Κανεις λαθος. Ο Τζιζας ποτε δεν υπηρξε, δεν υπαρχουν αναφορες απο ιστορικους για αυτον. Υποπτο δε νομιζεις;
Δεν ειπα οτι ειναι κακος στην ψυχη οποιος παει στα μπουρδελα. Θα ηταν σαν να βριζω τον εαυτο μου. Αφου κι εγω παω.
Εγω ειπα οτι δεν συναδει. Ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι η θρησκεια σου τα θεωρει αμαρτωλα/ανιερα κτλ κτλ. Οι πιστοι το ξερουν αλλα αντι να πολεμησουν την αμαρτια, την αγκαλιαζουν. Με παιδιαστικη δικαιολογια της "αδυναμιας" ξεπλενουν το παθος τους.
να μη σε ενδιαφερει κατι περα απο τον εαυτο σου,να πατας επι πτωματων για να προοδευσεις...
εδω συμφωνω απολυτα
ειναι αστειο που πιστευεις στην αποτυπωση της ανθρωπινης ευφυιας με τον δεικτη IQ παντως...
γιατι οχι; Τα τεστ ειναι σχεδιασμενα απο επιστημονες για αυτον τον λογο. Δενεχω βρει καποια εμπεριστατωμενη ερευνα που να τα βγαζει σκαρτα. Συν οτι το εχω τσεκαρει εγω ο ιδιος με θρησκευομενα ατομα, που δυσκολευονταν σε σχεδιακα με βαρκουλες!!!!! Ορκιζομαι οτι ειναι αληθεια, αμα θες πιστεψε με.
Ρε φιλε, σορρυ κιολας, αλλα δεν χρειαζομαι τεστ IQ για να δω εαν ειμαι πιο εξυπνος απο καποιον που τρεχει να προσκυνησει ζωνες και παντοφλες
Ουτε η επιστημη ειναι πανακεια αγαπητε.
Το IQ ειναι ενας δεικτης ευφυιας και ο προσδιορισμος του κατατασσει τους ανθρωπους σε διαφορες.κατηγοριες.
Δεν ειναι ομως καθοριστικος της αποδοσης ενος ανθρωπου στους διαφορους τομεις.
Εξαρταται και απο ψυχογενεις παραγοντες τον επηρρεαζει το αγχος κτλ
Εξυπνος δεν ειναι μονο ο ανθρωπος που βαζει τριγωνακια και βαρκουλες στη σωστη θεση η ανακαλυπτει ταχιστα σχεσεις αριθμων κτλ
Ο χριστιανισμος δεν καταδικαζει την επισκεψη στο πορνειο.Η "μεσαιωνικη προβολη" της ιδεολογιας του το καταδικαζει.
Σε κατι χωρια μονο θα δεις να λενε αμαρτωλο τον ανυπανδρο γαμια μπουρδελιαρη κτλ
Επισης ειναι ανοησια να μεταφραζει καποιος ολα οσα εχουν ειπωθει στα ευαγγελια η την καινη διαθηκη κυριολεκτικα.
Καποιοι ακομη ασχολουνται και με τις 10 εντολες της Παλαιας Διαθηκης σαν να ειναι...κωδικας του κοκ
Αυτο κι αν ειναι αστειο!
Μια θρησκευτικη ιδεολογια σε λαθος ανθρωπινα χερια μπορει να μετατραπει στο χειροτερο ειδος χειραγωγησης!
Πιστευω πως ειναι γελοιο στις μερες μας να αισθανεται ενοχες ενας χριστιανος επειδη πηγε στις...πουτανες!!
Ο Χριστος ηταν μεγας αμφισβητιας και πολεμιος του τοτε κατεστημενου των Παπαδων για αυτο και σταυρωθηκε!Μπορω να πω πως ειχε επαναστατικο πνευμα οπως εσυ στο σημερα!
Δυστυχως με τα χρονια τα οσα ειπε ξεχαστηκαν και το νοημα τους διαστρεβλωθηκε.
Ξερεις τι προτεινω;
Οπως εγω σεβομαι οσους νομιζουν πως ο δεικτης IQ και η επιστημη εχει ολες τις απαντησεις μαλλον θα πρεπει κι εσυ να σεβαστεις την πιστη των συναθρωπων σου...ως ενδειξη μακροθυμιας και συναδελφωσης!
Καποτε,ως ανησυχο πνευμα ειχα τις ιδεες σου!...Το οτι αντιδρας σε ενα καταστημενο συστημα ιδεων δειχνει οτι επιθυμεις να μην εισαι στασιμος και αυτο ειναι καλο!
Ωστοσο το ταξιδι σου συνεχιζεται και να ξερεις οτι η ζωη καθως εξελισσεται μπορει να σε εκπληξει...
Γι αυτο σε οτι υποστηριζεις κρατα μικρο καλαθι φιλε.
Αυτα ολα εντελως καλοπροαιρεται και φιλικα.
ΥΓ:Να ας πουμε οσοι πηγαν στις εκκλησιες κατα την επιδημια του covid ε δε μπορω να τους θεωρησω και λαμπρα μυαλα(χωρις να προσδιαρισω το IQ τους ετσι;)Παρ ολα αυτα σεβαστηκα την αποψη τους να πανε.
Εγω δεν πηγα να συνοστιστω αδικα.Η λατρεια δεν απαιτει εκκλησια.
Γινεται και απο...εικονιτσα σε μπουρδελο(!!!)