Kαλυτερα να ψησω κοκορετσι Παρασκευη να το φχαριστηθω παρα να περιμενω τα μεσανυχτα της Κυριακης για να φαω σαν βουβαλι. Λες κι αμα φας 23.59 ειναι αμαρτια και θα πεσει φωτια να σε καψει, ενω αμα φας 00.00 εισαι κομπλε. Δεν το γραφει ο θεος στα τεφτερια του για σενα
IQ πατατας = 0
IQ πιστων = -137
ΥΓ αραγε θα μου απαντησει κανεις με καποιο στιβαρο επειχειρημα πως γινεται να συναδει το προφιλ του αγνου χριστιανουλη με του εκφυλου μπουρδελιαρη; Το εχω γραψει 200 φορες κι ακομα μουγκα. Τοσο πολυ σας στριμωχνει καποιους; Κοκοκο;
Αγαπητη Χαλυβδογατα θα σου πω εγω το εξης.
Πρωτος ο Ιησους Χριστος συγχωρεσε τη Μαρια τη Μαγδαληνη μια διασημη εταιρα της εποχης.
Το οτι καποιος παει στα μπουρδελα η γαμαει πουτανες δε σημαινει πως ειναι κακος στην ψυχη η πως δεν εχει το δικαιωμα της πιστης σε μια θρησκεια.
Η αναγκη του ανθρωπου να εχει Θεο ειναι παναρχαια.Απο μονος του νοιωθει αδυναμος στο πεπερασμενο της ζωης και στο φοβο του Θανατου.
Εχει αναγκη για παρηγορια σε δυσκολες στιγμες(εστω κι αν αυτο ειναι placebo effect δλδ εικονικη δραση)καθως και να ξερει πως καπου θα "ταξιδεψει"μετα θανατον.
Επετρεψε μου να σου πω πως οσο ανωριμο ειναι να ειναι καποιος τυφλωμενος απο ενα θρησκευτικο δογμα και να βασιζει ολες του τις αποφασεις σε θρησκευτικους κανονες αλλο τοσο ειναι να πολεμαει τη θρησκεια φανατικα πχ δηλωνοντας "αθεος" επειδη "ειναι δικαιωμα του" η να συγκρινει τον Ιησου Χριστο με το σουπερ μαν.
Ο ενας υπηρξε αληθινο ιστορικο προσωπο και ο αλλος αληθινη εμπνευση ανθρωπων που θελησαν να περασουν ευγενη μηνυματα στο κοσμο εκτος απο το να γεμισουν την τσεπη τους.
Δε ζουμε στο Μεσαιωνα φιλε μου ωστε να μενουμε στην επιφανεια των πραγματων.
Αμαρτια δεν ειναι να τρως κοκορετσι τη Μ Παρασκευη ουτε να γαμας πουτανες.
Αμαρτια ειναι να εχεις μισος στην ψυχη σου,να μη σε ενδιαφερει κατι περα απο τον εαυτο σου,να πατας επι πτωματων για να προοδευσεις κτλ
Υγ ειναι αστειο που πιστευεις στην αποτυπωση της ανθρωπινης ευφυιας με τον δεικτη IQ παντως...
Νομιζω καταλαβες τι θελω να πω.
Ελπιζω να σε καλυψα.