Σε πιστεύω. Αλλά με τι κριτήρια καθορίζεται ο μερακλής???
Αυτός που θα του αρέσει κάτι που δεν θα αρέσει στην πλειοψηφία.
Σε πιστεύω. Αλλά με τι κριτήρια καθορίζεται ο μερακλής???
τοσο χαλια ειναι η ρωσιδα δλδ?Αυτός που θα του αρέσει κάτι που δεν θα αρέσει στην πλειοψηφία.
έχει πάρει κανείς Πάολα απο το συγκεκριμένο?
επισης, εχει καποια σχεση με το θρεντ, ή αρχισαμε τα οφτοπικ λογω ΠΣΚ?
Καθόλου κακό, μάλλον έξυπνο και επικροτώ ;)! Παρόλα αυτά δεν γνωρίζεις αν ανήκουμε στην ίδια κατηγορία!!!Αυτός που θα του αρέσει κάτι που δεν θα αρέσει στην πλειοψηφία.
επισης, εχει καποια σχεση με το θρεντ, ή αρχισαμε τα οφτοπικ
λογω ΠΣΚ?
ρε παιδια η μονικα ξερουμε αμα επεστρεψε?
από ότι μου είχε πει, πιθανά να έρθει τα Χριστούγεννα για λίγο. μάλλον θα πάει στη Γερμανία για καλύτερο μεροκάματο
μου ειπαν οτι η ζανα την τριτη φευγει παει σε αλλο μαγαζι.αν ξερει κανεις τιποτα?αναμενω νεα αν η πληροφορια μου ειναι σωστη ή ειναι μουφα.μου το ειπε ενα φιλαρακι..
λιζα οπου και προτιμιθηκε λογο mature (ειμαι λατρις των mature)
υψος 1,65 κοντο ξανθο μαλλι και βυζι 2 λιγο πεσμενο ηλικια 47+ πολυ καλη συμετοχηκανε μας μια συντομη περιγραφη της , υψος? , βυζια ? μαλλια ?
Και πολύ καλό μασαζ. Όσον αφορά στη συμμετοχή είναι, κατά τη γνώμη μου, must για όσους προτιμούν την κατηγορία milf.υψος 1,65 κοντο ξανθο μαλλι και βυζι 2 λιγο πεσμενο ηλικια 47+ πολυ καλη συμετοχη
Αδερφέ , μήπως θες να πεις Εβελίνα και όχι Βαλεντίνα?σημερα 20-09-09 κυριακη κατα τις 12
τεμαχια 3, βερονικα (μπαζο για τα γουστα μου), λιζα οπου και προτιμιθηκε λογο mature (ειμαι λατρις των mature) και η εκπληξη η οποια πρεπει να δοκημαστει την επομενη διοτι απο εμφανιση ΣΚΙΖΕΙ βαλεντινα . τωρα αν καπιος συναδελφος την εχει δοκιμασει ας μας πει τι λεει , παντος εγω πρωτη φορα την ειδα και επαθα πολυ καλο το μωρο εμφανισιακα.
λοιπον μαγκες πειρα σημερα την Βαλεντινα, μονο αυτο σας λεω ειναι πραγματικο ηφαιστειο , ειναι το ποιο ομορφο και φυσικο μωρο που εχω παρει σε μασαντζιδικο κοντο μαλλακι προστυχο ντυσιμο . ειναι ολα τα λεφτα. Ειναι ανερχομενο αστερι. σε λιγο καιρο θα γινετε πιστευω λαοθαλασσα στο ζανοσπιτο για παρτυ της. αν και θα ξεχασουμε το ζανοσπιτο και θα το λεμε βαλεντινοσπιτο. τρελο μωρο.
εβελινα η βαλεντινα οποιος παει θα καταλαβει