Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Πεστα αδελφε !!!το χειροτερο κατα την γνωμη μου ειναι οτι εχουμε κανει τα αλβανια πλουσια και να πω ρε πουστη μου οτι εφερναν κατι της προκοπης να πω παει στο διαλο αλλα αυτοι καλιεργουν και διακινουν την χειροτερη φουντα του πλανητη!
Θελω να προσθεσω οτι το ελληνικο κοκκινοτριχικο που βγενει πελοποννησο και κρητη ειναι μια απο της καλυτερες ρατσες στον κοσμο μαζι με ενα λιβανεζικο παρεμφερες! Μιλαω για outdoor δηλαδη που μεγαλωνει στη φυση! Το κακο ειναι οτι πλεον δεν υπαρχει ουτε για δειγμα! Διαβασα σε ενα φορουμ σχετικο οτι αναζητουν χρονια τωρα σπορους και δεν βρισκουν!
Στο κάτω κάτω δηλαδή το τσιγάρο ή το αλκοόλ πειράζει που μια χαρά κυκλοφορούν? Κάποτε και οι Η.Π.Α. είχαν την ποτο-απαγόρευση αλλά σε τι ωφέλησε?
και ομως παιζουν καλλες ντοπιες φουντες απλα ξεχνας της μεγαλες ποσοτητες και μονο απο πολυ γνωστο.....
Θελω να προσθεσω οτι το ελληνικο κοκκινοτριχικο που βγενει πελοποννησο και κρητη ειναι μια απο της καλυτερες ρατσες στον κοσμο μαζι με ενα λιβανεζικο παρεμφερες! Μιλαω για outdoor δηλαδη που μεγαλωνει στη φυση! Το κακο ειναι οτι πλεον δεν υπαρχει ουτε για δειγμα! Διαβασα σε ενα φορουμ σχετικο οτι αναζητουν χρονια τωρα σπορους και δεν βρισκουν!
Φιλε σχεδον ολα τα σπορια που κυκλοφορουν ειναι απο αλβανικο χορτο πλεον. Η μπασταρδα. Για indoor καλιεργια εχω διαβασει πολλα αλλα πρεπει να φερεις σπορια απο ολανδικες seedbanks και θελει κατασκευες με φωτα, ανεμιστηρες, κατι που δεν εχω δοκιμασει ακομα. Οπως και να ΄χει ο τοπος και το κλιμα της Ελλαδας, ιδιαιτερα της νοτιας προσφερεται για καλιεργεια καλης φουντας.
Κοιτα φιλε πεζουν πολλα αλβανικα που τα βαφτιζουν ελληνικα! Εγω μια φορα στην ζωη μου εχω δει ελληνικο καο ειλικρινα ντροποσουν να το καπνισεις !
και λουλουδια η ολλανδια ειναι η μεγαλητερη εξαγωγεις ολη της ευρωπης