Αγαπητη Χαλυβδογατα θα σου πω εγω το εξης.
Πρωτος ο Ιησους Χριστος συγχωρεσε τη Μαρια τη Μαγδαληνη μια διασημη εταιρα της εποχης.
Το οτι καποιος παει στα μπουρδελα η γαμαει πουτανες δε σημαινει πως ειναι κακος στην ψυχη η πως δεν εχει το δικαιωμα της πιστης σε μια θρησκεια.
Η αναγκη του ανθρωπου να εχει Θεο ειναι παναρχαια.Απο μονος του νοιωθει αδυναμος στο πεπερασμενο της ζωης και στο φοβο του Θανατου.
Εχει αναγκη για παρηγορια σε δυσκολες στιγμες(εστω κι αν αυτο ειναι placebo effect δλδ εικονικη δραση)καθως και να ξερει πως καπου θα "ταξιδεψει"μετα θανατον.
Επετρεψε μου να σου πω πως οσο ανωριμο ειναι να ειναι καποιος τυφλωμενος απο ενα θρησκευτικο δογμα και να βασιζει ολες του τις αποφασεις σε θρησκευτικους κανονες αλλο τοσο ειναι να πολεμαει τη θρησκεια φανατικα πχ δηλωνοντας "αθεος" επειδη "ειναι δικαιωμα του" η να συγκρινει τον Ιησου Χριστο με το σουπερ μαν.
Ο ενας υπηρξε αληθινο ιστορικο προσωπο και ο αλλος αληθινη εμπνευση ανθρωπων που θελησαν να περασουν ευγενη μηνυματα στο κοσμο εκτος απο το να γεμισουν την τσεπη τους.
Δε ζουμε στο Μεσαιωνα φιλε μου ωστε να μενουμε στην επιφανεια των πραγματων.
Αμαρτια δεν ειναι να τρως κοκορετσι τη Μ Παρασκευη ουτε να γαμας πουτανες.
Αμαρτια ειναι να εχεις μισος στην ψυχη σου,να μη σε ενδιαφερει κατι περα απο τον εαυτο σου,να πατας επι πτωματων για να προοδευσεις κτλ
Υγ ειναι αστειο που πιστευεις στην αποτυπωση της ανθρωπινης ευφυιας με τον δεικτη IQ παντως...
Νομιζω καταλαβες τι θελω να πω.
Ελπιζω να σε καλυψα.
Κανεις λαθος. Ο Τζιζας ποτε δεν υπηρξε, δεν υπαρχουν αναφορες απο ιστορικους για αυτον. Υποπτο δε νομιζεις;
Δεν ειπα οτι ειναι κακος στην ψυχη οποιος παει στα μπουρδελα. Θα ηταν σαν να βριζω τον εαυτο μου. Αφου κι εγω παω.
Εγω ειπα οτι δεν συναδει. Ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι η θρησκεια σου τα θεωρει αμαρτωλα/ανιερα κτλ κτλ. Οι πιστοι το ξερουν αλλα αντι να πολεμησουν την αμαρτια, την αγκαλιαζουν. Με παιδιαστικη δικαιολογια της "αδυναμιας" ξεπλενουν το παθος τους.
να μη σε ενδιαφερει κατι περα απο τον εαυτο σου,να πατας επι πτωματων για να προοδευσεις...
εδω συμφωνω απολυτα
ειναι αστειο που πιστευεις στην αποτυπωση της ανθρωπινης ευφυιας με τον δεικτη IQ παντως...
γιατι οχι; Τα τεστ ειναι σχεδιασμενα απο επιστημονες για αυτον τον λογο. Δενεχω βρει καποια εμπεριστατωμενη ερευνα που να τα βγαζει σκαρτα. Συν οτι το εχω τσεκαρει εγω ο ιδιος με θρησκευομενα ατομα, που δυσκολευονταν σε σχεδιακα με βαρκουλες!!!!! Ορκιζομαι οτι ειναι αληθεια, αμα θες πιστεψε με.
Ρε φιλε, σορρυ κιολας, αλλα δεν χρειαζομαι τεστ IQ για να δω εαν ειμαι πιο εξυπνος απο καποιον που τρεχει να προσκυνησει ζωνες και παντοφλες