mounotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αντε να δουμε απο φωτο μην την περασεις απο φωτοσοπ και μου κανεις την αλβανα τιποτα white widow xaxaxaxa
Αντε να δουμε απο φωτο μην την περασεις απο φωτοσοπ και μου κανεις την αλβανα τιποτα white widow xaxaxaxa
στην ολλανδία που έχω πάει και μιλήσει με ολλανδούς μου είπαν πως η "οικονομιατους" βασίζεται σε τρία πράγματα στην φούντα τις πουτάνες και στον τουρισμό τους που προκύπτει από τα δυο πρώτα.... πάντως στην ελλάδα αν θα γινόταν αυτό φοβάμαι πως δεν θα υπήρχε metro διότι δεν έχουμε την σωστή παιδιά....
και μαρεσει που τους λεμε αμερικανακια υποτιμητικα τυπεΣτις Η.Π.Α. και τον Καναδά μια χαρά επτιτρέπεται η αγορά όπλων και η οπλοκατοχή.
o κ Soros δεν είχε δηλώσει οτι η μαριχουάνα είναι καλη γιατί ο κόσμος θα ξεχνά τα προβλήματά του (εννοείταπροβληματα που αυτόςκαι οι συν αυτώ δημιουργησαν στον πλανητη?)
έχω και μια άλλη ιδέα! Το κράτος χάνει ακόμη πιο πολλά δις, απο την απαγόρευση της αγοράς όπλων και οπλοκατοχής απο τους πολίτες! Να επιτραπεί και αυτή άραγε?
αλλά ξέχασα, τη μαριχουάνα δεν μπορεις να την στρέψεις εναντίων άλλου εαν είσαι αγανακτησμένος! ιδου και ολόγος της απαγόρευσης της οπλοκατοχής στην Ελλάδα! γιατί τρέμουν για τον εαυτούλη τους οι κυβερνώντες!
και αν ο καθενας εχει ενα οπλο νομιζεις οτι η περιουσια σου και ο εαυτος σου θα ειναι πιο ασφαλεις η ο καθε κλεφτης θα σε σκοτωνε γιατι δεν θα ηξερε αν οπλοφορεις η οχι?και η μαριχουάνα και τα όπλα θα ηταν χρήσιμο να απελευθερωθούν ...
η μαριχουάνα διοτι θα απέφερε μεγάλα έσοδα στο κρατος και η οπλοκατοχή διοτι κρινεται αναγκαία για την αυτοάμυνα ... στην σημερινή πραγματικοτητα τι καλυτερο απο το να μπορείς να υπερασπισθεις αποτελεσματικά τον εαυτό σου την περιουσία και τον ιδιωτικό σου χώρο ...
άραγε η πολιτεία αναταποκρίνεται σε υτά τα καθηκοντα ?
και αν ο καθενας εχει ενα οπλο νομιζεις οτι η περιουσια σου και ο εαυτος σου θα ειναι πιο ασφαλεις η ο καθε κλεφτης θα σε σκοτωνε γιατι δεν θα ηξερε αν οπλοφορεις η οχι?
στην ολλανδία που έχω πάει και μιλήσει με ολλανδούς μου είπαν πως η "οικονομιατους" βασίζεται σε τρία πράγματα στην φούντα τις πουτάνες και στον τουρισμό τους που προκύπτει από τα δυο πρώτα....
οσο για τη μαριχουανα που λες θα ημουν υπερ αν δεν ηξερα οτι την επομενη μερα οι μισοι χασικλιδες((<=20 ετων) δεν θα γινοντουσαν πρεζακιδεςκαι η μαριχουάνα και τα όπλα θα ηταν χρήσιμο να απελευθερωθούν ...
η μαριχουάνα διοτι θα απέφερε μεγάλα έσοδα στο κρατος και η οπλοκατοχή διοτι κρινεται αναγκαία για την αυτοάμυνα ... στην σημερινή πραγματικοτητα τι καλυτερο απο το να μπορείς να υπερασπισθεις αποτελεσματικά τον εαυτό σου την περιουσία και τον ιδιωτικό σου χώρο ...
άραγε η πολιτεία αναταποκρίνεται σε υτά τα καθηκοντα ?
ναι ε ????θα τον εξουδετέρωνε ο πολίτης τις περισότερες των περιπτωσεων - δες αμερικανικες στατιστικές ,,, συν οτι η οπλοκατοχή θα ενεργουσε και αποτρεπτικά
οσο για τη μαριχουανα που λες θα ημουν υπερ αν δεν ηξερα οτι την επομενη μερα οι μισοι χασικλιδες((<=20 ετων) δεν θα γινοντουσαν πρεζακιδες
sorry φιλε σχετικε αλλα δεν εισαι ο μονος που την πινει.sorry φιλε αλλα εισαι ο ορισμος του ασχετου.. αν η φουντα ειναι προθαλαμος βρισκομαι σε αυτον 16 χρονια.... λες να γινω πρεζακι?
και η μαριχουάνα και τα όπλα θα ηταν χρήσιμο να απελευθερωθούν ...
sorry φιλε σχετικε αλλα δεν εισαι ο μονος που την πινει.
Εγω μιλαω γι αυτους που τωρα ξεκινανε και κανουν τη μαγκια τους ετσι γιατι μονο αυτο εχει απομινει. θα γινουν πρεζακιδες η οχι? πριν μου πεις σκεψου πως αρχισες και γιατι.
με την αποποινικοποίηση της κάνναβης, την αμέσως επόμενη όσα παιδιά καπνίζαν τσιγάρο (και είναι πολλά και σε πολύ μικρές ηλικίες) θα το γυρίζαν στο μαύρο ("Για έλα Γιώργο στον πίνακα να λύσεις την άσκηση..."-λιώμα ο Γιωργάκης από το διάλειμμα, σηκώνεται στον πίνακα και χαζογελάει όλην την ώρα...) (ακραίο το παράδειγμα, αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω περίπου)
η ελεύθερη οπλοκατοχή σε έναν λαό με μεσογειακό ταπεραμέντο που χάνει την ψυχραιμία του με το παραμικρό (βλ. δρόμους Αθήνας, τσαμπουκάδες για γκόμενες σε κλαμπάκια κτλ) κρίνεται ιδιαιτέρως επισφαλής.
Στον αντίποδα, θα πρέπει να ενισχυθεί με προσωπικό το αστυνομικό σώμα και να αυξηθούν οι περιπολίες.
Γενικά, δεν θα πρέπει να λαμβάνονται ακ΄ραία-δραστικά μέτρα, παρά μόνον τότε και μόνον τότε που θα έχουν αποτύχει όλες οι περισσότερο μετριοπαθείς και λιγότερο επικίνδυνες λύσεις.
ναι ε ????
Μην μου μιλας για την Αμερικη εκει η εγκληματηκοτητα ειναι επιστημη
ασε φιλε ολα καλα ειναι οταν θες να κανεις ευκολα τη δουλια σου. οταν ο φλορος της παραιας κανει μαυρο γιατι γουσταρει αυτος που θελει να διχτει δεν θα κανει κοκα???? και για ποσο καιρο θα μπορει να την πληρωνει??? μεχρι να βαρεσει χαρμανα και τοτε ερχεται ο εμπορος και του λεει γιατι να πληρωνεις 90 οταν με 20 γινεται η κεντα ...φιλε ατυχης χαρακτηρισμος το ασχετος απλα μου εκατσε συντομοτερος, δεν ηθελα να προσβαλω. Χωρις απαγορευση ο πιτσιρικας θα παει θα αγοραζει την φουντα του θα την πινει και ουτε γατα ουτε ζημια. Με απαγορευση ομως αλαζει το πραγμα.. Παει ο πιτσιρικας αγοραζει χορτο και γουσταρει, ξαφνικα σε καποια φαση οι εμποροι το εξαφανιζουν και τοτε πεφτει το παραμυθη.. Του λενε κοιταξε εχω πρεζα τσαμπα παρε αυτη να βολευτεις και σε μια εβδομαδα θα φερω και χορτο ;) ο πιτσιρικας τσιμπαει δοκιμαζει και μετα καταλαβενει γιατι την πρεζα την λενε και παραμυθα..
αδερφε μην μπερδευεσαι δεν μιλησε κανεις για πωληση σε ανηλικους. πληροφοριακα εχω τελειωσει φιλοσοφικη και παντα για να στρωθω για διαβασμα χωρις να αποσπαται η προσοχη μου ενα τσιγαρο το εκανα
ναι γιατι αυτο ενσχιει την αποψη μου οτι την εγκληματηκοτητα την εχουν κανει επιστημη και τα μικρολαμογια δεν τιμορουνταιναι ?
USA 300εκ κάτοικοι - 2 εκ τρόφιμοι φυλακών
GREECE 11εκ κάτοικοι - 8.500 τρόφιμοι φυλακών ....
τα συμπεράσματα δικά σας ...
ασε φιλε ολα καλα ειναι οταν θες να κανεις ευκολα τη δουλια σου. οταν ο φλορος της παραιας κανει μαυρο γιατι γουσταρει αυτος που θελει να διχτει δεν θα κανει κοκα???? και για ποσο καιρο θα μπορει να την πληρωνει??? μεχρι να βαρεσει χαρμανα και τοτε ερχεται ο εμπορος και του λεει γιατι να πληρωνεις 90 οταν με 20 γινεται η κεντα ...