Νέα

Soundtracks movie & tv !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 542
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ενα ειναι το καλυτερο
ολα τα αλλα ερχονται δευτερα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ενα ειναι το καλυτερο
ολα τα αλλα ερχονται δευτερα
παίζει...
κάργα επικούρα μουσική που απογείωσε μια φοβερή ταινία

(έχω ξαναγράψει κάπου ότι εκείνο που μου έμεινε περισσότερο από την ταινία ήταν ο ρόλος του άγγλου λοχαγού που ήταν ο "κακός" της υπόθεσης, στο τέλος έδωσε ρέστα και έκλεψε την παράσταση ;) )

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Εισαι ο ορισμος του "σου δειχνουν το φεγγαρι και κοιτας το δαχτυλο",ε?  :grin: :grin: :grin:
αφού έκανε μπαμ :grin: όσο για την μουσική πριν κάτι χρόνια είχα ακούσει όλο το σιντί της ταινίας γιατί τα σκωτσεζοκέλτικα είναι καλή φάση ;)

Επισκέπτης
παίζει...
κάργα επικούρα μουσική που απογείωσε μια φοβερή ταινία

(έχω ξαναγράψει κάπου ότι εκείνο που μου έμεινε περισσότερο από την ταινία ήταν ο ρόλος του άγγλου λοχαγού που ήταν ο "κακός" της υπόθεσης, στο τέλος έδωσε ρέστα και έκλεψε την παράσταση ;) )
Τύπε,θέλω και γι αυτήν την ταινία το σχόλιό σου(ποιος ρόλος έκλεψε την παράσταση κτλ :grin:)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τύπε,θέλω και γι αυτήν την ταινία το σχόλιό σου(ποιος ρόλος έκλεψε την παράσταση κτλ :grin:)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(πέρα από τις δύο λεσβιάρες πάντως νομίζω ότι την παράσταση έκλεψε η μορφή που εμφανίστηκε ξαφνικά πίσω από την καφετέρια όπου ο τύπος διηγείτο το όνειρο :helpplea: )

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
γενικότερα το σιντί με τα τραγούδια που ακούγονταν στην ταινία a love song for bobby long το είχα λιώσει, ακούγεται από την αρχή ως το τέλος, μακράν το καλύτερο σιντί με σάουντρακς που έχω ακούσει ποτέ, όποιος θέλει ας το κατεβάσει και θα με θυμηθεί ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom