Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ολοι αναφορες στον μουλο το χαλυβογατο! Βριζει μανες και η διοικηση σφυριζει αδιαφορα ενω μπαναρει 5-5 τα ατομα για…σπαμ :confused:
ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΟΡΑ!

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Ποιος τη γαμάει την Κύπρο ρε νεκροφιλε.
Τουλάχιστον εμένα μου σηκώνεται και γαμαω καμία Ουκρανεζα εδώ.

Εσένα που ξέρουμε ότι δεν σου σηκώνεται καν, τι την κρατάς;
Κόφτη να μη σε ενοχλεί και γύρνα το σε πισωγλεντη να συχναζεις στα σινεμά να αρπάζεις κανένα ψιλο για κάθε ψωλη που θα τρως.
λιγα τα λογια σου για την Κυπρο τυπε

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Αν ο ΜΟΥΛΟΣ παραμεινει ατο σαιτ μετα απο αυτο εγω ΑΠΟΧΩΡΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ και αυτα θα ειναι τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μου ποστ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΘΕΛΕΤΕ, ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.861
Πόντοι
456
Είσαι παλικάρι Καραμαναρε ,μη φεύγεις ΠΟΛΕΜΑ ΡΕΕΕΕΕ

Ρίξτε λίγο θειάφι στο πουστόγατο
να εξαφανιστεί ...

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
ίσως ναι ,ίσως οχι. Κάποιοι πιστοί μπορεί τώρα να μην κάνουν εγκλήματα επειδή φοβούνται τη θεία δίκη.

επίσης η προοπτική του παραδείσου ,στους χριστιανούς τουλάχιστον, δίνει την ελπίδα για μια καλύτερη πιο υποφερτή ζωή και έτσι μειώνει τον αντίκτυπο των δυστυχίων που ζούνε.

το αν η θρησκεία χρησιμοποιείται από παπάδες,ιμαμηδες κλπ για ποταπους σκοπούς είναι αλλουνου παππα ευαγγέλιο
ίσως ναι ,ίσως οχι. Κάποιοι πιστοί μπορεί τώρα να μην κάνουν εγκλήματα επειδή φοβούνται τη θεία δίκη.
ε τοτε δεν ειναι πραγματικα καλοι ανθρωποι βαθεια στην ψυχη τους, αν και δυσκολευομαι να το πιστεψω

επίσης η προοπτική του παραδείσου ,στους χριστιανούς τουλάχιστον, δίνει την ελπίδα για μια καλύτερη πιο υποφερτή ζωή και έτσι μειώνει τον αντίκτυπο των δυστυχίων που ζούνε
ψευτικη ελπιδα; κι ειναι καλο αυτο;οκ οπως το δει κανεις αλλα στην πλειοψηφεια νομιζω η θρησκεια εχει καταστρεψει περισσοτερους απ'οσους εχει βοηθησει

το αν η θρησκεία χρησιμοποιείται από παπάδες,ιμαμηδες κλπ για ποταπους σκοπούς είναι αλλουνου παππα ευαγγέλιο
ειναι αλλα το προπερναμε; γιατι το προσπερναμε; το θεωρεις ασημαντο;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Κανεις λαθος. Ο Τζιζας ποτε δεν υπηρξε, δεν υπαρχουν αναφορες απο ιστορικους για αυτον. Υποπτο δε νομιζεις;

Δεν ειπα οτι ειναι κακος στην ψυχη οποιος παει στα μπουρδελα. Θα ηταν σαν να βριζω τον εαυτο μου. Αφου κι εγω παω.
Εγω ειπα οτι δεν συναδει. Ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι η θρησκεια σου τα θεωρει αμαρτωλα/ανιερα κτλ κτλ. Οι πιστοι το ξερουν αλλα αντι να πολεμησουν την αμαρτια, την αγκαλιαζουν. Με παιδιαστικη δικαιολογια της "αδυναμιας" ξεπλενουν το παθος τους.

να μη σε ενδιαφερει κατι περα απο τον εαυτο σου,να πατας επι πτωματων για να προοδευσεις...
εδω συμφωνω απολυτα

ειναι αστειο που πιστευεις στην αποτυπωση της ανθρωπινης ευφυιας με τον δεικτη IQ παντως...
γιατι οχι; Τα τεστ ειναι σχεδιασμενα απο επιστημονες για αυτον τον λογο. Δενεχω βρει καποια εμπεριστατωμενη ερευνα που να τα βγαζει σκαρτα. Συν οτι το εχω τσεκαρει εγω ο ιδιος με θρησκευομενα ατομα, που δυσκολευονταν σε σχεδιακα με βαρκουλες!!!!! Ορκιζομαι οτι ειναι αληθεια, αμα θες πιστεψε με.

Ρε φιλε, σορρυ κιολας, αλλα δεν χρειαζομαι τεστ IQ για να δω εαν ειμαι πιο εξυπνος απο καποιον που τρεχει να προσκυνησει ζωνες και παντοφλες
Ουτε η επιστημη ειναι πανακεια αγαπητε.
Το IQ ειναι ενας δεικτης ευφυιας και ο προσδιορισμος του κατατασσει τους ανθρωπους σε διαφορες.κατηγοριες.
Δεν ειναι ομως καθοριστικος της αποδοσης ενος ανθρωπου στους διαφορους τομεις.
Εξαρταται και απο ψυχογενεις παραγοντες τον επηρρεαζει το αγχος κτλ
Εξυπνος δεν ειναι μονο ο ανθρωπος που βαζει τριγωνακια και βαρκουλες στη σωστη θεση η ανακαλυπτει ταχιστα σχεσεις αριθμων κτλ
Ο χριστιανισμος δεν καταδικαζει την επισκεψη στο πορνειο.Η "μεσαιωνικη προβολη" της ιδεολογιας του το καταδικαζει.
Σε κατι χωρια μονο θα δεις να λενε αμαρτωλο τον ανυπανδρο γαμια μπουρδελιαρη κτλ
Επισης ειναι ανοησια να μεταφραζει καποιος ολα οσα εχουν ειπωθει στα ευαγγελια η την καινη διαθηκη κυριολεκτικα.
Καποιοι ακομη ασχολουνται και με τις 10 εντολες της Παλαιας Διαθηκης σαν να ειναι...κωδικας του κοκ
Αυτο κι αν ειναι αστειο!
Μια θρησκευτικη ιδεολογια σε λαθος ανθρωπινα χερια μπορει να μετατραπει στο χειροτερο ειδος χειραγωγησης!
Πιστευω πως ειναι γελοιο στις μερες μας να αισθανεται ενοχες ενας χριστιανος επειδη πηγε στις...πουτανες!!
Ο Χριστος ηταν μεγας αμφισβητιας και πολεμιος του τοτε κατεστημενου των Παπαδων για αυτο και σταυρωθηκε!Μπορω να πω πως ειχε επαναστατικο πνευμα οπως εσυ στο σημερα!
Δυστυχως με τα χρονια τα οσα ειπε ξεχαστηκαν και το νοημα τους διαστρεβλωθηκε.
Ξερεις τι προτεινω;
Οπως εγω σεβομαι οσους νομιζουν πως ο δεικτης IQ και η επιστημη εχει ολες τις απαντησεις μαλλον θα πρεπει κι εσυ να σεβαστεις την πιστη των συναθρωπων σου...ως ενδειξη μακροθυμιας και συναδελφωσης!

Καποτε,ως ανησυχο πνευμα ειχα τις ιδεες σου!...Το οτι αντιδρας σε ενα καταστημενο συστημα ιδεων δειχνει οτι επιθυμεις να μην εισαι στασιμος και αυτο ειναι καλο!
Ωστοσο το ταξιδι σου συνεχιζεται και να ξερεις οτι η ζωη καθως εξελισσεται μπορει να σε εκπληξει...
Γι αυτο σε οτι υποστηριζεις κρατα μικρο καλαθι φιλε.
Αυτα ολα εντελως καλοπροαιρεται και φιλικα.
ΥΓ:Να ας πουμε οσοι πηγαν στις εκκλησιες κατα την επιδημια του covid ε δε μπορω να τους θεωρησω και λαμπρα μυαλα(χωρις να προσδιαρισω το IQ τους ετσι;)Παρ ολα αυτα σεβαστηκα την αποψη τους να πανε.
Εγω δεν πηγα να συνοστιστω αδικα.Η λατρεια δεν απαιτει εκκλησια.
Γινεται και απο...εικονιτσα σε μπουρδελο(!!!)

Τελευταία τροποποίηση:

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Ολοι αναφορες στον μουλο το χαλυβογατο! Βριζει μανες και η διοικηση σφυριζει αδιαφορα ενω μπαναρει 5-5 τα ατομα για…σπαμ :confused:
ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΟΡΑ!
θες να σταματησω; γινεται...αρκει να σταματησεις πρωτος να με προσβαλεις.
δεν βλεπεις οτι οσο συνεχιζεις θα συνεχιζω κι εγω;
διαλεξε και παρε

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Ουτε η επιστημη ειναι πανακεια αγαπητε.
Το IQ ειναι ενας δεικτης ευφυιας και ο προσδιορισμος του κατατασει τους ανθρωπους σε διαφορες.κατηγοριες.
Δεν ειμαι ομως καθοριστικος της αποδοσης ενος ανθρωπου στους διαφορους τομεις.
Εξαρταται και απο ψυχογενεις παραγοντες τον επηρρεαζει το αγχος κτλ
Εξυπνος δεν ειναι μονο ο ανθρωπος που βαζει τριγωνακια και βαρκουλες στι σωστη θεση η ανακαλυπτει ταχιστα σχεσεις αριθμων κτλ
Ο χριστιανισμος δεν καταδικαζει την επισκεψη στο πορνειο.Η "μεσαιωνικη προβολη" της ιδεολογιας του το καταδικαζει.
Σε κατι χωρια μονο θα δεις να λενε αμαρτωλο τον ανυπανδρο γαμια μπουρδελιαρη κτλ
Επισης ειναι ανοησια να μεταφραζει καποιος ολα οσα εχουν ειπωθει στα ευαγγελια η την καινη διαθηκη κυριολεκτικα.
Καποια ακομη ασχολουνται και με τις 10 εντολες της Παλαιας Διαθηκης σαν να ειναι...κωδικας του κοκ
Αυτο κι αν ειναι αστειο!
Μια θρησκευτικη ιδεολογια σε λαθος ανθρωπινα χερια μπορει να μετατραπει στο χειροτερο ειδος χειραγωγησης!
Πιστευω πως ειναι γελοιο στις μερες μας να αισθανεται ενοχες ενας χριστιανος επειδη πηγε στις...πουτανες!!
Ο Χριστος ηταν μεγας αμφισβητιας και πολεμιος του τοτε κατεστημενου των Παπαδων για αυτο και σταυρωθηκε!Μπορω να πω πως ειχε επαναστατικο πνευμα οπως εσυ στο σημερα!
Δυστυχως με τα χρονια τα οσα ειπε ξεχαστηκαν και το νοημα τους διαστρεβλωθηκε.
Ξερεις τι προτεινω;
Οπως εγω σεβομαι οσους νομιζουν πως ο δεικτης IQ και η επιστημη εχει ολες τις απαντησεις μαλλον θα πρεπει κι εσυ να σεβαστεις την πιστη των συναθρωπων σου...ως ενδειξη μακροθυμιας και συναδελφωσης!

Καποτε,ως ανησυχο πνευμα ειχα τις ιδεες σου!...Το οτι αντιδρας σε ενα καταστημενο συστημα ιδεων δειχνει οτι επιθυμεις να μην εισαι στασιμος και αυτο ειναι καλο!
Ωστοσο το ταξιδι σου συνεχιζεται και να ξερεις οτι η ζωη καθως εξελισσεται μπορει να σε εκπληξει...
Γι αυτο σε οτι υποστηριζεις κρατα μικρο καλαθι φιλε.
Αυτα ολα εντελως καλοπροαιρεται και φιλικα.
Η επιστημη δεν ειναι πανακεια αλλα ειναι οτι πιο δυνατο εχει σαν οπλο η ανθρωποτητα

Η μεσαιωνικη προβολη ειναι που με ενοχλει. κι ειναι τραγικο που υπαρχει ακομα σε αννθρωπους αναμεσα μας

Ξαναλεω οτι δεν υπαρχουν ιστορικες πηγες για την υπαρξη του χριστου

Υπαρχουν πιστοι που σεβομαι και καταπιεζομαι αλλα δεν βριζω την πιστη τους μπροστα τους. Ενας τετοιος ανθρωπος δεν ειναι ο καραμανης ουτε ο τροβαδουρος. Πιστος απο πιστο διαφερει, και πιστεψε με εχω μια αρκετα καλη κριτικη ικανοτητα ωστε να ξερω σε ποιον πρεπει να δειξω σεβασμο και ποιον οχι. Αλλωστε το ποιον καποιων βγαζει ματι

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Το γατάκι πρέπει να χει φάει πουτσα από παπά μικρό, δεν εξηγείται διαφορετικά...:priest::priest::priest:
μπα;
υποννοεις οτι κανουν και τετοια οι αγνοι εκπροσωποι του παναγαθου;
υποννοεις οτι το χερι του τραγου που φιλας μπορει πριν να ηταν σε καποια κωλοτρυπιδα; (μπορει και στην δικη σου)
υποννοεις οτι ο παναγαθος το επιτρεπει;

Ντροπη σου βλασφημε. Αμ καλα λεω οτι οι πιστοι κανετε χειροτερο κακο στην βοθροδοξια απ'οτι εμεις;

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
τύπε αν μου επτρεπεις μια παρένθεση να πουμε. την ιστορία με την φετα γιατι στη λενε; πως βγηκε αυτο; :undecided::undecided::undecided:
διακριτικότατα να αναφέρω πως σε διαμάχη του ξενιτεμένου αδερφού με τον αδερφό Δημητράκη αναφέρθηκε εκ μέρους του πρώτου πως στην Κύπρο έχει μπαλκόνι με θέα στο δρόμο από το οποίο απολαμβάνει να τρώει ελληνική φέτα παίρνοντας μάτι τις περαστικές, ως ένδειξη άνετης ζωής και εν γένη επιτυχούς μετανάστευσης, σε σχέση με την τρώγλη του αντίπαλου δέους:wink:

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Δε το προσπερνάω. Αλλά είναι άσχετο με το αν η θρησκεία είναι καλή.

σαν να λέμε επειδή κάποιοι παίρνουν μίζες ,γαμιεται η δημοκρατία.
Οοοοχι δεν διατυπωσες το παραδειγμα σωστα. Αμα ολοι οι πασοκτζηδες παιρνουν μιζες, δεν φταιω εγω αμα βριζω τα πασοκια μετα. Κι αν 1/100 πασοκτζηδες ειναι τιμιος, δεν φτανει για να μην κραζω. Ισως να ειναι λιγο αδικο που τον παιρνει κι αυτον η μπαλα, αλλα σιγουρα ειναι πιο αδικο να βγαλω λαδι τους 99/100 εξαιτιας του

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Η επιστημη δεν ειναι πανακεια αλλα ειναι οτι πιο δυνατο εχει σαν οπλο η ανθρωποτητα

Η μεσαιωνικη προβολη ειναι που με ενοχλει. κι ειναι τραγικο που υπαρχει ακομα σε αννθρωπους αναμεσα μας

Ξαναλεω οτι δεν υπαρχουν ιστορικες πηγες για την υπαρξη του χριστου

Υπαρχουν πιστοι που σεβομαι και καταπιεζομαι αλλα δεν βριζω την πιστη τους μπροστα τους. Ενας τετοιος ανθρωπος δεν ειναι ο καραμανης ουτε ο τροβαδουρος. Πιστος απο πιστο διαφερει, και πιστεψε με εχω μια αρκετα καλη κριτικη ικανοτητα ωστε να ξερω σε ποιον πρεπει να δειξω σεβασμο και ποιον οχι. Αλλωστε το ποιον καποιων βγαζει ματι
Εγω τυπε μου μιλαω μη εχοντας τιποτα να μοιρασω ουτε με σενα ουτε με τα παιδια που ανεφερες...
Το τι θα σκεφτεις η τι θα πραξεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα/ευθυνη.
Για τον Χριστο θα το ερευνησω καθως μου αρεσουν τετοιου ειδους αναζητησεις κι επιφυλασσομαι ως προς την τοποθετηση μου!
Ισως εχεις και δικιο...
Η επικρατουσα αποψη ειναι πως υπηρξε ως ανθρωπος/ιστορικο προσωπο που επηρρεασε δυναμικα το θρησκευτικοπολιτικο καθεστως της εποχης του...
Η Θεια του φυση ειναι που τιθεται υπο αμφισβητιση...
Αυτα τυπε μου!
Σε ευχαριστω για το διαλογο και που μοιραστηκες τις αποψεις σου!

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
θες να σταματησω; γινεται...αρκει να σταματησεις πρωτος να με προσβαλεις.
δεν βλεπεις οτι οσο συνεχιζεις θα συνεχιζω κι εγω;
διαλεξε και παρε
Σου βρισα τη μανα εγω ρε μουλε; Αλλα βεβαια οταν τα χεις πλακακια με τους μοντ…

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
λιγα τα λογια σου για την Κυπρο τυπε
Διάβαζε καλύτερα τι γράφω τυπε.
Ο Καραμανις γράφει ότι γαμάει την Κύπρο.
Εγώ λέω ποιος τη γαμάει, με την έννοια ότι δεν ασχολούμαι και άρα δεν με ενδιαφέρει που ο άλλος τη βρίζει.

Λάθος άτομο βρήκες.
Εγώ μένω εκεί και δεν έχω κανένα θέμα με τη χώρα.

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Σου βρισα τη μανα εγω ρε μουλε; Αλλα βεβαια οταν τα χεις πλακακια με τους μοντ…
1) ουτε εγω στην εβρισα την μανα, αφησα υποννοουμενα. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο.
2) εχεις ριξει 1000 βρισιες περισσοτερες απο μενα οποτε καπως πρεπει να αντιδρασω. Να το σκεφτοσουν αυτο πριν πιασεις πληκτρολογιο
3) τι πλακακια κανει καποιος που μπαινει μια φορα τον μηνα στο σαιτ; :cheesy:

Μετα θιγεσαι που αφηνω υποννοουμενα για την νοημοσυνη σου κιολας
Να κι εδω δεν σου εχω ριξει καμια προσβολη ενω εσυ με αποκαλεσες μουλο. Αλλα εχε χαρη που δε θελω να πεσω τελειως στο επιπεδο σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom