεια μετα?
τις βάζεις και πληρώνουν στο πρώτο ραντεβού κιολας για να διαπιστώσεις αν σε θέλουν.
κ αν ειναι μουαστενιες?εννοω πληρωμενες να βγαινουν καποια ραντεβου κ αντε γεια μετα?
χαχα σωστο!!!!τις βάζεις και πληρώνουν στο πρώτο ραντεβού κιολας για να διαπιστώσεις αν σε θέλουν.
σε γλιτωνει απο τα να ψαχνεις ψιλους στα αχυρα.οι πιο πολλες στο σαιτ ρωσιδες ειναι και μου εκανε εντυπωση.
Παντως αυτο που λεει ο φιλος οτι δυο φιλες του ρωσιδες παντρευτηκαν κιολας δειχνει οτι δεν ειναι απατη.
Παντως καλη φαση πας ξερω γω και λες
ενδιαφερομαι για Ρωσιδο-Τσεχο-Ουγγαρεζο-Πολωνο-Ουκρανο-Μολδαβες
στις βρισκουνε και κανεις παιχνιδι
δεν ειναι κακη ιδεα το αντιθετο μαλιστα.
τυχερουλη................παλιά συζούσα με μια Ρωσίδα
τυχερουλη και ΄συμουφα ειναι....ειναι στημενο , το εχει κανει φιλος μου...βγαινουνε βεβαια οι κοπελες,αλλα δεν σου καθονται γιατι δεν τις αφηνουνε.
πριν 3 χρονια συζουσα και εγω για 6 μηνες με μια ρωσσιδα και μου τα ελεγε
Παλικάρι μου αν την βάλεις και να πληρόσει τότε είναι που θα λακίσει ..... απλά φηλάγεσαι και προσέχεις αν είναι βαλτή η γκόμενα θα πουλησει αγάπες και λουλούδια από το δεύτερο ραντεβού γιατί είπαμε στο πρώτο μάλλον υπάρχει και 3ο άτομο.τις βάζεις και πληρώνουν στο πρώτο ραντεβού κιολας για να διαπιστώσεις αν σε θέλουν.
Παντως καλη φαση πας ξερω γω και λες
ενδιαφερομαι για Ρωσιδο-Τσεχο-Ουγγαρεζο-Πολωνο-Ουκρανο-Μολδαβες
στις βρισκουνε?
Εχω ανοιξει κι εγω σχετικο θεμα.
Το σκέφτομαι σοβαρά να δοκιμάσω και ένα τέτοιο γραφείο. Έχει δοκιμάσει κανένας να μας πει εμπειρίες?