Βλέποντας το ατελείωτο κόμπλεξ που βγάζουν μερικοί εδώ μέσα για την Σονια έχω να παρατηρήσω τα εξής. Οποιος έχει φάει πόρτα, καλά την έφαγε γιατί προφανώς είναι μαλάκας. Το τι κάνει μια επαγγελματίας στην προσωπική της ζωή, αν γουστάρει τους Έλληνες, την δουλειά της ή οποιονδήποτε δεν είναι δικό μας θέμα. Δικό μας θέμα είναι να κρίνουμε αν περνάμε καλά και τιμάει τα λεφτά που δίνουμε και αυτό γίνεται με το παραπάνω εδώ και χρόνια. Τώρα αν κάποιος είναι τόσο μαλάκας όσο ένα πολύ γνωστό μέλος του site που άλλαξε nickname πρόσφατα και εκει που την υμνούσε τώρα την θάβει ας πρόσεχε για να έχει. Οσο απόβλητος είναι κάποιος που κάνει διαφήμιση από συμφέρον έτσι πρέπει να είναι και όποιος κάνει εσκεμμένα δυσφήμιση επειδή πλέον δεν του κάθεται. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Για τους παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ είναι πολύ εύκολο να συσχετίσουν πρόσωπα και σχόλια.
Μαλλων σε εμενα αναφερεται ο Καραφλος Βασιλιας (kingolgrc) της Βασιλισσας εαν βεβαια δεν κανω λαθος και δεν ειμαστε πολλοι καμμενοι.
Πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για τα κοσμιτικα επιθετα που με στολισες , παντα ομως με ευγενια και αυτο δειχνει οτι εισαι κυριος και ειναι υπερ σου.
Τωρα για το αν ισχυουν η οχι αφηνω τους αλλους να κρινουν και σιγουρα οχι την Κυρια διπλα σου.
Παμε λοιπον στο ζουμι τωρα.
Δεν καταλαβες οτι το φροντιστιριο των τελευταιων 5 σελιδων εγινε για εσενα , για να κρατας σημειωσεις για την συνεχια .
Το οτι η κυρια εχει ταλεντο και εντος και εκτος οικου ειναι γνωστο γιατι με την σταδιοδρομια που εχει και μετα απο τοσα χρονια στο κουρμπετι και με εναν απλο υπολογισμο βρισκετε να κουβαλαει γυρω στις 70000 ψωλες στην πλατη της.
Αρα ειναι καλη σε αυτο που κανει και ναι εχει ταλεντο μπορω να το πω πρωτος απο ολους ΑΛΛΑ.
Υπαρχουν πολλα αλλα τα οποια θα βγουν στον δρομο .
Επειδη εισαι παλια καραβανα απο οτι βλεπω ευχομαι να εισαι και προσεχτικος και να μην καεις οπως εγω , ο προηγουμενος κλπ κλπ.
Βεβαιως ας προσεχα οπως λες , αλλα παλι καλα προσεξα στο τελος και μπορει να μην εχω την κυρια που ποσος με ενδιαφερει αλλα εχω αλλα πολυ πιο σημαντικα πραγματα στην ζωη μου που πολυ περισσοτερα αξιζουν απο μια πουτανα που το μονο που ξερει ειναι να ζηταει , να μην δινει και να μην ειναι ποτε ευχαριστημενη με τιποτα .
Και το Φεγγαρι να της δοσεις θα σου ζητηση τον Ηλιο να της κατεβασεις.
Σειρα σου φιλε τα λεμε σε 6 με 12 μηνες .
Εδω θα ειμαστε. ;)