Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Όπως σου είπα δεν επιβεβαιώνονται τα θαύματα.Και προφανώς δεν επιβεβαιώνονται.Μόνο στις αγίες γραφές.Για την ύπαρξή του σαν άνθρωπο αναφέρομαι και όπως σου είπα πήρε θεικές διαστάσεις.
ε σορρυ αλλα αυτο σηκωνει πολλη αμφισβητιση. Γιατι θιγονται τοοοοοσο πολυ ορισμενοι με αυτο;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
? Με λίγα λόγια δίνεται κωλο και οι δυο για μία γκαρσονιέρα... :alivedick: :alivedick: :alivedick: :confused::confused::confused:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
ε σορρυ αλλα αυτο σηκωνει πολλη αμφισβητιση. Γιατι θιγονται τοοοοοσο πολυ ορισμενοι με αυτο;
Γιατί περνάμε σε φιλοσοφικά ζητήματα.Και ο άνθρωπος σαν νοήμον ον έχει ανάγκη να πιστεύει ότι υπάρχει νόημα στη ζωή και μέχρι να λυθούν όλα τα μυστήρια του σύμπαντος βοηθάει να πιστεύεις για να ηρεμεί η ψυχή σου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.760
Πόντοι
9.297
Φίλε κάπου λίγο έχεις μπερδευτεί :think::confused:
Η διαφορα του ανδρα που ψαχνει τα εθιστικα πραγματα που ανεφερε ο ηρακλειωτης απο τον ανδρα που δεν τα ψαχνει ειναι οτι αυτος που τα ψαχνει ειναι ζωντανος αλλα μονος λιγο πολυ ενω ο αλλος που δεν τα ψαχνει αυτα ειναι "ζωντανος" και ( πιθανοτατα) παντρεμενος.

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Γιατί περνάμε σε φιλοσοφικά ζητήματα.Και ο άνθρωπος σαν νοήμον ον έχει ανάγκη να πιστεύει ότι υπάρχει νόημα στη ζωή και μέχρι να λυθούν όλα τα μυστήρια του σύμπαντος βοηθάει να πιστεύεις για να ηρεμεί η ψυχή σου.
φιλε μου, νομιζω οτι ειναι πιο σωστο να εχεις αναγκη να μαθεις, παρα να εχεις αναγκη να πιστευεις.
εαν ο χριστος κι ολα αυτα ειναι αληθεια, θελω να το ξερω, οχι να το πιστευω τυφλα απο μικρος.
αλλο η γνωση, αλλο η πιστη

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
? Με λίγα λόγια δίνεται κωλο και οι δυο για μία γκαρσονιέρα... :alivedick: :alivedick: :alivedick: :confused::confused::confused:
δινετΕ ειναι το σωστο αλλα δεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο εναν αγραμματο γυφτουλα

ξαναγυρνα στο δημοτικο ΓΤΧΣ αγαμητε γιατι τα 8χρονα πιο μορφωμενα ειναι απο σενα

μαθε να ξεχωριζεις την ενεργητικη απο την παθητικη φωνη...μην εισαι μονο παθητικος οταν στον μπηχνει ο παπας της ενοριας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.760
Πόντοι
9.297
φιλε μου, νομιζω οτι ειναι πιο σωστο να εχεις αναγκη να μαθεις, παρα να εχεις αναγκη να πιστευεις.
εαν ο χριστος κι ολα αυτα ειναι αληθεια, θελω να το ξερω, οχι να το πιστευω τυφλα απο μικρος.
αλλο η γνωση, αλλο η πιστη
Πολλοι που τα λενε αυτα καταπινουν αμασητες τις διδαχες του κομμουνισμου που κατεστρεψαν την μιση Ευρωπη...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
δινετΕ ειναι το σωστο αλλα δεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο εναν αγραμματο γυφτουλα

ξαναγυρνα στο δημοτικο ΓΤΧΣ αγαμητε γιατι τα 8χρονα πιο μορφωμενα ειναι απο σενα

μαθε να ξεχωριζεις την ενεργητικη απο την παθητικη φωνη...μην εισαι μονο παθητικος οταν στον μπηχνει ο παπας της ενοριας
? Έχεις δίκιο, μόνο εσύ ξέρεις πως δίνεται ο κωλος... :confused: :confused: :confused: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Φιλε μου θα σου πω το πιο απλο. Ουτε καν στην wikipedia δεν υπαρχει το πιο απλο, η ημερομηνια γεννησης. Μη μου πεις για 25/12, ολοι ξερουμε οτι εχει να κανει με αντιγραφη απο ειδωλολατρικες θρησκειες και το θερινο ηλιοστασιο

Αντιθετα υπαρχουν ΣΥΓΚΡΚΡΙΜΕΝΕΣ ημερομηνιες για πραγματα που εγιναν αιωνες πριν τον (υποτιθεμενο) Χριστο.
Πχ η Ναυμαχια της Σαλαμινας εγινε 22 Σεπτεμβριου του 480πχ. Απο ιστορικες πηγες.

Κι αναρωτιεμαι...ειναι δυνατον οι ιστορικοι της εποχης να μην εγραφαν τομους ολοκληρους για εναν θεανθρωπο; Ειναι δυνατον να βλεπουν τα θαυματα με τα ματια τους και να μην εγραφαν ουτε γραμμη; Ο Χριστιανισμος ξεκινησε γυρω στα 35 χρονια μετα την υποτιθεμενη αναληψη του, αρα ουτε κι ο ιδιος εαν υπηρξε, ΔΕΝ ηταν χριστιανος

ΥΓ εγω σε ευχαριστω για την ευγενεια σου στα σχολια. Να το βλεπουν μερικοι-μερικοι που γκρινιαζουν που τους βριζω. Οτι μου δωσεις, αυτο θα παρεις. Καλο σου βραδυ.
Ριξε μια ματια εδω
Η ακριβης ημερομηνια γεννησης του Χριστου αμφισβητειται οπως και καποια αλλα θεματα(η θεια του φυση,η θαυματουργος του δραση)
Το θεμα χρειαζεται ψαξιμο και εκτος ιντερνετ μια και οτι θα βρεις στο web δεν ειναι απραιτητα πληρες η ορθο.
Οι περισσοτεροι μελετητες ωστοσο δεχονται τη υπαρξη του Χριστου ως πραγματικο προσωπο.
Οπως και να χει επηρρεασε ποικιλλοτροπως την ανθρωποτητα και τον συγχρονο πολιτισμο.Δε ξερω για θαυματα και δε με αφορουν.Ουτε και μ εντυπωσιαζουν.Ο τυφλος δεν ειδε και ο νεκρος δεν αναστηθηκε.Ολα αυτα ειναι αλληγοριες με βαθυτερο νοημα και συμβολικο χαρακτηρα.
Αλλου ωστοσο δινω εμφαση:
Μια χαρα τα ειπε ο τυπος και οτι διδαξε ειναι πολυ σοφο.
Επαναστατης της εποχης του οπωσδηποτε.
Δυστυχως οι ανθρωποι αλλοιωσαν τα λεγομενα του και εκαναν στο ονομα του τις χυδαιες Σταυροφοριες,εχτισαν ιδεολογικα συστηματα εξαπατησης του λαου οπως το εκκλησιαστικο συστημα(κυριως της δυσης) που εξαγοραζε τη σωτηρια των πιστων με "συγχωροχαρτια" κτλ
Και η πιο ομορφη ιδεολογια μπορει σε ανθρωπινα χερια να γινει το πιο ειδεχθες μεσο χειραγωγησης και μαζοποιησης
Η μαζα εχει αναγκη να συσπειρωνεται γυρω απο ιδεες και να ανηκει καπου ειτε αυτο λεγεται θρησκεια,ειτε πολιτικη ειτε ποδοσφαιρικη ιδεολογια
Καληνυχτα τυπε εγω αν ανατρεξεις στα ποστ μου δεν τσακωνομαι ποτε και με.κανεναν ειδικα μαλιστα στα φορουμ ανωνυμης επικοινωνιας.
Ειναι ανανδρο μα και χαζο.
Τα λεμε μαν

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Πολλοι που τα λενε αυτα καταπινουν αμασητες τις διδαχες του κομμουνισμου που κατεστρεψαν την μιση Ευρωπη...
δεν ξερω τι κανουν, δεν θα μιλησω εγω για αυτους, εγω μιλαω για τον εαυτο μου. κομμουνιστης δεν ειμαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ριξε μια ματια εδω
Η ακριβης ημερομηνια γεννησης του Χριστου αμφισβητειται οπως και καποια αλλα θεματα(η θεια του φυση,η θαυματουργος του δραση)
Το θεμα χρειαζεται ψαξιμο και εκτοα ιντερνετ μια και οτι θα βρεις στο web δεν ειναι απραιτητα πληρες η ορθο.
Οι περισσοτεροι μελετητες ωστοσο δεχονται τη υπαρξη του Χριστου ως πραγματικο προσωπο.
Οπως και να χει επηρρεασε ποικιλλοτροπως την ανθρωποτητα και τον συγχρονο πολιτισμο.Δε ξερω για θαυματα και δε με αφορουν.Ουτε και μ εντυπωσιαζουν.Ο τυφλος δεν ειδε και ο νεκρος δεν αναστηθηκε.Ολα αυτα ειναι αλληγοριες με βαθυτερο νοημα και συμβολικο χαρακτητα.
Αλλου ωστοσο δινω εμφαση:
Μια χαρα τα ειπε ο τυπος και οτι διδαξε ειναι πολυ σοφο.
Επαναστατης της εποχης του οπωσδηποτε.
Δυστυχως οι ανθρωποι αλλοιωσαν τα λεγομενα του και εκαναν στο ονομα του τις χυδαιες Σταυροφοριες,εχτισαν ιδεολογικα συστηματα εξαπατησης του λαου οπως το εκκλησιαστικο συστημα(κυριως της δυσης) που εξαγοραζε τη σωτηρια των πιστων με "συγχωροχαρτια" κτλ
Και η πιο ομορφη ιδεολογια μπορει σε ανθρωπινα χερια να γινει το πιο ειδεχθες μεσο χειραγωγησης και μαζοποιησης
Η μαζα εχει αναγκη να συσπειρωνεται γυρω απο ιδεες και να ανηκει καπου ειτε αυτο λεγεται θρησκεια,ειτε πολιτικη ειτε ποδοσφαιρικη ιδεολογια
Καληνυχτα τυπε εγω αν ανατρεξεις στα ποστ μου δεν τσακωνομαι ποτε και με.κανεναν ειδικα μαλιστα στα φορουμ ανωνυμης επικοινωνιας.
Ειναι ανανδρο μα και χαζο.
Τα λεμε μαν
οι αλληγοριες ομως, εκεινη την εποχη δεν πλασαριστηκαν ως αλληγοριες αλλα ως αληθινα γεγονοτα....αρα....απατη

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
? Έχεις δίκιο, μόνο εσύ ξέρεις πως δίνεται ο κωλος... :confused: :confused: :confused: :alivedick: :alivedick: :alivedick:
ακομα να μαθεις; στο σχολειο εκανες τιποτα χρησιμο η μονο τσιμπουκια στις τουαλετες; δεν βολευε να δωσεις κωλο ε; δεν πειραζει θα σε μαθει ο μπαμπας σου που τον εμαθε ο παπας της ενοριας

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
? σαν και σένα εμπειρία μόνο ο Λιλας εδώ μέσα... :confused: :confused: :confused:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.036
Πόντοι
456
ακομα να μαθεις; στο σχολειο εκανες τιποτα χρησιμο η μονο τσιμπουκια στις τουαλετες; δεν βολευε να δωσεις κωλο ε; δεν πειραζει θα σε μαθει ο μπαμπας σου που τον εμαθε ο παπας της ενοριας
? σαν και σένα εμπειρία μόνο ο Λιλας εδώ μέσα... :confused: :confused: :confused:
επίπεδο δημοτικού και οι δύο, πηγαίνετε για νάνι

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
δεν ξερω τι κανουν, δεν θα μιλησω εγω για αυτους, εγω μιλαω για τον εαυτο μου. κομμουνιστης δεν ειμαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οι αλληγοριες ομως, εκεινη την εποχη δεν πλασαριστηκαν ως αλληγοριες αλλα ως αληθινα γεγονοτα....αρα....απατη
Ακριβως τυπαρα μου...πλασαριστηκαν..."πλαστηκαν" ετσι ωστε να οδηγησουν στο σκοταδι τη μαζα...γι αυτο οφειλουμε παντα να γυμναζουμε την κριτικη μας σκεψη...
Ετσι κανουμε τη διαφορα και βρισκομαστε διαρκως στο σωστο δρομο για την ανακαλυψη της αληθειας...

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Είναι δυνατόν να βγαίνει λάδι η κοπριά που οδηγούσε το Audi (ελπίζω το όρθιο ζώο να διαβάζει εδώ μέσα,γιατί όχι)

που ακολουθούσε (μέχρι σήμερα νόμιζα ότι προπορεύονταν ο Audi όταν έγινε το μοιραίο)

και είδε την όλη φάση αλλά δεν έκανε καν τον κόπο να σταματήσει να πει να δώσω μια βοήθεια στον άνθρωπο.

Μηδέν ανθρωπιά.Κτήνος με δεξιοτίμονο αυτοκίνητο :confused:

Για να μην ενοχληθούν οι κούκου-έδες και οι αναρχιφασίστες,είτε πρόκειται για επίθεση με βιτριόλι,είτε δολοφονίες κατά παραγγελία,είτε τέτοια ατυχήματα,θα ψάχνουμε για κάμερες από μαγαζιά…..

Μαλακία πάει σύννεφο

Τελευταία τροποποίηση:

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Τεσπα και εγώ ψιλό άθεος είμαι και δεν πάω την εκκλησία ,αλλά μπροστά στα μουσλιμια φαντάζουν φλωρια
τους το λεω αυτο οταν μου λενε την γνωστη μαλακια "ναι αλλα για τον αλλαχ φοβαστε να πειτε"
ειστε φλωροι και με εσας με παιρνει να κανω τον ειρωνα :cheesy:
δεν φανταζεσαι ποσο τσαντιζονται

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
τυπος δικηγόρος του σαη γελαει υποχθόνια που διαβαζει οτι 5600 ποσταρισματα ειναι πολλα :undecided: :undecided: :undecided:
Εγώ ξερόχυσα με τον άνετο τρόπο που ο χαμπίμπης μου Τροβαδούρος απαξίωσε το τεσσάρι το μήνα :wanker: :wanker: :wanker:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία, επειδή δεν οδηγώ αμάξι. Η είδηση αναφέρει ότι ο Mad Clip βρέθηκε με το κεφάλι καρφωμένο στο τιμόνι. Ο αερόσακος δεν άνοιξε; Κι αν άνοιξε, πώς γίνεται να μη τον έσωσε; Τι διάολο, κοτζάμ trapper οδηγούσε φτηνιάρικο αμάξι χωρίς αερόσακο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom