Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Δε πειραζει εζησε τη ζωη του οπως γουσταρε! Στο μαξ!
Τυπε αυτο κανει και ωραιο στιχο:

"Εζησε τη ζωη στο μαξ
και πηγε τελικα απο αμαξ
Καποιοι ειπαν πως δεν εκανε ενταξ
πιωμενος να οδηγει στη χαξ
Μα αν αυτο καποιους πειραξ
ο αναμαρτητος το λιθο να πεταξ" (δις)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Με τesta δε θα ειχε τετοιο προβλημα τυπε :confused: :confused: :confused:
111.jpg
και με το κοτερο που τραγουδουσε θα ηταν κομπλε...
παντως θα ηταν μεγαλη τραγικη ειρωνεια να σκοτωνοταν σε κοτερο, ελικοπτερο ή οικοπεδο...

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Δεν γίνεται να είσαι μπουρδελιαρης και χριστιανός εκτός αν μετά ρίχνεις μετάνοιες.

επίσης δεν γίνεται να είσαι επαναστάτης και γαμω όταν τα βάζεις με τη μόνη θρησκεία που έχει την ανοχή να δεχτεί την κριτική σου και με όσες μπορούν να βάλουν 10 μπιραλλαχηδες να σε κάνουν σουβλάκι κανεις την κότα
1) δεν βλεπω καμια ανοχη, τοσα ατομα ενοχλουνται χωρις καν να ειναι βαθεια πιστοι
2) δεν με ενοχλησε ποτε καμια αλλη θρησκεια, την βοθροδοξια τρωω στην μαπα απο την πρωτη στιγμη που γεννηθηκα
3) κι εσυ θα εκανες την κοτα αλλιως πηγαινες στους αλλαχουακμπαρηδες να τους πεις οτι πιστευουν μαλακιες και να γινουν βοθροδοξοι

Ρε μαλακα αληθεια τωρα, λετε ολοι τις ιδιες μαλακιες σαν να εχετε συννενοηθει απο πριν τι θα πειτε. Αν το καλοσκεφτεις, το λες και τρομακτικο αυτο το πραγμα. Βεβαια υπαρχει λογικη εξηγηση. Η πλυση εγκεφαλου κι η προπαγανδα της βοθροδοξιας σας γεμιζει τα μυαλα με τετοιες μπαρουφες. Απο την στιγμη που ο πρωτος χρηστης του φβ εγραψε "ΔΕ ΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ" αρχισατε ολοι να πιπιλατε την ιδια καραμελα.

Συνημμένα

• download.jpg
    download.jpg
    250,6 KB · Εμφανίσεις: 31

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Συρε ψοφα ρε βλακα και τραβα πιες το καφε και φαε τη φετα σου στο μπαλκονι και παιξε το πουλι σου με τις τουριστριες γαμω τη κυπρο σου μουνη!
Ποιος τη γαμάει την Κύπρο ρε νεκροφιλε.
Τουλάχιστον εμένα μου σηκώνεται και γαμαω καμία Ουκρανεζα εδώ.

Εσένα που ξέρουμε ότι δεν σου σηκώνεται καν, τι την κρατάς;
Κόφτη να μη σε ενοχλεί και γύρνα το σε πισωγλεντη να συχναζεις στα σινεμά να αρπάζεις κανένα ψιλο για κάθε ψωλη που θα τρως.

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Τύπε , ο Χριστιανισμός μια χαρά θρησκεία είναι.

η ελληνική εκκλησία είναι που είναι σκατα. Δεν είπε ο Ιησούς μη κανεις εμβόλιο γιατί θα βγει ο βεζελβουλ οι παπάδες το λένε.

όσο για το άλλο,αν σε ενοχλεί ο μεσαιωνισμος της Ορθοδοξίας και όχι ο σκοταδισμός του Ισλάμ μάλλον εσυ έχεις το θέμα
1) ...και δυο τρομαρες

2) η εκκλησια ειναι σκατα γιατι η βαση της ειναι μια απατη και το κοινο της αφελεις ανθρωπακια

3) ποιος ξερει τι τσιμπουκια πηρε ο κουλης στα μεγαλα κεφαλια της εκκλησιας και μιλανε ΥΠΕΡ του εμβολιασμου πλεον...ισως και επειδη πολλοι κληρικοι "εκοιμηθηκαν" ? βεβαια, θα επαιξε κι αυτο το ρολο του

4) φυσικα και με ενοχλει ο σκοταδισμος του Ισλαμ αλλα δεν μπορω να ασχοληθω και με αυτους. Ας βγαλουν ακρη τα ισλαμικα κρατη. Τα θελουν και τα παθαινουν. Ενω εαν και τα 7 δις ανθρωπων ειμασταν αθεοι....δεν θα ηταν καλυτερα; Μπεσα ρε, δεν θα ηταν καλυτερα; Ενας λιγοτερος λογος για διχασμο και αλληλλοσκοτωμους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καραμάνης έξαλλος σκουπιδιαζει τους πάντες και θυμιζει τα νιάτα του στο ένδοξο σκληρο ανατολικό νήμα :takethis: :takethis: :takethis:
ο ιδιος ειναι σκουπιδι, ματι βγαζει

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Κόφτη να μη σε ενοχλεί και γύρνα το σε πισωγλεντη να συχναζεις στα σινεμά να αρπάζεις κανένα ψιλο για κάθε ψωλη που θα τρως.
Τη φυλαω για σενα μωρη χαμουρα! Μολις μου σηκωθει θα σε ξεκωλιασω και θα σου βαλω τη φετα στο μουνι σου βλακα φτωχομπινε που ξενιτευτηκες γιατι δεν ειχε στον ηλιο μοιρα στην Ελλαδα! Αποτυχημενε μεταναστη πειναλεε γαμω την αγια ναπα σου!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556

τύπε αν μου επτρεπεις μια παρένθεση να πουμε. την ιστορία με την φετα γιατι στη λενε; πως βγηκε αυτο; :undecided::undecided::undecided:

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Αγαπητη Χαλυβδογατα θα σου πω εγω το εξης.
Πρωτος ο Ιησους Χριστος συγχωρεσε τη Μαρια τη Μαγδαληνη μια διασημη εταιρα της εποχης.
Το οτι καποιος παει στα μπουρδελα η γαμαει πουτανες δε σημαινει πως ειναι κακος στην ψυχη η πως δεν εχει το δικαιωμα της πιστης σε μια θρησκεια.
Η αναγκη του ανθρωπου να εχει Θεο ειναι παναρχαια.Απο μονος του νοιωθει αδυναμος στο πεπερασμενο της ζωης και στο φοβο του Θανατου.
Εχει αναγκη για παρηγορια σε δυσκολες στιγμες(εστω κι αν αυτο ειναι placebo effect δλδ εικονικη δραση)καθως και να ξερει πως καπου θα "ταξιδεψει"μετα θανατον.

Επετρεψε μου να σου πω πως οσο ανωριμο ειναι να ειναι καποιος τυφλωμενος απο ενα θρησκευτικο δογμα και να βασιζει ολες του τις αποφασεις σε θρησκευτικους κανονες αλλο τοσο ειναι να πολεμαει τη θρησκεια φανατικα πχ δηλωνοντας "αθεος" επειδη "ειναι δικαιωμα του" η να συγκρινει τον Ιησου Χριστο με το σουπερ μαν.
Ο ενας υπηρξε αληθινο ιστορικο προσωπο και ο αλλος αληθινη εμπνευση ανθρωπων που θελησαν να περασουν ευγενη μηνυματα στο κοσμο εκτος απο το να γεμισουν την τσεπη τους.
Δε ζουμε στο Μεσαιωνα φιλε μου ωστε να μενουμε στην επιφανεια των πραγματων.
Αμαρτια δεν ειναι να τρως κοκορετσι τη Μ Παρασκευη ουτε να γαμας πουτανες.
Αμαρτια ειναι να εχεις μισος στην ψυχη σου,να μη σε ενδιαφερει κατι περα απο τον εαυτο σου,να πατας επι πτωματων για να προοδευσεις κτλ
Υγ ειναι αστειο που πιστευεις στην αποτυπωση της ανθρωπινης ευφυιας με τον δεικτη IQ παντως...

Νομιζω καταλαβες τι θελω να πω.
Ελπιζω να σε καλυψα.
Κανεις λαθος. Ο Τζιζας ποτε δεν υπηρξε, δεν υπαρχουν αναφορες απο ιστορικους για αυτον. Υποπτο δε νομιζεις;

Δεν ειπα οτι ειναι κακος στην ψυχη οποιος παει στα μπουρδελα. Θα ηταν σαν να βριζω τον εαυτο μου. Αφου κι εγω παω.
Εγω ειπα οτι δεν συναδει. Ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι η θρησκεια σου τα θεωρει αμαρτωλα/ανιερα κτλ κτλ. Οι πιστοι το ξερουν αλλα αντι να πολεμησουν την αμαρτια, την αγκαλιαζουν. Με παιδιαστικη δικαιολογια της "αδυναμιας" ξεπλενουν το παθος τους.

να μη σε ενδιαφερει κατι περα απο τον εαυτο σου,να πατας επι πτωματων για να προοδευσεις...
εδω συμφωνω απολυτα

ειναι αστειο που πιστευεις στην αποτυπωση της ανθρωπινης ευφυιας με τον δεικτη IQ παντως...
γιατι οχι; Τα τεστ ειναι σχεδιασμενα απο επιστημονες για αυτον τον λογο. Δενεχω βρει καποια εμπεριστατωμενη ερευνα που να τα βγαζει σκαρτα. Συν οτι το εχω τσεκαρει εγω ο ιδιος με θρησκευομενα ατομα, που δυσκολευονταν σε σχεδιακα με βαρκουλες!!!!! Ορκιζομαι οτι ειναι αληθεια, αμα θες πιστεψε με.

Ρε φιλε, σορρυ κιολας, αλλα δεν χρειαζομαι τεστ IQ για να δω εαν ειμαι πιο εξυπνος απο καποιον που τρεχει να προσκυνησει ζωνες και παντοφλες

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
τύπε χαλυβδογατα αν μου επιτρέπεις να πουμε απλα για την ενημερωση σου καλο ειναι να πας μια βολτα απο φυλλο μηδεν που σε ζηταει το μέλος καραμανης να λύσετε την παρεξηγηση :undecided: :undecided: :undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom