Επισκέπτης
ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ
[size=50pt]ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ Ε ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.[/size]
[size=50pt]ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ Ε ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.[/size]
Βρε αγορι μου στο εγραψα καθαρα .
Ελα ρε maiden68 σε εχουν τρελλανει στο παραμυθι τα κοριτσα.
Δεν ειναι ειρωνια απλα κατσε και σκεψου δεν μπορει πριν 6 μερες στις 7 Οκτ να λεει η τσατσα οτι εχει πυρετο και στις 13 Οκτ οτι πηγε μεχρι την Ουκρανια , Ρωσσια οπου πηγε .
Ενταξει δεν τρωμε και κουτοχορτο.
Sorry κιολας εαν βγηκε ετσι απλα μην τα πιστευεται και ολα οσα λενε οι τσατσαδες.
[/q
Καλημερα...Δεν πιστεψα,δεν πιστευω κ ουτε θα πιστεψω ποτε απο αυτα που λενε,απλα ανεφερα τι μου ειπε κ τιποτα περισσοτερο.Μονο αυτο κ τιποτα αλλο, ετσι σαν αναφορα.Πρεπει καποιος να ειναι πολυ ηλιθιος για να πιστεψει τα λογια μιας τσατσας η' μιας πουτανας.Ειμαι χρονια στη γυρα κ δοξα το θεο εμαθα καποια πραγματα.Την καλημερα μου κ παλι.
Φιλε Maiden καλα κανεις και αναφερεις αυτα που ξερεις αλλα το κακο ειναι οτι εσυ δεν κανεις απλη αναφορα, τα καρατσεκαρεις κιολας και σε περνουν στο λαιμο τους οι τσατσαδες και με τη σειρα σου εσυ εμας![/q
Καλημερα...Δεν πιστεψα,δεν πιστευω κ ουτε θα πιστεψω ποτε απο αυτα που λενε,απλα ανεφερα τι μου ειπε κ τιποτα περισσοτερο.Μονο αυτο κ τιποτα αλλο, ετσι σαν αναφορα.Πρεπει καποιος να ειναι πολυ ηλιθιος για να πιστεψει τα λογια μιας τσατσας η' μιας πουτανας.Ειμαι χρονια στη γυρα κ δοξα το θεο εμαθα καποια πραγματα.Την καλημερα μου κ παλι.
ΟΚ..Οτι πειτε.Εληξε το θεμα.Καλο μεσημερι σε ολους.Φιλε Maiden καλα κανεις και αναφερεις αυτα που ξερεις αλλα το κακο ειναι οτι εσυ δεν κανεις απλη αναφορα, τα καρατσεκαρεις κιολας και σε περνουν στο λαιμο τους οι τσατσαδες και με τη σειρα σου εσυ εμας!
[size=50pt]Μπουκοταζ ολοι.[/size]