You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Speed-Dating κλπ. γραφεία γνωριμιών & συνοικεσίων, δουλεύουν άραγε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 384
- Εμφανίσεις 67K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ενδιαφέρουσα περίπτωση για παντρεμένους, αρκεί να είναι τίμιο... εννοώ να υπάρχουν πραγματικά γυναίκες που θέλουν να γνωρίσουν άντρες κι όχι "επαγγελματίες" που απλά εξυπηρετούν το "μαγαζί" για να τα μασάει..
Εχει κανένας σύντροφος ανάλογη εμπειρία?
Υπάρχει μήπως κάτι τέτοιο και στη Θεσσαλονίκη?
Εχει κανένας σύντροφος ανάλογη εμπειρία?
Υπάρχει μήπως κάτι τέτοιο και στη Θεσσαλονίκη?
baronosthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα παιδια υπαρχει γραφειων γνωριμιων στην θεσσαλονικη απο δυο νεα παιδια που δουλευει μια χαρα δεν εχει βιζιτες αλλα κανει οντως γνωριμιες και ταξιδια singlesclub.com.gr πας γραφεσαι και δεν σου δειχνουν φωτο αλλα σε βαζουν σε γκρουπ με αυτες που ταιριαζεις και πατε για ποτο αν ταιριαζεται τα βρισκεται μεταξυ σας και το κοστος ειναι 150ε για ενα χρονο για απειρες γνωριμιες
baronosthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
singlesvlub.com.gr εχει καλα κομματια εγω γραφτηκα και πηγα σε εκδηλωση που κανανε τα παιδια εχει τρελλα μωρα που απλως κανεις γνωριμια δεν εχει καμια σχεση με γραφεια γνωριμιων εχει πολλες γυναικες και πολυ λιγους αντρες και δεν φτανουν γραφτειται γιατι χ α ν ο μ α σ τ ε.........δεν ξερω για την αθηνα αλλα θεσσαλονικη εχουν ενα μηνα προσφορα για τους αντρες ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΡΕΣ...
baronosthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
λοιπον μεγαλε ο βαρωνος δεν εχει δικο του μαγαζι απλα ενημερωνει τους ψαγμενους οι πονηροι ―――σαν και εσενε να πανε να πληρωσουν στα αλλα πους τους τα παιρνουν και τρωνε πορτα
baronosthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οπως σας ενημερωνω γιατα μασατζιδικα σας ςνημρων και γιαυτα πηγες_ και δεν σου αρεσε ...τι εμπειριες μας γραφουμε εδω
tzini_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οντως πολυ μουφα αυτα.
φιλαρακι μου την πατησε προσφατα με 100ευρω και θα του εδινε 3 τηλεφωνα απο κοπελες.
τις μιλησε αυτος και αυτες ολο δεν μπορουσαν κτλ κτλ
εντομεταξυ ρε παιδια μονο και μονο που ειμαστε στην Ελλαδα σε μια κοινωνια αρπαχης σκεφτηκα κι εγω να κανω το ιδιο. να βαλω και 2-3 φιλες μου μεσα στο κολπο και μη τον ειδατε τον Παναϊ.
τι να πω...
φιλαρακι μου την πατησε προσφατα με 100ευρω και θα του εδινε 3 τηλεφωνα απο κοπελες.
τις μιλησε αυτος και αυτες ολο δεν μπορουσαν κτλ κτλ
εντομεταξυ ρε παιδια μονο και μονο που ειμαστε στην Ελλαδα σε μια κοινωνια αρπαχης σκεφτηκα κι εγω να κανω το ιδιο. να βαλω και 2-3 φιλες μου μεσα στο κολπο και μη τον ειδατε τον Παναϊ.
τι να πω...
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ξερει κανεις τι παιζει?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
γραφειο συνοικεσιων ειναι.ξερει κανεις τι παιζει?
Οι φωτο μπορει να ειναι για διαφημιστικους λογους.
Ξερεις τι γινεται πιστευω με τα γραφεια συνοικεσιων.
Ολοι οι απελπισμενοι εκει πανε
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εγω εβαλα το θεμα επειδη ειδα αυτη την ωραια κοπελα και μου εκανε εντυπωση.
Επισκέπτης
Πάντως έχει και κάτι ωραία γκομενάκια
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
την ξέρω την περίπτωση παλιά συζούσα με μια Ρωσίδα και από αυτό το γραφείο είχαν παντρευτεί δυο γνωστές της Ρωσίδες.....
απλά πας και πληρώνεις ένα ποσόν εκεί και σε φέρνουν σε επαφή με μερικές κοπέλες πιθανών κρίνουν αυτοί βάσει κάποιον χαρακτηριστικών ηλικία κλπ καλούν της κοπέλες πρώτα που αυτοί επιλέγουν βάση των πάρα πάνω τους δείχνουν φωτογραφίες σου και εφ όσον συμφωνούν και αυτές γίνετε ανταλλαγή τηλεφώνων και γίνετε εποικοινωνία τηλεφωνική και εν συνέχεια κάποια ραντεβού της περισσότερες φορές το πρώτο ραντεβού με την παρουσία τρίτου ατόμου και αν τα βρεις με καμιά τα βρήκες...
απλά πας και πληρώνεις ένα ποσόν εκεί και σε φέρνουν σε επαφή με μερικές κοπέλες πιθανών κρίνουν αυτοί βάσει κάποιον χαρακτηριστικών ηλικία κλπ καλούν της κοπέλες πρώτα που αυτοί επιλέγουν βάση των πάρα πάνω τους δείχνουν φωτογραφίες σου και εφ όσον συμφωνούν και αυτές γίνετε ανταλλαγή τηλεφώνων και γίνετε εποικοινωνία τηλεφωνική και εν συνέχεια κάποια ραντεβού της περισσότερες φορές το πρώτο ραντεβού με την παρουσία τρίτου ατόμου και αν τα βρεις με καμιά τα βρήκες...
την ξέρω την περίπτωση παλιά συζούσα με μια Ρωσίδα και από αυτό το γραφείο είχαν παντρευτεί δυο γνωστές της Ρωσίδες.....
κ αν ειναι μουαστενιες?εννοω πληρωμενες να βγαινουν καποια ραντεβου κ αντε γεια μετα?