Νέα

sos- 31 χρονων απο επαρχιακη πολη.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anergos1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Χωραφια δεν εχει το χωριο σου? Οικοδομες?
Εγω παντως αν πειναγα πραγματικα , αυτα θα εψαχνα...

Ιδιως στο δευτερο παιζουν πολυ καλα λεφτα!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μαλακίες σου λένε όλοι φίλε. Μπες στο δημόσιο. Η καλύτερη δουλειά στον πλανήτη. :sunglasses:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ε, ας κάνει και κάτι μόνος. :tooth: Πέσε πίττα να σε φάω είναι το μπουρδέλα να πούμε? :boobies:

Γίνεται σοβαρό consulting στο μαγαζί.... :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ε, ας κάνει και κάτι μόνος. :tooth: Πέσε πίττα να σε φάω είναι το μπουρδέλα να πούμε? :boobies:

τον ειπα να πιασει καναν βουλευτη του τοπου του...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
εννοειται εκει δουλευεις οχι πλακα αλλα εχει χρημα...

οταν μ το'πε κουφαθηκα, ξεχασα οτι ειχε δωρεαν δεκατιανο και κολατσιο αλλα μου λεει οτι εκει μλκ δεν εχει διαλειμμα οποτε σου καυλωσει, συγκεκριμενη ωρα και 10' παντοτε..

αυτη η χωρα ειναι πλεον για το που... φυγε γρηγορα για γερμανια,ολλανδια,σκανδιναβικες χωρες, με τα λεφτα που βγαζεις θα εχεις πολυ μεγαλυτερη αγοραστικη δυναμη! θα σου μενουν κιολας αφου οπως καταλαβαινω εχεις μαθει με τα λιγα (το σημαντικοτερο), μη σε τρομαζουν η γλωσσα (θα τη μαθεις) και η αποσταση (2-3 ωρες πτηση ειναι και 200 ευρω , πλεον η ευρωπη ειναι πολυ κοντα, και σαν ευρωπαιος πολιτης εχεις εργασιακα δικαιωματα ιδια με τους ντοπιους) κουραγιο!!! και γω απο επαρχια ειμαι 15 χρονια στην αθηνα! ηταν πολυ καλλυτερα ομως τοτε! αυτοπεποιθηση και αποφασιστικοτητα! οτι και να σου λενε δε σε πηραν και τα χροννια! α και καλη φυσικη κατασταση, μπορει να χρειαστει να κανεις χειρωνακτικες δουλειες!

σωστοτατος ο αεροπλανος... :2funny: :2funny:

εχει και καλα σαραντα εκκλησιες και τριανδρια αλλα και κεντρο καποια να ψαξει,αλλα ειναι τσιμπημενα τα καλα :offtopic:

οκ θα του το πω..ελπιζω να τον προλαβω γιατι εχει αγχωθει ο μλκ...
αααα και να'σαι καλα τζι ελ...σαλονικη εισαι ε;;

μπραβο ρε δωσε λιγο ακομη θαρρος γιατι ετσι οπως του τα λες θα παει να κανει καμια τρελα.. :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω εχω ακουσει και για μεροκαταμα απο 80 ευρω μεχρι και[size=15pt] 250 ευρω σε πορτα.[/size]..

άμα μου αποδείξεις που πληρώνουν 250 ευρώ σε πόρτα, θα σου δίνω εγώ 300 για να κάθεσαι στο καναπέ σου κάθε μέρα. Σου το υπόσχομαι. Τα μεροκάματα παίζουν στα 50-60 ευρώ, 80 δε παίρνουν ούτε οι παλιοί πορτιέρηδες (άσχετο τι φούμαρο θα πουν στη παρέα).

Έλεος ρε λευκέ, έχεις και εκτόπισμα δικέ μου κρίμα να λες μαλακίες  :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
άμα μου αποδείξεις που πληρώνουν 250 ευρώ σε πόρτα, θα σου δίνω εγώ 300 για να κάθεσαι στο καναπέ σου κάθε μέρα. Σου το υπόσχομαι. Τα μεροκάματα παίζουν στα 50-60 ευρώ, 80 δε παίρνουν ούτε οι παλιοί πορτιέρηδες (άσχετο τι φούμαρο θα πουν στη παρέα).

Έλεος ρε λευκέ, έχεις και εκτόπισμα δικέ μου κρίμα να λες μαλακίες  :rolleyes:
σωστοτατος ο εκτορας :rockon:

jannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
με τα ίδια λεφτα νοικιάζει στγο περιστέρι και είναι και πιο ασφαλής.
στην κυψέλη σώβρακο 10ετίας να κρεμάσεις το πρωι στο έχουν πάρει...

Δυάρι στη Κυψέλη περί τα 350€, βάλε κοινόχρηστα λογαριαμοί....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Kι εγώ έτσι ξέρω για το μεροκάματο των συγκαμμένων, προφανώς έχει σημασία και το μαγαζί.

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι  γεια σας.
Καλησπέρα σε όλους σας.
Ενημερώθηκα για το σάιτ  από ένα ξάδελφο  μου ο όποιος είναι μέλος εδώ και καιρό(χρόνια).Είμαι σε μια μεγάλη δυσκολία αυτό τον καιρό είμαι  31 χρονών και  εδώ και  1 χρόνο  είμαι άνεργος. Ζω  σε επαρχιακή πόλη όπου οι δουλείες  είναι μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού, ευτυχώς που δεν  έχω  κάνει οικογένεια και παιδιά αλλά  δεν έχω ούτε και γκόμενα αυτό το καιρό. Σκέφτομε εδώ και καιρό να πάω  σε μια πόλη όπως  Αθήνα, η Θεσσαλονίκη ώστε να αναζητήσω μια καλύτερη τύχη, δεν έχω μεγάλες σπουδές(λύκειο),αλλά δεν ξέρω και καλά μια ξένη γλωσσά. Έχετε  κάτι να προτείνετε? Μια λύση? Κάτι τέλος πάντων?
Ξέρω κάποιοι ότι θα ειρωνευτούν ,γελάσουν, κοροϊδέψουν ,αλλά  δεν πειράζει ,εύχομαι να μην βρεθεί  ποτέ  κανένας στην θέση μου.
Πάρε τη Χρυσή Ευκαιρία φίλος (κυρίως για δουλειές στην Αθήνα και Θεσσαλον.) ή κάποια άλλη τοπική εφημερίδα της πόλης σου. Επίσης μπες στο internet (πάτα στη google "εύρεση εργασίας"). Το να φύγεις μόνιμα σε μεγάλη πόλη αυξάνει (λογικά) τις πιθανότητες για εύρεση δουλειάς. Καλή τύχη   :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Kι εγώ έτσι ξέρω για το μεροκάματο των συγκαμμένων, προφανώς έχει σημασία και το μαγαζί.

έτσι πως δηλαδή? υπόψιν στα μεγάλα και γνωστά μαγαζιά, παίρνουν το λιγότερο μεροκάματο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Έτσι όπως τα λες εννοώ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παρε χρυση ευκαιρια ,καριερα κλπ και παρε σβαρνα ολες τις αγγελιες . Ξεκινα με οτιδηποτε στην αρχη εφοσον εισαι ανεδικευτος , και μετα πας καπου καλυτερα ...

Για μενα μονο οι τεμπεληδες δεν βρισκουν δουλεια ( δεν το λεω για σενα ) , οποιος θελει δουλεια βρισκει ...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Η οικοδομη ειναι μια λυση,αν βεβαια εχεις την καταλληλη σωματοδομη....Δουλειες υπαρχουν......Θεληση και ορεξη να εχεις...Εχεις κανενα γνωστο σε Αθηνα/θεσσαλονικη ή πας ετσι???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom