Τελικά δεν το αντιπαρέρχομαι! Τώρα πρόσεξα το τελευταίο ποστ του Τσε. "οταν καποιος λεει οτι μπορει μια πουτανα να σου κανει ακαποτη πιπα αυτο αποτελει καφριλα...=απολίτιστη ενέργεια". Δεν θα σχολιάσω την ασυνταξία της πρότασης, γιατί άλλο θες να πεις και άλλο λες (το ρήμα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις είναι "επιτρέπει σε..." και΄όχι "μπορεί μια..."). Μπαίνω στην ουσία του τι θες να πεις.
Είναι ύψιστο δείγμα πολιτισμού να έχω την ελευθερία να αποφασίζω μόνος μου τι θέλω να κάνω με μια πουτάνα, εφόσον δεν βάζω σε κίνδυνο την δική της ή κάποιου τρίτου, ελευθερία, αξιοπρέπεια και ζωή. Η έμφαση είναι στο αποφασίζω μόνος μου χωρίς να υποχρεώνομαι να υποκύπτω σε κρατούσες απόψεις, ιδεοληψίες, πειθαναγκασμούς κλπ. Δόθηκαν πολλοί αγώνες για αιώνες ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο πολιτισμού. Να μπορούν δηλαδή ελεύθερα να διαχειρίζονται το σώμα τους.
Και κάτι πρακτικό. Ποτέ προσωπικά δεν έχω κάνει ακάποτη πίπα σε μπουρδέλο ή στούντιο, ούτε το επιδιώκω. Το τι κάνει όμως ο καθένας είναι δική του υπόθεση.