Επισκέπτης
Το δεύτερο είναι ,αλλά μου θύμισες την Κριστίνα Ρίτσι
όχι ρε δεν είναι οφ τόπικ, το κομμάτι λέγεται black snake moan (όπως και ο τίτλος της ταινίας) και περιλαμβάνεται στο σι ντι με τα σάουντρακ όπως ακούγεται στο βίντεο που έβαλα (το μισό και βάλε απαγγέλλεται δηλαδή, έχει και του κεραυνούς )Το δεύτερο είναι ,αλλά μου θύμισες την Κριστίνα Ρίτσι
Το δεύτερο δικό μου ρε,το natural blues του Moby.Το έβαλα επειδή παίζει στο κλιπ η Ρίτσι,όπως στην ταινία που λες.όχι ρε δεν είναι οφ τόπικ, το κομμάτι λέγεται black snake moan (όπως και ο τίτλος της ταινίας) και περιλαμβάνεται στο σι ντι με τα σάουντρακ όπως ακούγεται στο βίντεο που έβαλα (το μισό και βάλε απαγγέλλεται δηλαδή, έχει και του κεραυνούς )
προτιμώ μίνα σουβάρι
όντως το είχα ξεχάσειΤο δεύτερο δικό μου ρε,το natural blues του Moby.Το έβαλα επειδή παίζει στο κλιπ η Ρίτσι,όπως στην ταινία που λες.
Κι εγώ την καβλίτσα τη Σουβάρι προτιμώ
Εγώ τύπε που έχω Lower με Βόντως το είχα ξεχάσει
αυτό το "oh lordy, trouble so hard" το είχε πιάσει ποτέ κανείς με το αυτί δίχως να το έχει διαβάσει?
Τύπε ο Ζουμπουλάκης είσαι;
Τύπε,ο Δανίκας είσαι;
Τύπε τότε ξέρω που μένειςΜπα!!εγώ είμαι o Νίνος Φένεκ Μικελίδης!!!
Για δωράκι λάβε το παρακάτω!!!Απλά ανυπέρβλητο!!
Κιαν σου πω οτι ποτέ δεν έδωσα β΄ση στη μοσική αυτής της ταινίας??
Την μουσική την έχω ξανακούσει,την ταινία δεν την έχω ξανακούσειKi επειδή σ εχω κόψει οτι σ αρέσουν οι λίγο χάσιμο μουσικες,μία παλιά παρεξηγημένη ταινία
Κιαν σου πω οτι ποτέ δεν έδωσα β΄ση στη μοσική αυτής τηςταινίας?? σειράς