Νέα

Soros: Το κράτος χάνει δισεκατομμύρια από την απαγόρευση της μαριχουάνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Chevalier Fidèle
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης

o κ Soros δεν είχε δηλώσει οτι η μαριχουάνα είναι καλη γιατί ο κόσμος θα ξεχνά τα προβλήματά του (εννοείταπροβληματα που αυτόςκαι οι συν αυτώ δημιουργησαν στον πλανητη?)

έχω και μια άλλη ιδέα! Το κράτος χάνει ακόμη πιο πολλά δις, απο την απαγόρευση της αγοράς όπλων και οπλοκατοχής απο τους πολίτες! Να επιτραπεί και αυτή άραγε?

αλλά ξέχασα, τη μαριχουάνα δεν μπορεις να την στρέψεις εναντίων άλλου εαν είσαι αγανακτησμένος! ιδου και ολόγος της απαγόρευσης της οπλοκατοχής στην Ελλάδα! γιατί τρέμουν για τον εαυτούλη τους οι κυβερνώντες!

OP
OP
Chevalier Fidèle

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Στις Η.Π.Α. και τον Καναδά μια χαρά επτιτρέπεται η αγορά όπλων και η οπλοκατοχή.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Η Ολλανδία πόσα να κερδίζει άραγε μιας που εκεί την έχουν νομιμοποιήσει;

Επισκέπτης

Πεστα αδελφε !!!το χειροτερο κατα την γνωμη μου ειναι οτι εχουμε κανει τα αλβανια πλουσια και να πω ρε πουστη μου οτι εφερναν κατι της προκοπης να πω παει στο διαλο αλλα αυτοι καλιεργουν και διακινουν την χειροτερη φουντα του πλανητη!

Επισκέπτης
Αμ τα λεω χρονια εγω αυτα, αλλα που....Καποτε ο Γιβργακης μας ελεγε για αποποινηκοποιηση, τωρα μοκο. Περιμενουμε το Σορος να μας ανοιξει τα ματια ?

OP
OP
Chevalier Fidèle

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Στο κάτω κάτω δηλαδή το τσιγάρο ή το αλκοόλ πειράζει που μια χαρά κυκλοφορούν? Κάποτε και οι Η.Π.Α. είχαν την ποτο-απαγόρευση αλλά σε τι ωφέλησε?

Επισκέπτης
Πεστα αδελφε !!!το χειροτερο κατα την γνωμη μου ειναι οτι εχουμε κανει τα αλβανια πλουσια και να πω ρε πουστη μου οτι εφερναν κατι της προκοπης να πω παει στο διαλο αλλα αυτοι καλιεργουν και διακινουν την χειροτερη φουντα του πλανητη!

Θελω να προσθεσω οτι το ελληνικο κοκκινοτριχικο που βγενει πελοποννησο και κρητη ειναι μια απο της καλυτερες ρατσες στον κοσμο μαζι με ενα λιβανεζικο παρεμφερες! Μιλαω για outdoor  δηλαδη που μεγαλωνει στη φυση! Το κακο ειναι οτι πλεον δεν υπαρχει ουτε για δειγμα! Διαβασα σε ενα φορουμ σχετικο οτι αναζητουν χρονια τωρα σπορους και δεν βρισκουν!

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Θελω να προσθεσω οτι το ελληνικο κοκκινοτριχικο που βγενει πελοποννησο και κρητη ειναι μια απο της καλυτερες ρατσες στον κοσμο μαζι με ενα λιβανεζικο παρεμφερες! Μιλαω για outdoor  δηλαδη που μεγαλωνει στη φυση! Το κακο ειναι οτι πλεον δεν υπαρχει ουτε για δειγμα! Διαβασα σε ενα φορουμ σχετικο οτι αναζητουν χρονια τωρα σπορους και δεν βρισκουν!

και ομως παιζουν καλλες ντοπιες  φουντες  απλα ξεχνας της μεγαλες ποσοτητες και μονο απο πολυ γνωστο.....

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Στο κάτω κάτω δηλαδή το τσιγάρο ή το αλκοόλ πειράζει που μια χαρά κυκλοφορούν? Κάποτε και οι Η.Π.Α. είχαν την ποτο-απαγόρευση αλλά σε τι ωφέλησε?

Professor David Nutt, chairman of the government's advisory committee on the misuse of drugs, criticised politicians for "distorting" and "devaluing" the research evidence in the debate over illicit drugs.The Imperial College professor argued for a new way of classifying the harm caused by both legal and illegal drugs.

"Alcohol ranks as the fifth most harmful drug after heroin, cocaine, barbiturates and methadone. Tobacco is ranked ninth.

"Cannabis, LSD and ecstasy, while harmful, are ranked lower at 11, 14 and 18 respectively," said Nutt in the paper from the centre for crime and justice studies at King's College, London published tomorrow .
()

γνωστα αυτα, η ποινικοποιηση προσφερει υπερ-κερδη σε...γνωστους-αγνωστους  ;)

Επισκέπτης
και ομως παιζουν καλλες ντοπιες  φουντες  απλα ξεχνας της μεγαλες ποσοτητες και μονο απο πολυ γνωστο.....

Κοιτα φιλε πεζουν πολλα αλβανικα που τα βαφτιζουν ελληνικα! Εγω μια φορα στην ζωη μου εχω δει ελληνικο καο ειλικρινα ντροποσουν να το καπνισεις !

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Μιλάμε για τρελό φράγκο αν την νομιμοποιούσαν, θα ξεχρεώναμε στο τσακ-μπαμ :grin:

Επισκέπτης
Θελω να προσθεσω οτι το ελληνικο κοκκινοτριχικο που βγενει πελοποννησο και κρητη ειναι μια απο της καλυτερες ρατσες στον κοσμο μαζι με ενα λιβανεζικο παρεμφερες! Μιλαω για outdoor  δηλαδη που μεγαλωνει στη φυση! Το κακο ειναι οτι πλεον δεν υπαρχει ουτε για δειγμα! Διαβασα σε ενα φορουμ σχετικο οτι αναζητουν χρονια τωρα σπορους και δεν βρισκουν!

Φιλε σχεδον ολα τα σπορια που κυκλοφορουν ειναι απο αλβανικο χορτο πλεον. Η μπασταρδα. Για indoor καλιεργια εχω διαβασει πολλα αλλα πρεπει να φερεις σπορια απο ολανδικες seedbanks και θελει κατασκευες με φωτα, ανεμιστηρες, κατι που δεν εχω δοκιμασει ακομα. Οπως και να ΄χει ο τοπος και το κλιμα της Ελλαδας, ιδιαιτερα της νοτιας προσφερεται για καλιεργεια καλης φουντας.

Επισκέπτης
Φιλε σχεδον ολα τα σπορια που κυκλοφορουν ειναι απο αλβανικο χορτο πλεον. Η μπασταρδα. Για indoor καλιεργια εχω διαβασει πολλα αλλα πρεπει να φερεις σπορια απο ολανδικες seedbanks και θελει κατασκευες με φωτα, ανεμιστηρες, κατι που δεν εχω δοκιμασει ακομα. Οπως και να ΄χει ο τοπος και το κλιμα της Ελλαδας, ιδιαιτερα της νοτιας προσφερεται για καλιεργεια καλης φουντας.

Μπορεις να αγορασεις και για outdoor απο της seed banks check  www. Sensiseeds.com Afou mono alvanika pezoun ti sporia thes na eixan koubanezika? παντος το  indoor  ee μεγαλωνει πιο γρηγορα και γινεται πιο δυνατο!

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Κοιτα φιλε πεζουν πολλα αλβανικα που τα βαφτιζουν ελληνικα! Εγω μια φορα στην ζωη μου εχω δει ελληνικο καο ειλικρινα ντροποσουν να το καπνισεις !

θα σου ανεβασω μια φωτο με αυτο που θα παρω αυριο

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
στην ολλανδία που έχω πάει και μιλήσει με ολλανδούς μου είπαν πως η "οικονομιατους" βασίζεται σε τρία πράγματα στην φούντα τις πουτάνες και στον τουρισμό τους που προκύπτει από τα δυο πρώτα.... πάντως στην ελλάδα αν θα γινόταν αυτό φοβάμαι πως δεν θα υπήρχε metro διότι δεν έχουμε την σωστή παιδιά....

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
και λουλουδια  η  ολλανδια ειναι η μεγαλητερη εξαγωγεις ολη της ευρωπης

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
sory αλλα το συγκεκριμενο thredακι θα επρεπε να λεγονατν το κρατος χανει δις απο την απαγορευση του ΧΑΣΙΣ-ΦΟΥΝΤΑ-ΜΑΥΡΟ . :uglystupid: :uglystupid: Sory αλλα στην ελλαδαρα ζουμε , δεν ειμαστε αμερικανακια !!!! :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom