Νέα

sos- 31 χρονων απο επαρχιακη πολη.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anergos1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
άμα μου αποδείξεις που πληρώνουν 250 ευρώ σε πόρτα, θα σου δίνω εγώ 300 για να κάθεσαι στο καναπέ σου κάθε μέρα. Σου το υπόσχομαι. Τα μεροκάματα παίζουν στα 50-60 ευρώ, 80 δε παίρνουν ούτε οι παλιοί πορτιέρηδες (άσχετο τι φούμαρο θα πουν στη παρέα).

Έλεος ρε λευκέ, έχεις και εκτόπισμα δικέ μου κρίμα να λες μαλακίες  :rolleyes:

Εκτορα στο Ηρακλειο δεν ξερω και στα Χανια, ρωτα τον Ασπρο, δινουν πολλα λεφτα στους πορτες διοτι εχουν προβλημα οι μαγαζατορες με τα κουμπουρια και τα αγροτικα με τα φιμε...αν με καταλαβαινεις...

latinos35

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παντως παιδια εχει δικιο ο τυπος απο την επαρχια,ετσι ειναι και χειροτερα.
κατι πρεπει να γινει ρε πουστη μου,δεν ειναι δυνατον ολοι να μαζευτουν στην αθηνα.
και στην επαρχια και στην αθηνα τα ιδια σκατα ειναι.στην επαρχια εισαι ανεργος,και στην αθηνα δεν σου φτανουν να ζησεις,ασχετα που δουλευεις ολη μερα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως παιδια εχει δικιο ο τυπος απο την επαρχια,ετσι ειναι και χειροτερα.
κατι πρεπει να γινει ρε πουστη μου,δεν ειναι δυνατον ολοι να μαζευτουν στην αθηνα.
και στην επαρχια και στην αθηνα τα ιδια σκατα ειναι.στην επαρχια εισαι ανεργος,και στην αθηνα δεν σου φτανουν να ζησεις,ασχετα που δουλευεις ολη μερα.
αν δεν πιαστεις απο δημοσιο,αν δεν εχεις πολλα προσοντα,αν δεν εχεις μπαρμπα στην κορωνη,αν δεν εχουν λεφτα και γνωριμιες οι δικοι σου  παντου ειναι δυσκολα...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Από μπάλα πως είσαι φίλε? Έχουμε μεγάλη ανάγκη στο κέντρο της άμυνας να πούμε. :helpplea:

latinos35

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν δεν πιαστεις απο δημοσιο,αν δεν εχεις πολλα προσοντα,αν δεν εχεις μπαρμπα στην κορωνη,αν δεν εχουν λεφτα και γνωριμιες οι δικοι σου  παντου ειναι δυσκολα...
γαμω το δημοσιο και το μπαρμπα στην κορονη μαζι.μονο στην ελλαδα συμβαινουν ακομα αυτα.ο φιλος ειπε οτι ειναι 31 δεν τον παιρνουν πουθενα,ειναι ελληνας,εχει παει στρατο,και η κολοχωρα αυτη το γαμαει στην πιο παραγωγικη ηλικια τις ζωης του.γαμω το μπουρδελο το κρατος.αυτος επρεπε αν ητανε σωστο το κρατος να βοηθηθει και να μεινει στην επαρχια,δεν γινετε να μεταναστευσουν ολοι στην αθηνα,παρτε το χαμπαρι ρε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γαμω το δημοσιο και το μπαρμπα στην κορονη μαζι.μονο στην ελλαδα συμβαινουν ακομα αυτα.ο φιλος ειπε οτι ειναι 31 δεν τον παιρνουν πουθενα,ειναι ελληνας,εχει παει στρατο,και η κολοχωρα αυτη το γαμαει στην πιο παραγωγικη ηλικια τις ζωης του.γαμω το μπουρδελο το κρατος.αυτος επρεπε αν ητανε σωστο το κρατος να βοηθηθει και να μεινει στην επαρχια,δεν γινετε να μεταναστευσουν ολοι στην αθηνα,παρτε το χαμπαρι ρε.
ειδες καναν ΟΑΕΔ να δουλευει;αλλα κι ο φιλος τι εκανε;σπουδασε;επιμορφωθηκε μαζεψε χαρτια,εκανε καμια κινηση να μπει σε κανα προγραμμα επιδοτουμενο νεανικης επιχειρηματικοτητας,τολμησε κανα βημα;τι να τον κανει το κρατος;

latinos35

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειδες καναν ΟΑΕΔ να δουλευει;αλλα κι ο φιλος τι εκανε;σπουδασε;επιμορφωθηκε μαζεψε χαρτια,εκανε καμια κινηση να μπει σε κανα προγραμμα επιδοτουμενο νεανικης επιχειρηματικοτητας,τολμησε κανα βημα;τι να τον κανει το κρατος;
αυτα ειναι μπουρδες ρε με τον οαεδ.παπαριες ειναι.αφου δεν εχει κεφαλαιο πως θα κανει δουλεια? το θεμα ειναι οτι επρεπε να τον βλεπει με αλλο ματι το κρατος για το λογο και μονο οτι ειναι στην επαρχια.δεν γινετε ολοι να σπουδασουν,ας το βοηθησει να κανει κατι αλλο,αλλα να μεινει στον τοπο του,και οχι να παει να χτυπιετε στην αθηνα.στο τελος αν γινει ληστης για να επιβιωση καλυτερα θα ειναι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτα ειναι μπουρδες ρε με τον οαεδ.παπαριες ειναι.αφου δεν εχει κεφαλαιο πως θα κανει δουλεια? το θεμα ειναι οτι επρεπε να τον βλεπει με αλλο ματι το κρατος για το λογο και μονο οτι ειναι στην επαρχια.δεν γινετε ολοι να σπουδασουν,ας το βοηθησει να κανει κατι αλλο,αλλα να μεινει στον τοπο του,και οχι να παει να χτυπιετε στην αθηνα.στο τελος αν γινει ληστης για να επιβιωση καλυτερα θα ειναι?
κοιτα φιλε θα γινω σκληρος οπως το πρωι αλλα αν δεν επαιρνε τα γραμματα να μαθαινε τεχνη οχι να κοπροσκυλιαζε στις καφετεριες και χωρις παρεξηγηση...για το παιδι...μια χαρα λεφτα βγαζουν στα χωρια και στις μικρες πολεις υδραυλικοι,ψυκτικοι,τεχνιτες,ηλεκτρολογοι κλπ...στα 31 τι περιμενει;

latinos35

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα φιλε θα γινω σκληρος οπως το πρωι αλλα αν δεν επαιρνε τα γραμματα να μαθαινε τεχνη οχι να κοπροσκυλιαζε στις καφετεριες και χωρις παρεξηγηση...για το παιδι...μια χαρα λεφτα βγαζουν στα χωρια και στις μικρες πολεις υδραυλικοι,ψυκτικοι,τεχνιτες,ηλεκτρολογοι κλπ...στα 31 τι περιμενει;
φιλε στην επαρχια δεν ειναι τιποτα σιγουρο να ξερεις,σημερα εισαιμ,αυριο δεν εισαι.ο φιλος ειπε οτι εμεινε ανεργος λογο κρισης,και 1 χρονο ειναι ετσι.λες να ειναι τοσο μαλακας και να καθετε 31 χρονων μπατιρης,ανεργος,και με κομμενο τηλεφωνο? πιστευω οτι θα ειναι σκατα για να σκεφτετε να μεταναστευσει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οι τεχνες δεν σβησαν ακομη...τωρα γακρσονι αμα εισαι ναι μπορεις να βρεθεις ανεργος συμφωνω,βεβαια καθε περιπτωση διαφορετικη....οπωσδηποτε

Επισκέπτης
Καταρχην ρε μαγκες ποιος σας ειπε οτι η ζωη στην επαρχια ειναι πιο φτηνη ? Και ειδικα στα χωρια ? Μπορει ο καφες να κανει 1,30 και η μπυρα 1,50 στο καφενειο, διοτι δεν υπαρχουν high class cafe εδω, αλλα ειδη ομως ειναι πιο ακριβα. π.χ. βιβλια, ειδη ενδυσης κ.α.
Οσον αφορα τις δουλειες, αν ζεις σε χωριο οπως εγω ασχολησε με αγροτικα, κτηνοτροφια, εμποριο, οικοδομη. Παιζουν κι αλλες δουλειες βεβαια αλλα οι πλειοψηφεια με αυτα ασχολητε. Στις επαρχιακες πολεις ομως υπαρχουν δουλειες. Οπως του εγραψα του τυπου σε προηγουμενη σελιδα μπορει να παει να μαθει μια τεχνη (ηλεκτρολογος, ξυλουργος κ.α.) και να χεστει στο ταληρο. Εγω περα απο τα αγροτικα δουλευω καποιες ωρες σε video club σε κοντινη πολη και συμπληρωνω το εισοδημα. Θα μπορουσα να εκανα οποιαδηποτε αλλη δουλεια. Στην Αθηνα οτι δουλεια και να βρει θα ειναι δουλεια του ποδαριου.
Οσο για τις "πορτες" που γραφετε μερικοι, αν ο τυπος εκανε για αυτη τη δουλεια, να ειστε σιγουροι οτι θα το ηξερε ο ιδιος και δεν θα ρωταγε εδω μεσα για δουλεια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καταρχην ρε μαγκες ποιος σας ειπε οτι η ζωη στην επαρχια ειναι πιο φτηνη ? Και ειδικα στα χωρια ? Μπορει ο καφες να κανει 1,30 και η μπυρα 1,50 στο καφενειο, διοτι δεν υπαρχουν high class cafe εδω, αλλα ειδη ομως ειναι πιο ακριβα. π.χ. βιβλια, ειδη ενδυσης κ.α.
Οσον αφορα τις δουλειες, αν ζεις σε χωριο οπως εγω ασχολησε με αγροτικα, κτηνοτροφια, εμποριο, οικοδομη. Παιζουν κι αλλες δουλειες βεβαια αλλα οι πλειοψηφεια με αυτα ασχολητε. Στις επαρχιακες πολεις ομως υπαρχουν δουλειες. Οπως του εγραψα του τυπου σε προηγουμενη σελιδα μπορει να παει να μαθει μια τεχνη (ηλεκτρολογος, ξυλουργος κ.α.) και να χεστει στο ταληρο. Εγω περα απο τα αγροτικα δουλευω καποιες ωρες σε video club σε κοντινη πολη και συμπληρωνω το εισοδημα. Θα μπορουσα να εκανα οποιαδηποτε αλλη δουλεια. Στην Αθηνα οτι δουλεια και να βρει θα ειναι δουλεια του ποδαριου.
Οσο για τις "πορτες" που γραφετε μερικοι, αν ο τυπος εκανε για αυτη τη δουλεια, να ειστε σιγουροι οτι θα το ηξερε ο ιδιος και δεν θα ρωταγε εδω μεσα για δουλεια.
κι εγω ζουσα επαρχια και ετσι οπως τα λες ειναι...

latinos35

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχετε δικιο σε αυτα που λετε για την επαρχια.αλλα μια ζωη στασιμος μενεις σε αυτα που εχεις απο ανεκαθεν.ευκαιριες για παραπανω δεν υπαρχουν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχετε δικιο σε αυτα που λετε για την επαρχια.αλλα μια ζωη στασιμος μενεις σε αυτα που εχεις απο ανεκαθεν.ευκαιριες για παραπανω δεν υπαρχουν.
αμα ειναι καλα τα λεφτα και κανεις και μια οικογενεια και το στασιμο καλο ειναι..ειναι βεβαια και θεμα φιλοσοφιας στην ζωη του καθενος...και τι κατα βαθος θελει...

Επισκέπτης

Δεν συμφωνω σε αυτο. Εγω φιλαρακο "δουλευω" μια ιδεα για δουλεια, εδω και καιρο που πιστευω οτι εχει καλη κονομα. Και θα το ειχα κανει αλλα τα ατομα που ηταν να την κανουμε μαζι εκαναν πισω. Εχει να κανει με τουρισμο, παιζουν επιδοτησεις αλλα θελει μεγαλο κεφαλαιο.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ αν μιλάει σοβαρά, θα του έλεγα να κάνει ότι του λέει η καρδιά του. Όχι ο ένας και ο άλλος.

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός γίνεται νωρίς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν πολλές φορές στην πορεία για διάφορους λόγους (ανθρώπινες απώλειες πχ).

Στην ηλικία που έχω φτάσει μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι σε καμία χώρα του κόσμου δε σου χαρίζεται τίποτα και πρέπει να προσπαθήσει κανείς πολύ σκληρά για να πετύχει.

Πρέπει να έχεις καρδιά δυνατή και στομάχι από τσίγκο γιατί είναι ανηφορικός ο δρόμος. Αν είχα παιδιά σε κρίσιμη ηλικία, θα τους έλεγα το εξής απλό - να βρείτε κάτι που να γουστάρετε (κάτι όμως, όχι να γίνετε ρεμάλια γιατί φύγατε από δω), διότι όταν κάτι σου αρέσει - το κάνεις καλά και προσφέρεις στον εαυτό σου, στην οικογένειά σου και κατ' επέκταση στο κοινωνικό σύνολο.

Οι κηφήνες στα ελεύθερα επαγέλματα είναι όλοι αυτοί οι κακοί επαγγελματίες (για να μην πω απατεώνες), που θα κοιτάξουν να φτιάξουν ένα ψυγείο στα 10 λεπτά και να πάρουν €50 αντί για €15. Όταν τους πάρουν όλοι χαμπάρι, τότε δουλεύουν 2 φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες παίζουν τάβλι στο καφενείο βρίζοντας την κωλο-Ελλάδα και προσπαθώντας να ρεφάρουν όλη τη χασούρα της υπόλοιπης εβδομάδας - με αποτέλεσμα να γίνονται όλο και χειρότεροι.

Οι σωστοί επαγγελματίες δεν προλαβαίνουν και παίρνουν και βοηθό. Καλά στα λέει και ο Παραλίμνιος - δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Επειδή λες για Αθήνα - είχα τη διαχείριση της πολυκατοικίας μέχρι πριν κανα-δυό μήνες. Παλικάρι 25 χρονών έκανε αυτό που θες να κάνεις - δούλευε σαν το μαλάκα πάνω από 10 ώρες την ημέρα (ταξίδια επίσης κλπ) για να πληρώνει ενοίκιο και λογαριασμούς. Σε 9 μήνες σε πληροφορώ γύρισε στην Κατερίνη.

Υπάρχει αντίστοιχο thread που είπαμε κι εκεί πολλά (ποιος το 'χε φτιάξει - νομίζω ο αχαχούχας με τα λαχεία - δε θυμάμαι). Λύσεις υπάρχουν - κλιματιστικά μάθε να φτιάχνεις - κλάδος με τρελή ανάπτυξη. Όλοι θα βάλουν κάποια στιγμή. Θα πας σ' ένα μαλάκα με 3.60 να μάθεις τη δουλειά - να τρυπάς τοίχο ρε αδερφέ. Πρέπει να είσαι γάτα - γιατί? Γιατί πρέπει να γίνεις καλύτερος απ΄ τους άλλους με τη δουλειά σου και να τσιμπήσεις το πελατολόγιό τους.

Ελεύθερη αγορά είμαστε - απολύτως θεμιτό είναι. Πολλά είπα - τέλος. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom