kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 417
- Πόντοι
- 26
Εχει κλεισει τραπεζι μπροστα στην πιστα του ΒελζεβουλΤους κατουραει κι απο κει ψηλα ο ΜΑΝΤΑΡΟΣ
Ακουστε στο 2 και 15"
Εχει κλεισει τραπεζι μπροστα στην πιστα του ΒελζεβουλΤους κατουραει κι απο κει ψηλα ο ΜΑΝΤΑΡΟΣ
Πραγματικα πολυ κριμα ρε γαμωτοΤη Δευτέρα στις 16:00 θα γίνει και η κηδεία.Στο παλαιό Φάληρο. Κρίμα...
Κρίμα...Πολύ κρίμαΠραγματικα πολυ κριμα ρε γαμωτο
Σηκω πανω ρε Μαντ Κλιπ! Σηκω και βγες απ το αμαξι!!!
Τώρα θα είναι κάπως έτσιΠραγματικα πολυ κριμα ρε γαμωτο
Σηκω πανω ρε Μαντ Κλιπ! Σηκω και βγες απ το αμαξι!!!
ναι ασε που να στα λεω,δε φανταζεσαι τι περναω αδερφε.Σας πονάει και νεκρός ο Μανδ Κλιπ πουθενάδες.....
ναι αλλα ο θεοδωρακης ειχε γραψει το ''ξερω τι θελεις ρε πουτανα,μεγιστανα απο αλανα'' και το ειχε τραγουδησει ο μπιθικωτσης.Τουλαχιστον ο μαντ κλιπ δε σκοτωνε ελληνες πατριωτες στον συμμοριτοπολεμο οπως ο μικυ…
Σκότωνε όμως Έλληνες συμπατριώτες με τη μουσική τουΤουλαχιστον ο μαντ κλιπ δε σκοτωνε ελληνες πατριωτες στον συμμοριτοπολεμο οπως ο μικυ…
Έπρεπε στο μαξ να θερίσει κανένα συγγενή σου τελειωμένε όπως έχασε τον έλεγχο και πήγε για γρούβες, να δούμε τι κομμάτι θα τραγουδούσες μετά για τον Mad Clip.Δε πειραζει εζησε τη ζωη του οπως γουσταρε! Στο μαξ!
Συρε ψοφα ρε βλακα και τραβα πιες το καφε και φαε τη φετα σου στο μπαλκονι και παιξε το πουλι σου με τις τουριστριες γαμω τη κυπρο σου μουνη!Έπρεπε στο μαξ να θερίσει κανένα συγγενή σου τελειωμένε όπως έχασε τον έλεγχο και πήγε για γρούβες, να δούμε τι κομμάτι θα τραγουδούσες μετά για τον Mad Clip.
Ακριβώς αυτό κατάλαβα και εγω απλά σε τεράστιες ταχύτητες και πλάγια...Kαπως ετσι του 'εφυγε.'..
50-100 μετρα ΜΕΤΑ την στροφη...
2 πιθανες αιτιες....
ή φθαρμενα ελαστικα....
ή απενεργοποιημενα Antispin-ESP... κλπ συστηματα...
RIP στον τυπο!
Έτσι και εγώ πιστεύω ότι έγινε.Ακριβώς αυτό κατάλαβα και εγω απλά σε τεράστιες ταχύτητες και πλάγια...
ακουσα οτι το κεφαλι του ειχε σφηνωθει μεσα στο τιμονι....Δε πειραζει εζησε τη ζωη του οπως γουσταρε! Στο μαξ!
Πω πω τραγικό. Το κάνεις εικόνα και τρελένεσαι.ακουσα οτι το κεφαλι του ειχε σφηνωθει μεσα στο τιμονι....
Με τesta δε θα ειχε τετοιο προβλημα τυπεακουσα οτι το κεφαλι του ειχε σφηνωθει μεσα στο τιμονι....