Νέα

ΣΟΣ! Βοήθεια !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μεγάλε, η γκόμενα δεν περιμένει να την ενθουσιάσεις στο κρεβάτι... ίσα-ίσα που θα σε ενθουσιάσει εκείνη!!! Οπότε, κάτσε και απόλαυσε το "μάθημα"!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε Μαχητή (αν και δεν διακιολογείς το ψευδώνυμο)!! Όταν πάμε με μια γυναίκα για να γαμηθούμε πρόκειται απλώς για σεξ. Δεν είναι πόλεμος. Δεν είναι εξετάσεις. Δεν είναι συνέντευξη για δουλειά. Ένα γαμημένο γαμήσι είναι που υποτίθεται το κάνουμε για να ευχαριστηθούμε. Όπως λέει και το ανέκδοτο: ένα πούτσο ήρθα να ρίξω και θα φύγω!! Αν το βασανίζεις και σε βασανίζει τόσο πολύ, άστο καλύτερα.  Συνέχισε τις επισκέψεις στα σπίτια μέχρι να φτάσεις τα 600+ ή και τα 6000+!!

Δεν μου λες. Η κυρία ήταν πουτάνα, ημιεπαγγελματίας ή κάποια που της αρέσουν τα αγοράκια; Να το πω πιο απλά. Πλήρωσες ή όχι; Γιατί αν δεν ήταν πουτάνα ο όλος πανικός σου είναι εκτός κάθε λογικής. Για να εξηγούμαι. Καταλαβαίνω να μην θέλεις να διεισδύσεις ασκούφωτος. Αλλά να μην θέλεις πίπα ξεσκούφωτη; Στατιστικά οι πιθανότητες είναι ανύπαρκτες να κολλήσεις κάτι μη αναστρέψιμο. Αλλά ούτε ένα φιλάκι στο στόμα (γλωσσόφιλο); Και τι της είπες; να σε φιλήσει στο μάγουλο; Άντε και μετά να σε σταυρώσει και να σου πει καληνύχτα!!!!

Εγώ θα σε συμβούλευα να μην βγαίνεις από το σπίτι ασκεπής όπως λέγαμε στο στρατό γιατί μπορεί να σου πέσει κανένα κεραμίδι στο κεφάλι. Και μην μου πει κανείς ότι οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες. Ο μακαρίτης ο παππούς μου έφαγε μια κεραμίδα στο κεφάλι και ευτυχώς που φορούσε καπέλλο και έτσι έφτασε στα βαθιά γεράματα (95). Με τα μυαλά που έχεις δεν θα κολλήσεις AIDS, αλλά δεν θα έχεις ευχαριστηθεί το γαμήσι.

Σοβαρά τώρα. Ανάμεσα στα δύο άκρα υπάρχει το μέτρο που πρέπει να το βρεις. Εσύ αυτή τη στιγμή είσαι στο ένα άκρο. Τελος, επειδή πας στα μπουρδέλα έχεις σκεφτεί τις μουνόψειρες ή τις περνάς αψήφιστα. Δεν πρέπει, δεν πρέπει καθόλου!!!!  ;) ;)

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Τελος, επειδή πας στα μπουρδέλα έχεις σκεφτεί τις μουνόψειρες ή τις περνάς αψήφιστα. Δεν πρέπει, δεν πρέπει καθόλου!!!!  ;) ;)

Και ΤΙ μουνόψειρες!! Εδώ στο Ελλάντα οι μουνόψειρες είναι σαν αστακοί (που λέει και το ανέκδοτο!)

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Προκειται απο οτι καταλαβα για ημιεπαγγελματια κοπελα.Γνωριζει κοσμο κ αν του αρεσε η παρεα της τοτε τους πεταει το υπονοουμενο οτι δεν ειναι σε καλη κατασταση οικονομικη κ αν θελει να την βοηθησει .Μου ειχε αναφερει οτι αν σου αρεσα τοτε αφησε μου οτι θες. Της αφησα 40 ευρω γιατι ντραπηκα να φυγω ετσι.
Δεν ξερω τι να κανω ! Να ξανακανονισω μαζι της η οχι; Παντως ειμαι περισσοτερο στο οχι.

Δεν ξερω ρε παιδια αλλα με εχει πιασει ενα μεγαλο αγχος για το προφυλακτικο που βγηκε. Διοτι σαν ημιεπαγγελματιας κ με τετοιο
επικινδυνο προγραμμα ειναι σαν να παιζεις ρωσικη ρουλετα στο θεμα των ασθενειων!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρώσικη ρουλέτα είναι μια πιθανότητα στις έξι να τα κακαρώσεις. Στην περίπτωση της ακάποτης πίπας είναι μια σε μερικά εκατομμύρια. Στην περίπτωση του γλωσόφιλου (τι λέξη θεέ μου!!!) είναι μία σε μερικά δισεκατομμύρια. Άρα ατυχής παρομοίωση. Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή!!! Για ακάποτη διείσδυση συμφωνώ να μην το διακινδυνεύεις.

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Φιλε studian προσπαθεις να δωσεις συμβουλες σε εναν "απειρο" οταν μαλλον κι εσυ εισαι "απειρος" για να λες τετοια πραγματα που βλεπω? Sorry man αλλα μια γυναικα για να ειναι πουτανα δε χρειαζεται να πληρωνεται... δλδ ετσι οπως μας τα λες μονο οι πουτανες ειναι επικινδυνες να σε κολλησουν μια μαλακια! ρε να σκεφτεστε με το πανω κεφαλι... τι του λετε του παιδιου? τα ιδια ισχυουν και για σενα hot-alkis... Βεβαια ο καθενας κανει τις επιλογες του στο θεμα υγιεινης δεν αντιλλεγω αλλα οταν βλεπω ποσο για το πουτσο συνειδηση υπάρχει πανω στο "sex και υγεια" καταλαβαινω γιατι υπαρχουν τοσες γαμημενες αρρωστιες...
Think safe... Fuck safe...

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
οσο αναφορα την ακαποτη σε πληροφορω οτι μια απλη ουλιτιδα να εχει η γκομενα οι πιθανοτητες αυξανονται τραγικα αδερφε!!! τοσο απλα!!!! και μετα απλα κλαις για μια ζωη...

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.688
Πόντοι
6.555
Φιλε <Maxitis> ανοιξε το μυαλο σου και προσπαθησε να απολαυσεις το σεξ..διαφορετικα βλεπω να καταντας να τραβας μαλακια με προφυλακτικο (οχι σαν και αυτο που σου γλιστρησε) :)

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Σίγουρα μια επίσκεψη στο A.Συγγρού θα σε καθησύχαζε και θα σου ελεινέ της οποιες απορίες.
Αλλα θα συμφωνήσω με τον studian στο ότι "Υπάρχει χρυσή τομή" και αυτή θα πρέπει να κάτσεις να βρείς.
Και δεν μιλαω για "ακοποτι" η "καπομενη"  αυτο δεν το ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΌΜΑΣΤΕ.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Γεια σου ρε Γκεβάρα επαναστάτη και αντικομφορμιστή!!!! Καλά όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες δεν το συζητώ. εκτός από την μάνα μας και αυτή επειδή είναι μάνα μας!!!

Δεν είναι θέμα πείρας είναι θέμα ορθολογισμού και σκέψης. Αν έχει ουλίτιδα μπορεί να στο μεταδώσει, αλλά πρέπει να έχεις και εσύ πληγή στον πούτσο. Αλλιώς πως θα μπει ο ιός; Και μην μου πεις από την ουρήθρα γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εγώ μίλησα για μία περίπτωση στα μερικά εκατομμύρια. Και πρέπει να συνεκτιμηθούν και άλλα πράγματα για να κρίνουμε αν είναι μερικά εκατομμύρια ή λιγότερες, πχ. αν είναι τζάνκι, αν είναι πουτάνα της Φυλής που βλέπει 20 πελάτες την ημέρα ή ημιεπαγγελματίας που βλέπει 5 τον μήνα. Είναι θέμα στατιστικής. Φυσικά αρκεί ένας για να το μεταδώσει, όπως αρκεί ένα κεραμίδι για να σου ανοίξει το κεφάλι. Τώρα αν αυτές οι πιθανότητες αποτελούν ορατό κίνδυνο για σένα πάσο. Αλλά να φοράς και κράνος όταν βγαίνεις από το σπίτι και στις μεγάλες εξόδους να μην κυκλοφορείς με το αυτοκίνητο γιατί οι πιθανότητες θανατηφόρου αυξάνονται δραματικά. Στην δεύτερη περίπτωση εγώ αποφεύγω να οδηγώ, άρα κι εγώ έχω τις φοβίες μου!  :cheesy: :cheesy:

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Παρά το ότι νιώθω μια ανατριχίλα γιατί ο συνάδελφος επέλεξε το Che Guevara για όνομα χρήστη σε site με μπουρδέλα  >:( (sorry, συνάδελφε, αλλά κάπως μου'ρχεται...), θα πρέπει να συμφωνήσω μαζί του!
Αναφορικά, δε, με τα περί στατιστικής. Δηλαδή, αν αυτός ο 1 στα 10 εκατομμύρια που θα κολλήσει είναι εσύ, θα νιώσεις ξεχωριστός? Θα σου δώσουν βραβείο? Ή αν είσαι ο 2ος στα 10 εκατομμύρια και κολλήσεις, θα αισθανθείς ανακούφιση γιατί συνέβαλες στην επικαιροποίηση των στατιστικών, οι οποίες μετά από σένα θα γίνουν 1 στα 5 εκατομμύρια? ;)

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
συμφωνω δεν ειναι θεμα πειρας. αλλα εγω δεν βλεπω καμμια ορθολογικοτητα στη σκεψη σου φιλε μου! απο ιατρικης πειρας δεν χρειαζεται να εχεις πληγη πιστεψε με.. αλλα οκ δεν θα κολλησω εκει. κολλαω ομως στο γεγονως οτι μιλαμε οντως για πουτανα και οχι απλα για μια γκομενα.. θα περιμενα απο καποιον με πειρα να προτρεψει καποιον μικροτερο να βρει μια γκομενα να κανει τη δικη του ζωη και οχι να εξαρταται απο το αν περασε καλα η πουτανα η αν η πουτανα ξενερωνει με τη καποτα!!! αληθεια ποσο εισαι? εγω μπορει να ειμαι 23 και να μην εχω καμμια ιδιαιτερη πειρα αλλα εχω μαθει να ξεχωριζω οτι οι πουτανες ειναι απλα για ξεχαρμανιασμα και δεν αξιζει να ρισκαρεις μαζι της ουτε ενα στο τρισεκατομυριο..
Και οχι φιλε μου... δεν ειπα οτι ειναι ολες οι γυναικες πουτανες.

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
ljsilver εχω αναφερει σε αλλο forum τους επαναστατικους λογους του nick...
(free πουτανες για τους επαναστατες!!!)
ειναι το μονο που δεν πετυχε ο che και μου εχει μεινει αχτι... αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. η ουσια ειναι οτι δεν μπορω να βλεπω τετοιες αποψεις σε ενα site που ειναι οντως δημοφιλες και μπορει να βλεπει ο καθενας.. για φαντασου τι συνειδηση θα αποκτουν κατι 17χρονα που μπορει να βλεπουν τετοιες καφριλες.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Πολλά δεν πέτυχε ο Che, αλλά δεν είναι του παρόντος... Σε κάθε περίπτωση, αν το 17χρονο για να μάθει για τις γυναίκες μπαίνει σε αυτό το site, τότε:

1. Ο πατέρας του είναι μαλάκας, γιατί νομίζει ότι το να μεγαλώνεις παιδί είναι μόνο να πληρώνεις για χαρτζηλίκι και φροντιστήρια

2. Θα δουλέψει πολύ τη χούφτα του, γιατί τα κορίτσια είναι εκεί έξω κι αυτός κάθεται και μαλακίζεται σερφάροντας

3. Θα γαμάει στη ζωή του κατά βάση μόνο πουτάνες (κάθε είδους)

Μπορείς όμως να σώσεις κάποιον που δε θέλει να σωθεί?  ;)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τσε, βάλε και 20 στα 23 και είσαι μέσα! Υπάρχει ένας ασφαλέστατος τρόπος να μην κολλήσεις AIDS από σεξουαλική επαφή. Να μην κάνεις σεξ ή να κάνεις σεξ με την ίδια γυναίκα αφού την τσεκάρεις 24 ώρες το 24 να μην πάει με άλλον, να μην κάνει ενδοφλέβια ναρκωτικά κλπ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (ΣΕ ΟΛΕΣ, ακόμα και η καπότα σπάει, άρα να η μία στο τρισεκατομμύριο) είναι θέμα πιθανοτήτων. Η εκτίμηση των πιθανοτήτων είναι προσωπικό θέμα και κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα επιλέγουμε στη ζωή ανάμεσα σε μη ασφαλείς επιλογές.

Το θέμα με τον μαχητή όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι μια φοβία που έχει το παλληκάρι πέρα από κάθε λογική.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τσε απάντησε μου σε παρακαλώ. Το καφρίλες πάει σε αυτά που έγραψα εγώ ή αναφέρεσαι σε άλλον;

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
ljsilver κανε ενα γκαλοπ ποσοι ανηλικοι υπαρχουν τριγυρω στο internet και θα καταλαβεις τι εννοω. η γεννια μου (που δεν ειμαι και κανας μεγαλος) μεγαλωσε στις αλανες ενω σημερα τα παιδια μεγαλωνουν μπροστα στα πληκτρολογια. εμας κανενας δασκαλος δε μας ειπε ποτε για προφυλακτικα και τετοια. ηταν θεμα οικογενειας αν στο ελεγε ο μπαμπας ή η μαμα. απο την αλλη ομως κανεις δε μας ελεγε γαμηθειτε χωρις καποτα δεν τρεχει τπτ. καταλαβαινεις τι εννοω. Ο σημερινος 17αρης κ βεβαια δεν εχει αναγκη να μπει εδω να μαθει για γυναικες (οι περισσοτεροι τουλαχιστον θελω να πιστευω) αλλα μπαινει και ισως παρει λαθος μηνυματα..
studian σεβομαι την ηλικια σου αλλα ακομη πιστευω οτι δεν μπορουμε να συννενοηθουμε εμεις οι δυο. αν κοιταξεις παραπανω αναφερω τα εξης:
1)κολλησα στο γεγονως οτι μιλαμε για πουτανα και οχι απλα για μια γκομενα
2)δεν ειναι ολες πουτανες my friend οπως πιστευεις
3)μερικες ειναι πουτανες κι ας μη πληρωνονται (αυτες τις προσεχουμε περισσοτερο... οι αλλες τουλαχιστον καθε μηνα κανουν εξετασεις!!!)
4)και το σημαντικοτερο. ειπα οτι δεν αξιζει να ρισκαρεις ιστοριες για μια πουτανα.. με μια γκομενα ειναι διαφορετικα αφου πανω κατω ξερεις καποια πραγματα. μαλιστα εχω γνωρισει και πιο προχωρημενες φασεις οπου το ζευγαρι παει κανει εξετασεις και μετα το sex περναει σε αλλη διασταση χωρις αγχος. Βεβαια δεν εννοω καθε φορα που γνωριζεις μια γκομενα να την στελνεις για εξετασεις δυστυχως δεν γινονται αυτα, αλλα ειναι το καλυτερο! το μονο εμποδιο ειναι το κομπλεξ! εννοω το κομπλεξ της γκομενας αν της πεις κατι τετοιο καταλαβαινεις... αλλα δεν ειναι η καλυτερη λυση? τι λες?
Ισως στο μελλον να αλλαξουν τα πραγματα και να μη παιζει τετοιο κομπλεξ.

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
συνωνυμο του "καφριλα"="απολιτιστη ενεργεια" και για μενα οταν καποιος λεει οτι μπορει μια πουτανα να σου κανει ακαποτη πιπα αυτο αποτελει καφριλα...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τσε υποθέτω από την απάντηση σου ότι το καφρίλες το είπες γενικά και δεν απευθυνόταν ειδικά σε εμένα. Έτσι το αντιπαρέρχομαι. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου έλεγαν σέβομαι την ηλικία σου!!! Φαίνεται ότι γερνάω!! Τι να κάνουμε. Θα γινόταν και αυτό κάποτε.  :) :) :)

Πουτάνα είναι μία που ασκεί ένα συγκεκριμένο επάγγελμα. Όπως κάποιος είναι κουρέας, γιατρός, δικηγόρος, εκδοροσφαγεύς. Άρα δεν είναι όλες πουτάνες παρά αυτές που ασκούν το επάγγελμα αυτό. Όλες οι άλλες είναι καλές κοπέλλες. Στο πρώτο μου ποστ αυτό ρωτούσα τον μαχητή. Ήμουν άλλωστε σαφής. τον ρώτησα πλήρωσες ή όχι.

Όσον αφορά στορίσκο. Όλοι παίρνουμε καθημερινά δεκάδες ή εκατοντάδες ρίσκα στη ζωή μας. Με την έννοια ότι κάθε απόφαση που παίρνουμε είναι επιλογή ανάμεσα σε εναλλακτικές λύσεις. Διαλέγουμε μία και αποκλείουμε άλλες. ακριβώς επειδή αποκλείουμε κάποιες παίζουμε ένα παιχνίδι ισχύος. Έχουμε δηλαδή το μαχαίρι και το πεπόνι. Το ρίσκο λοιπόν είναι σύμφυτο με την καθημερινότητα της ζωής του καθενός από εμάς. Άλλοι τα πέρνουν τα ρίσκα τους και άλλοι όχι. Σημασία έχει να καταλάβειο κάθε 17άρης, για να έρθω στα δικά σου, ότι είναι ατομική του απόφαση τι θα κάνει στην κάθε περίπτωση. Τι θέλει και τι δεν θέλει. Δεν είναι θέμα δημοσκόπησης για να μας πει το φιλοθέαμον κοινόν τι πιστεύει.

Άλλωστε σου είπα. Εγώ ποτέ δεν βγαίνω στην Εθνική οδό Κυριακές και εορτές. αυτό το ρίσκο δεν το παίρνω. :) :) :)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τελικά δεν το αντιπαρέρχομαι! Τώρα πρόσεξα το τελευταίο ποστ του Τσε. "οταν καποιος λεει οτι μπορει μια πουτανα να σου κανει ακαποτη πιπα αυτο αποτελει καφριλα...=απολίτιστη ενέργεια". Δεν θα σχολιάσω την ασυνταξία της πρότασης, γιατί άλλο θες να πεις και άλλο λες (το ρήμα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις είναι "επιτρέπει σε..." και΄όχι "μπορεί μια..."). Μπαίνω στην ουσία του τι θες να πεις.

Είναι ύψιστο δείγμα πολιτισμού να έχω την ελευθερία να αποφασίζω μόνος μου τι θέλω να κάνω με μια πουτάνα, εφόσον δεν βάζω σε κίνδυνο την δική της ή κάποιου τρίτου, ελευθερία, αξιοπρέπεια και ζωή. Η έμφαση είναι στο αποφασίζω μόνος μου χωρίς να υποχρεώνομαι να υποκύπτω σε κρατούσες απόψεις, ιδεοληψίες, πειθαναγκασμούς κλπ. Δόθηκαν πολλοί αγώνες για αιώνες ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο πολιτισμού. Να μπορούν δηλαδή ελεύθερα να διαχειρίζονται το σώμα τους.

Και κάτι πρακτικό. Ποτέ προσωπικά δεν έχω κάνει ακάποτη πίπα σε μπουρδέλο ή στούντιο, ούτε το επιδιώκω. Το τι κάνει όμως ο καθένας είναι δική του υπόθεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom