Νέα

Soros: Το κράτος χάνει δισεκατομμύρια από την απαγόρευση της μαριχουάνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Chevalier Fidèle
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φτιάξτε ένα ερωτηματολόγιο πάνω με πόσους έχουν δοκιμάσει ποσού κάνους χρήση και πόσοι δεν έχουν κάνει ποτε η υπέρ και κατά

μα δεν ειναι αυτο το θέμα μας ....

το ερωτημα εστιάζει στην απωλεια εσόδων  για το κράτος με δεδομένη την μικρή εως ελάχιστη παραβατικότητα που συνδέεται με την χρηση ελαφρών παραισθησιογονων όπως η μαριχουάνα κοινώς χόρτο ...

psolarmenistis

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πάντως είναι "εποδεδιγμενο" ότι το τσιγάρο το alkol και ο καφές είναι περισσότερο εθιστικά από ότι η φούντα και κάνουν κακό στην υγεία μας περισσότερο, όσο έπινα φούντα κάπνιζα 3 τσιγάρα και 5 με 8 την ημερα κανονικά, τώρα που δεν έχω άκρη και δεν "καοκαπνιζο" 1,5 "πακτετα" κανονικό. και πίνω και 2 -3 ποτήρια alkol για να χαλαρώσω.... τελικά πιο είναι χειρότεο ??? χωρίς να θελω να κάνω τον έξυπνο....

Αγαπητέ, την πίνω 20 χρονια , περισσότερα από τα μισά που έχω ζήσει, τα περισσότερα χρόνια με κατάχρηση λόγο ποινηκοποίησης(αδικαιολόγιτος) ωστόσο την τελευτέα εβδομάδα δεν πίνω γιατί με βαρένει λιγο και την Κυριακή έχω να τρέξω τον δευτερό μου μαραθώνιο για φέτος.

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765

το ερωτημα εστιάζει στην απωλεια εσόδων  για το κράτος με δεδομένη την μικρή εως ελάχιστη παραβατικότητα που συνδέεται με την χρηση ελαφρών παραισθησιογονων όπως η μαριχουάνα κοινώς χόρτο ...
μα η μαριχουάνα δεν ειναι παραισθησιογονω

Επισκέπτης
Αγαπητέ, την πίνω 20 χρονια , περισσότερα από τα μισά που έχω ζήσει, τα περισσότερα χρόνια με κατάχρηση λόγο ποινηκοποίησης(αδικαιολόγιτος) ωστόσο την τελευτέα εβδομάδα δεν πίνω γιατί με βαρένει λιγο και την Κυριακή έχω να τρέξω τον δευτερό μου μαραθώνιο για φέτος.
και ο κακος λυκος τι ωρα θα ερθει???

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μα η μαριχουάνα δεν ειναι παραισθησιογονω

ελαφρυ ναρκωτικό ... οτι και αν ειναι όπως και να το ονομάσεις ναρκωτικο παραμένει ...

στο όνομα κολήσαμε ?

η ερωτηση εχει να κάνει με την μεταχείρηση εκ μερους του κρατους της συγκεκριμένης ουσίας ...

Επισκέπτης

η απωλεια εσοδων ειναι τεραστια
1) φπα στην αξια του εμπορευματος
2) θεσεις εργασιας στα κοφι σοπσ
3) εισροη τουριστων απο ολον τον πλανητη
4) λιγοτεροι "εμποροι" ναρκωτικων στις φυλακες

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
ελαφρυ ναρκωτικό ... οτι και αν ειναι όπως και να το ονομάσεις ναρκωτικο παραμένει ...

στο όνομα κολήσαμε ?

η ερωτηση εχει να κάνει με την μεταχείρηση εκ μερους του κρατους της συγκεκριμένης ουσίας ...
ναρκωτικά είναι και πολλά που "επιτεποντε" όπως το τσιγάρο .... αλλα ok

εφόσον δεν μπαίνουν λεφτά στα ταμεία τον πολιτικών χεστήκανε για τα ταμεία του κράτους.... και όσο τρώνε με την απαγόρευση τους βολεύει ...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η απωλεια εσοδων ειναι τεραστια
1) φπα στην αξια του εμπορευματος
2) θεσεις εργασιας στα κοφι σοπσ
3) εισροη τουριστων απο ολον τον πλανητη
4) λιγοτεροι "εμποροι" ναρκωτικων στις φυλακες

ενας απολογισμός που έχει μια ρεαλιστικότητα ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τωρα που θα βγαλουμε τα βαμπακια εδω στην θεσσαλια θα βαλουμε ολοι χασισακι....εκει να δεις αναπτυξη...

αντε γιωργο ξεκινα την αποποινικοποιηση της καλλιεργειας..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
πάντως και στην ολλανδία που στηρίζεται η οικονομία τους στο χασίς δεν είναι όλοι οι πολίτες υπέρ αυτού ... και εκεί υπάρχουν αντιδράσεις

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.295
Πόντοι
3.715
σημειωτέον ότι στην χώρα μας είναι πολύ ευκολότερο να εφαρμοστεί επιτυχώς κάτι τέτοιο λόγω του μικρού πληθυσμού και της μικρής έκτασης, αναλογικά π.χ. με τις ΗΠΑ όπου το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι.

Μάλλον ζεις σε άλλη χώρα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.295
Πόντοι
3.715
μάλλον εσύ θες να ζεις σε άλλη χώρα

Δεν έχεις ιδέα όπως φαίνεται ούτε πως λειτουργεί το σύστημα ούτε τον έλληνα πως αντιδρα.
Είσαι μακρά νυχτωμένος πως η μπατσοκρατούμενη κοινωνία λειτουργεί. Αποτυγχάνει παταγωδώς και τα αφεντικά της κρεμιούνται λιντσάρονται. Βγάλε το γράσσο από τα μάτια σου.

Επισκέπτης
αδερφε μην μπερδευεσαι δεν μιλησε κανεις για πωληση σε ανηλικους. πληροφοριακα εχω τελειωσει φιλοσοφικη και παντα για να στρωθω για διαβασμα χωρις να αποσπαται η προσοχη μου ενα τσιγαρο το εκανα

χαχαχα κ εγω χρησιμοποιουσα την ιδια μεθοδο για να στροθω στο πανεπηστημιο εκανα και λαιτακια ενδιαμεσα για επιβραβευση !!! !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom