Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Αυτός που θα του αρέσει κάτι που δεν θα αρέσει στην πλειοψηφία.
τοσο χαλια ειναι η ρωσιδα δλδ?
επισης, εχει καποια σχεση με το θρεντ, ή αρχισαμε τα οφτοπικ
λογω ΠΣΚ?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Αυτός που θα του αρέσει κάτι που δεν θα αρέσει στην πλειοψηφία.
Καθόλου κακό, μάλλον έξυπνο και επικροτώ ;)! Παρόλα αυτά δεν γνωρίζεις αν ανήκουμε στην ίδια κατηγορία!!!

fatsas30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια η μονικα ξερουμε αμα επεστρεψε?

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μου ειπαν οτι η ζανα την τριτη φευγει παει σε αλλο μαγαζι.αν ξερει κανεις τιποτα?αναμενω νεα αν η πληροφορια μου ειναι σωστη ή ειναι μουφα.μου το ειπε ενα φιλαρακι..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.054
Πόντοι
12.056
από ότι μου είχε πει, πιθανά να έρθει τα Χριστούγεννα για λίγο. μάλλον θα πάει στη Γερμανία για καλύτερο μεροκάματο

Στα ορυχεια θα παει και αυτη??Πορνομεταναστρια ?? :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μου ειπαν οτι η ζανα την τριτη φευγει παει σε αλλο μαγαζι.αν ξερει κανεις τιποτα?αναμενω νεα αν η πληροφορια μου ειναι σωστη ή ειναι μουφα.μου το ειπε ενα φιλαρακι..

και πώς θα λέγεται πλέον?σολωμούεκτόοροφοσπιτο?ή πρώην ζανόσπιτο? :cheesy:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
σημερα 20-09-09 κυριακη κατα τις 12
τεμαχια 3, βερονικα (μπαζο για τα γουστα μου), λιζα οπου και προτιμιθηκε λογο mature (ειμαι λατρις των mature) και η εκπληξη η οποια πρεπει να δοκημαστει την επομενη διοτι απο εμφανιση ΣΚΙΖΕΙ βαλεντινα . τωρα αν καπιος συναδελφος την εχει δοκιμασει ας μας πει τι λεει , παντος εγω πρωτη φορα την ειδα και επαθα πολυ καλο το μωρο εμφανισιακα.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
υψος 1,65 κοντο ξανθο μαλλι και βυζι 2 λιγο πεσμενο ηλικια 47+ πολυ καλη συμετοχη
Και πολύ καλό μασαζ. Όσον αφορά στη συμμετοχή είναι, κατά τη γνώμη μου, must για όσους προτιμούν την κατηγορία milf.

freedom1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τεμαχια 3, βερονικα (μπαζο για τα γουστα μου), λιζα οπου και προτιμιθηκε λογο mature (ειμαι λατρις των mature) και η εκπληξη η οποια πρεπει να δοκημαστει την επομενη διοτι απο εμφανιση ΣΚΙΖΕΙ βαλεντινα . τωρα αν καπιος συναδελφος την εχει δοκιμασει ας μας πει τι λεει , παντος εγω πρωτη φορα την ειδα και επαθα πολυ καλο το μωρο εμφανισιακα.

λοιπον μαγκες πειρα σημερα την Βαλεντινα,  μονο αυτο σας λεω ειναι πραγματικο ηφαιστειο , ειναι το ποιο ομορφο και φυσικο μωρο που εχω παρει σε μασαντζιδικο κοντο μαλλακι προστυχο ντυσιμο . ειναι ολα τα λεφτα. Ειναι ανερχομενο αστερι. σε λιγο καιρο θα γινετε πιστευω λαοθαλασσα στο ζανοσπιτο για παρτυ της. αν και θα ξεχασουμε το ζανοσπιτο και θα το λεμε βαλεντινοσπιτο. τρελο μωρο.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16

λοιπον μαγκες πειρα σημερα την Βαλεντινα,  μονο αυτο σας λεω ειναι πραγματικο ηφαιστειο , ειναι το ποιο ομορφο και φυσικο μωρο που εχω παρει σε μασαντζιδικο κοντο μαλλακι προστυχο ντυσιμο . ειναι ολα τα λεφτα. Ειναι ανερχομενο αστερι. σε λιγο καιρο θα γινετε πιστευω λαοθαλασσα στο ζανοσπιτο για παρτυ της. αν και θα ξεχασουμε το ζανοσπιτο και θα το λεμε βαλεντινοσπιτο. τρελο μωρο.
Αδερφέ , μήπως θες να πεις Εβελίνα και όχι Βαλεντίνα?

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
εβελινα η βαλεντινα οποιος παει θα καταλαβει

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.091
Πόντοι
22.785
εβελινα η βαλεντινα οποιος παει θα καταλαβει

πηγα εχθες .....μια στημενη γκομενα μονο προσωπο εχει
τιποτε αλλο.....απο υπηρεσιες μια αδεια γκομενα.
νομιζης οτι γαμας πλαστικη κουκλα.
αααα και κατι αλλο ειπε καποιο μελος οτι η γκομενα
θα γινη εξπερ,,,,,,,
ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ............ΑΜ ΔΕ.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ.............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom