που κολλαει αυτο?δλδ αννα σερβα κ καρολινα ουγγαρεζα εμενα μου αρεσουν κ τα κομοδινα....!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόνια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 162K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ελα ρε εσυ σου αρεσουν και εσενα αυτες !!!
Αντε λοιπον μιας και εκει δεν θα περιμενεις μιση ωρα στο δωματιο αλλα μιση ωρα στο σαλονι και μετα αλλη τοση στο δωματιο !!!
Για την Αννουλα μιλαω γιατι την Ουγγαρεζα επρεπε να την γνωρισεις οταν ειχε πρωτο ερθει και εκανε στρακες , δυστυχως τωρα δεν λεει τιποτις απλο ΚΟΜΟΔΙΝΟ !!
Αυτα και καλυτερα μην πιανεις την Σονια στο στομα σου !!
Αντε λοιπον μιας και εκει δεν θα περιμενεις μιση ωρα στο δωματιο αλλα μιση ωρα στο σαλονι και μετα αλλη τοση στο δωματιο !!!
Για την Αννουλα μιλαω γιατι την Ουγγαρεζα επρεπε να την γνωρισεις οταν ειχε πρωτο ερθει και εκανε στρακες , δυστυχως τωρα δεν λεει τιποτις απλο ΚΟΜΟΔΙΝΟ !!
Αυτα και καλυτερα μην πιανεις την Σονια στο στομα σου !!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Mαλλον θα'ταν επειδη ειναι ασχημη και δεν κανει καλο γαμησι!!!επισκεφτηκα την σονια κ ξενερωσα.ητανε αβαφτη κ απεριποιητη γενικα κ το γαμησει δεν ηταν κ κατι το σπουδαιο υπαρχουν πολυ καλυτερες....ασε που ειχα κ [size=20pt]μιση ωρα αναμονη στο δωματιο[/size]....
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Λοιπόν! Άννα και Καρολίνα δεν έχω δοκιμάσει, αλλά Σόνια είχα την ατυχή έμνευση να την επισκεφτώ φέτος προς το τέλος του Χειμώνα. Την βλέπω στο σαλόνι, δεν με πολυεντυπωσίασε αλλά λέω τόσες διθυραμβικές κριτικές δεν γίνεται να λαθεύουν! Πήρα λοιπόν και το ακριβό πρόγραμμα και περίμενα. Τον προηγούμενό μου τον τελείωσε σε 5 λεπτά! Ή βιάζεται πολύ να με συναντήσει σκέφτηκα ή είναι ξεπέτα! Μην τα πολυλογώ μάλλον δεν βιαζόταν να με συναντήσει...
Α! Όταν με συνάντησε μου λέει με στόμφο "Είμαι η Σόνια!!" Ως εάν ήτο η Βασίλισσα της Αγγλίας, ή εγώ ήμουν βλαμμένος και δεν ήξερα σε ποιαν είχα πάει!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Το ακριβο προγραμμα φιλε ποιο ειναι?Λοιπόν! Άννα και Καρολίνα δεν έχω δοκιμάσει, αλλά Σόνια είχα την ατυχή έμνευση να την επισκεφτώ φέτος προς το τέλος του Χειμώνα. Την βλέπω στο σαλόνι, δεν με πολυεντυπωσίασε αλλά λέω τόσες διθυραμβικές κριτικές δεν γίνεται να λαθεύουν! Πήρα λοιπόν και το ακριβό πρόγραμμα και περίμενα. Τον προηγούμενό μου τον τελείωσε σε 5 λεπτά! Ή βιάζεται πολύ να με συναντήσει σκέφτηκα ή είναι ξεπέτα! Μην τα πολυλογώ μάλλον δεν βιαζόταν να με συναντήσει...
Α! Όταν με συνάντησε μου λέει με στόμφο "Είμαι η Σόνια!!" Ως εάν ήτο η Βασίλισσα της Αγγλίας, ή εγώ ήμουν βλαμμένος και δεν ήξερα σε ποιαν είχα πάει!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Το ακριβο προγραμμα φιλε ποιο ειναι?
Το μαρουλόφυλλο ρε φίλε! (Άμα θυμάμαι καλά, πάντως το πιο ακριβό που μου πρότεινε η τσατσά. Να μην τιμήσω και την βασίλισσα της Κων/πόλεως;)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Και σε ξεπεταξε?Περιεργο μου φαινεται!!!Το μαρουλόφυλλο ρε φίλε!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Και σε ξεπεταξε?Περιεργο μου φαινεται!!!
15 λεπτά πως λέγονται; Με ένα πενηντάρικο ακόμη έπαιρνα καλό call girl για μια ώρα!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Που θα σου εφευγε στα 40 λεπτα !!!15 λεπτά πως λέγονται; Με ένα πενηντάρικο ακόμη έπαιρνα καλό call girl για μια ώρα!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Εξαρταται ποσα εδωσες!!!!15 λεπτά πως λέγονται; Με ένα πενηντάρικο ακόμη έπαιρνα καλό call girl για μια ώρα!
Κατι δεν παει καλα με τα λεγομενα σου!Και αμα πληρωσες και δεν πηρες αυτο που επρεπε γιατι δεν εκανες κατι?
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Γιατρε το Κιτρινοφυλλο ειναι πιο ακριβο προγραμμα και σε κερναει και ποτακια αμα θες !!
Η τσα2 δεν στα ειπε καλα !!!
Ασε που μπορει να ειδες και καμμια αλλη οπως μας τα λες !!
Trez με κιτρινόφυλλο πήγαινα λίγο πιο κέντρο στο ξενοδοχείο της πλατείας που παίρνεις φωτογραφίες και από το Ρουφ Γκάρντεν! ;) ;)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Και αμα πληρωσες και δεν πηρες αυτο που επρεπε γιατι δεν εκανες κατι?
Τί να κάνω ρε σύ φασαρία στο μπουρδέλο;
Γενικά σε όποιο μαγαζί (δεν εννοώ μόνο ντέλα!) πάω και δεν μείνω ευχαριστημένος, πληρώνω λέω και ευχαριστώ και δεν ξαναπατάω! (Εξυπακούεται τους "δείνω" και όπου μπορώ)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Για αυτο το Roof Garden ομιλεις ?
Δι αυτό ακριβώς! Συχνάζω κι εγώ εκεί συναγελαζόμενος μετά "εργαζομένων καρασίδων"!
Όλο στα ίδια μέρη πάμε και δεν γνωριζόμαστε.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
που ειναι αυτο το ρε παιδια?
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
που ειναι αυτο το ρε παιδια?
Θα σου πει ο τρεζ πού τραβάει τις φωτό του!
Εγώ απλά κάτι ποτάκια κερνάω τα κορίτσια μετά τη μάχη, αν μου έχουν φανεί ενδιαφέρουσες (και) στην συζήτηση και έχουν ελεύθερο χρόνο.
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συμφωνα με τα λεγομενα της χθεσινης τσατσας η σονια θα ειναι σημερα μεχρι τις 5 και γενικα καθε μερα μεχρι τις πεντε εκτος απο Κυριακες
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Σε ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες!!!!!!Συμφωνα με τα λεγομενα της χθεσινης τσατσας η σονια θα ειναι σημερα μεχρι τις 5 και γενικα καθε μερα μεχρι τις πεντε εκτος απο Κυριακες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις