Νέα

Σόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Να σταματήσει η Σόνια ή όχι ????

• ναι να σταματησει

Ψήφοι: 21 12,7%
  • οχι να μην σταματησει

Ψήφοι: 36 21,7%
  • ναι να σταματησει, γιατι την βαρεθηκαμε

Ψήφοι: 8 4,8%
  • οχι να μην σταματησει, γιατι δεν την χορταινουμε

Ψήφοι: 58 34,9%
  • να παιρνει μονο απειρους πελατες για να τους μαθαινει τα κολπα

Ψήφοι: 15 9,0%
  • δεν ξερω/δεν απαντω/δεν με ενδιαφερει

Ψήφοι: 28 16,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    166

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ελα ρε εσυ σου αρεσουν και εσενα αυτες !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε λοιπον μιας και εκει δεν θα περιμενεις μιση ωρα στο δωματιο αλλα μιση ωρα στο σαλονι και μετα αλλη τοση στο δωματιο !!! :grin:
Για την Αννουλα μιλαω γιατι την  Ουγγαρεζα επρεπε να την γνωρισεις οταν ειχε πρωτο ερθει και εκανε στρακες , δυστυχως τωρα δεν λεει τιποτις απλο ΚΟΜΟΔΙΝΟ !!
Αυτα και καλυτερα μην πιανεις την Σονια στο στομα σου !!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
επισκεφτηκα την σονια κ ξενερωσα.ητανε αβαφτη κ απεριποιητη γενικα κ το γαμησει δεν ηταν κ κατι το σπουδαιο υπαρχουν πολυ καλυτερες....ασε που ειχα κ [size=20pt]μιση ωρα αναμονη στο δωματιο[/size]....
Mαλλον θα'ταν επειδη ειναι ασχημη και δεν κανει καλο γαμησι!!! :jerking:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206

Λοιπόν! Άννα και Καρολίνα δεν έχω δοκιμάσει, αλλά Σόνια είχα την ατυχή έμνευση να την επισκεφτώ φέτος προς το τέλος του Χειμώνα. Την βλέπω στο σαλόνι, δεν με πολυεντυπωσίασε αλλά λέω τόσες διθυραμβικές κριτικές δεν γίνεται να λαθεύουν! Πήρα λοιπόν και το ακριβό πρόγραμμα και περίμενα. Τον προηγούμενό μου τον τελείωσε σε 5 λεπτά! Ή βιάζεται πολύ να με συναντήσει σκέφτηκα ή είναι ξεπέτα! Μην τα πολυλογώ μάλλον δεν βιαζόταν να με συναντήσει...
Α! Όταν με συνάντησε μου λέει με στόμφο "Είμαι η Σόνια!!" Ως εάν ήτο η Βασίλισσα της Αγγλίας, ή εγώ ήμουν βλαμμένος και δεν ήξερα σε ποιαν είχα πάει!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Λοιπόν! Άννα και Καρολίνα δεν έχω δοκιμάσει, αλλά Σόνια είχα την ατυχή έμνευση να την επισκεφτώ φέτος προς το τέλος του Χειμώνα. Την βλέπω στο σαλόνι, δεν με πολυεντυπωσίασε αλλά λέω τόσες διθυραμβικές κριτικές δεν γίνεται να λαθεύουν! Πήρα λοιπόν και το ακριβό πρόγραμμα και περίμενα. Τον προηγούμενό μου τον τελείωσε σε 5 λεπτά! Ή βιάζεται πολύ να με συναντήσει σκέφτηκα ή είναι ξεπέτα! Μην τα πολυλογώ μάλλον δεν βιαζόταν να με συναντήσει...
Α! Όταν με συνάντησε μου λέει με στόμφο "Είμαι η Σόνια!!" Ως εάν ήτο η Βασίλισσα της Αγγλίας, ή εγώ ήμουν βλαμμένος και δεν ήξερα σε ποιαν είχα πάει!
Το ακριβο προγραμμα φιλε ποιο ειναι?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Το ακριβο προγραμμα φιλε ποιο ειναι?

Το μαρουλόφυλλο ρε φίλε! (Άμα θυμάμαι καλά, πάντως το πιο ακριβό που μου πρότεινε η τσατσά. Να μην τιμήσω και την βασίλισσα της Κων/πόλεως;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γιατρε το Κιτρινοφυλλο ειναι πιο ακριβο προγραμμα και σε κερναει και ποτακια αμα θες !!
Η τσα2 δεν στα ειπε καλα !!!
Ασε που μπορει να ειδες και καμμια αλλη οπως μας τα λες !! :2funny: :2funny: :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
15 λεπτά πως λέγονται; Με ένα πενηντάρικο ακόμη έπαιρνα καλό call girl για μια ώρα!
Εξαρταται ποσα εδωσες!!!!
Κατι δεν παει καλα με τα λεγομενα σου!Και αμα πληρωσες και δεν πηρες αυτο που επρεπε γιατι δεν εκανες κατι?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Γιατρε το Κιτρινοφυλλο ειναι πιο ακριβο προγραμμα και σε κερναει και ποτακια αμα θες !!
Η τσα2 δεν στα ειπε καλα !!!
Ασε που μπορει να ειδες και καμμια αλλη οπως μας τα λες !! :2funny: :2funny: :2funny:

Trez με κιτρινόφυλλο πήγαινα λίγο πιο κέντρο στο ξενοδοχείο της πλατείας που παίρνεις φωτογραφίες και από το Ρουφ Γκάρντεν! ;) ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για αυτο το Roof Garden ομιλεις ? :think:

dsc034577.jpg

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Και αμα πληρωσες και δεν πηρες αυτο που επρεπε γιατι δεν εκανες κατι?

Τί να κάνω ρε σύ φασαρία στο μπουρδέλο;
Γενικά σε όποιο μαγαζί (δεν εννοώ μόνο ντέλα!) πάω και δεν μείνω ευχαριστημένος, πληρώνω λέω και ευχαριστώ και δεν ξαναπατάω! (Εξυπακούεται τους "δείνω" και όπου μπορώ)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
που ειναι αυτο το ρε παιδια?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
που ειναι αυτο το ρε παιδια?

Θα σου πει ο τρεζ πού τραβάει τις φωτό του!
Εγώ απλά κάτι ποτάκια κερνάω τα κορίτσια μετά τη μάχη, αν μου έχουν φανεί ενδιαφέρουσες (και) στην συζήτηση και έχουν ελεύθερο χρόνο.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ξερουμε αν δουλευει το κοριτσι σημερα?
Περαστικος θα ειμαι το μεσημερακι απο εκει και λεω να περασω μια βολτα!!!!

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνα με τα λεγομενα της χθεσινης τσατσας η σονια θα ειναι σημερα μεχρι τις 5 και γενικα καθε μερα μεχρι τις πεντε εκτος απο Κυριακες

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Συμφωνα με τα λεγομενα της χθεσινης τσατσας η σονια θα ειναι σημερα μεχρι τις 5 και γενικα καθε μερα μεχρι τις πεντε εκτος απο Κυριακες
Σε ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες!!!!!! :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom