Νέα

ΣΟΣ! Βοήθεια !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Συναγωνιστες, θελω να βοηθησετε σε ενα θεμα που με απασχολει. Αυριο το βραδυ εχω ραντεβου με μια 44αρα ανεξαρτητη. Πολυ
πιθανον θα παμε κ σε ξενοδοχειο μετα την συναντηση που θα εχουμε.Λογω οτι ειμαι 24 ετων κ δεν εχω μεγαλη εμπειρια με τις γυναικες
τι θα με συμβουλευατε να κανω για να την εντυπωσιασω τοσο στο κρεβατι οσο κ πριν κ μετα; Τι πρεπει να αποφυγω να πω μετα το
σεξ η πριν απο αυτο; Το μονο που μπορω να σκεφτω και φανταζομαι οτι θα πρεπει να κανω ειναι να κρατηθω ωστε το σεξ να
κρατησει πολυ ωρα! Τι αλλα ομως πρεπει να εχω υποψιν μου;

Ευχαριστω εκ των προτερων τους συντροφους που θα με βοηθησουν

Με εκτιμηση
Μαχητης

gnffilos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ενα πραγμα μονο...μην σκεφτεσαι οτι πρεπει  να κρατησεις ωρα....τοτε ειναι που θα τελειωσεις στο πενταλεπτο και δε θα το ευχαριστηθεις κιολας...

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Κατά την γνώμη μου αν σε εχει κόψει για άπειρο μάλλον θα το γουστάρει κιόλας, οπότε απλά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Αλλά και έμπειρος να ήσουν με μια 44αρα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, αυτή θα κάνει κουμάντο. Καλού κακού πριν βρεθείς μαζί της ρίξε μια πηχτή για να κρατήσεις αργότερα! Άντε τυχερε, θα σε ξεζουμήξει η τεκνατζού! Εννοείται πως θέλουμε εντυπώσεις αύριο!

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αν είναι 44αρα και έμπειρη, ξέρει τι να περιμένει από σένα. Οπότε, μην αγχώνεσαι, να' σαι απλά ο εαυτός σου! :) Αν μάλιστα σε γουστάρει, πιθανά να έχει ήδη στο μυαλό της το 'πρόγραμμα εκπαίδευσης' για να σε 'ωριμάσει'  ;) Οπότε, καλή τύχη, φιλαράκι! Γλέντα το, και χωρίς άγχος! :)

glute

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μην εχεις αγχος, δι'οτι εσύ με την ηλικια σου έχεις το πάνω χέρι.Η 44αρα
εχει την αγωνια να σ'ευχαριστηση.κι'οπως ειπε κι'ο συναδελφος ,εχει φτιαξει
πολλα σεναρια και προγραμματα.Εσυ το κεφι σου να κανεις ,σαν πασάς,κι'αν
χύσεις θα σκιστή να σε φτιαξει !Εισαι λαχειο και δεν το ξερεις.Μη ψαρώνεις.
Ακου τον γεροπορνο....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Συναγωνιστες, θελω να βοηθησετε σε ενα θεμα που με απασχολει. Αυριο το βραδυ εχω ραντεβου με μια 44αρα ανεξαρτητη. Πολυ
πιθανον θα παμε κ σε ξενοδοχειο μετα την συναντηση που θα εχουμε.Λογω οτι ειμαι 24 ετων κ δεν εχω μεγαλη εμπειρια με τις γυναικες
τι θα με συμβουλευατε να κανω για να την εντυπωσιασω τοσο στο κρεβατι οσο κ πριν κ μετα; Τι πρεπει να αποφυγω να πω μετα το
σεξ η πριν απο αυτο; Το μονο που μπορω να σκεφτω και φανταζομαι οτι θα πρεπει να κανω ειναι να κρατηθω ωστε το σεξ να
κρατησει πολυ ωρα! Τι αλλα ομως πρεπει να εχω υποψιν μου;

Ευχαριστω εκ των προτερων τους συντροφους που θα με βοηθησουν

Με εκτιμηση
Μαχητης

Κατάλαβα καλά? Μιλάμε για τάνα (ανεξάρτητη)? Και έχεις τέτοιες ανησυχίες? Δεν πάμε καλά... Μην σκέφτεσαι τίποτα... δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα!

Αυτή πρέπει να αφήσει τις καλές εντυπώσεις, όχι εσύ!!!!!

Εάν δεν μιλάμε για τάνα...τότε απλά αγνόησε το σχόλιό μου.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Εμπειρια μαζι της:

Με καλεσε σπιτι της, πηγα κ αφου κατσαμε στο σαλονι μετα απο 2 λεπτα μου ειπε να παμε στην κρεβατοκαμαρα. Εκει ειδαμε λιγο τηλεοραση κ μετα απο λιγη ωρα εφερε κρασια.Αφου μου εβαλε 5-6 κρασια κ μετα απο γενικες συζητησεις μου ειπε: "Θες να προχωρησουμε;" της ειπα ναι. Δεν ειχε προφυλακτικα !!! Ευτυχως που ειχα εγω !!! Με αγκαλιασε κ μετα απο λιγα λεπτα μου τραβηξε το προφυλακτικο κ μου πηρε ακαποτο τσιπουκι. Εγω τα εχασα ! Ακαποτο δεν μου ειχαν ξαναπαρει ! Κ δεν ηθελα ! Ηταν σκοτεινα κ στο δωματιο κ δεν φαινοταν καλα το προφυλακτικο που ξαναεβαλα κ εκανα διεισδυση
αλλα μετα απο 1 λεπτο το προφυλακτικο βγηκε γαμω την γκαντεμια μου!!! κ ευτυχως το καταλαβα πριν διεισδυσω παλι αλλα αφου ακουμπησα λιγο το μουνακι της (Φοβαμαι, Λετε να κολλησα τιποτα; ελπιζω οχι διοτι δεν το εβαλα καλα αλλα επιφανειακα!) Κ μου ειπε το εξης απιστευτο ! "Δεν πειραζει βαλτο χωρις, νιωσε ελευθερος" Της λεω "οχι δεν το κανω χωρις προφυλακτικο!" Κ μετα αρχισε η μουρμουρα "Εισαι σφιγμενος, τι φοβασαι; νιωσε ελευθερος, βγαλε το προφυλακτικο να σου παρω πιπα κ τα λοιπα" Της ειπα μονο με προφυλακτικο" Κ ετσι μου πηρε κ με τελειωσε με προφυλακτικο με στοματικο" Μετα απο αυτα την θεωρω λιγακι επικινδυνη θα ελεγα ! Σωμα μετριο, ειχε καποια κιλακια παραπανω κ πολυ σφιχτη! Επεμενε να μου δωσει φιλια στο στομα !!!! απιστευτο κ εγω με τροπο τα απεφευγα!!! Πολλη ανεση σε ολα ειδα γενικως κ με ξενερωσε"

Γενικως μια ντεμι εμπειρια που δεν με συγκινησε ιδιαιτερως !!!
Η εν λογω κυρια εχει αγγελια στο pathfinder. Για αυτο προσοχη !!!

Στεναχωρηθηκα λιγο γιατι δεν καταφερα να την κανω να χυσει ! Δεν μου σηκωνοταν μετα απο τα παραπανω που αναφερα.Γενικως ομως εχει καλο χαρακτηρα αλλα τι να το κανεις που παρα ειναι ανετη κ γενναια στις επιλογες της στο σεξ. Κριμα....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Χμμμ, επέμενε να τη γαμήσεις χωρίς προφυλακτικό; ??? >:( Πολύ επικίνδυνο.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Παντως πολυ μαλακισμενα προφυλακτικα τα Trojan !!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Το θέμα δεν είναι αυτό... το θέμα είναι η δική της στάση που πρέπει να προβληματίσει.

gnffilos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
σωστο...απο την πιπα δεν κολλας τιποτα...απλα μακρια της

gnffilos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα δεν εχει αποδειχθει πως αν σε γλυψει φορεας κολλας..δεν εχει αναφερθει στα ιατρικα χρονικα κατι τετοιο....αν κανεις εσυ στοματικο σε φορεα τοτε εχεις πιθανοτητες...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To να κολλήσεις έρπη δεν ακούγεται ευχαριστο πάντως  >:(

Άλλη φορά λοιπόν να είσαι αποφασισμένος από πριν ώστε να μην ανησυχείς αργότερα.

Αναρωτιέμαι αν η γκόμενα ήταν επαγγελματίας ή απλώς έψαχνε κάποιον να της προσφέρει στοργή :-

Όπως και να έχει, πάρε το σαν μία εμπειρία που θα σε βοηθήσει στο να είσαι περισσότερο προσεκτικός στο μέλλον.

Και το προφυλακτικό είναι για να το βάζεις μία φορά, όχι να το βγάζεις και να το ξαναβάζεις...

gnffilos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
σωστα Todok....απλα το μυαλο μου πηγε στο χειροτερο...ο φιλος πρεπει να ειναι πιο προσεκτικος

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Ναι άμα σου βγεί το προφυλακτικό καλύτερα να βάλεις ένα καινούριο.

hot_alkis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητε μου διάβασα με πολύ προσοχή και τα δυο μηνυματα σου. Σε γενικές γραμμές η συμπεριφορά σου δείχνει ένα νέο αρκετα άπειρο. Θα έλεγα σε βαθμό ( αστο καλύτερα να μην σε πικάρω). Καλά κάνεις και ανησυχείς για τα σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα αλλά δυστυχώς χάνεις την χαρά του σεξ στο τέλος. Στατιστικά έχεις ελάχιστες πιθανότητες από όλα όσα γράφεις να έχεις κολλήσει κάτι. Αλλά γιατι τέτοια συμπεριφορά? Σε αυτή την ηλικία τόση απειρία? Αυτό πρέπει να σε προβληματίσει περισσότερο. Καλό θα ήταν να σε προβληματίσει η συμπεριφορά σου και να δεις μπόρεις να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα. Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό αλλά χρειάζεται να κάνεις την αυτοκριτική σου καλό θα ήταν να εντείνεις για κάποιο διάστημα της επισκέψεις σου σε γνωστουε οικους για να βοηθηθείς. Αυτά 

hpourano

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εμπειρια μαζι της:

Με καλεσε σπιτι της, πηγα κ αφου κατσαμε στο σαλονι μετα απο 2 λεπτα μου ειπε να παμε στην κρεβατοκαμαρα. Εκει ειδαμε λιγο τηλεοραση κ μετα απο λιγη ωρα εφερε κρασια.Αφου μου εβαλε 5-6 κρασια κ μετα απο γενικες συζητησεις μου ειπε: "Θες να προχωρησουμε;" της ειπα ναι. Δεν ειχε προφυλακτικα !!! Ευτυχως που ειχα εγω !!! Με αγκαλιασε κ μετα απο λιγα λεπτα μου τραβηξε το προφυλακτικο κ μου πηρε ακαποτο τσιπουκι. Εγω τα εχασα ! Ακαποτο δεν μου ειχαν ξαναπαρει ! Κ δεν ηθελα ! Ηταν σκοτεινα κ στο δωματιο κ δεν φαινοταν καλα το προφυλακτικο που ξαναεβαλα κ εκανα διεισδυση
αλλα μετα απο 1 λεπτο το προφυλακτικο βγηκε γαμω την γκαντεμια μου!!! κ ευτυχως το καταλαβα πριν διεισδυσω παλι αλλα αφου ακουμπησα λιγο το μουνακι της (Φοβαμαι, Λετε να κολλησα τιποτα; ελπιζω οχι διοτι δεν το εβαλα καλα αλλα επιφανειακα!) Κ μου ειπε το εξης απιστευτο ! "Δεν πειραζει βαλτο χωρις, νιωσε ελευθερος" Της λεω "οχι δεν το κανω χωρις προφυλακτικο!" Κ μετα αρχισε η μουρμουρα "Εισαι σφιγμενος, τι φοβασαι; νιωσε ελευθερος, βγαλε το προφυλακτικο να σου παρω πιπα κ τα λοιπα" Της ειπα μονο με προφυλακτικο" Κ ετσι μου πηρε κ με τελειωσε με προφυλακτικο με στοματικο" Μετα απο αυτα την θεωρω λιγακι επικινδυνη θα ελεγα ! Σωμα μετριο, ειχε καποια κιλακια παραπανω κ πολυ σφιχτη! Επεμενε να μου δωσει φιλια στο στομα !!!! απιστευτο κ εγω με τροπο τα απεφευγα!!! Πολλη ανεση σε ολα ειδα γενικως κ με ξενερωσε"

Γενικως μια ντεμι εμπειρια που δεν με συγκινησε ιδιαιτερως !!!
Η εν λογω κυρια εχει αγγελια στο pathfinder. Για αυτο προσοχη !!!

Στεναχωρηθηκα λιγο γιατι δεν καταφερα να την κανω να χυσει ! Δεν μου σηκωνοταν μετα απο τα παραπανω που αναφερα.Γενικως ομως εχει καλο χαρακτηρα αλλα τι να το κανεις που παρα ειναι ανετη κ γενναια στις επιλογες της στο σεξ. Κριμα....

Φίλε μου καλέ... ποιο ειναι το nick της στον pathfinder? με ενδιαφέρει..μπορεις να μου το στείλεις στο hpourano@freemail.gr, ή ότι άλλα στοιχεία έχεις?Σ' ευχαριστώ...

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Δεν ηταν θεμα απειριας (εχω παει 60+ φορες σε οικους), απλα με φοβησε η συμπεριφορα της που παραηταν ανετη στην σεξουαλικη της συμπεριφορα. Δεν δισταζε να κανει ακαποτο στοματικο κ μαλιστα οταν της ειπα οχι ακαποτο, ειπε"Με προφυλακτικο δεν θα νιωσεις τιποτα" Μετα οταν γλυστρησε το προφυλακτικο κ το καταλαβα ειπε" Δεν πειραζει βαλτο μου ετσι, νιωσε ελευθερος" Της ειπα οχι ακαποτο σεξ. Μετα μου εδινε γλωσσοφιλα μετα το ακαποτο τσιμπουκι!! κ της ειπα οχι γλωσσοφιλα καλυτερα μονο στο μαγουλο. (ενας φιλος μου πριν λιγο καιρο κολλησε λοιμωδη μονοπυρηνωση απο γλωσσοφιλα κ παιδευεται 2 μηνες τωρα στο λοιμωδων κ ακομα δεν εχει συνελθει)

Γενικως θεωρησα εντελως επικινδυνη την σεξουαλικη συμπεριφορα της
κ για αυτο ακριβως τον λογο ημουν συγκρατημενος κ δεν την αφηνα να μου κανει πολλα πολλα και ημουν σφιγμενος αρκετα ωστε να μην μου σηκωνεται απο ενα σημειο κ μετα. Αφηστε που οι καποτες ηταν μαπα.
Βγαινανε με το παραμικρο.Ειχα το αγχος να μην μου βγει 2η φορα.
Ειχα 3 προφυλακτικα.Το ενα επεσε στο πατωμα οταν το ανοιξα.Στο 2ο μισοεχυσα στο τσιμπουκι κ μετα βγηκε στο σεξ.Το 3ο μου πηρε παλι πιπα αν θυμαμαι καλα.

Αφηστε που αυτες τις μερες δεν ειμαι κ πολυ καλα. Εχω αρπαξει μια γερη φαρυγγιτιδα που με εχει εξαντλησει.Με αντιβιωσεις κ πονσταν ειμαι.

Τωρα ξυπνησα κ σχεδον ξυπνησα απο εφιαλτες ! Εβλεπα στο ονειρο μου τον φιλο μου που ειχε κολλησει την λοιμωδη μονοπυρηνωση !!! κ αναμεικτα ονειρα με την εν λογω κυρια !!! Εφαγα τετοια φρικη οταν διαπιστωσα οτι ειχε βγει το προφυλακτικο που επηρεαστηκα στον υπνο μου, αν κ πριν κοιμηθω ενιωθα ηδη πολυ αγχωμενος με το περιστατικο !!!

Σχεφτομαι ηδη να παω για εξετασεις στο Ανδρεας Συγγρος τις επομενες μερες....  επειδη φοβαμαι να μην κολλησα τιποτα συντροφοι. Ευχομαι να μην αρπαξα τιποτα.Ευχομαι να μην συμβει σε κανεναν αυτο που ετυχε σε εμενα με το κωλο-προφυλακτικο που ξεγλυστρησε.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Τα θερμά μου συγχαρητήρια, συνάδελφε Maxitis! Respect :) Παρά το κομπλάρισμα πριν το ραντεβού, τη ζαλάδα σου από τα κρασάκια και την καύλα σου για την κυρία, διατήρησες και τα δύο κεφάλια σε λειτουργία! Δεν είμαι εγώ αυτός που θα σου δώσει ιατρικές συμβουλές και θα σε καθησυχάσει ή ανησυχήσει - πέρνα μια βόλτα απ' το Α. Συγγρός, κακό δεν κάνει, περισσότερο για να σε ενημερώσουν τι ισχύει και τι όχι από όλα αυτά που ακούγονται κατά καιρούς. Για μένα, πάντως, το γεγονός ότι δεν άφησες την 'έμπειρη' (?) κυρία να σε κάνει ό,τι θέλει με την ανευθυνότητά της δείχνει δύναμη χαρακτήρα, και γι' αυτό δικαιούσαι το θαυμασμό και την εκτίμησή μου! Να' σαι καλά και να συνεχίσεις ανάλογα!  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom