αν ψαχνεις γυναικα καυλα με καμπυλες πλουσιες να σε απογειωσει τοτε παρε τηλ να βρεθουμε εχω δικο μου χωρο 6942925833
kanesex.com
Ισως ημουν λιγακι αδικος με την συγκεκριμενη...πριν καποιους μηνες ειχα γραψει οτι προκειται για καραφολα, διοτι επαθα σοκ με τις πολλες γατες που ειχε στο σαλονι και την περιεργη μυρωδια που εβγαινε απο το διαμερισμα...επειτα απο μια πιο ψυχραιμη δευτερη σκεψη αποφασισα να ξαναπαω...συμπερασμα η κοπελα ψιλοτρωγεται, εχει καταγωγη απο την Πρεβεζα(ετσι λεει τουλαχιστον) και δεν πρεπει να ειναι πανω απο 35 ετων...
Θετικα:
-Εχει οντως καμπυλες...υψος περιπου 1,58-1,60 πολυ μεγαλη περιφερεια και πισινο χωρις ομως κυταρριτιδα και χωρις μεγαλη κοιλια... στηθος μετριο σε μεγεθος μαλλον δυαρι...αυτος ο σωματοτυπος εχει αρκετους οπαδους (και εγω μαζι)
-Διαμερισμα σχετικα καλο με ωραια διακοσμηση σε πολυκατοικια λιγων ετων θα ελεγα
Αρνητικα (για μενα):
-Κοιταζει δυστυχως την ωρα...εμενα προσωπικα μετα απο 15-20 λεπτα αρχισε να γινεται ελαφρως πιεστικη να τελειωνουμε...
-Οι αμετρητες γατες που εχει στο σαλονι σε συνδυασμο με την περιεργη μυρωδια (ισως απο τις γατες ή απο κατι αλλο - βεβαια καποιους μπορει να μην τους πειραζει αυτο)
-Η πολυ μεγαλη αποσταση...εγω επειδη μενω λιγακι βορεια σε συνδυασμο το οτι δεν δεχεται πιο αργα απο τις 20:00 - 20:30 εφαγα την κινηση του αιωνα και εκανα 1 ωρα και 15 λεπτα μεχρι να φτασω εξω απο το σπιτι της ...ακομα και Κυριακη που δοκιμασα να παω απογευμα μεσω εθνικης εφαγα τρελο μποτιλιαρισμα... ολο αυτο αυτο ισως λειτουργησει ελαφρως αποτρεπτικα για καποιους...
-Δευτερο ξενερωμα το παρκινγκ...το σπιτι της βρισκεται στην οδο Φλεμινγκ ψηλα στο λοφο στο Περαμα...πιο ευκολα βρισκει κανεις παρκινγκ στο κεντρο της Αθηνας... και οι δρομοι υπερβολικα στενοι....
εν κατακλειδι, ειναι μια καλη και οικονομικη περιπτωση για οσους τους αρεσουν οι στρουμπουλες, εχουν μηχανακι και ειναι κατοικοι Περαματος, Σκαραμαγκα, Δραπετσωνας...αντε μεχρι Πειραια- Ασπροπυργο το πολυ.....
Ολα αυτα τα αρνητικα που εγραψα μπορει μερικα να τα εχει διορθωσει...πηγα πριν αρκετους μηνες...ας παει και καποιος απο εδω να μας πει....