You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόνια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 162K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Βαλτε και μια ψηφοφορια γιατι εγω δεν εχω ιδεα πως γινετε.
[size=80pt]ΟΧΙ[/size]
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
[size=80pt]ΟΧΙ[/size]
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Βαλτε και μια ψηφοφορια γιατι εγω δεν εχω ιδεα πως γινετε.
Who is Sonja? Από ποιο πρακτορείο? Και πότε ήρθε τελευταία φορά Ελλάδα?
Ή χάνω επεισόδια πάλι?
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Oκ Yorgos
Αυτά είναι....πήρες το μελανούρι και παίρνω την ξανθιά/κίτρινη, η οποία θυμίζει και κάποια γνωστή μας!
Επισκέπτης
Εγω πλεων σκεφτομαι οτι κανει υπεριτιμημενες ΒΙΖΙΤΕΣΠου πήγε? Θα βγει αλλού για δουλειά ή άλλαξε επάγγελμα? Κρίμα, είναι όντως η ναυΑΡΧΙΔΑ του στόλου. Η Σόνια η θεά. Κουκλάρα και καύλα. Τελεία και παύλα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ετοιμη η ψηφοφορια με επιλογες στην τυχη και κατα βουληση. BABY αν θελεις αλλαγες μου λες..
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
βαλτε και μια ψηφοφορια να σταματησει ο baby τις φωτογραφιες,ναι η'οχιγιατι με βαζει συνεχεια στον πειρασμο
τωρα οσον αφορα το ερωτημα,για μενα πρεπει να σταματησει και να δεχεται η' να την δεχονται μονο γνωστοι πελατες κατ οικον
τωρα οσον αφορα το ερωτημα,για μενα πρεπει να σταματησει και να δεχεται η' να την δεχονται μονο γνωστοι πελατες κατ οικον
Επισκέπτης
Oχι μια χαρα ειναι και σωστα το εκανες κοκκινο το ΟΧΙ του Μεταξα.ετοιμη η ψηφοφορια με επιλογες στην τυχη και κατα βουληση. BABY αν θελεις αλλαγες μου λες..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Oχι μια χαρα ειναι και σωστα το εκανες κοκκινο το ΟΧΙ του Μεταξα.
βασικα το εκανα κοκκινο, γιατι το μαυρο, στο κλασικο φοντο που χρησιμοποιω εγω δεν φαινεται καθολου..
Και παλι πηχτρα στων κοσμο θα ειναιβαλτε και μια ψηφοφορια να σταματησει ο baby τις φωτογραφιες,ναι η'οχιγιατι με βαζει συνεχεια στον πειρασμο
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Και να βρεις αλλη με μεγαλα βυζια σιγουρα δεν θα ειναι ΣΟΝΙΑ!Ειναι σιγουρο οτι η Σονια δεν δουλευει αλλο . Οχι τίποτα αλλο έρχομαι σε 2 μερες Αθηνα την γκαντεμιά μου μεσα, πάλι θα την χάσω ?? Ρε αδέρφια έχετε να προτεινέτε καποια αλλη με μεγάλα σιλικονάτα βυζια ????
Επισκέπτης
Μα και σενα τα βυζια της σου εμειναν , δικιο εχει ρε ο spoon !!!!!!!!!!!Ειναι σιγουρο οτι η Σονια δεν δουλευει αλλο . Οχι τίποτα αλλο έρχομαι σε 2 μερες Αθηνα την γκαντεμιά μου μεσα, πάλι θα την χάσω ?? Ρε αδέρφια έχετε να προτεινέτε καποια αλλη με μεγάλα σιλικονάτα βυζια ????
Σονια = Service .
Οτι πρεπει να σου αλλαξει τα λαδια.
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Ρε παιδιά.. απ ότι είπε η τσατσά στο λέλας που έχει την Αννούλα...η Σόνια θα ξαναγυρήσει απο βδομάδα...ετσι είπε..η βδομαδα ήρθε...αλλά δεν βλέπω φώς...
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Και οχι μονο!Εμενα παντος (αν σταματησει οριστικα,που ευχομαι οχι) θα μου μεινει αυτο το παρουσιαστικο που ειληκρινα δεν το εχω ξαναδει σε γυναικα!BABY πιστευω να συμφωνεις και σε αυτο!Μα και σενα τα βυζια της σου εμειναν , δικιο εχει ρε ο spoon !!!!!!!!!!!
Σονια = Service .
Οτι πρεπει να σου αλλαξει τα λαδια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 869
- Εμφανίσεις
- 28K