Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ελλαδα Στρατο μου, τι περιμενεις. Η χωρα της ασυδοσιας και της διαφθορας. Α ρε ενας Παπαδοπουλος θα μας σωσει...τοτε που κοιμομασταν με τις πορτες ξεκλειδωτες.

Ρε πανε ψησε κανενα κοκορετσι τη Μεγαλη Παρασκευη να κλασεις επανασταση μεγα ορθολογισταρα μου εσυ.

Το ρoτσεστερ εχει κανει τετοια iq ερευνα?

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
Σε 2 μηνες ακουσα θα βγουνε οι τοξικολογικές εξετασεις.Δε ξερω γιατι αργούνε τόσο.Ελπιζω να μαθουμε την αλήθεια........Το αμάξι το ειχε καιρό....Το ηξερε καλά.Δεν ηταν χθεσινός.Επισης να σας πώ οτι ειχε οδηγήσει και γρηγορότερα οπως lambo....

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
«Γονάτισε» το διαδίκτυο ο Πέτσας μετά το tweet που ανέβασε για τον τράπερ

Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει σε ένα σχόλιο που προτείνει στον πολιτικό στίχους για να ραπάρει ο ίδιος!

«Ο Πέτσας νέος σταρ της trap. Οι στίχοι του επόμενου σουξέ του: Είμ’ ο Στέλιος που ήμουνα εκ-πρό-σω-πος κι είχα βγει σε όλους ασπρο-πρό-σωπος, δε γουστάρω να ‘μαι μες την πείνα, κουρευόμουν μες την κα-ρα-ντί-να. Είμ’ ο Στέλιος με τη famous τη λίστα, αν σου τραγουδήσω θα σε πιάσει νύστα»! :rockon::rockon:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Σε 2 μηνες ακουσα θα βγουνε οι τοξικολογικές εξετασεις.Δε ξερω γιατι αργούνε τόσο.Ελπιζω να μαθουμε την αλήθεια........Το αμάξι το ειχε καιρό....Το ηξερε καλά.Δεν ηταν χθεσινός.Επισης να σας πώ οτι ειχε οδηγήσει και γρηγορότερα οπως lambo....
Μόνο 2 μήνες; Κανονικά σε 22 χρόνια έπρεπε να βγουν....... Τέτοιο μπουρδέλο δεν έχω ξαναδεί! Οι γιατροί, οι δικαστές, η αστυνομία, ασφαλιστικές, εισαγγελείς, άδεια κεφάλια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!! έχουν κεφάλια χωρίς εγκέφαλο, μακαρόνια και πιτόγυρα έχουν μέσα ......
Φιλε να ρωτήσω κάτι; πόση ώρα κάνει να αναλύσεις το αίμα πόσο αλκοολ έχει; Θα σου πως σε δύο μήνες να βγουν οι εξετάσεις.
Μετά από 2 μήνες θα μας πουν δεν οδηγούσε ο Mad Clip, οδηγούσε η Μαργαρίτα η Μαργαρώ, ο Mad Clip ήταν στην θέση του συνοδηγού με ζώνη κανονικά, και στην Porche έπαιζε ένα τραγούδι ΌΤΑΝ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ.....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.643
Πόντοι
9.931
  • Like
Αντιδράσεις: Termin

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.244
Πόντοι
5.595
Kαπως ετσι του 'εφυγε.'..
50-100 μετρα ΜΕΤΑ την στροφη...
2 πιθανες αιτιες....
ή φθαρμενα ελαστικα....
ή απενεργοποιημενα Antispin-ESP... κλπ συστηματα...
RIP στον τυπο!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.643
Πόντοι
9.931
Προβλέπω λαοθάλασσα απο 15χρονα, δεν θα μπορούμε να περασουμε απο το νεκροταφείο, αλλα συχωρεμένου Νίκου Γιγουρτάκη.

• Like

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Σχετικά σύντομα τα αμάξια θα είναι και self driven και το επόμενο βήμα θα απαγορευεται και να τα οδηγας εσύ. Μόνα τους
αυτο ακριβως θα γινει. ολα τα αμαξια χωρις οδηγο που θα τα καλεις απο το κινητο σου και θα σε πηγαινουν εκει που θες

• Like
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Nα μαζευτούμε να πάτε.... :confused: :confused: :confused:

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Ρε πανε ψησε κανενα κοκορετσι τη Μεγαλη Παρασκευη να κλασεις επανασταση μεγα ορθολογισταρα μου εσυ.

Το ρoτσεστερ εχει κανει τετοια iq ερευνα?
Kαλυτερα να ψησω κοκορετσι Παρασκευη να το φχαριστηθω παρα να περιμενω τα μεσανυχτα της Κυριακης για να φαω σαν βουβαλι. Λες κι αμα φας 23.59 ειναι αμαρτια και θα πεσει φωτια να σε καψει, ενω αμα φας 00.00 εισαι κομπλε. Δεν το γραφει ο θεος στα τεφτερια του για σενα :jerking:

IQ πατατας = 0
IQ πιστων = -137

ΥΓ αραγε θα μου απαντησει κανεις με καποιο στιβαρο επειχειρημα πως γινεται να συναδει το προφιλ του αγνου χριστιανουλη με του εκφυλου μπουρδελιαρη; Το εχω γραψει 200 φορες κι ακομα μουγκα. Τοσο πολυ σας στριμωχνει καποιους; Κοκοκο;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Kαλυτερα να ψησω κοκορετσι Παρασκευη να το φχαριστηθω παρα να περιμενω τα μεσανυχτα της Κυριακης για να φαω σαν βουβαλι. Λες κι αμα φας 23.59 ειναι αμαρτια και θα πεσει φωτια να σε καψει, ενω αμα φας 00.00 εισαι κομπλε. Δεν το γραφει ο θεος στα τεφτερια του για σενα :jerking:

IQ πατατας = 0
IQ πιστων = -137

ΥΓ αραγε θα μου απαντησει κανεις με καποιο στιβαρο επειχειρημα πως γινεται να συναδει το προφιλ του αγνου χριστιανουλη με του εκφυλου μπουρδελιαρη; Το εχω γραψει 200 φορες κι ακομα μουγκα. Τοσο πολυ σας στριμωχνει καποιους; Κοκοκο;

Κανένας από εδώ δε δηλωσε χριστιανός. Έχεις τρυκυμία εν κρανίω και απαντάς τρεμμάμενος σε κάποιον φαντασιακό σου φίλο.

Πόσο είσαι; Έχεις τελειώσει τη σχολή σου η χρωστάς 20 μαθήματα;

Μονάχα ένας αποτυχημένος loser η ξυστης φοιτητής ασχολείται με αθεισμο και κοκορετσια.
Έχεις διαβάσει τουλάχιστον κανένα Richard Dawkins η μονάχα παίζεις lol και καπνίζεις μπάφους;

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Κανένας από εδώ δε δηλωσε χριστιανός. Έχεις τρυκυμία εν κρανίω και απαντάς τρεμμάμενος σε κάποιον φαντασιακό σου φίλο.

Πόσο είσαι; Έχεις τελειώσει τη σχολή σου η χρωστάς 20 μαθήματα;

Μονάχα ένας αποτυχημένος loser η ξυστης φοιτητής ασχολείται με αθεισμο και κοκορετσια.
Έχεις διαβάσει τουλάχιστον κανένα Richard Dawkins η μονάχα παίζεις lol και καπνίζεις μπάφους;
Μιλαμε δεν επιασες τιποτα. Αχρηστος σε ολα και μιλας για τρικυμια. Το πτυχιο το εχω παρει προσφατα, Λολ δεν εχω παιξει ποτε, μπαφο μια φορα απο περιεργεια....
Δεν με νοιαζει εαν καποιος δηλωσε ανοιχτα η οχι χριστιανος, δεν εχει σημασια. Σημασια εχει οτι θιχτηκατε πολλοι. Αυτο κατι σημαινει.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Μιλαμε δεν επιασες τιποτα. Αχρηστος σε ολα και μιλας για τρικυμια. Το πτυχιο το εχω παρει προσφατα, Λολ δεν εχω παιξει ποτε, μπαφο μια φορα απο περιεργεια....
Δεν με νοιαζει εαν καποιος δηλωσε ανοιχτα η οχι χριστιανος, δεν εχει σημασια. Σημασια εχει οτι θιχτηκατε πολλοι. Αυτο κατι σημαινει.
Μεσα έπεσα δηλαδή. Φοιτητακος.

Κανένας μη loser και αργοσχολος δεν θα μπορούσε να λέει τέτοιες ουρανομηκεις παπαριες.

Ηλικία δε μας είπες, τι τελείωσες και στα πόσα χρόνια.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Μεσα έπεσα δηλαδή. Φοιτητακος.

Κανένας μη loser και αργοσχολος δεν θα μπορούσε να λέει τέτοιες ουρανομηκεις παπαριες.

Ηλικία δε μας είπες, τι τελείωσες και στα πόσα χρόνια.
40 χρονών τελείωσε, άνεργος και μένει στο πατρικό του.... :confused: :confused: :confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

IQ πατατας = 0
IQ πιστων = -137

Αγαπητη Χαλυβδογατα θα σου πω εγω το εξης.
Πρωτος ο Ιησους Χριστος συγχωρεσε τη Μαρια τη Μαγδαληνη μια διασημη εταιρα της εποχης.
Το οτι καποιος παει στα μπουρδελα η γαμαει πουτανες δε σημαινει πως ειναι κακος στην ψυχη η πως δεν εχει το δικαιωμα της πιστης σε μια θρησκεια.
Η αναγκη του ανθρωπου να εχει Θεο ειναι παναρχαια.Απο μονος του νοιωθει αδυναμος στο πεπερασμενο της ζωης και στο φοβο του Θανατου.
Εχει αναγκη για παρηγορια σε δυσκολες στιγμες(εστω κι αν αυτο ειναι placebo effect δλδ εικονικη δραση)καθως και να ξερει πως καπου θα "ταξιδεψει"μετα θανατον.

Επετρεψε μου να σου πω πως οσο ανωριμο ειναι να ειναι καποιος τυφλωμενος απο ενα θρησκευτικο δογμα και να βασιζει ολες του τις αποφασεις σε θρησκευτικους κανονες αλλο τοσο ειναι να πολεμαει τη θρησκεια φανατικα πχ δηλωνοντας "αθεος" επειδη "ειναι δικαιωμα του" η να συγκρινει τον Ιησου Χριστο με το σουπερ μαν.
Ο ενας υπηρξε αληθινο ιστορικο προσωπο και ο αλλος αληθινη εμπνευση ανθρωπων που θελησαν να περασουν ευγενη μηνυματα στο κοσμο εκτος απο το να γεμισουν την τσεπη τους.
Δε ζουμε στο Μεσαιωνα φιλε μου ωστε να μενουμε στην επιφανεια των πραγματων.
Αμαρτια δεν ειναι να τρως κοκορετσι τη Μ Παρασκευη ουτε να γαμας πουτανες.
Αμαρτια ειναι να εχεις μισος στην ψυχη σου,να μη σε ενδιαφερει κατι περα απο τον εαυτο σου,να πατας επι πτωματων για να προοδευσεις κτλ
Υγ ειναι αστειο που πιστευεις στην αποτυπωση της ανθρωπινης ευφυιας με τον δεικτη IQ παντως...

Νομιζω καταλαβες τι θελω να πω.
Ελπιζω να σε καλυψα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
.....Του είπα παππούλη τι ζητάς εδώ
δεν είναι μέρος για έναν άγιο αυτό
μου είπε, τέκνον κάνεις μέγα λάθος
εδώ είναι ο φόβος των ανθρώπων και το πάθος
Κοίταξε γύρω του στεγνούς και μεθυσμένους
και μου είπε εγώ τους αγαπάω τους κολασμένους
αν θες ν' αγιάσεις πρέπει ν' αμαρτήσεις
ε κι αν προλάβεις, ας μετανοήσεις....
Φιλτατε Τζων μες το μυαλο μου εισαι!
Διδακτικοτατο το ασμα που ερμηνευσε μοναδικα η Αρλετα!
Ασε που στο τελος ο Αγιος πληρωσε και το λογαριασμο...
:headbang2:

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Τη Δευτέρα στις 16:00 θα γίνει και η κηδεία.Στο παλαιό Φάληρο. Κρίμα... :cry: