Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
? είσαι τέτοια ρουφοκαβλετα που δεν έχεις καταλάβει πως εδώ μέσα μόνο ο ΑΡΑΒΟΤΟΥΡΚΟΣ πιστεύει στον Χριστό...:confused::confused::confused:
Οι μουσουλμάνοι πιστεύουμε ότι ο Ιησούς (στα αραβικά αποκαλείται «Isa») ήταν ένας προφήτης του Θεού που γεννήθηκε από μία παρθένο (τη Μαρία) και θα επιστρέψει στη Γη πριν την Ημέρα της Κρίσης για να νικήσει τον «ψεύτικο Μεσσία», τον al-Masih ad-Dajjal, δοξασία που μοιάζει κάτι παραπάνω από αρκετά με την αντίστοιχη χριστιανική.

Όπως και με όλους τους υπόλοιπους προφήτες και το Μωάμεθ, έτσι και με τον Ιησού, οι μουσουλμάνοι εύχονται ειρήνη κάθε φορά που αναφέρονται στον Ιησού

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Τη φυλαω για σενα μωρη χαμουρα! Μολις μου σηκωθει θα σε ξεκωλιασω και θα σου βαλω τη φετα στο μουνι σου βλακα φτωχομπινε που ξενιτευτηκες γιατι δεν ειχε στον ηλιο μοιρα στην Ελλαδα! Αποτυχημενε μεταναστη πειναλεε γαμω την αγια ναπα σου!
Χαχα.
Αν λες κάποιον αποτυχημένο που καθαρίζει 4χιλ τον μήνα, εσύ τι είσαι ρε σκουπίδι που μάλλον ούτε 1500€ δεν βγάζεις;
Και ένας λόγος που έφυγα είναι για να μην αναπνέω τον ίδιο αέρα με παράσιτα όπως εσένα.

Άσε που τα Ρωσίδια που πετυχαίνω στη γειτονιά εσύ μόνο σε όνειρα μπορείς να φανταστείς. :jerking::jerking:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Σου βρισα τη μανα εγω ρε μουλε; Αλλα βεβαια οταν τα χεις πλακακια με τους μοντ…
Καραμάναρε είσαι βαρύ περιουσιακό στοιχείο του Μπού:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Δεν σε αγγίζει κανένας αρκεί να μην βιάσεις ανήλικη όπως ο Σεμέδο ...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Χαχα.
Αν λες κάποιον αποτυχημένο που καθαρίζει 4χιλ τον μήνα, εσύ τι είσαι ρε σκουπίδι που μάλλον ούτε 1500€ δεν βγάζεις;
Και ένας λόγος που έφυγα είναι για να μην αναπνέω τον ίδιο αέρα με παράσιτα όπως εσένα.

Άσε που τα Ρωσίδια που πετυχαίνω στη γειτονιά εσύ μόνο σε όνειρα μπορείς να φανταστείς. :jerking::jerking:
Σιγά τα λεφτά ρε τυπε....

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Εγω τυπε μου μιλαω μη εχοντας τιποτα να μοιρασω ουτε με σενα ουτε με τα παιδια που ανεφερες...
Το τι θα σκεφτεις η τι θα πραξεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα/ευθυνη.
Για τον Χριστο θα το ερευνησω καθως μου αρεσουν τετοιου ειδους αναζητησεις κι επιφυλασσομαι ως προς την τοποθετηση μου!
Ισως εχεις και δικιο...
Η επικρατουσα αποψη ειναι πως υπηρξε ως ανθρωπος/ιστορικο προσωπο που επηρρεασε δυναμικα το θρησκευτικοπολιτικο καθεστως της εποχης του...
Η Θεια του φυση ειναι που τιθεται υπο αμφισβητιση...
Αυτα τυπε μου!
Σε ευχαριστω για το διαλογο και που μοιραστηκες τις αποψεις σου!
Φιλε μου θα σου πω το πιο απλο. Ουτε καν στην wikipedia δεν υπαρχει το πιο απλο, η ημερομηνια γεννησης. Μη μου πεις για 25/12, ολοι ξερουμε οτι εχει να κανει με αντιγραφη απο ειδωλολατρικες θρησκειες και το θερινο ηλιοστασιο

Αντιθετα υπαρχουν ΣΥΓΚΡΚΡΙΜΕΝΕΣ ημερομηνιες για πραγματα που εγιναν αιωνες πριν τον (υποτιθεμενο) Χριστο.
Πχ η Ναυμαχια της Σαλαμινας εγινε 22 Σεπτεμβριου του 480πχ. Απο ιστορικες πηγες.

Κι αναρωτιεμαι...ειναι δυνατον οι ιστορικοι της εποχης να μην εγραφαν τομους ολοκληρους για εναν θεανθρωπο; Ειναι δυνατον να βλεπουν τα θαυματα με τα ματια τους και να μην εγραφαν ουτε γραμμη; Ο Χριστιανισμος ξεκινησε γυρω στα 35 χρονια μετα την υποτιθεμενη αναληψη του, αρα ουτε κι ο ιδιος εαν υπηρξε, ΔΕΝ ηταν χριστιανος

ΥΓ εγω σε ευχαριστω για την ευγενεια σου στα σχολια. Να το βλεπουν μερικοι-μερικοι που γκρινιαζουν που τους βριζω. Οτι μου δωσεις, αυτο θα παρεις. Καλο σου βραδυ.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Εξωχριστιανικές πηγές υπάρχουν για την ύπαρξη του Χριστού οι οποίες είναι ακόμα σε μελέτη καθώς ερευνούν αν έχουν νοθευτεί τα κείμενα από μεταγενέστερους συγγραφείς.Θεωρώ ότι ο Χριστός ήταν υπαρκτό πρόσωπο και βάση της φιλοσοφίας του μπορούμε να πούμε ότι ήταν και ο πρώτος αναρχικός στην ιστορία.Αναρχικός με την πραγματική έννοια και όχι σπάμε βιτρίνες μαγαζιών.Αν και η αναρχία ξεκινάει απο αρχαία Ελλάδα πρέπει να ήταν ο πρώτος που τη δίδαξε σαν τρόπο ζωής.Μπορεί να πήρε μυθικές και θεικές διαστάσεις η ύπαρξη του αλλά σαν άτομο δεν μπορεί να μην υπήρξε.Αν δεν κάνω λάθος ένα από τα ιστορικά στοιχεία που υπάρχουν είναι και η δίκη του Πόντιου Πιλάτου.Υπήρξε το κατάλληλο άτομο την κατάλληλη χρονική και χωροταξική στιγμή.Κοινωνιολογικά να το δεις, ήταν ότι χρειαζόταν η κοινωνία εκείνης της εποχής.Και τέτοιο άνθρωποι υπήρξαν σε όλη την ιστορία της ανθρωποπότητας.Το θέμα θρησκεία είναι άλλο θέμα προς ανάλυση.

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.206
Πόντοι
5.006
Καραμάναρε είσαι βαρύ περιουσιακό στοιχείο του Μπού:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Δεν σε αγγίζει κανένας αρκεί να μην βιάσεις ανήλικη όπως ο Σεμέδο ...
αφου δεν του σηκωνεται εξαιτιας των μουρλοχαπιων που παιρνει...
τι του λες και εσυ ρε μούνη????
:confused: :confused: :confused: :confused:

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Εξωχριστιανικές πηγές υπάρχουν για την ύπαρξη του Χριστού οι οποίες είναι ακόμα σε μελέτη καθώς ερευνούν αν έχουν νοθευτεί τα κείμενα από μεταγενέστερους συγγραφείς.Θεωρώ ότι ο Χριστός ήταν υπαρκτό πρόσωπο και βάση της φιλοσοφίας του μπορούμε να πούμε ότι ήταν και ο πρώτος αναρχικός στην ιστορία.Αναρχικός με την πραγματική έννοια και όχι σπάμε βιτρίνες μαγαζιών.Αν και η αναρχία ξεκινάει απο αρχαία Ελλάδα πρέπει να ήταν ο πρώτος που τη δίδαξε σαν τρόπο ζωής.Μπορεί να πήρε μυθικές και θεικές διαστάσεις η ύπαρξη του αλλά σαν άτομο δεν μπορεί να μην υπήρξε.Αν δεν κάνω λάθος ένα από τα ιστορικά στοιχεία που υπάρχουν είναι και η δίκη του Πόντιου Πιλάτου.Υπήρξε το κατάλληλο άτομο την κατάλληλη χρονική και χωροταξική στιγμή.Κοινωνιολογικά να το δεις, ήταν ότι χρειαζόταν η κοινωνία εκείνης της εποχής.Και τέτοιο άνθρωποι υπήρξαν σε όλη την ιστορία της ανθρωποπότητας.Το θέμα θρησκεία είναι άλλο θέμα προς ανάλυση.
εαν υπαρχουν αξιοπιστες εξωχριστιανικες πηγες νομιζω θα ηταν παγκοσμιως γνωστο. Αντιθετα το μονο που εχει βρεθει ειναι λιγες προτασουλες απο εδω κι απο εκει για καποιους με αυτο το ονομα. Τιποτα ομως για την θαυματουργη του δραση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μας γάμησες την πίστη ?... :confused: :confused: :confused: :alivedick: :alivedick: :alivedick:
γαμημενη ηδη ηταν, εμενα περιμενε;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
? με χτυπάς στο θρησκευτικό μου αίσθημα...:2funny::2funny::2funny:

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
? πριν το Μπαν που σου έρχεται τσιμπά μερικές πουτσες κάβα να μην μείνεις στεγνός... :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick:
ζμποτζαμ για το μπαν, δεν ειμαι σαν κι εσενα που εισαι απο το 2008 εδω και εχεις αφησει 5600 μηνυματα...no lifer

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
? μισό χρόνο εδώ μισό στην εκκλησία, η ζωή είναι ωραία... :confused: :confused: :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
ζμποτζαμ για το μπαν, δεν ειμαι σαν κι εσενα που εισαι απο το 2008 εδω και εχεις αφησει 5600 μηνυματα...no lifer
τυπος δικηγόρος του σαη γελαει υποχθόνια που διαβαζει οτι 5600 ποσταρισματα ειναι πολλα :undecided: :undecided: :undecided:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
εαν υπαρχουν αξιοπιστες εξωχριστιανικες πηγες νομιζω θα ηταν παγκοσμιως γνωστο. Αντιθετα το μονο που εχει βρεθει ειναι λιγες προτασουλες απο εδω κι απο εκει για καποιους με αυτο το ονομα. Τιποτα ομως για την θαυματουργη του δραση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γαμημενη ηδη ηταν, εμενα περιμενε;
Όπως σου είπα δεν επιβεβαιώνονται τα θαύματα.Και προφανώς δεν επιβεβαιώνονται.Μόνο στις αγίες γραφές.Για την ύπαρξή του σαν άνθρωπο αναφέρομαι και όπως σου είπα πήρε θεικές διαστάσεις.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Τελικά ? δεν μας είπες, μένεις ακόμα πατρικό και είσαι άνεργος;
Ή στήνεις κωλο και τα βγάζεις πέρα μόνος σου ; :alivedick: :alivedick: :alivedick:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Οι αερόσακοι δε σε σώζουν πάντα κατά το τρακάρισμα;

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Τελικά ? δεν μας είπες, μένεις ακόμα πατρικό και είσαι άνεργος;
Ή στήνεις κωλο και τα βγάζεις πέρα μόνος σου ; :alivedick: :alivedick: :alivedick:
προσφατα μετακομισα με την κοπελα (αγνωστη λεξη για σενα ειμαι σιγουρος, κι ο λογος ποου δεν μπαινω συχνα στο σαιτ) που εχω απο το δευτερο ετος της σχολης, μενουμε σε μικρο σπιτι ακομα, δουλευουμε κι οι δυο κανοντας αξιοπρεπεις δουλειες σε αντιθεση με την μητερα σου που τα βγαζει περα με τον τροπο που εγραψες πριν :alivedick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom