Νέα

sons of anarchy!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
το δευτερο μισο του 11 ,εσωσε ολη σχεδον την σιζον....well done! :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μεχρι το 5 εχω δει. Και εχει τα ιδια κενα με την σειρα shield. Σε κεντριζει να το δεις αλλα σε κουραζει ευκολα με την απεγνωσμενη προσπαθεια να στηριχτει μονο στο σεξ και τις σκηνες βιας. Χωρις σεναριο δεν τραβαει μια σειρα παραπανω απο 2-3 κυκλους.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Μεχρι το 5 εχω δει. Και εχει τα ιδια κενα με την σειρα shield. Σε κεντριζει να το δεις αλλα σε κουραζει ευκολα με την απεγνωσμενη προσπαθεια να στηριχτει μονο στο σεξ και τις σκηνες βιας. Χωρις σεναριο δεν τραβαει μια σειρα παραπανω απο 2-3 κυκλους.
τι να πει κ ο dexter μετα... ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
τι ντεξτερ και παπαριές..
ξεκίνα να δεις κανένα deadwood να έρθεις στα ίσα σου.. ;)
τελευταια σειρα που παρακολουθω μαν...τις εχω γενικα βαρεθει τις σειρες...χωρια που πρεπει να περιμενεις κανα εξαμηνο ή χρονο για να βγει καθε καινουργια σιζον...sic... :P :P

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
608
Πόντοι
596
τελευταια σειρα που παρακολουθω μαν...τις εχω γενικα βαρεθει τις σειρες...χωρια που πρεπει να περιμενεις κανα εξαμηνο ή χρονο για να βγει καθε καινουργια σιζον...sic... :P :P

και εγώ έτσι λέω πάντα, αλλά όλο και κάτι βρίσκετε μετά από λίγο και κολλάω σαν μαλάκας... :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τι να πει κ ο dexter μετα... ;)
Μου λειπουν 3 επεισοδια και να τελειωσω το dexter, αλλα ο πρωταγωνιστης με την ερμηνεια του ηταν αρκετος για να τραβηξει την σειρα, και ειχαν καποια συνοχη οι κυκλοι. Αντιθετα με το σονς που νιωθεις οτι απεγωνσμενα την τραβανε γιατι ακομα εχει κερδος.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
το τελευταιο επεισοδιο (της φετινης σιζον) εφερε τα πανω-κατω...σαφως κ δεν περιμενα τετοια εξελιξη κ μαλλον κανεις δεν περιμενε..τα γαμησανε ολα...παραπανω δεν μπορω να γραψω γιατι παμε σε τρελο σποΐλερ......ας περασει καμμια βδομαδα περιπου (να το δουμε ολοι) κ μετα συζηταμε τι ειδαμε σημερα.... :P :P

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
608
Πόντοι
596
έχει βρει κανείς υπότιτλους για το τελευταίο επεισόδιο του 6ου κύκλου ?  :think:

καλά τα χει φάει η μαλακία τα παλικάρια και δεν φτιάχνουν τους υπότιτλους για όλη τη διάρκεια του επεισοδίου ?
το ένα αρχείο είχε υπότιτλους για μέχρι 10 λεπτά και το άλλο για 15...

τι μαλάκες νέρντουλες είναι αυτοί ρε πούστη  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
608
Πόντοι
596
το δες το τελευταιο?δεν μας ειπες εντυπωσεις... :s&m_3:

πολύ καφρίλα η φάση ρε... :huh:  (κατάλαβες ποια..για να μην το πω γι αυτούς που δεν το είδαν ακόμα)
και πολύ μαλακία για τελείωμα κύκλου..μας αφήνει χαλαρά με το πουλί στο χέρι μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο..(?)  :headbang:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
πολύ καφρίλα η φάση ρε... :huh:  (κατάλαβες ποια..για να μην το πω γι αυτούς που δεν το είδαν ακόμα)
και πολύ μαλακία για τελείωμα κύκλου..μας αφήνει χαλαρά με το πουλί στο χέρι μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο..(?)   :headbang:
:thumbsup:
αυτη την εξελιξη στο τελος δεν την περιμενα...ανατρεπει ολα τα δεδομενα... :P :P
συν του οτι ο Λατινος νταβας κ οι αλλοι ουσιαστικα απαξιωνουν κ γυρνανε την πλατη στους samcro.... :S

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Stories

Νέο!