Νέα

Σόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να σταματήσει η Σόνια ή όχι ????

• ναι να σταματησει

Ψήφοι: 21 12,7%
  • οχι να μην σταματησει

Ψήφοι: 36 21,7%
  • ναι να σταματησει, γιατι την βαρεθηκαμε

Ψήφοι: 8 4,8%
  • οχι να μην σταματησει, γιατι δεν την χορταινουμε

Ψήφοι: 58 34,9%
  • να παιρνει μονο απειρους πελατες για να τους μαθαινει τα κολπα

Ψήφοι: 15 9,0%
  • δεν ξερω/δεν απαντω/δεν με ενδιαφερει

Ψήφοι: 28 16,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    166

dimitris35

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Για να πω την αληθεια και εγω που ειμαι μεγαλος Fun της αλυσιδας τωρα τελευταια κατι εχει αλαξει στην Σονια .
Απο εκει που ηταν ΚΑΝΟΝΙ εχει αρχισει να γινετε ενα ΜΠΑΛΟΝΙ που ξεφουσκωνει.
Απλα μαλλoν οι κοπελες πρεπει να καταλαβαινουν απο μονες τους ποτε πρεπει να αποχωρησουν απο αυτη την δουλια. :think:
Μαλλoν κατι τετοιο συμβαινει . ;)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Για να πω την αληθεια και εγω που ειμαι μεγαλος Fun της αλυσιδας τωρα τελευταια κατι εχει αλαξει στην Σονια .
Απο εκει που ηταν ΚΑΝΟΝΙ εχει αρχισει να γινετε ενα ΜΠΑΛΟΝΙ που ξεφουσκωνει.
Απλα μαλλων οι κοπελες πρεπει να καταλαβαινουν απο μονες τους ποτε πρεπει να αποχωρησουν απο αυτη την δουλια. :think:
Μαλλων κατι τετοιο συμβαινει . ;)
Ωραιο το 1ο σου ποστ μεγαλε!!!

kingolgrc

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βλέποντας το ατελείωτο κόμπλεξ που βγάζουν μερικοί εδώ μέσα για την Σονια έχω να παρατηρήσω τα εξής. Οποιος έχει φάει πόρτα, καλά την έφαγε γιατί προφανώς είναι μαλάκας. Το τι κάνει μια επαγγελματίας στην προσωπική της ζωή, αν γουστάρει τους Έλληνες, την δουλειά της ή οποιονδήποτε δεν είναι δικό μας θέμα. Δικό μας θέμα είναι να κρίνουμε αν περνάμε καλά και τιμάει τα λεφτά που δίνουμε και αυτό γίνεται με το παραπάνω εδώ και χρόνια. Τώρα αν κάποιος είναι τόσο μαλάκας όσο ένα πολύ γνωστό μέλος του site που άλλαξε nickname πρόσφατα και εκει που την υμνούσε τώρα την θάβει ας πρόσεχε για να έχει. Οσο απόβλητος είναι κάποιος που κάνει διαφήμιση από συμφέρον έτσι πρέπει να είναι και όποιος κάνει εσκεμμένα δυσφήμιση επειδή πλέον δεν του κάθεται. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Για τους παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ είναι πολύ εύκολο να συσχετίσουν πρόσωπα και σχόλια.

BEBELAC

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βλέποντας το ατελείωτο κόμπλεξ που βγάζουν μερικοί εδώ μέσα για την Σονια έχω να παρατηρήσω τα εξής. Οποιος έχει φάει πόρτα, καλά την έφαγε γιατί προφανώς είναι μαλάκας. Το τι κάνει μια επαγγελματίας στην προσωπική της ζωή, αν γουστάρει τους Έλληνες, την δουλειά της ή οποιονδήποτε δεν είναι δικό μας θέμα. Δικό μας θέμα είναι να κρίνουμε αν περνάμε καλά και τιμάει τα λεφτά που δίνουμε και αυτό γίνεται με το παραπάνω εδώ και χρόνια. Τώρα αν κάποιος είναι τόσο μαλάκας όσο ένα πολύ γνωστό μέλος του site που άλλαξε nickname πρόσφατα και εκει που την υμνούσε τώρα την θάβει ας πρόσεχε για να έχει. Οσο απόβλητος είναι κάποιος που κάνει διαφήμιση από συμφέρον έτσι πρέπει να είναι και όποιος κάνει εσκεμμένα δυσφήμιση επειδή πλέον δεν του κάθεται. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Για τους παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ είναι πολύ εύκολο να συσχετίσουν πρόσωπα και σχόλια.
Καλημερα Καραφλο αγορι . ;)
Καλα τα λες ,ως προς ενα σημειο αλλα ,
Μεγαλη μπουκια φαε και μεγαλη κουβεντα μην λες γιατι ποτε δεν ξερεις την συνεχια.
Παντα ροδινα ξενικαει. ;)

BABY.

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλων σε εμενα αναφερεται ο Καραφλος Βασιλιας (kingolgrc)  της Βασιλισσας εαν βεβαια δεν κανω λαθος και δεν ειμαστε πολλοι καμμενοι. :think:
Πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για τα κοσμιτικα επιθετα που με στολισες , παντα ομως με ευγενια και αυτο δειχνει οτι εισαι κυριος και ειναι υπερ σου.
Τωρα για το αν ισχυουν η οχι αφηνω τους αλλους να κρινουν και σιγουρα οχι την Κυρια διπλα σου.
Παμε λοιπον στο ζουμι τωρα.
Δεν καταλαβες οτι το φροντιστιριο των τελευταιων 5 σελιδων εγινε για εσενα , για να κρατας σημειωσεις για την συνεχια .
Το οτι η κυρια εχει ταλεντο και εντος και εκτος  οικου ειναι γνωστο γιατι με την σταδιοδρομια που εχει και μετα απο τοσα χρονια στο κουρμπετι και με εναν απλο υπολογισμο βρισκετε να κουβαλαει γυρω στις 70000 ψωλες στην πλατη της.
Αρα ειναι καλη σε αυτο που κανει και ναι εχει ταλεντο μπορω να το πω πρωτος απο ολους ΑΛΛΑ.
Υπαρχουν πολλα αλλα τα οποια θα βγουν στον δρομο .
Επειδη εισαι παλια καραβανα απο οτι βλεπω ευχομαι να εισαι και προσεχτικος και να μην καεις οπως εγω , ο προηγουμενος κλπ κλπ.
Βεβαιως ας προσεχα οπως λες , αλλα παλι καλα προσεξα στο τελος και μπορει να μην εχω την κυρια που ποσος με ενδιαφερει αλλα εχω αλλα πολυ πιο σημαντικα πραγματα στην ζωη μου που πολυ περισσοτερα αξιζουν απο μια πουτανα που το μονο που ξερει ειναι να ζηταει , να μην δινει και να μην ειναι ποτε ευχαριστημενη με τιποτα .
Και το Φεγγαρι να της δοσεις θα σου ζητηση τον Ηλιο να της κατεβασεις.
Σειρα σου φιλε τα λεμε σε 6 με 12 μηνες .
Εδω θα ειμαστε. ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
τι εγινε , αρχισε ο πολεμος?
2408081018_b9cdb111cb.jpg

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η προσωπικη ζωη της καθε ιεροδουλου ΔΕΝ μας ενδιαφερει και ουτε μας αφορα.

Αυτο που ενδιαφερει ειναι να τιμα τα χρηματα που της δινουμε και να φευγουμε ευχαριστημενοι απο το μαγαζι.

Εκτος δουλειας ειναι και αυτη γυναικα.

Και υπαρχουν πολλων ειδων γυναικες.
Οι απαιτητικες, οι ξηγημενες, οι παραπονιαρες, οι αχαριστες, οι σωστες, οι σπαζαρχιδιαρες, οι πορνες στην ψυχη....

Ετσι λοιπον και οι ιεροδουλες εκτος δουλειας θα ανηκουν σε καποια κατηγορια.

Ετσι λοιπον οπως γραφει ο ΒΑΒΥ (παρεπιπτωντος χαιρομαι για την επιστροφη του) οποιαδηποτε γυναικα μπορει να ειναι απαιτητικη, να της δινεις το φεγγαρι και να ζηταει τον ηλιο.

Δεν νομιζω να παιζει ρολο εαν ειναι ιεροδουλη η οχι.....

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δυστυχως ειναι ολα δουλια φιλε CHEYENNE .
Ακομα και η προσωπικη ζωη της ειναι δουλια.
Για την συγκεκριμενη .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ .

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δυστυχως ειναι ολα δουλια φιλε CHEYENNE .
Ακομα και η προσωπικη ζωη της ειναι δουλια.
Για την συγκεκριμενη .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ .

Δεν την εχω γνωρισει το ομολογω.

Προσπαθω εδω και μερες αλλα ολο κατι στραβωνει.

Αν ειναι ετσι οπως τα λες, τοτε μονο επαγγελματικα θα πρεπει να αντιμετωπιζεται, και τιποτα παραπανω.
Εμενα μου φτανει να ειναι καλη στην "δουλεια" της.
Τα υπολοιπα, μου περισευουν.

Σε τετοιες περιπτωσεις το εκτος δουλειάς γινεται επικυνδινο.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Δεν την εχω γνωρισει το ομολογω.

Προσπαθω εδω και μερες αλλα ολο κατι στραβωνει.

Αν ειναι ετσι οπως τα λες, τοτε μονο επαγγελματικα θα πρεπει να αντιμετωπιζεται, και τιποτα παραπανω.
Εμενα μου φτανει να ειναι καλη στην "δουλεια" της.
Τα υπολοιπα, μου περισευουν.

Σε τετοιες περιπτωσεις το εκτος δουλειάς γινεται επικυνδινο.

το οτι ειναι super στη δουλεια της και οτι δεν θα φυγεις απογοητευμενος ειναι σιγουρο. τωρα το τι κανει εκτος οικων δεν νομιζω να μας απασχολει. παντως μερικοι μερικοι κατι κολληματα που τρωνε. και να βγεις 1,2,3,4 και 100 φορες με την σονια ή την πηδησεις εκτος παλι με πουτανα δεν πηγες???? ρε οι πουτανες ειναι πρωτα στην ψυχη πουτανες και μετα στο επαγγελμα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
το οτι ειναι super στη δουλεια της και οτι δεν θα φυγεις απογοητευμενος ειναι σιγουρο. τωρα το τι κανει εκτος οικων δεν νομιζω να μας απασχολει. παντως μερικοι μερικοι κατι κολληματα που τρωνε. και να βγεις 1,2,3,4 και 100 φορες με την σονια ή την πηδησεις εκτος παλι με πουτανα δεν πηγες???? ρε οι πουτανες ειναι πρωτα στην ψυχη πουτανες και μετα στο επαγγελμα

Επετρεψε μου να διαφωνησω.

Οχι απαραιτητα. Εχω γνωρισει κοπελες και εκτος δουλειας και ειναι "ψυχουλες"
Οπως εγραψα και πριν, δεν εξαρταται απο το "επαγγελμα" αλλα απο την γυναικα.

Μπορει μια ιεροδουλη εκτος δουλειας να ειναι "διαμαντι" και μια δικηγορος (πχ) να ειναι η μεγαλυτερη πουτανα τοσο στο σωμα (δικαιωμα της) οσο στην ψυχη (το χειροτερο).

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

Μπορει μια ιεροδουλη εκτος δουλειας να ειναι "διαμαντι" και μια δικηγορος πχ να ειναι η μεγαλυτερη πουτανα στην ψυχη.
παντα θα σε κοιτανε ομως στην φουσκωμενη . . . . . . τσεπη  :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

Μπορει μια ιεροδουλη εκτος δουλειας να ειναι "διαμαντι" και μια δικηγορος (πχ) να ειναι η μεγαλυτερη πουτανα τοσο στο σωμα (δικαιωμα της) οσο στην ψυχη (το χειροτερο).

οι πουτάνες είναι γυναικες
όλες οι γυναικες είναι πουτάνες

άρα όλες θέλουν λεφτα

:2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Ναι ρε αλανια τις ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ μονο. Εμας τους ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ  ΠΟΥ μολις μυρισουμε μουνι ξεχναμε  τα παντα στην απεξω και χρεωμα παντα σε αυτες, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ αλλοι κανουνε ΧΟΡΗΓΙΕΣ και αλλοι τις εχουν για ΚΛΟΤΣΙΕΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom