Είχα πάει στο γραφείο αυτό πριν τρία χρόνια. Το χει μια ρωσοπόντια. Δεν ήταν μούφα είχε κοπέλες αλλά όχι αρκετές και ωραίες και οι περισσότερες πάνω από 30.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Speed-Dating κλπ. γραφεία γνωριμιών & συνοικεσίων, δουλεύουν άραγε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 384
- Εμφανίσεις 67K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
3 θέματα με παρόμοια θεματολογία συγχωνεύτηκαν μ' αυτό εδώ.
ενδιαφερομαι για Ρωσιδο-Τσεχο-Ουγγαρεζο-Πολωνο-Ουκρανο-Μολδαβες
Σχετική συζήτηση...
Μπηκα στα 2 SITE των ταχυραντεβου και εβγαλα καποια συμπερασματα...Δεν ξερω τι γινεται στην Αμερικη,γιατι εκει ειναι και διαφορετικη η κοινωνια τους,αλλα για Ελλαδα το βλεπω πολυ μουφα το συστημα...Τα γραφεια αυτα κονομανε 30-40 ευρω ,αεριτζιδικα λεφτα, το ατομο χωρις να προσφερουν στην ουσια τιποτα...
Σχετικό άρθρο...
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Για καλλυμενα CG μου φαινονται!Ειδικα εαν μπεις στο λινκ Real Date!!!
Παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς κάποιο στοιχείο για την εν λόγω υπηρεσία? Πρόκειται για εταιρεία που κάνει συναντήσεις κάθε μέρα της εβδομάδας με συγκεκριμένα ηλικιακά group αντρών - γυναικών ανα ημέρα.
Με βάση τα λεγόμενά τους γνωρίζεις 10 γκόμενες κάθε φορά. Το αν θα προχωρήσει βέβαια εξαρτάται απο το αν γουστάρουν οι γκόμενες κτλ
Έχει κανείς δοκιμάσει?
edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
Με βάση τα λεγόμενά τους γνωρίζεις 10 γκόμενες κάθε φορά. Το αν θα προχωρήσει βέβαια εξαρτάται απο το αν γουστάρουν οι γκόμενες κτλ
Έχει κανείς δοκιμάσει?
edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς κάποιο στοιχείο για την εν λόγω υπηρεσία? Πρόκειται για εταιρεία που κάνει συναντήσεις κάθε μέρα της εβδομάδας με συγκεκριμένα ηλικιακά group αντρών - γυναικών ανα ημέρα.
Έχει κανείς δοκιμάσει?
υπαρχει και το γαρφειο συνοικεσιων η καλλιοπη
εκει βρισκεις πανω απο 10 την μερα
Φίλε μου αν θέλω να βρώ γκόμενες και όχι τάνες θα πάω σε κανα μπαράκι. Το θέμα είναι μήπως το σκηνικό που περιγράφω έχει να κάνει με πουτάνες. Γιατί σιγά να μην έβρισκαν 10 κανονικές γκόμενες να έχουν κάθε βράδυ εκεί για να τους βρούν 'γαμπρό'
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δηλαδη να πληρωσεις?Φίλε μου αν θέλω να βρώ γκόμενες και όχι τάνες θα πάω σε κανα μπαράκι. Το θέμα είναι μήπως το σκηνικό που περιγράφω έχει να κάνει με πουτάνες. Γιατί σιγά να μην έβρισκαν 10 κανονικές γκόμενες να έχουν κάθε βράδυ εκεί για να τους βρούν 'γαμπρό'
Εχουμε ξανακάνει σχετική ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ συζήτηση για το θέμα παλιότερα σε κάποιο thread (μόλις βρω λίγο χρόνο, θα ψάξω για το link)...
Διάβασε σχετικά άρθρα...
ενώ υπάρχει βιβλιογραφία...
κ σχετικές συζητήσεις...
Διάβασε σχετικά άρθρα...
ενώ υπάρχει βιβλιογραφία...
κ σχετικές συζητήσεις...
Το θέμα είναι μήπως το σκηνικό που περιγράφω έχει να κάνει με πουτάνες.
KAMIA σχέση!
Γιατί σιγά να μην έβρισκαν 10 κανονικές γκόμενες να έχουν κάθε βράδυ εκεί για να τους βρούν 'γαμπρό'
Απλά πρόκειται για μια σύγχρονη μορφή γραφείου γνωριμιών... ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες (άντρες+γυναίκες) ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να συμμετέχουν κάθε φορά στις εκάστοτε συναντήσεις...
proktologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Υπάρχει και αυτό...
proktologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Υπάρχει και αυτό...
Δεν το ξέρω αλλά πρέπει να πέφτει κάργα πήδημα ...............
στην τσέπη σου
Καθαρή Αμερικανιά και κοροιδία του κερατά!
Ε όχι όμως και να περάσουν για Αμερικανάκια...
Ομως...Ακουτε σύμπτωση...Είχαμε αυτή τη κουβέντα για αυτά τα ραντεβουδάκια με την παρέα μου. Μιλάγαμε και λέγαμε πόσο δύσκολοι έχουν γίνει οι καιροί και οι σχέσεις, πόσο λίγο χρόνο έχουμε για να αφιερώσουμε στον εαυτό μας πόσο μαλακισμένες έχουν γίνει οι γυναικες και πόσοι άτολμοι είμαστε εμείς οι άντρες κ.τ.λ
Πραγματικά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αύριο μεθαύριο δουμε αποκλειστικά τέτοια μαγαζιά να διαφημίζονται στο Αθηνόραμα και στο Εξοδος...Πολυ φοβάμαι ότι οι σχέσεις θα καταλήξουν κονσέρβες που τις παίρνεις από το ράφι και αν σου αρέσει το ντολμαδάκι της εταιρείας αυτής θα ξαναπάρεις...Ετσι όπως τα κάναμε όλοι μας (δηλαδή θεοσκατα) καλά να πάθουμε που βάζουμε ιδέες σε κάθε επιχειρηματία που "εκμεταλλεύεται"(εντάξει δεν κάνει κανένα κακό ούτε είναι και πρόστυχη η επιχείρηση) τα λάθη μας...
Ε όχι όμως και να περάσουν για Αμερικανάκια...
Ομως...Ακουτε σύμπτωση...Είχαμε αυτή τη κουβέντα για αυτά τα ραντεβουδάκια με την παρέα μου. Μιλάγαμε και λέγαμε πόσο δύσκολοι έχουν γίνει οι καιροί και οι σχέσεις, πόσο λίγο χρόνο έχουμε για να αφιερώσουμε στον εαυτό μας πόσο μαλακισμένες έχουν γίνει οι γυναικες και πόσοι άτολμοι είμαστε εμείς οι άντρες κ.τ.λ
Πραγματικά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αύριο μεθαύριο δουμε αποκλειστικά τέτοια μαγαζιά να διαφημίζονται στο Αθηνόραμα και στο Εξοδος...Πολυ φοβάμαι ότι οι σχέσεις θα καταλήξουν κονσέρβες που τις παίρνεις από το ράφι και αν σου αρέσει το ντολμαδάκι της εταιρείας αυτής θα ξαναπάρεις...Ετσι όπως τα κάναμε όλοι μας (δηλαδή θεοσκατα) καλά να πάθουμε που βάζουμε ιδέες σε κάθε επιχειρηματία που "εκμεταλλεύεται"(εντάξει δεν κάνει κανένα κακό ούτε είναι και πρόστυχη η επιχείρηση) τα λάθη μας...