dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
πακιστανε ειδες που το ποστ μου ηταν ψιλοπροφητικο...δες προς στο τελος του 3episode ...μπα..
δεν βγάζουν τέτοιο χαρακτήρα από το σενάριο έτσι απλά
πακιστανε ειδες που το ποστ μου ηταν ψιλοπροφητικο...δες προς στο τελος του 3episode ...μπα..
δεν βγάζουν τέτοιο χαρακτήρα από το σενάριο έτσι απλά
πακιστανε ειδες που το ποστ μου ηταν ψιλοπροφητικο...δες προς στο τελος του 3episode ...
13-10-13νομιζω τωρα τον χειμωνα παλι
τον εδωσε στεγνα...αν κ καλα την σκαπουλαρει θα ειναι τσοντα μετα η σειρα... ;)δεν νομίζω να βγάλουν το tig από τη μέση..
παρααδειάζουν τη σειρά άσχημα
για το θεμα των οπλων θα παρει εκδικηση ο Τζαξ...δεν θα το αφησει ετσι...ηδη τα πηρε κρανιο....το τελευταίο επεισόδιο ήταν φοβερό. Έλυσε 3 προβλήματα: Τον Otto, τον πρώην μπάτσο και τα όπλα...Ελπίζω να βρεθούν καινούρια προβλήματα να συνεχίσει η σειρά...
την Τζεμα την γαμησε ο Κλει κ μαλλον απο κωλο,ενω οι μπατσοι εβλεπαν κ την παιζαν ταυτοχρονα....ωραίο το 5ο επεισόδιο..
αλλά την ώρα που το έβλεπα έτρωγα και μου διέφυγε μια λεπτομέρεια
την τζέμα την μόνο ο κλέι η άφησε να εννοηθεί ότι την πήραν και οι μπάτσοι ?
την Τζεμα την γαμησε ο Κλει κ μαλλον απο κωλο,ενω οι μπατσοι εβλεπαν κ την παιζαν ταυτοχρονα....
το πιο προσφατο εκανε κοιλια για μενα...μας τα πρηξανε...εγω περιμενα κρεμασμα του Ιρλανδου κ πολεμο μεχρι τελικης πτωσεως...αντι αυτου βλεπουμε Τζεμα-ταρα αιωνια διαφωνια κ την μαλακω την εισαγγελεα να κυνηγα τους samcro με εκβιασμους κτλ...επαναλαμβανονται...κατι παρομοι με υποθεση Ρικο με τον γιρντοου μπατσο...είδα τα δύο τελευταία επεισόδια...
ε πάνω που άρχιζε να γίνετε η φάση και πήγαινε σφαγή με τους Ιρλανδούς το γάμησαν το θέμα
αντί να πάει το σενάριο κατευθείαν στα αντίποινα μας ζαλίζουν τ αρχίδια με τα μούλικα της τάρας
απογοητευτικο κ το όγδοο...να δουμε που κ πως θα το πανε τελικα...
γαμησετα...παρακμη....αν το πανε ετσι μεχρι τελος της σιζον καηκαμε...το είδα σήμερα.. τι χάλια είναι αυτά ρε
εντελώς τόλμη και γοητεία μου το κάναν το θέμα